2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
4 gündür kullanıyorum
Tahlisiz verdiler. Gidip yaptırayım en iyisi

Amin cnm. Aynen öyle yapayim

Braxton Hicks kasilmasi yani yalanci dogum sancini yasayan varmi ben 1 haftadir yasiyorum adet sancisi gibi kisa sureli bi agri olmaya basladi

bende de oluyor .cumartesi yordum kendimi akşamı doğuruyorum herhalde diye ödüm koptu .eşimde kalk gidelim kalk gidelim dedikçe iyice stres oldum .adet ağrısı gibi bir sancı ve kasıklarda batma kasılma .ben çok ara verdim diye mi yaz diyemi bilmiyor çok zormuş hamilelik .deriz ya doğurmak önemli değil bakmak okutmak yetiştirmek önemli diyte .yok anam doğurmakta çok önemli birşey miş

valla hamile kalmak bi dert taşımak bi dert doğurmak bi dert büyütmek apayrı bir dert biz kadınların dertleri hiç bitmiyor

sağol cnm biraz olsun rahatladım inşlh sıkıntı olmaz.

benim bebiş çapraz yatıyor hala dönmedi ne zaman dönecekler acaba yani bildiğin kafası mı ayakları mı bilmiyorum sağ kaburgamda diğer tarafı sol kasığımda arada bir de bastırıyor sanırım kasığıma hoplatıyor beni

Kabızlık için yaş incir yemeye başladım ben. Hem bebeğe de faydalı

Sanırım tüm rahatsızlıklar üst üste geldi bide dr 3 hafta önce deyince gardım düştü.

Kızlar selam uzun zamandır yazamadım, nasıl gidiyor 29.haftalar? Bende inanılmaz mide yanmaları başladı, gaviscon şurup içiyorum ama fayda etmiyor var m önerisi olan sanki içimde alev topu var
Banada gaviscon iyi gelmemişti rennie verdi hem şurubunu hemde emerek kullanılan tabletlerden o iyi geldi cnm.

Braxton Hicks kasilmasi yani yalanci dogum sancini yasayan varmi ben 1 haftadir yasiyorum adet sancisi gibi kisa sureli bi agri olmaya basladi
Olması normal canım. Braxton kasılmalarını gerçek doğum sancısından ayıran şey düzenli olmaması. ( 5 dakikada 1 ağrı saplanması gibi )Düzenli ağırmadığı sürece sorun yok.

Sanırım tüm rahatsızlıklar üst üste geldi bide dr 3 hafta önce deyince gardım düştü.
bende herşey normalde kızım 37+4 te doğdu iğne falanda yapılmadı herşeyide tamamlanmıştı çok şükür. 3400 gr doğdu gayette sağlıklı .30-32 . haftalar dese sıkıntılı evet kilosu az olacak ki o bile kendini kurtarmış oluyor bir süre küvez sonrası devam ediyor .37. hafta seninki çok çok normal .benim 2. de sezeryan olacak 38 de değil 37 de alalım dese sebebini söylese alın derim elimdeki örnekten biliyorum çoçukta sorun yoksa 37. hafta olmasında sorun yok .aklına takma 37. hafta olmasını hazırlıklarına odaklan kafan rahatlar .

kızlar göbek deliğinizde acı hissediyormusunuz. Bende göbek deliği ertafında acı ve hassasiyet arttı. Özellikle mutfakta bişeylerle uğraşırken tezgaha değdiğinde çok hissediyorum.
benim de acıyor fıtık varmış o yüzden ağrıyormuş benim göbeğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…