2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
benim de kabızlık çok fazlaydı kefir içmeye başladığımdan beri çok rahatım. dene istersen

Bizimkileri daha küçük. Ortanca garibim sakin de büyük olan tüp bebek olan cok farklı. Allahım seçilmiş kaliteli yumurta seçilmiş kaliteli sperm olunca mı böyle anlamadık.. Ortanca kardeşin de anlamadı o da bebekti çünkü sanki ikisi hep vardı gibi hissetti. Şimdi kargocu bebege bırsey getiriyor gene mi bebege offf diyor ki onlara da alınıyor.. Bebege keçeden yaptığım kapı süsünü dolabın ustune koymam ragmen alıp bulutların ve yıldızlarını kesmiş.. Az önce yaz okulundan geldıler son ders karate. Cocuk karate kıyafetiyle kendini nınja sanıyor.. Gel kardeşim sana yeni teknik öğrendım deyıp tekme atmaya calıstı tekmesinı havada yakaladım. Diğeri o kadar sakin ki abi yapma annemin karnı acır dıyor. O da acısın acısın dıye kıs kıs gülüyor.. Cocuk ta gram acıma duygusu yok... Kardeşler ama o kadar birbirinden zıt karakterler ki 3 numara nasıl olacak bunların içinde merak ediyorum

Ay Allah yardımcımiz olsun ben aglicam artk otursam olmuyo yatsam olmuyo gece sagima dogru yatmaya alışkınm acidan uyanip sola dönüyorum. Cok oturamiyorm yatsam gene agryo napcagmi sasirdim

günaydın,geçmiş olsun evet maalesef bende de oluyor. sürekli dönmem gerekiyor dönerken de bacaklarım ve karnım kasılıyor arada ayaklarımı karnıma çeke çeke yürüyorum iyi geliyor.
Anneme dun yalvardim galiba etlerim çürüdü yada kaburgamda krk var farketmiyolar diyorum oyle agryo. Hayirlisiyla vaktimizi tamamlasak asagiya dogru inmeye baslasalr kuzular

Tam olarak ayni sıkıntı ben de 3 haftadır var. Azalmıyo malesef sağ tarafıma bile uzun yatamıyorum. Bir yerde oturmaya gidince de 1-2 saat sonra kalkmam gerekiyo ağrı hemen başlıyo
Ayniyim benimde 1.5 aydir böyle ama gun gectikce artyo benim agrim malesef. Onceleri azaliyodu yatinca filan smdi yatsamda farketmiyo

Bende bebegin dolabını yerlestireli bı ay oldu ama küçük abi sağolsun tekrar tekrar defalrca bosaltipe tekrar katlatti bana. Bebek arabası eve geldiği gün izin verdik bütün gün arabayla evde oynadı kendi bindi bütün oyuncaklari doldurdu indi çıktı. Sonra kutusuna koyup dolaba kaldirdik. Kendisi üç sene bebek arabası kullandı sonra bı ihtiyac sahibine verdik. Bı sene geçti üstünden . Bebeğe yeni araba alınca kendi arabasına ağlamaya başladı ah arabam ah arabam aldılar arabamı diye. Park beşiği aldigimizda da aynen saatlerce oynadı izin verdim üzülmesin diye ama yirtilcak diye ödüm koptu yani o yüzden babynest gibi olaylara hiç girmedik biz başıma gelcegi biliyorum çünkü banada alin dicek. Geçen ikeada bana beşik alın diye ağladı. Üç yaş doğum gününde odasına baza aldık kocaman 100*200 benim büyük yatagim diye Done Done uyuyodu. Bebek beşiği görünce bana besik alın ah besigim benim güzel besigim diye agitlara başladı. Hani şu yüksek bebek ana kucağı varya muzikli titreşimli bebeği hafifçe sallıyor. Ondan almayı çok istiyodum ama vazgectim eminim rahat vermicek paşam . Artk bebeği kanguruya koyup evin içinde öyle gezeriz.

Mail olarak gönderdim ama geri dönüş yapmadılar canım olmadı whatsapptan yazayım dediğin gibi

Anneme dun yalvardim galiba etlerim çürüdü yada kaburgamda krk var farketmiyolar diyorum oyle agryo. Hayirlisiyla vaktimizi tamamlasak asagiya dogru inmeye baslasalr kuzular
Canım kız kardeşimde öyle bebek yukarı çıktıkça baskı yapıyor o yüzden oluyor ağrılar annelik işte her sürecinde var böyle durumlar

Bende de 1 haftadır ellerim agrıyor parmaklarımı acamıyoruz. Cok agrıyor iş yapamıyorum. Dr magnorm ve calcımax verdi.. Süt yogurt yıyemıyorum kusuyorum. Ama bugun zorladım kendimi 2 bardak sut ıctım ama gene kustum ne olacak benım. Bu halım

Neden 37 de olması lazımmış canım? Buarada 37 çok iyi hafta. Benim geçen yıl ki kaybımdan sonra ilk hedefim 32. Hafta.iyı görmek hayırlısıyla. Sonrasını da götürme sağlıkla inşallah. Bebeğin herşeyi o haftaya kadar gelişiyormuş zaten. Sen 37 diyorsun canını hiç sıkma.

tesk
Icime biraz sindireyim de sonea sorayim onlara

Kızlar selam uzun zamandır yazamadım, nasıl gidiyor 29.haftalar? Bende inanılmaz mide yanmaları başladı, gaviscon şurup içiyorum ama fayda etmiyor var m önerisi olan sanki içimde alev topu var

Kızlar selam uzun zamandır yazamadım, nasıl gidiyor 29.haftalar? Bende inanılmaz mide yanmaları başladı, gaviscon şurup içiyorum ama fayda etmiyor var m önerisi olan sanki içimde alev topu var
Bende de var biseyler yiyince geciyo sonra yine baslyo. Sk sk ve az yemeye calsyorm. Zaten cok yiyince midem de kaburgama baski yapiyor agri oluyor. Gaviscon banada verdi doktor ama kullanmyorm midem bulanyo

Bende de var biseyler yiyince geciyo sonra yine baslyo. Sk sk ve az yemeye calsyorm. Zaten cok yiyince midem de kaburgama baski yapiyor agri oluyor. Gaviscon banada verdi doktor ama kullanmyorm midem bulanyo

Meyve ve mayalı şeyler yediğimde daha çok oluyor asitik özellikli gıdalar direk mdemi yakmaya başlıyor geçen gün sabah 7 den akşam 10 a kadar mide yanmasından içtiğim suyun bile tadı yoktu

Doktorun verdiği decavit ilacı hiç yutamıyorum aklıma geldikçe içmeye çalışıyorum 3_4 günde bir oluyor o da. Bebeği vitaminsiz bırakmıyorum inşallah

Bende altı aydır bitmedi, artık şurup şişesini direk kafama dikiyorum ölçüyü ezberledim geçecek inşallah diye diye bugüne geldim aklıma gelmesin farkında olmıyım diye dua ediyorum

Akşam yatmadan iki üç saat önce bişey yemeyin,sola yatın, iki yastık kullanın. Yastığın birine okuzlariniz gelsin diğeri biraz daha geride olsun ona da başınız gelsin. Ben öyle yapıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…