2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Mustelanın şampuanı ve losyonunu düşünüyorum canım bebe yağı kullanmayacağım nasipse zeytinyağıyla masajı yapacağım. Kıyafetler için çok seçenek var şuanda moms green, babys green, siveno, minoris bunların arasından seçerim gibi kafam karışık
Kizlar bu desen için düz renk olarak kırmızı mı? Lacivert mi? Sizce
Eki Görüntüle 2290687 Eki Görüntüle 2290688 Eki Görüntüle 2290689
Lacivert canım tabi almış olabilirsin
1 gün 1 günü tutmuyor artık canım büyüdükçe yorulma daha da artacak elimizden geldikçe en azından sıcak havalarda dışarıda durmayacağız
Kizlar gunaydin.
Travel sistem bebek arabasi almayanlar puset olarak hangi marka aldiniz ? Biz karar veremiyoruz bir turlu.
Biz şuanda chicco lite way 3 düşünüyoruz canım bir de kraft london aklımı karıştırıyor aslında bir araba var düşündüğüm ama fiyatı hiç düşmedi hayal olur
Canım gayet normal bir hafta bütün bebekler tam 40 da doğmuyor zaten doktorunda riske atmamak adına iğnesini vuracak Rabbim sağlıcakla hayırlı zamanda kucağına almayı nasip etsin inşallah

Arkadaşlar merhaba. Vitamin haricinde, sağlık ocağı d vitamini veriyormus. Bana birşey demediler. Kadın doğum doktoru sordu. Şaşırdım. Sizler ayriyetten kullanıyor musunuz d vitamini
sağlık ocağı her gidişimde bana soruyor vitaminin var mı kan ilacın var mı hangilerini kullanıyorsun diye size sormadı mı ?
Bir haftadır bende öyle herşeye ağlıyorum durup ufacık bi söze dahi
işte bunlar hep hormon ağlama yok bende ama sinir katsayım bi anda artabiliyor ki ses ve koku hassasiyetim daha çok arttı
çocukluğumun kabusu pekmez hala da yiyip içemem

Ben seviyorum ya bazen tahinle karistirip kahvaltida keyif yapiyorum

Ben de agustosta yıkayıp uyuleyecegım bu da sanki erken gelecek gıbı çok hareketli.. Ben yıkayıp utuleyıp bohçaya sarcam, sonra da havlu hurclarına yerleşti egım doguma yakın cekmececıne yerleştırecegım. Bızım evde 2 canavar olunca çekmecede sagsalım kalmaz. Zaten kıskanvlık hat safhada bebege aldıgım babynest ıkısı biniyor yatıyor.. Babynest babynestlıkten cıktı

Hiç üzülme 37 haftada bebeklerin cıgerı gelişiyor. Zaten şöyle düşün mecburiyetten drun zorunlu tutmasından böyle bırsey oluyor, fazla kalıp bebege yan etkisi olmasındansa 37 de dogsun. Benım ortanca oğlum. Otmal dogumla 37.haftada dogdu. Hıc bize ıgne falan da yapılmadı, küvezde de kalmadı. Doğumdan sonra eve geldik yanı cıger gelısımı tam oluyor canım için rahat olsun

tam olarak ne anlatılıyor ?

Benim katildigim tek gunluk bir egitimdi sabahtan aksama kadar. Sirayla cocuk doktoru, kadin dogum doktoru, diyetisyen, ebe, bebek hemsiresi vs. Gelip hepsi kendi alanlarina yonelik bebek ve dogumla ilgili bilgiler yapilmasi/yapilmamasi gerekenler vs anlatiliyor. Faydali oldugunu dusunuyorum en azindan 1 gunluk de olsa katilmanin.

Merhaba, hangi hastanenin eğitimiydi acaba, izne çıkınca yakınlarda belki katılabilirim ben de.

benim çağırsam yapanım çok olur aslında ama kendim yavaş yavaş yapayım diyorum .aklımda kalınca huzursuz oluyorum .o kıskançlık kızım 10 yaşında ama bizdede olacak ufaktan var ama sonra şaka şaka diyip geri çekiliyor .doğunca Allah yardımcımız olsun .Allahtan okul açılacak okul saatlerinde bebek ile ilgilenip eve dönüşte onunla daha çok ilgilenip alıştırırım inşallah .küçükken anlamıyor kıskanıyor büyüyünce ergenliği geldi kıskanıyor diyoruz bu kardeş kıskançlığı her yaşta olacakta en hafif şekilde atlatsak .

Sağolasın canım araştırmadayım duck ketende de bebe sarısı yok maalesef sanırım ışıklı top koyacağım sadece
Canim bu sari bebek sarisi cok da guzel olur.

37 hafta cok erken degilki. 1 hafta erken oluyor. Bosuna kendini üzme. Bende 38+4 de dogum yapacağım. Kizimda da 38+4 oldu.
Kizlar, doguma hazirlik kursuna katilmayi dusunuyor musunuz?
Ben düşünmüyorum.

Canım bu koyu durmaz mı İstediğim böyle bir sarıydı

Kumaşçı poplinde olur demiş tente için şöyle açık sarı var ama buda çok canlı

Şöyle söyleyeyim sen hayal et perdelerim var mavi ama canlı mavi duvarını nasipse su yeşili yapıyorum aldığım pike takımı da açık bebe mavisi yan korumalık pufunu su yeşili alacağım eğer üzerine sarı bulursam tenteyi odayı 3 renk üzerine kombinlemiş olacağım

canım bana doktorum ilk aydan itibaren imom verdi geçen ay kansızlığım çok yüksek olunca sidefer kullandım bir kutu imom bıraktırdı sidefer bitincede imom başlattı. El,kol ve ayaklarımda şişme uyuşma sızı olduğu için magnezyum ve kalciyum düşüklüğünden dedi. Ostecare önerdi. enfeksiyonum için c vitamini olarak cistomar, rutin hepsini kapsayan vitamin olarakta imom kulanıyorum. Şu an üç vitamin desteği alıyorum

Malesef benimde durumum aynı canm tam sağ kavurma bölgesi . Sanki orası yırtılacak kasıliliyor özellikle akşamları . Birde bende kabızlık problemi var çok zor çıkıyorum. Bunun da etkisi olduğunu düşünüyorum

Canim resimde tam rengi çıkmıyor. Yanıltıyor insanı. Sen whatapps numarasından istediğin rengin resmini gönder onlar sana istediğin rengin resmini gonderir. Birde bunlari cocuk urunleri icin kullaniyorlar. Cadir yapiminda vs. Bence guzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…