2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
kurtarıcı bilgiler bunlar

Ben de küçük cam biberonu dr browns düşünüyorum.

Kuzenimin oğlu 2 yaşına girdi bu ay. Süt içtiği cam biberonu oyun diye atıp kırdı onun öncesinde de uykudan önce süt içerken yüzüne düşürdü

Ben de o yüzden kendi kullanacağı biberonu cam almak istemedim

Depend aldım belki yanına bir iki tane de ped alırım

Hastanede giymek için ne alıcam hiç bilmiyorum. Alt üst takım mı yoksa boydan bir gecelik mi? Hangisiyle emzirmek tuvalete gitmek doktorun kontrol etmesi kolay olur bilmiyorum

2 pijama 1 gecelik koymayi dusunuyorum ben. Ama korkmuyor da degilim gecme ihtimaline karsi evde de 1 tane hazir etmek lazim acil durumda ese aldirmak icin. Bir de bu lohusa takimlari hep ic gosteriyor ya sabahliksiz giymesi mumkun degil ne pijamasi ne geceligi buna napacagiz beyaz aldim bir de ben

Mantıklı bunu hiç düşünmemiştim canım sağlıklıdır diye cam aldım gitti
Ped fazla fazla al derim yanına kanama ihtimali yüksek Ben pijama takımı aldım pentiden önü düğmeli lacivert acayip rahat emzirirken de rahat olur diye nasipse inşallah açıkcası doktor kontrolünü düşünmedim ama pijamayla misafir ağırlamakta çok rahattır diye düşünüyorum gecelikle oturmak kalkmak beni zorlar çok dikkat etmeyi seven biri de değilim açıkcası 2 tane daha takım almayı düşünüyorum yanıma bir de koyu renkler tercihim

Çok güzel bilgiler bunlar teşekkür ederim kendi adıma

Ben de ilk aylarda kullanmak için pamuk aldım. Islak mendil yerine pamuk ve su kullanıcam. Dışarda ve hastanede kolaylık olsun diye ıslak mendil de kullanabilirim azıcık da olsa

Pişik kremi olarak da sadece hametan aldım acaba başka almalı mıyım bilmiyorum

Merhaba kızlar ben prima premium care ve prima yenidoğan arasındaki farkı anlamadım hangisi daha iyi doğduğunda ilk zamanlarda kullanmak için hangisini tavsiye edersiniz onda çok kararsız kaldım 1numaradan 1 paket alayım sonra duruma göre aynı markayla devam edecek olursam stoklara başlarım dedim ama o 1 pakete bile karar veremedim birtürlü. Bunların farkı ne ki

Sağolun kızlar henüz bir şey almamıştım ama şimdi az çok kafamda şekillendi
İki tane alırım yanıma
İkisi de koyu renkli
Bir önden düğmeli pijama takımı bir de gecelik yeter. Evde de eşofman giyerim olur biter

Yenidoğanlar için özellikle care kullanılıyor canım bazısı fark yok dese de bilemiyorum bakıldığında primayı önermeyen de çok yine de aklım onda kalacaktı onu aldım mesela 1 ve 2 numaradan 2 şer paket sonra duruma göre bez değişikliği yapılır diye stok yapmamak en mantıklısı e bebekte indirim vardı alacaksan bakmanı öneririm bitmediyse
Aynen canım kendi rahatlığına göre değiştirirsin giyimini

Ben hiç bilmiyorum farklarını. Zaten gittim Migros'tan minies aldım en küçük boyunu. Sadece bir paket aldım 60 tane var içinde. Bebekte sorun olmazsa aynı markadan devam. Sıkıntı çıkarsa molfix almayı düşünüyorum
Primayı hiç düşünmedim bile hem pahalı hem de o kadar kötülediler ki zararlı diye kafadan vazgeçtim zaten

aa bak onu yazacaktım unuttum hastahanelerde biberon gibi ama ucu kaşık biberon kullanıyorlarmış.kaşık kaşık vermek zor ama biberonada alışmasın derken orta yol bulmuşlar .ben aklıma gelirse inşallah haftahane çıkışında isteyince veriyorlarmış evede alıcam .ilk hafta sarılıkolmasın ya sütüm gelmezse ben mama veririm kızımda inatlaştık vermedik süt gelecek diye çoçuk açlıktan bayılmış meğersem bunda hiç kasmıycam süt varsa emer azsa sağarım makine var yine olmadı ilk hafta o kaşıklı biberon ile mama veririm .

Resmen vakit yaklasiyor ya. Nstler 30. Haftalar falan geldi. Amanin noluyoruz ben daha hazir degilim

hamilelik çok uzun ya su verme şimdi bırak yakınlaşsın tarihler

ben bayram tatilinde hazırlıycam valizi cekmecede duracağına valizde dursun hazır olsunlar .

hastane dolapları geniş eve git gel yapacağına fazla fazla koy dolapta dursun .ben bu sefer büyük valizle gidicem herşeyi bir yerde toplar bir tarafı bebek bir tarafı anneye göre yerleştiririm .

gecelik ile hiç rahat edememiştim .kalkıp yürütene kadar pijamanın sadece üstünü giydiriyorlar hemşire gelip pikeyi kaldırıp kontrol ediyor kanamayı .kaldırıp yürütünce alt pijamayı giyiyorsun .ben gecelik almıycam bile, kontrol ettikleri için yukarı kaldırınca belimın etrafı gecelik üste toplamak lazım . 2 takım lohusa pijama takımı koyup birde ne olur ne olmaz diye tek alt koyarım , olmadı gelen giden oldukça eve yollar yıkatır getirtirim .

Kızlar madem konu açıldı ben de bişey soracağım. Bebek ilk doğduğunda çıtçıtlı body giydirilebilir mi? Göbeği düşmemiş olacak ya orası acır mı çıtçıtlı bodynin içinde? Bir de o cepken gibi olan zıbınların üzerine alt üst takım mı kullanışlı olur yoksa direk tulum mu?

Temmuz ayi 2 3 hafta daha surebilir ya hic sıkıntı degil tatile gidecegim son dakika cikti ondan sonra donunce bir suru bebek isi var.

son gunlerde agustos annelerine bakiyorum da hepsi pitir pitir dogurmaya basladi sanirim 10 dan fazla dogurdular temmuzda. Biz de erken baslamayiz insallah

bende sırf şık diye takımın birini krem aldım donun desenine kadar kadar belli .o takımı sabahlıklı aldım .hastahanede yürürken yada evde biri varken kalkarken sırtıma alırım yoksa çok çok belli ediyor içi .2 tane alacaklar kesinlikle birini koyu renk alın kızımda mordu takımlardan biri gece yıkadım sabah onu giydim çok rahat etmiştim .

Citcitli giydiriyorlar ilk dogdugunda sanirim. Bir de tulum daha iyi bence deneyimim yok ama olanlarin cogundan duyduguma gore tulum gibi.

göbeğin üzerine sargı bezi koyuyorlar ama koymasalarda alttan çıtçıtlı giydiriliyor göbek kısmı penye ya can acıtacak birşey yok .çapraz zıbınlarda olunca 2 parça takım rahat oluyor .tulumda giydirilir ama zıbınlar çok ince oluyor ya ben sevmiyorum onları aldım ama cıtcıtlı sevenlerdenim ben .

Aslında bu dediğin de mantıklı fazla alıp dolaba koymak. Bakalım duruma göre öyle yaparım olmadı.

Alt üst bir takım alıcam artık o kesin. Gecelik de alırım ya herhalde spor tarzda bir şey.

Ben buna katılmıyorum tatlım. İlk çocuğumda ilk gece sütüm gelmeyince hastanede vermiştik biberon ve oğlum almıştı. Ancak kv çocuk memeyi bırakacak.diye kv kriz geçirecekti. Eve geldik biberona ihtiyaç duymadığım için vermedim ama sonra işe başladım ve oğlum biberon tutmadığı için sağdığım sütü içirmek, mama vermek işkence oldu.
Kızım hem biberon hem de meme emdi,.sorun çıkmadı.
Bunda da biberona alıştırmak istiyorum. Biberon emen çocuğu büyütmek kolay.

Yenidoğan atleti aldım onun üstüne de ayaklı tulum giydirilir diye düşündüm ben.

Yanımıza bir de çırçıtlı body mi almamız gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…