2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Cam biberon kullanmak çok zor. Hem ağır oluyor çocuk tutamıyor hem de kırılıyor.
Philips avent kullanmıştım kızımda yine ondan alacağım.

Durun yapmayın herkes başka bir şey söylüyor

İlk çocuğu olacakların gözü yaşlı

Demek ki bebekten bebeğe değişiyor her şey. Benim de ilk çocuğum deneye yanıla öğrenicem

Yenidoğan atleti aldım onun üstüne de ayaklı tulum giydirilir diye düşündüm ben.

Yanımıza bir de çırçıtlı body mi almamız gerek

Zibin citcitli body oluyor canim. Ve cevremde herkesin soyledigi onlardan bol bol almam gerektigi ben de aldim. Cok cabuk kirletiyorlarmis. Hastane cikislarinin icinde de oluyor zaten.

Ebebekteki indirimden haberim vardı ama ben de alerji falan olur belki diye 1 paket alayım diyorum canım sorun yaşamazsak eşim alıp gelir devamını oyüzden indirimlere fazla takılmıyoruz şimdilik sadece o 1 pakete karar verebilsek
İçindeki maddelerden dolayı zararlı diyorlar canım ama annem ablamı da benide kardeşimide primayla büyütmüş çok şükür hiçbir sorunumuz yok ve ozamanlar daha çok zararlı içerikler kullanılıyordur mutlaka, yeni çıktığı zamanlar çünkü kim inceleyecek içeriğini falan kötüleyenlere takılma ondan canım içine hangisi siniyorsa onu kullan tabi ben başlarda prima kullanacağım alerji falan yaparsa başka markaları denerim ama ne derlerse desinler prima yinede en iyisi

İlk fotoğraftaki yenidoğan atlet
İkincisi çıtçıtlı body
Üçüncüsü tulum değil mi

Ben böyle bir takım yapıcam hastane çıkışı almak istemiyorum. Zaten battaniyesi müslin örtüsü şapkası eldiveni her şeyi var bende.

Şimdi baktım da atletin üstüne direkt tulum olmaz herhalde araya çıtçıtlı body şart gibi

Zibin citcitli body oluyor canim. Ve cevremde herkesin soyledigi onlardan bol bol almam gerektigi ben de aldim. Cok cabuk kirletiyorlarmis. Hastane cikislarinin icinde de oluyor zaten.
Ben ilk günler yeni.doğan atleti giydiriyorum daha kolay oluyor. Ama body de giydirilebilir.

Eklentiler

• IMG_5972.webp
    63,3 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG_5974.webp
    39,1 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG_5975.webp
    36,3 KB · Görüntüleme: 31
Kizlar lohusa gecelik ve pijama takimlarinizi kisa kollu mu uzun kollu mu tercih edeceksiniz tam mevsim gecisi olunca kararsiz kaldim ben sicak basmasi cok oluyor kisa kollu al dediler ama usutmemek de lazim bilemedim siz ne dusunuyorsunuz?

Citcitli giydiriyorlar ilk dogdugunda sanirim. Bir de tulum daha iyi bence deneyimim yok ama olanlarin cogundan duyduguma gore tulum gibi.

Bende izlediğim videolara bakıyorum da kimi tulum giydirmiş kimi alt üst takım galiba annenin tercihine kalmış

Anladım Canım o zaman ben en iyisi karışık koyayım bitermiş parça

Yenidoğan atleti aldım onun üstüne de ayaklı tulum giydirilir diye düşündüm ben.

Yanımıza bir de çırçıtlı body mi almamız gerek

En iyisi alalım Canım galiba lazım olacak gibi
Yani benim evim hastaneye çok yakın değil. Abartmayacağım dedim ama. En iyisi koymak sanırım

Ya şu ilk parçaya da zıbın diyorlar 2 numaraya da zıbın diyorlar olmayan bilgilerim de birbirine karışıyor tecrübeli anneler hangi sıralamayla giydirdi bi yazsalar en iyisi

Tecrübe teorik bilgiden farklı, o yüzden anneler siz de yazın dedim. Evde zaten kullanmayı düşünüyordum da hastane çantasına 1 tane atayım ne olur ne olmaz. Emzik de önerilmez ama ben şansımı deneyeceğim, bebek tutarsa ne ala.

Ben hastane için şöyle düşündüm önce yandan bağlanan zıbın, üzerine alt üst takım ya da tulum onun üzerine de yelek. Çorap ve bere tamamdır. Yandan bağlanan tulum kolay giydiriliyormuş, göbek kordonunu da sıkmıyormuş. Bere ve çorap mutlaka koyun kızlar, bebek en çok baş ve ayaktan üşüyor.

Yeni doğan atleti kendi gibi olan dış zıbının içine iyi oluyor. Tulum içine body bence de daha iyi olur.

Emzik ve biberon bence hayat kurtarıyor. Çok kıymetliler benim için

Temizleme pamuklari nasil satiliyor acaba

Gecen ay gittiginizde sata gore normalmiydi bu aymi 2 hafta onden gidiyor

Eklentiler

• 8A980503-77D2-4CA2-98E4-F86542300A84.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 28
  • 5909DEDB-E566-4E31-A54E-8DEF66B843B3.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 35
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…