- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Mustelanın şampuanı ve losyonunu düşünüyorum canım bebe yağı kullanmayacağım nasipse zeytinyağıyla masajı yapacağım. Kıyafetler için çok seçenek var şuanda moms green, babys green, siveno, minoris bunların arasından seçerim gibi kafam karışıkKızlar bebek bakım ürünlerinden karar verdiğiniz yada aldiğiniz oldumu şampuan deterjan bebek yağı vs.hani çantalı setlerden alayım diyorum ama hiç birinin içindekilerin hepsi güvenilir değil gibi mühendisinoğluna bakıyorum arada ama kafam karıştı biraz sizler neye karar verdiniz.
Lacivert canım tabi almış olabilirsinKizlar bu desen için düz renk olarak kırmızı mı? Lacivert mi? Sizce
Eki Görüntüle 2290687 Eki Görüntüle 2290688 Eki Görüntüle 2290689
1 gün 1 günü tutmuyor artık canım büyüdükçe yorulma daha da artacak elimizden geldikçe en azından sıcak havalarda dışarıda durmayacağızGunaydinlar.
Cuma gunu 25.hafta bitiyor.Yenidogan ve 0-3 kiyafet disinda birsey almadik, hadi artik biseyler alalim dedik ve carsiya gittik.Park yatagin bir tanesi aldik.Baya gezdim zar zor da olsa kasila kasila,tas oldu karnim 4 saate yakin.Ceremesini o aksam degil de dun cektim.Normalde 5 dk kendilerini hissettirmeden durmayan devamli tekmeleyen minislerim dogru duzgun hareket bile etmediler,hissedemedimKorkudan ölücektim.Bugun bir nebze daha iyi karnim.Kasilma,sertlesmem pek yok.Ayakta durmuyorum. Allah nasip ederse doguma kadar onumuzdeki 10 hafta kendimi hic yormamaya karar verdim.Alinacaklara az cok karar verdim.Esimi gonderecegim carsiya,ben anca arabayla magazaya giderim.Kendim kolay kolay cikmam disari bu kadar uzun.
Biz şuanda chicco lite way 3 düşünüyoruz canım bir de kraft london aklımı karıştırıyor aslında bir araba var düşündüğüm ama fiyatı hiç düşmedi hayal olurKizlar gunaydin.
Travel sistem bebek arabasi almayanlar puset olarak hangi marka aldiniz ? Biz karar veremiyoruz bir turlu.
Canım gayet normal bir hafta bütün bebekler tam 40 da doğmuyor zaten doktorunda riske atmamak adına iğnesini vuracak Rabbim sağlıcakla hayırlı zamanda kucağına almayı nasip etsin inşallahMerhaba hanımlar cuma dr gittim. Hamileliği 37 hafta da sonlandırması gerektiğini söyledi. İğne yaparız önce ciğerleri için dedi . Canım çok sıkıldı. Böbrek rahatsızlığım olduğu için ilk aydan itibaren çok fazla antibiyotik iğne ve ilaç kullandım Bebeği etkilemesinden korkuyorum. işitme kaybı yapıyormuş fazla antibiyotik kullanımı.
sağlık ocağı her gidişimde bana soruyor vitaminin var mı kan ilacın var mı hangilerini kullanıyorsun diye size sormadı mı ?Arkadaşlar merhaba. Vitamin haricinde, sağlık ocağı d vitamini veriyormus. Bana birşey demediler. Kadın doğum doktoru sordu. Şaşırdım. Sizler ayriyetten kullanıyor musunuz d vitamini
işte bunlar hep hormonBir haftadır bende öyle herşeye ağlıyorum durup ufacık bi söze dahi
çocukluğumun kabusu pekmezCanim ben kan icin ilac kullanmiyorum doktorumun da bilgisiyle dogal pekmez kullaniyorum. Yeme icmeye de dikkat tabi. Daha yeni baktirdim kana 11.30 civari cikmisti yanlis hatirlamiyorsam sıkıntılı degil demisti doktorum. Kan icin pekmez kullanin mutlaka.
sağlık ocağı her gidişimde bana soruyor vitaminin var mı kan ilacın var mı hangilerini kullanıyorsun diye size sormadı mı ?
işte bunlar hep hormonağlama yok bende ama sinir katsayım bi anda artabiliyor ki ses ve koku hassasiyetim daha çok arttı
çocukluğumun kabusu pekmezhala da yiyip içemem
düşünmüyorum zaten zamanımda yokKizlar, doguma hazirlik kursuna katilmayi dusunuyor musunuz?
Ben başladım. çok yüksek bir beklentim yoktu aslında ama bize iyi geldi :)Kizlar, doguma hazirlik kursuna katilmayi dusunuyor musunuz?
Kizlar, doguma hazirlik kursuna katilmayi dusunuyor musunuz?
Ben de agustosta yıkayıp uyuleyecegım bu da sanki erken gelecek gıbı çok hareketli.. Ben yıkayıp utuleyıp bohçaya sarcam, sonra da havlu hurclarına yerleşti egım doguma yakın cekmececıne yerleştırecegım. Bızım evde 2 canavar olunca çekmecede sagsalım kalmaz. Zaten kıskanvlık hat safhada bebege aldıgım babynest ıkısı biniyor yatıyor.. Babynest babynestlıkten cıktıben bebeğin kıyafetlerini yıkamaya başladım , yıkayıp biryerde toparlarım ara ara da ütü yapıp çekmece içine yerleştiririm. üstüne tülbent ile kapatırsam toz da olmaz.
30. haftaya yaklaşıyoruz ne olur ne olmaz hazır olsunda birde arkada işler kaldı diye düşünmeyelim yavaştan başlamak lazım .
Hiç üzülme 37 haftada bebeklerin cıgerı gelişiyor. Zaten şöyle düşün mecburiyetten drun zorunlu tutmasından böyle bırsey oluyor, fazla kalıp bebege yan etkisi olmasındansa 37 de dogsun. Benım ortanca oğlum. Otmal dogumla 37.haftada dogdu. Hıc bize ıgne falan da yapılmadı, küvezde de kalmadı. Doğumdan sonra eve geldik yanı cıger gelısımı tam oluyor canım için rahat olsunCanım benim 5 yaşımdan beri hem taş hem iltihap var böbreklerimde . Malesef kalsiyum, (benim taşlarıma yapılan testlerin sonucunda et haftada 75 gr geçmemem calsiyum hiç almamam gerekiyor yememem gerekenlerin listesi saymıyorum çok uzun çünkü) fazla protein, tuz yaramıyor bize süzmüyor böbrek lakin bebek için ilk günden beri hem yiyorum hemde vitamin destek kullanıyorum. Suyu bol içmek gerekiyor bebek için taşı hareketlendirir diye korkuyorsun. Malesef bebekten dolayı alan daralıyor böbrek sıkışıyor normaldede süzemediği için ,idrar birikme yapıyor böbrekte. Ben bebeğim için diyet yapmadım sadece tuzlu yememeye çalışıyorum. Sütümü içiyorum ama hergün değil iki güne bir yumurta haftada 3 veya 4 yiyorum kefir içiyorum her gün meyve bol bol yiyorum. Sadece dua ediyorum. Bebğim doğana kadar taşlarım yer değiştirmesin düşmesin stabil kalsın diye.
tam olarak ne anlatılıyor ?Katildim bir kez. Simdi istanbul icin zeynep kamilde 6 haftalik gebe egitimi oluyormus. Onu da dusunuyorum bakalim.
tam olarak ne anlatılıyor ?
Merhaba, hangi hastanenin eğitimiydi acaba, izne çıkınca yakınlarda belki katılabilirim ben de.Benim katildigim tek gunluk bir egitimdi sabahtan aksama kadar. Sirayla cocuk doktoru, kadin dogum doktoru, diyetisyen, ebe, bebek hemsiresi vs. Gelip hepsi kendi alanlarina yonelik bebek ve dogumla ilgili bilgiler yapilmasi/yapilmamasi gerekenler vs anlatiliyor. Faydali oldugunu dusunuyorum en azindan 1 gunluk de olsa katilmanin.
Merhaba, hangi hastanenin eğitimiydi acaba, izne çıkınca yakınlarda belki katılabilirim ben de.
Çok teşekkürler, haftaya artık bu işlerle ilgilenmeye başlayacağım inşallahEmsey hastanesiydi katildigim. Oranin hastasi degilim ama disaridan gebe kabul ediyorlar arayip bilgi alabilirsin. Ama bu hizmet cogu ozel hastanede var eger uzaksa sana.
Ben de agustosta yıkayıp uyuleyecegım bu da sanki erken gelecek gıbı çok hareketli.. Ben yıkayıp utuleyıp bohçaya sarcam, sonra da havlu hurclarına yerleşti egım doguma yakın cekmececıne yerleştırecegım. Bızım evde 2 canavar olunca çekmecede sagsalım kalmaz. Zaten kıskanvlık hat safhada bebege aldıgım babynest ıkısı biniyor yatıyor.. Babynest babynestlıkten cıktı
Canim bu sari bebek sarisi cok da guzel olur.Sağolasın canım araştırmadayım duck ketende de bebe sarısı yok maalesef sanırım ışıklı top koyacağım sadece
37 hafta cok erken degilki. 1 hafta erken oluyor. Bosuna kendini üzme. Bende 38+4 de dogum yapacağım. Kizimda da 38+4 oldu.Merhaba hanımlar cuma dr gittim. Hamileliği 37 hafta da sonlandırması gerektiğini söyledi. İğne yaparız önce ciğerleri için dedi . Canım çok sıkıldı. Böbrek rahatsızlığım olduğu için ilk aydan itibaren çok fazla antibiyotik iğne ve ilaç kullandım Bebeği etkilemesinden korkuyorum. işitme kaybı yapıyormuş fazla antibiyotik kullanımı.
Ben düşünmüyorum.Kizlar, doguma hazirlik kursuna katilmayi dusunuyor musunuz?
Canım bu koyu durmaz mıCanim bu sari bebek sarisi cok da guzel olur.
Sarı Duck Bezi | İntaşlar
Sarı Duck Bezi aynı gün kargo gönderimi ve uygun fiyatıyla intaslar.com'da.www.intaslar.com
37 hafta cok erken degilki. 1 hafta erken oluyor. Bosuna kendini üzme. Bende 38+4 de dogum yapacağım. Kizimda da 38+4 oldu.
Ben düşünmüyorum.
canım bana doktorum ilk aydan itibaren imom verdi geçen ay kansızlığım çok yüksek olunca sidefer kullandım bir kutu imom bıraktırdı sidefer bitincede imom başlattı. El,kol ve ayaklarımda şişme uyuşma sızı olduğu için magnezyum ve kalciyum düşüklüğünden dedi. Ostecare önerdi. enfeksiyonum için c vitamini olarak cistomar, rutin hepsini kapsayan vitamin olarakta imom kulanıyorum. Şu an üç vitamin desteği alıyorumsağlık ocağı her gidişimde bana soruyor vitaminin var mı kan ilacın var mı hangilerini kullanıyorsun diye size sormadı mı ?
işte bunlar hep hormonağlama yok bende ama sinir katsayım bi anda artabiliyor ki ses ve koku hassasiyetim daha çok arttı
çocukluğumun kabusu pekmezhala da yiyip içemem
Malesef benimde durumum aynı canm tam sağ kavurma bölgesi . Sanki orası yırtılacak kasıliliyor özellikle akşamları . Birde bende kabızlık problemi var çok zor çıkıyorum. Bunun da etkisi olduğunu düşünüyorumHanımlar benim göğsümün hemen altında sag tarafımda özellikle kaburga kemigimde cok agri oluyor batıyor. Son 1 haftadir da kemigimin ustunu orten etlerim sızlıyor resmen çürümüş gibi. Cok aci cekiyorum uzun sure oturamiyorum. Doktoruma sordum bebek buyuyp rahim asagi inene kadar olur dedi. Ama herkeste oluyor mu bana ozel durum mu bilmiyorum. Sizlerde de var mi? Hayirlisiyla vakitleri gelseydi bebislerin ben cok zorlanmaya basladim
Canim resimde tam rengi çıkmıyor. Yanıltıyor insanı. Sen whatapps numarasından istediğin rengin resmini gönder onlar sana istediğin rengin resmini gonderir. Birde bunlari cocuk urunleri icin kullaniyorlar. Cadir yapiminda vs. Bence guzel olurCanım bu koyu durmaz mıİstediğim böyle bir sarıydı
Eki Görüntüle 2291290
Kumaşçı poplinde olur demiş tente için şöyle açık sarı var ama buda çok canlı
Faal Güneş (Açık) Sarı Poplin Kumaş | İntaşlar
Faal Güneş (Açık) Sarı Poplin Kumaş aynı gün kargo gönderimi ve uygun fiyatıyla intaslar.com'da.www.intaslar.com
Şöyle söyleyeyim sen hayal et perdelerim var mavi ama canlı mavi duvarını nasipse su yeşili yapıyorum aldığım pike takımı da açık bebe mavisi yan korumalık pufunu su yeşili alacağım eğer üzerine sarı bulursam tenteyi odayı 3 renk üzerine kombinlemiş olacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?