2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kaşık biberonlar gaz yapiyor diyor kullananlarin çoğu sezaryan olucam ilk gün süt gelmez diye bende yanima 1 paket mama alicam kizimda almamistik aglaya aglaya gaz doldurmuştu karnını ve ilk bebek olunca da bilemedik tabi

Şimdilerde kundak modası çıkmış ne diyorsunuz bu konuda? Ben kundağı sevmiyorum, çocuklarımı sarmadım hiç. Ebebekte fermuarlı bir kundak gördüm onu alsam denesem mi bilemedim. Çocuk bahsettiğimin içinde sıkışıp kalmadığı için olabilir diye düşündüm.

Kızımda hep prima kullandim 6 7 aya kadar sonra molfix gecmistik bunda direk sleppy ile başlamayı düşünüyorum yorumları çok guzel en azından 1. Paketi onunla baslarim. Bebek bezlerine çok para verme taraftarı değilim kızım da hep ilk bebek aman herşeyin en iyisi olsun dedim ama şuan ki ekonomi de bu mümkün olmayacak gibi

Ilk dogduklarinda minik olduklari icin ikili takim icinde kayboluyorlar gibi geliyor bana alti ustu toplaniyor gibi. Ama yine de hastane cikisi icinde olan takimlari da goturecegim. Tulum daha bir tatli tabi

Nst kacinci haftada basliyor. Aynen dedikleri gibi balayi ayida bitti agirlasmaya basladik vakit yaklasiyor

Valla ben de acemi anne olacagim hic bilmiyorum ki Yazan arkadasin doktoru 3 hafta sonra demis su an 30 haftalikmis sanirim 33-34 haftalara tekabul ediyor bu durumda.

Kaşık biberonlar gaz yapiyor diyor kullananlarin çoğu sezaryan olucam ilk gün süt gelmez diye bende yanima 1 paket mama alicam kizimda almamistik aglaya aglaya gaz doldurmuştu karnını ve ilk bebek olunca da bilemedik tabi
Hangi mamadan almayı düşünüyorsun

Bana da tulum daha mantıklı geliyor dediğin gibi alt üst takımların içinde kayboluyorlar sanki üç set yapıp ikisini tulumlu birini alt üst takımlı yapmayı düşünüyorum şimdilik. Bir gün için üç takım yeter umarım

Ben de en az 3 dusunuyorum. Herkes cok cabuk kirletiyorlar diyor. Yerim ben onu o kadar tatli ki kiyafetleri de kendi gibi

Bu arada kiyafet ne kadar aldiniz kizlar? Kac tulum kac takim zibin vs. Ben kestiremiyorum ne kadar yeterli olacagini. Hediye falan da gelir diyorlar onu da bilemiyorum cogunluk buyuk bile alabilir.

Kizlar lohusa gecelik ve pijama takimlarinizi kisa kollu mu uzun kollu mu tercih edeceksiniz tam mevsim gecisi olunca kararsiz kaldim ben sicak basmasi cok oluyor kisa kollu al dediler ama usutmemek de lazim bilemedim siz ne dusunuyorsunuz?

Biraz şehre göre hareket etmekte fayda var diye düşünüyorum Canım. Ben Adana’da ekimde üşümem diye düşünerek kısa kollu ama sabahlıklı gecelik ve pijama almayı düşünüyorum. Ya da uyumlu renklerde gecelik ve pijama alıp sabahlığını ortak kullanmayı. kan kaybı olunca yine de üşüme gelirse diye birisi de uzun kollu pijama olacak. Üç tane o şekilde ayarlamayı düşünüyorum eğer soğuk bi şehirde yaşıyorsanız yelek koyabilirsiniz ekstra

Evet yaa gelip gidip seviyorum bende onları benim şu an yenidoğan ve 0-3 ay şeklinde 10lu hastane çıkışı dışında üç tane tulum üç tane alt üst takım 10-12 tane da çıtçıtlı body var aldığım. 5e tamamlasam yeter diye düşünüyorum. Annem ve kayınvalidem de alıyorlar bol bol. İlk torun olunca bi de. 3-6 ay da aldım bi kaç parça ekstra. Muhteöelen baya gelir hediye ama umarım değişim fişleriyle gelir.

Kesinlikle degisim fisiyle gelmeliler

Ben ilk günler yeni.doğan atleti giydiriyorum daha kolay oluyor. Ama body de giydirilebilir.
Ben de göbeği düşene kadar iç zıbın giydirdim. Ustune de hastane Çıkısının alt ust takımını. Göbek düşene kadar tulum giydirmedim. Çıtçıtlı body bebegın göbeğini kasar sanki çünkü mandal oluyor. Bir de pansuman yapışdıgı ıcın zıbın açmak kolay oluyor özellikle bebek uyrken yaptığımız ıcın uyanmıyor da.. Benim ortanca oğlum temmuzda dogdugunda direk bunu giydirdim baska da bırsey giydirmedim evde göbek dusene kadar. Ama bunda alttan ıc zıbın ustunede hastane cıkısı olur

Eklentiler

• Screenshot_20190723-200825.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 44
Hangi mamadan almayı düşünüyorsun
Canım kızımda aptamil kullandim ve degistirmeye calistigim an baska birsey icmedi onun icinde nasil bir madde var bilmiyorum ama bebeklerde bagimlilik gibi birsey yapiyor baskasini icemiyor mecbur 1.5 yaşına kadar mama aptamil kullandım ama bunda daha araştırıyorum inşallah gerek kalmaz elimden geldiğince emziricem süt makinası almayı düşünüyorum gerekirse sagip iciririm diye ama mama da araştırıyorum daha canim kızımda yaptığım hataları 2. 'de yapmamaya elimden geldiğince dikkat ediyorum

Ben de bi ara baktım hipp mi alsam diye düşündüm ama içeriğini çok iyi araştırmadım.
Hastane çantasına mama da koymak gerekir mi acaba yoksa duruma göre eczaneden aldırayım mı eşime
Gönül ister ki haldır şaldır süt gelsin ne mama ne biberon kullanalım Ama işte ne olacak bilemiyoruz ki

Doktorun verdiği decavit ilacı hiç yutamıyorum aklıma geldikçe içmeye çalışıyorum 3_4 günde bir oluyor o da. Bebeği vitaminsiz bırakmıyorum inşallah

Ben hamileliğim boyunca hiç vitamin içmedim bence vitaminsiz kalmaz korkma ama doktorun iç dediyse unutma cnm

Maşallah tosuncuk :) bas boy da kilo ile orantılı mı sadece göbekli bi bebek mi cnm

Ben hamileliğim boyunca hiç vitamin içmedim bence vitaminsiz kalmaz korkma ama doktorun iç dediyse unutma cnm

Maşallah tosuncuk :) bas boy da kilo ile orantılı mı sadece göbekli bi bebek mi cnm
Valla ben boyunu kilosunu hiç sormuyorum. Doktor yanındaki kişiye yazdırırken duyuyorum. O da sadece kilosunu söylüyor. Bir dahakine sorayım boyunu da baş ölçüsünü de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…