- 21 Ocak 2013
- 408
- 1.179
- 313
benim de kabızlık çok fazlaydı kefir içmeye başladığımdan beri çok rahatım. dene istersenMalesef benimde durumum aynı canm tam sağ kavurma bölgesi . Sanki orası yırtılacak kasıliliyor özellikle akşamları . Birde bende kabızlık problemi var çok zor çıkıyorum. Bunun da etkisi olduğunu düşünüyorum
Bizimkileri daha küçük. Ortanca garibim sakin de büyük olan tüp bebek olan cok farklı. Allahım seçilmiş kaliteli yumurta seçilmiş kaliteli sperm olunca mı böyle anlamadık.. Ortanca kardeşin de anlamadı o da bebekti çünkü sanki ikisi hep vardı gibi hissetti. Şimdi kargocu bebege bırsey getiriyor gene mi bebege offf diyor ki onlara da alınıyor.. Bebege keçeden yaptığım kapı süsünü dolabın ustune koymam ragmen alıp bulutların ve yıldızlarını kesmiş.. Az önce yaz okulundan geldıler son ders karate. Cocuk karate kıyafetiyle kendini nınja sanıyor.. Gel kardeşim sana yeni teknik öğrendım deyıp tekme atmaya calıstı tekmesinı havada yakaladım. Diğeri o kadar sakin ki abi yapma annemin karnı acır dıyor. O da acısın acısın dıye kıs kıs gülüyor.. Cocuk ta gram acıma duygusu yok... Kardeşler ama o kadar birbirinden zıt karakterler ki 3 numara nasıl olacak bunların içinde merak ediyorumbenim çağırsam yapanım çok olur aslında ama kendim yavaş yavaş yapayım diyorum .aklımda kalınca huzursuz oluyorum .o kıskançlık kızım 10 yaşında ama bizdede olacak ufaktan var ama sonra şaka şaka diyip geri çekiliyor .doğunca Allah yardımcımız olsun .Allahtan okul açılacak okul saatlerinde bebek ile ilgilenip eve dönüşte onunla daha çok ilgilenip alıştırırım inşallah .küçükken anlamıyor kıskanıyor büyüyünce ergenliği geldi kıskanıyor diyoruz bu kardeş kıskançlığı her yaşta olacakta en hafif şekilde atlatsak .
Ay Allah yardımcımiz olsun ben aglicam artk otursam olmuyo yatsam olmuyo gece sagima dogru yatmaya alışkınm acidan uyanip sola dönüyorum. Cok oturamiyorm yatsam gene agryo napcagmi sasirdimMalesef benimde durumum aynı canm tam sağ kavurma bölgesi . Sanki orası yırtılacak kasıliliyor özellikle akşamları . Birde bende kabızlık problemi var çok zor çıkıyorum. Bunun da etkisi olduğunu düşünüyorum
Anneme dun yalvardim galiba etlerim çürüdü yada kaburgamda krk var farketmiyolar diyorum oyle agryo. Hayirlisiyla vaktimizi tamamlasak asagiya dogru inmeye baslasalr kuzulargünaydın,geçmiş olsun evet maalesef bende de oluyor. sürekli dönmem gerekiyor dönerken de bacaklarım ve karnım kasılıyorarada ayaklarımı karnıma çeke çeke yürüyorum iyi geliyor.
Ayniyim benimde 1.5 aydir böyle ama gun gectikce artyo benim agrim malesef. Onceleri azaliyodu yatinca filan smdi yatsamda farketmiyoTam olarak ayni sıkıntı ben de 3 haftadır var. Azalmıyo malesefsağ tarafıma bile uzun yatamıyorum. Bir yerde oturmaya gidince de 1-2 saat sonra kalkmam gerekiyo ağrı hemen başlıyo
Ben de agustosta yıkayıp uyuleyecegım bu da sanki erken gelecek gıbı çok hareketli.. Ben yıkayıp utuleyıp bohçaya sarcam, sonra da havlu hurclarına yerleşti egım doguma yakın cekmececıne yerleştırecegım. Bızım evde 2 canavar olunca çekmecede sagsalım kalmaz. Zaten kıskanvlık hat safhada bebege aldıgım babynest ıkısı biniyor yatıyor.. Babynest babynestlıkten cıktı
Mail olarak gönderdim ama geri dönüş yapmadılar canım olmadı whatsapptan yazayım dediğin gibiCanim resimde tam rengi çıkmıyor. Yanıltıyor insanı. Sen whatapps numarasından istediğin rengin resmini gönder onlar sana istediğin rengin resmini gonderir. Birde bunlari cocuk urunleri icin kullaniyorlar. Cadir yapiminda vs. Bence guzel olur
Canım kız kardeşimde öyle bebek yukarı çıktıkça baskı yapıyor o yüzden oluyor ağrılar annelik işte her sürecinde var böyle durumlarAnneme dun yalvardim galiba etlerim çürüdü yada kaburgamda krk var farketmiyolar diyorum oyle agryo. Hayirlisiyla vaktimizi tamamlasak asagiya dogru inmeye baslasalr kuzular
Bende de 1 haftadır ellerim agrıyor parmaklarımı acamıyoruz. Cok agrıyor iş yapamıyorum. Dr magnorm ve calcımax verdi.. Süt yogurt yıyemıyorum kusuyorum. Ama bugun zorladım kendimi 2 bardak sut ıctım ama gene kustum ne olacak benım. Bu halımcanım bana doktorum ilk aydan itibaren imom verdi geçen ay kansızlığım çok yüksek olunca sidefer kullandım bir kutu imom bıraktırdı sidefer bitincede imom başlattı. El,kol ve ayaklarımda şişme uyuşma sızı olduğu için magnezyum ve kalciyum düşüklüğünden dedi. Ostecare önerdi. enfeksiyonum için c vitamini olarak cistomar, rutin hepsini kapsayan vitamin olarakta imom kulanıyorum. Şu an üç vitamin desteği alıyorum
Denerim tabiiki çok teşekkür ederimbenim de kabızlık çok fazlaydı kefir içmeye başladığımdan beri çok rahatım. dene istersen
Merhaba hanımlar cuma dr gittim. Hamileliği 37 hafta da sonlandırması gerektiğini söyledi. İğne yaparız önce ciğerleri için dedi . Canım çok sıkıldı. Böbrek rahatsızlığım olduğu için ilk aydan itibaren çok fazla antibiyotik iğne ve ilaç kullandım Bebeği etkilemesinden korkuyorum. işitme kaybı yapıyormuş fazla antibiyotik kullanımı.
Herşeye bi kusur buluyorlarmış ama
Gökçe yi ben de aksi karaktere sebep olur diye kızıma koymamıştım. Zor bu isim meselesi:/
Bana bir arkadaşım Allah onu ismiyle gönderir tasalanma demişti, ben yine tasalanmıştım ama çok içimize sinen ve beğenilen bir isim koyduk: Süreyya
Bak Feza, Suha isimleri de güzel bence, ona da bi kusur bulmazlarsa:)
Öyleymiş doktorumda oyle soyledi. Zor valla Allah kardesininde yardmcisi olsun. Herkes saglikla bu sureci atlatsin insallahCanım kız kardeşimde öyle bebek yukarı çıktıkça baskı yapıyor o yüzden oluyor ağrılar annelik işte her sürecinde var böyle durumlar
Bende de var biseyler yiyince geciyo sonra yine baslyo. Sk sk ve az yemeye calsyorm. Zaten cok yiyince midem de kaburgama baski yapiyor agri oluyor. Gaviscon banada verdi doktor ama kullanmyorm midem bulanyoKızlar selam uzun zamandır yazamadım, nasıl gidiyor 29.haftalar? Bende inanılmaz mide yanmaları başladı, gaviscon şurup içiyorum ama fayda etmiyor var m önerisi olansanki içimde alev topu var
Bende de var biseyler yiyince geciyo sonra yine baslyo. Sk sk ve az yemeye calsyorm. Zaten cok yiyince midem de kaburgama baski yapiyor agri oluyor. Gaviscon banada verdi doktor ama kullanmyorm midem bulanyo
Bende altı aydır bitmedi, artık şurup şişesini direk kafama dikiyorum ölçüyü ezberledimKızlar selam uzun zamandır yazamadım, nasıl gidiyor 29.haftalar? Bende inanılmaz mide yanmaları başladı, gaviscon şurup içiyorum ama fayda etmiyor var m önerisi olansanki içimde alev topu var
Akşam yatmadan iki üç saat önce bişey yemeyin,sola yatın, iki yastık kullanın. Yastığın birine okuzlariniz gelsin diğeri biraz daha geride olsun ona da başınız gelsin. Ben öyle yapıyorum.Kızlar selam uzun zamandır yazamadım, nasıl gidiyor 29.haftalar? Bende inanılmaz mide yanmaları başladı, gaviscon şurup içiyorum ama fayda etmiyor var m önerisi olansanki içimde alev topu var
Yaz yaz cevap veriyorlarMail olarak gönderdim ama geri dönüş yapmadılar canım olmadı whatsapptan yazayım dediğin gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?