Cam biberon kullanmak çok zor. Hem ağır oluyor çocuk tutamıyor hem de kırılıyor.Ben de küçük cam biberonu dr browns düşünüyorum.
Kuzenimin oğlu 2 yaşına girdi bu ay. Süt içtiği cam biberonu oyun diye atıp kırdıonun öncesinde de uykudan önce süt içerken yüzüne düşürdü
Ben de o yüzden kendi kullanacağı biberonu cam almak istemedim
Durun yapmayınBen buna katılmıyorum tatlım. İlk çocuğumda ilk gece sütüm gelmeyince hastanede vermiştik biberon ve oğlum almıştı. Ancak kv çocuk memeyi bırakacak.diye kv kriz geçirecekti. Eve geldik biberona ihtiyaç duymadığım için vermedim ama sonra işe başladım ve oğlum biberon tutmadığı için sağdığım sütü içirmek, mama vermek işkence oldu.
Kızım hem biberon hem de meme emdi,.sorun çıkmadı.
Bunda da biberona alıştırmak istiyorum. Biberon emen çocuğu büyütmek kolay.
Yenidoğan atleti aldım onun üstüne de ayaklı tulum giydirilir diye düşündüm ben.
Yanımıza bir de çırçıtlı body mi almamız gerek
Ben ilk günler yeni.doğan atleti giydiriyorum daha kolay oluyor. Ama body de giydirilebilir.Yenidoğan atleti aldım onun üstüne de ayaklı tulum giydirilir diye düşündüm ben.
Aynen öyle, bebekten bebeğe, anneden anneye değişiyor.Durun yapmayınherkes başka bir şey söylüyor
İlk çocuğu olacakların gözü yaşlı
Demek ki bebekten bebeğe değişiyor her şey. Benim de ilk çocuğum deneye yanıla öğrenicem
Ebebekteki indirimden haberim vardı ama ben de alerji falan olur belki diye 1 paket alayım diyorum canım sorun yaşamazsak eşim alıp gelir devamını oyüzden indirimlere fazla takılmıyoruz şimdilik sadece o 1 pakete karar verebilsekYenidoğanlar için özellikle care kullanılıyor canım bazısı fark yok dese de bilemiyorum bakıldığında primayı önermeyen de çok yine de aklım onda kalacaktı onu aldım mesela 1 ve 2 numaradan 2 şer paket sonra duruma göre bez değişikliği yapılır diye stok yapmamak en mantıklısı e bebekte indirim vardı alacaksan bakmanı öneririm bitmediyse
Aynen canım kendi rahatlığına göre değiştirirsin giyimini
İçindeki maddelerden dolayı zararlı diyorlar canım ama annem ablamı da benide kardeşimide primayla büyütmüş çok şükür hiçbir sorunumuz yok ve ozamanlar daha çok zararlı içerikler kullanılıyordur mutlaka, yeni çıktığı zamanlar çünkü kim inceleyecek içeriğini falan kötüleyenlere takılma ondan canım içine hangisi siniyorsa onu kullan tabi ben başlarda prima kullanacağım alerji falan yaparsa başka markaları denerim ama ne derlerse desinler prima yinede en iyisiBen hiç bilmiyorum farklarını. Zaten gittim Migros'tan minies aldım en küçük boyunu. Sadece bir paket aldım 60 tane var içinde. Bebekte sorun olmazsa aynı markadan devam. Sıkıntı çıkarsa molfix almayı düşünüyorum
Primayı hiç düşünmedim bile hem pahalı hem de o kadar kötülediler ki zararlı diye kafadan vazgeçtim zaten
Zibin citcitli body oluyor canim. Ve cevremde herkesin soyledigi onlardan bol bol almam gerektigi ben de aldim. Cok cabuk kirletiyorlarmis. Hastane cikislarinin icinde de oluyor zaten.
Ben ilk günler yeni.doğan atleti giydiriyorum daha kolay oluyor. Ama body de giydirilebilir.
Su içince yanmam daha çok artıyor benimMeyve ve mayalı şeyler yediğimde daha çok oluyor asitik özellikli gıdalar direk mdemi yakmaya başlıyor geçen gün sabah 7 den akşam 10 a kadar mide yanmasından içtiğim suyun bile tadı yoktu
Citcitli giydiriyorlar ilk dogdugunda sanirim. Bir de tulum daha iyi bence deneyimim yok ama olanlarin cogundan duyduguma gore tulum gibi.
göbeğin üzerine sargı bezi koyuyorlar ama koymasalarda alttan çıtçıtlı giydiriliyor göbek kısmı penye ya can acıtacak birşey yok .çapraz zıbınlarda olunca 2 parça takım rahat oluyor .tulumda giydirilir ama zıbınlar çok ince oluyor ya ben sevmiyorum onları aldım ama cıtcıtlı sevenlerdenim ben .
Yenidoğan atleti aldım onun üstüne de ayaklı tulum giydirilir diye düşündüm ben.
Ya şu ilk parçaya da zıbın diyorlar 2 numaraya da zıbın diyorlar olmayan bilgilerim de birbirine karışıyorİlk fotoğraftaki yenidoğan atlet
İkincisi çıtçıtlı body
Üçüncüsü tulum değil mi
Ben böyle bir takım yapıcam hastane çıkışı almak istemiyorum. Zaten battaniyesi müslin örtüsü şapkası eldiveni her şeyi var bende.
Şimdi baktım da atletin üstüne direkt tulum olmaz herhalde araya çıtçıtlı body şart gibi
Tecrübe teorik bilgiden farklı, o yüzden anneler siz de yazın dedim. Evde zaten kullanmayı düşünüyordum da hastane çantasına 1 tane atayım ne olur ne olmaz. Emzik de önerilmez ama ben şansımı deneyeceğim, bebek tutarsa ne ala.Ben buna katılmıyorum tatlım. İlk çocuğumda ilk gece sütüm gelmeyince hastanede vermiştik biberon ve oğlum almıştı. Ancak kv çocuk memeyi bırakacak.diye kv kriz geçirecekti. Eve geldik biberona ihtiyaç duymadığım için vermedim ama sonra işe başladım ve oğlum biberon tutmadığı için sağdığım sütü içirmek, mama vermek işkence oldu.
Kızım hem biberon hem de meme emdi,.sorun çıkmadı.
Bunda da biberona alıştırmak istiyorum. Biberon emen çocuğu büyütmek kolay.
Ben hastane için şöyle düşündüm önce yandan bağlanan zıbın, üzerine alt üst takım ya da tulum onun üzerine de yelek. Çorap ve bere tamamdır. Yandan bağlanan tulum kolay giydiriliyormuş, göbek kordonunu da sıkmıyormuş. Bere ve çorap mutlaka koyun kızlar, bebek en çok baş ve ayaktan üşüyor.İlk fotoğraftaki yenidoğan atlet
İkincisi çıtçıtlı body
Üçüncüsü tulum değil mi
Ben böyle bir takım yapıcam hastane çıkışı almak istemiyorum. Zaten battaniyesi müslin örtüsü şapkası eldiveni her şeyi var bende.
Şimdi baktım da atletin üstüne direkt tulum olmaz herhalde araya çıtçıtlı body şart gibi
Yeni doğan atleti kendi gibi olan dış zıbının içine iyi oluyor. Tulum içine body bence de daha iyi olur.İlk fotoğraftaki yenidoğan atlet
İkincisi çıtçıtlı body
Üçüncüsü tulum değil mi
Emzik ve biberon bence hayat kurtarıyor. Çok kıymetliler benim içinTecrübe teorik bilgiden farklı, o yüzden anneler siz de yazın dedim. Evde zaten kullanmayı düşünüyordum da hastane çantasına 1 tane atayım ne olur ne olmaz. Emzik de önerilmez ama ben şansımı deneyeceğim, bebek tutarsa ne ala.
Temizleme pamuklari nasil satiliyor acabaBen uni baby şampuan kullanıyorum, zararlılardan uzak ve fiyatı uygun. Pişik kremi aslında bebeğe göre değişen bir şey. Mustela ya da bepantol iyi bence. Uni babynin yeni doğan ıslak mendilini de alıyorum ama temizleme pamuklarını tercih ediyorum, daha sağlıklı.
Stok yapmaktansa deneyip sonrasında fazla almak daha iyi bir fikir bence.
Gecen ay gittiginizde sata gore normalmiydi bu aymi 2 hafta onden gidiyorMerhabalar
Bugün kontrole gittim. Size de sormuştum karnım kasılıp yumuşuyor neden diye. DÜn akşam o kadar çok oldu ki rahatsız oldum. Bugün söyledim doktora yalancı kasılma onlar dedi. Magnezyum verdi sabah akşam içmem için.
Sata göre 28+2 ama ultrasonda 30+2 çıktı1.400 gr olmuş
Artık 4 değil 3 haftada bir kontrole gidecekmişim. 3 hafta sonra da ilk nstye giriyorum
Makyaj temizleme pedlerinin büyükleri olarak düşünün. Islatıp öyle popusunu siliyorsunuz.Temizleme pamuklari nasil satiliyor acaba
aa bak onu yazacaktım unuttum hastahanelerde biberon gibi ama ucu kaşık biberon kullanıyorlarmış.kaşık kaşık vermek zor ama biberonada alışmasın derken orta yol bulmuşlar .ben aklıma gelirse inşallah haftahane çıkışında isteyince veriyorlarmış evede alıcam .ilk hafta sarılıkolmasın ya sütüm gelmezse ben mama veririm kızımda inatlaştık vermedik süt gelecek diye çoçuk açlıktan bayılmış meğersembunda hiç kasmıycam süt varsa emer azsa sağarım makine var yine olmadı ilk hafta o kaşıklı biberon ile mama veririm .
Selam canım, bahsettiğin kaşık biberon ilk resimdeki gibi miydi acaba? Bir de diğeri var.aa bak onu yazacaktım unuttum hastahanelerde biberon gibi ama ucu kaşık biberon kullanıyorlarmış.kaşık kaşık vermek zor ama biberonada alışmasın derken orta yol bulmuşlar .ben aklıma gelirse inşallah haftahane çıkışında isteyince veriyorlarmış evede alıcam .ilk hafta sarılıkolmasın ya sütüm gelmezse ben mama veririm kızımda inatlaştık vermedik süt gelecek diye çoçuk açlıktan bayılmış meğersembunda hiç kasmıycam süt varsa emer azsa sağarım makine var yine olmadı ilk hafta o kaşıklı biberon ile mama veririm .
Nst kacinci haftada basliyor. Aynen dedikleri gibi balayi ayida bitti agirlasmaya basladik vakit yaklasiyorResmen vakit yaklasiyor ya. Nstler 30. Haftalar falan geldi. Amanin noluyoruz ben daha hazir degilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?