Bebek aç kalirs a mamayi hastane veriyo siz sadece biberon veriyorsunuz. Ama her hastane aynimidir bilemedmKaşık biberonlar gaz yapiyor diyor kullananlarin çoğu sezaryan olucam ilk gün süt gelmez diye bende yanima 1 paket mama alicam kizimda almamistik aglaya aglaya gaz doldurmuştu karnını ve ilk bebek olunca da bilemedik tabi
Selam canım, Depend’i orta boy mu alsam acaba? Bi de emzirme sütyeni yerine emzirme atleti daha rahat olur değil mi?Arkadaşlar külot ve ped kullanılmıyor. Depend emici külot alın. Çok rahat edersiniz. Kullanımı cok rahat ve hic üzeriniz kirlenmiyor.
Ilk çocuğu olacaklar hevesden hep suse puse bakıyor bende oyleydim kızımda. Ama bebek olunca pratiğini rahatını arıyorsunuz ve cogu şey kullanılmadan elde kalıyor. En basit örneği kendimden vereyim. Alt açmalar. Cicili bicili yaptim aldim ama 1 kez kullanmadim. Marketlerden aldigim 10 lu kullan at alt acmalar cok buyuk rahatlık
Canım kilona göre al derim. Ben 86 kilo ile Doguma gittim. Boyum 1.72 orta boy iyi oldu. Kucuk olmasin buyuk olsun soeun degil. Zaten lastikli esnek yani. Vucudunu sarıyor. Sutyen zaten cogu hastane takdirmiyor. O yüzden atlet daha rahat. Hatta atleti de hastaneden çıkarken giyindim.Selam canım, Depend’i orta boy mu alsam acaba? Bi de emzirme sütyeni yerine emzirme atleti daha rahat olur değil mi?
Çok sağ ol teşekkürler canımCanım kilona göre al derim. Ben 86 kilo ile Doguma gittim. Boyum 1.72 orta boy iyi oldu. Kucuk olmasin buyuk olsun soeun degil. Zaten lastikli esnek yani. Vucudunu sarıyor. Sutyen zaten cogu hastane takdirmiyor. O yüzden atlet daha rahat. Hatta atleti de hastaneden çıkarken giyindim.
Benim yattığım hastane mamayi kendileri hazırlayıp getiriyorlardı. Hastaneden çıktıktan sonra gerek olursa kendimiz alıyoruz.Ben ilk sezaryandi hı c aklıma gelmedi mama koymak. Sütüm gelmedi, ben de mama vermeyin dıye ısrar ettim akşam 17.00 de hemşire bir geldi sütün gelmesse cocuk ac mı kslsın sarılık mı olsun dedi. Ben tabi aglamaya basladım. Hastane KenDı verdı manayı.. Bize eve de milupa aldırdılar. Drum hıc uzulme hem bebekte dinlensin sende dınlen dedi. Ama ben kafaya taktığım ıcın cuma dogum ysptım pazar sabah sut geldi. Cumartesi 4 tane malt ıctım e bebekte var.. O da pazar gunu gogus lerı bomba gıbı sısırdı bana ateş yaptı mi. Evde nasıl dolanıyorum balkona atıyom kendimi soguk suya gorıyom yok.. Meger sut kanalkarı acılıyormuş. Allahtan sut geldi de rahatladım evde sut sagma makinem vardı bol bol sahdım cunku oğlum ememedı.... Once meme verdim sonra biberon Dr Brown. Ama baktınız bebek randımanlı emmiyor onu nasıl anlıyorsunuz emdukce yutkunuyor kulakları oynuyor.zaten cektıgını hissediyorsunuz ama benım 1 numara tembeldı. 4 aya kadar hem meme hem biberon gıttım. 5 dk emzırıp bırakmayın asıl faydalı seyler 5 dk dan sonra gelıyor. İlk zmn sut bol. Boşa akıtmayım. Ben güleceksınız ama emzırmıyorsam memeye sut saklama kapılarını yerlestırıyordum sutyenun ıcıne. Damla damla demeyin yarısı doluyor.. Oğlanı emzirirken dıger memede boşa akmasın diye ya saklama kabı koyardım ya da sagma makinesini de dıger memeye takardım. Süt saklama posetı alın ve sagma makınesı. Sut bolken sagın ve poşete tarıh atıp buzluga atın. Cunku 4 ya da 5 ay sonra süt azalmaya baslıyor... Ya da bebek hastalandı ilk sagılan sutu verince anında düzeliyor.. İlk 1 hafta sarı renk süt oluyor onu asla boşa akıtmayın.. Gogus pedı takmayın evde onu. Yerine saklama kabı koyun bırıksın... Süt konusunda ben cok hassasım... Buyuk oğlum 7 aylıkken ortancaya hamıle kaldım.. Dr 8 haftalık hamıleyken emzırmeyı bıraktı. Oğlan 9 aylıktı ben buzluktakılerle beraber 3 ay daha biberon verdım.. 12 ayı tamamladık.. Hastane cantasında sut gelmese dıye mama ben de koyayım... Saklama kaplarını her bebege yenı alıyorum buna da alayım tabı süt saklama poşeti en önemli sey... Lansıohun gogus kremını 1 kere bıle kullanmadım... Emzırmeden önce ve sonra kendi sutunuzde temizleyin silin hıcbır yara olmuyor... Bir de yeni dogum yapınca mıllet yuzune surmek ıcın cok sut istiyor vermeyin.. İlk sarı sut kıymetli
Rica ederim canım. Çok rahat birşey ben eve geldim banyomu hemen yaptim paket bitene kadar onu kullandim. Birde yanınıza alacağınız terlik süslü püslü terliklerdense mutlaka yanınıza tuvalete giderken giyinmek icin ayri bir terlik alin derim.Çok sağ ol teşekkürler canım
Ben de yeni.doğan atleti dediğim iç.zıbın ve dış zıbını giydirdim ilk dönemlerde. Dediğin gibi mandal rahatsız edecekmiş hissi veriyor body giyince. Zaten iç zıbını giydirmek çıkartmak çok daha kolay.Ben de göbeği düşene kadar iç zıbın giydirdim. Ustune de hastane Çıkısının alt ust takımını. Göbek düşene kadar tulum giydirmedim. Çıtçıtlı body bebegın göbeğini kasar sanki çünkü mandal oluyor. Bir de pansuman yapışdıgı ıcın zıbın açmak kolay oluyor özellikle bebek uyrken yaptığımız ıcın uyanmıyor da.. Benim ortanca oğlum temmuzda dogdugunda direk bunu giydirdim baska da bırsey giydirmedim evde göbek dusene kadar. Ama bunda alttan ıc zıbın ustunede hastane cıkısı olur
Evet ya kesinlikle canım, direkt altı kaymayan aldım ben terlikRica ederim canım. Çok rahat birşey ben eve geldim banyomu hemen yaptim paket bitene kadar onu kullandim. Birde yanınıza alacağınız terlik süslü püslü terliklerdense mutlaka yanınıza tuvalete giderken giyinmek icin ayri bir terlik alin derim.
İlk defa yüze sürmek için süt isteyenleri duydum. İnsanlar ne tuhaf yaaaBen ilk sezaryandi hı c aklıma gelmedi mama koymak. Sütüm gelmedi, ben de mama vermeyin dıye ısrar ettim akşam 17.00 de hemşire bir geldi sütün gelmesse cocuk ac mı kslsın sarılık mı olsun dedi. Ben tabi aglamaya basladım. Hastane KenDı verdı manayı.. Bize eve de milupa aldırdılar. Drum hıc uzulme hem bebekte dinlensin sende dınlen dedi. Ama ben kafaya taktığım ıcın cuma dogum ysptım pazar sabah sut geldi. Cumartesi 4 tane malt ıctım e bebekte var.. O da pazar gunu gogus lerı bomba gıbı sısırdı bana ateş yaptı mi. Evde nasıl dolanıyorum balkona atıyom kendimi soguk suya gorıyom yok.. Meger sut kanalkarı acılıyormuş. Allahtan sut geldi de rahatladım evde sut sagma makinem vardı bol bol sahdım cunku oğlum ememedı.... Once meme verdim sonra biberon Dr Brown. Ama baktınız bebek randımanlı emmiyor onu nasıl anlıyorsunuz emdukce yutkunuyor kulakları oynuyor.zaten cektıgını hissediyorsunuz ama benım 1 numara tembeldı. 4 aya kadar hem meme hem biberon gıttım. 5 dk emzırıp bırakmayın asıl faydalı seyler 5 dk dan sonra gelıyor. İlk zmn sut bol. Boşa akıtmayım. Ben güleceksınız ama emzırmıyorsam memeye sut saklama kapılarını yerlestırıyordum sutyenun ıcıne. Damla damla demeyin yarısı doluyor.. Oğlanı emzirirken dıger memede boşa akmasın diye ya saklama kabı koyardım ya da sagma makinesini de dıger memeye takardım. Süt saklama posetı alın ve sagma makınesı. Sut bolken sagın ve poşete tarıh atıp buzluga atın. Cunku 4 ya da 5 ay sonra süt azalmaya baslıyor... Ya da bebek hastalandı ilk sagılan sutu verince anında düzeliyor.. İlk 1 hafta sarı renk süt oluyor onu asla boşa akıtmayın.. Gogus pedı takmayın evde onu. Yerine saklama kabı koyun bırıksın... Süt konusunda ben cok hassasım... Buyuk oğlum 7 aylıkken ortancaya hamıle kaldım.. Dr 8 haftalık hamıleyken emzırmeyı bıraktı. Oğlan 9 aylıktı ben buzluktakılerle beraber 3 ay daha biberon verdım.. 12 ayı tamamladık.. Hastane cantasında sut gelmese dıye mama ben de koyayım... Saklama kaplarını her bebege yenı alıyorum buna da alayım tabı süt saklama poşeti en önemli sey... Lansıohun gogus kremını 1 kere bıle kullanmadım... Emzırmeden önce ve sonra kendi sutunuzde temizleyin silin hıcbır yara olmuyor... Bir de yeni dogum yapınca mıllet yuzune surmek ıcın cok sut istiyor vermeyin.. İlk sarı sut kıymetli
Ben hastanede hasta bezi gibi külotlardan kullanmıştım. Çıkış yaptıktan sonra ped kullandım hep. İlk gün çok kanama oluyordu sonra adet kanaması gibi olduğu için başka bir şee gerek kalmadı.Aynen tecrübe konuşuyordepend favorim benm. Hiç bulasmadi üste başa. Zaten lohusalikta pedle baş edilmez
Oldu canım ilk sarı sütü millete vericem yüzüne sürsün böyle düşüncesiz insanlar var mı gerçektenBen ilk sezaryandi hı c aklıma gelmedi mama koymak. Sütüm gelmedi, ben de mama vermeyin dıye ısrar ettim akşam 17.00 de hemşire bir geldi sütün gelmesse cocuk ac mı kslsın sarılık mı olsun dedi. Ben tabi aglamaya basladım. Hastane KenDı verdı manayı.. Bize eve de milupa aldırdılar. Drum hıc uzulme hem bebekte dinlensin sende dınlen dedi. Ama ben kafaya taktığım ıcın cuma dogum ysptım pazar sabah sut geldi. Cumartesi 4 tane malt ıctım e bebekte var.. O da pazar gunu gogus lerı bomba gıbı sısırdı bana ateş yaptı mi. Evde nasıl dolanıyorum balkona atıyom kendimi soguk suya gorıyom yok.. Meger sut kanalkarı acılıyormuş. Allahtan sut geldi de rahatladım evde sut sagma makinem vardı bol bol sahdım cunku oğlum ememedı.... Once meme verdim sonra biberon Dr Brown. Ama baktınız bebek randımanlı emmiyor onu nasıl anlıyorsunuz emdukce yutkunuyor kulakları oynuyor.zaten cektıgını hissediyorsunuz ama benım 1 numara tembeldı. 4 aya kadar hem meme hem biberon gıttım. 5 dk emzırıp bırakmayın asıl faydalı seyler 5 dk dan sonra gelıyor. İlk zmn sut bol. Boşa akıtmayım. Ben güleceksınız ama emzırmıyorsam memeye sut saklama kapılarını yerlestırıyordum sutyenun ıcıne. Damla damla demeyin yarısı doluyor.. Oğlanı emzirirken dıger memede boşa akmasın diye ya saklama kabı koyardım ya da sagma makinesini de dıger memeye takardım. Süt saklama posetı alın ve sagma makınesı. Sut bolken sagın ve poşete tarıh atıp buzluga atın. Cunku 4 ya da 5 ay sonra süt azalmaya baslıyor... Ya da bebek hastalandı ilk sagılan sutu verince anında düzeliyor.. İlk 1 hafta sarı renk süt oluyor onu asla boşa akıtmayın.. Gogus pedı takmayın evde onu. Yerine saklama kabı koyun bırıksın... Süt konusunda ben cok hassasım... Buyuk oğlum 7 aylıkken ortancaya hamıle kaldım.. Dr 8 haftalık hamıleyken emzırmeyı bıraktı. Oğlan 9 aylıktı ben buzluktakılerle beraber 3 ay daha biberon verdım.. 12 ayı tamamladık.. Hastane cantasında sut gelmese dıye mama ben de koyayım... Saklama kaplarını her bebege yenı alıyorum buna da alayım tabı süt saklama poşeti en önemli sey... Lansıohun gogus kremını 1 kere bıle kullanmadım... Emzırmeden önce ve sonra kendi sutunuzde temizleyin silin hıcbır yara olmuyor... Bir de yeni dogum yapınca mıllet yuzune surmek ıcın cok sut istiyor vermeyin.. İlk sarı sut kıymetli
Ya onlar bana da biraz abartı geldiKizlar lohusa terligi disinda terlik alanlar bir model fotografi atabilir misini ? Ben onlardan hayatta giyemem
Haklısın canım inşallah bir an önce karar verirsinizEbebekteki indirimden haberim vardı ama ben de alerji falan olur belki diye 1 paket alayım diyorum canım sorun yaşamazsak eşim alıp gelir devamını oyüzden indirimlere fazla takılmıyoruz şimdilik sadece o 1 pakete karar verebilsek
İçindeki maddelerden dolayı zararlı diyorlar canım ama annem ablamı da benide kardeşimide primayla büyütmüş çok şükür hiçbir sorunumuz yok ve ozamanlar daha çok zararlı içerikler kullanılıyordur mutlaka, yeni çıktığı zamanlar çünkü kim inceleyecek içeriğini falan kötüleyenlere takılma ondan canım içine hangisi siniyorsa onu kullan tabi ben başlarda prima kullanacağım alerji falan yaparsa başka markaları denerim ama ne derlerse desinler prima yinede en iyisi
Kardeşim normal yapacak canım herkes 38 de doğum yapmıyor ki erkek bebekleri hatta 40 haftayı geçebiliyor da şuanda normal görünüyor her şey doktoru uyarırdı sancısı başlamadığı sürece hemen hemen her şeyi hazır çantaya koyması kaldı aslındaSampuan neden aliyorsun ki. Bebekler yikanmiyor.
Naptin sen. 30-32. Haftalarda cantanin hazır olmasi gerek. Zaten cogumuz 38. haftada doğum yapacakki o gunu gorecegimiz ne malum.
Kulot ve ped almaniza gerek yok kullanilmiyor. Depend 1 paket almaniz yeterli. Depend kullaniliyor sadece ve büyük rahatlik.
Eki Görüntüle 2291879
En rahati pijama. Normal doğumda yapsan sezeryanda yapsam dogum sonrasi sadecd ust kismi giyiyorsun. Uzerine ortu örtüyorlar. Yurumeye kalkarken alt pijaman giyiliyor.
Ben bir hafta ince olan yandan baglamali kullandim. Cildi cok hassas diye. Gobek dustukden sonra alttan degil yandan citcitli badi giydirdim. En rahati alt ust takimlar. 40 gun onu kullandim. Tulumla alt degisme zor oluyor.
Eki Görüntüle 2291880
Tulumla alt degisme zor oluyor. 40 gun alt ust hastane cikislari cok rahat.
Benim kizimda ekimde dogdu. Uzun kollu aldim cok terledim pisman oldum. Bu sefer 1 kisa kollu 1 uzun kollu koyacam.
Sma tavsiye ederim.
Ya onlar bana da biraz abartı geldiO yüzden Lcw’den plastik terlik aldım iki tane açıkçası, gülerler görenler kesin ama
Ben kiraz attim difrize ilkim sezaryan olduğu için büyük ihtimal 2. Bebiste sezaryan gelecek rabbim nasip ederse 1 gün önceden kiraz kaynatıp suyunu alacam yanina çok güzel süt yapıyor kayısı meyve suyu yaptım kavanoz kışlık ondan da almayı düşünüyorum yanima hastane çantam bayağı kalabalık olucak gibi benim
Ben ilk sezaryandi hı c aklıma gelmedi mama koymak. Sütüm gelmedi, ben de mama vermeyin dıye ısrar ettim akşam 17.00 de hemşire bir geldi sütün gelmesse cocuk ac mı kslsın sarılık mı olsun dedi. Ben tabi aglamaya basladım. Hastane KenDı verdı manayı.. Bize eve de milupa aldırdılar. Drum hıc uzulme hem bebekte dinlensin sende dınlen dedi. Ama ben kafaya taktığım ıcın cuma dogum ysptım pazar sabah sut geldi. Cumartesi 4 tane malt ıctım e bebekte var.. O da pazar gunu gogus lerı bomba gıbı sısırdı bana ateş yaptı mi. Evde nasıl dolanıyorum balkona atıyom kendimi soguk suya gorıyom yok.. Meger sut kanalkarı acılıyormuş. Allahtan sut geldi de rahatladım evde sut sagma makinem vardı bol bol sahdım cunku oğlum ememedı.... Once meme verdim sonra biberon Dr Brown. Ama baktınız bebek randımanlı emmiyor onu nasıl anlıyorsunuz emdukce yutkunuyor kulakları oynuyor.zaten cektıgını hissediyorsunuz ama benım 1 numara tembeldı. 4 aya kadar hem meme hem biberon gıttım. 5 dk emzırıp bırakmayın asıl faydalı seyler 5 dk dan sonra gelıyor. İlk zmn sut bol. Boşa akıtmayım. Ben güleceksınız ama emzırmıyorsam memeye sut saklama kapılarını yerlestırıyordum sutyenun ıcıne. Damla damla demeyin yarısı doluyor.. Oğlanı emzirirken dıger memede boşa akmasın diye ya saklama kabı koyardım ya da sagma makinesini de dıger memeye takardım. Süt saklama posetı alın ve sagma makınesı. Sut bolken sagın ve poşete tarıh atıp buzluga atın. Cunku 4 ya da 5 ay sonra süt azalmaya baslıyor... Ya da bebek hastalandı ilk sagılan sutu verince anında düzeliyor.. İlk 1 hafta sarı renk süt oluyor onu asla boşa akıtmayın.. Gogus pedı takmayın evde onu. Yerine saklama kabı koyun bırıksın... Süt konusunda ben cok hassasım... Buyuk oğlum 7 aylıkken ortancaya hamıle kaldım.. Dr 8 haftalık hamıleyken emzırmeyı bıraktı. Oğlan 9 aylıktı ben buzluktakılerle beraber 3 ay daha biberon verdım.. 12 ayı tamamladık.. Hastane cantasında sut gelmese dıye mama ben de koyayım... Saklama kaplarını her bebege yenı alıyorum buna da alayım tabı süt saklama poşeti en önemli sey... Lansıohun gogus kremını 1 kere bıle kullanmadım... Emzırmeden önce ve sonra kendi sutunuzde temizleyin silin hıcbır yara olmuyor... Bir de yeni dogum yapınca mıllet yuzune surmek ıcın cok sut istiyor vermeyin.. İlk sarı sut kıymetli
Rica ederim canım. Çok rahat birşey ben eve geldim banyomu hemen yaptim paket bitene kadar onu kullandim. Birde yanınıza alacağınız terlik süslü püslü terliklerdense mutlaka yanınıza tuvalete giderken giyinmek icin ayri bir terlik alin derim.
Kizlar lohusa terligi disinda terlik alanlar bir model fotografi atabilir misini ? Ben onlardan hayatta giyemem
Gebelik boyu kan sulandirici kullandığım için çok kanamam oldu pede geçmek zaman aldı benm icinBen hastanede hasta bezi gibi külotlardan kullanmıştım. Çıkış yaptıktan sonra ped kullandım hep. İlk gün çok kanama oluyordu sonra adet kanaması gibi olduğu için başka bir şee gerek kalmadı.
hastahane odaları çok sıcak oluyor ben yarım kol aldım takımlardan birisi sabaklıklı olduğu için sıfır kolun bile gideri vardı da üşütürmüyüm diye almadım .havalar sıcakken çantalar hazırlanacak çorabı unutmayın .Kizlar lohusa gecelik ve pijama takimlarinizi kisa kollu mu uzun kollu mu tercih edeceksiniz tam mevsim gecisi olunca kararsiz kaldim ben sicak basmasi cok oluyor kisa kollu al dediler ama usutmemek de lazim bilemedim siz ne dusunuyorsunuz?
emziği doğduğu gün vermeyince etraftan duyduğum dahada almıyor yada çok uğrasıyorsun .ben kendime gelince inşallah ilk yapacağım önce emzirmek sonra emziği ağzına tıkmak .kızımda bulana çıkarana çok dua ettim bundada inşallah kullanacağız.Tecrübe teorik bilgiden farklı, o yüzden anneler siz de yazın dedim. Evde zaten kullanmayı düşünüyordum da hastane çantasına 1 tane atayım ne olur ne olmaz. Emzik de önerilmez ama ben şansımı deneyeceğim, bebek tutarsa ne ala.
Kaşık biberonlar gaz yapiyor diyor kullananlarin çoğu sezaryan olucam ilk gün süt gelmez diye bende yanima 1 paket mama alicam kizimda almamistik aglaya aglaya gaz doldurmuştu karnını ve ilk bebek olunca da bilemedik tabi
Şimdilerde kundak modası çıkmış ne diyorsunuz bu konuda? Ben kundağı sevmiyorum, çocuklarımı sarmadım hiç. Ebebekte fermuarlı bir kundak gördüm onu alsam denesem mi bilemedim. Çocuk bahsettiğimin içinde sıkışıp kalmadığı için olabilir diye düşündüm.
Hangi mamadan almayı düşünüyorsun
bencede geç ben 30 da hazır edeceğim inşallah .çekmezede duracağına valizde dursun ağzını kapatmam kırışmaz yada ileri tarihte yine bi çıkartıp ütülerim .Tecrübeli anneler şöyleee madde madde hastane çantasına koymamız gerekenleri yazabilir mi?
Bize de fikir olsun unuttuğumuz varsa ekleyelim. Ben çantamı bayramdan sonra hazırlarım diye düşündüm çok mu geç olur?
Sanırım o tarihlerde 33_34 hafta falan oluyor????
emziği birkaç gün vermeyince sonrasındada almıyor .hani sürekli vermek değilde uyanıkken ki uyanık olduğu zamanlar az olacak ara ara tuturup 2-3 dk sonra çıkartılabilir belki .ben emzirme sonrası ilk iş emzik vericem .Emziği sadece ilk bikac gun verme senin sütun gelip bebek anne emmeyi öğrendiği an emzik verebilirsin. Hastanede kizarlar heralde emzige bebek önce anneyi emmeyi öğrensin diye.
arkadaşım taç terlik takımı yapacak ama birde bundan aldım yanımda kalan kişi bile giyer olmadı mis gibi ev terliği .Kizlar lohusa terligi disinda terlik alanlar bir model fotografi atabilir misini ? Ben onlardan hayatta giyemem
Ay işte her anne her çocuk kendine özel gerçekten. Okuduklarımız bize fikir veriyor, yol gösteriyor ama herkes farklı şekillerde geçiyor bu yollardan. İşimizin başı da sonu da sağlıkla huzurla olsun.Ben en az iki paket depend kullandım. Gebel
Gebelik boyu kan sulandirici kullandığım için çok kanamam oldu pede geçmek zaman aldı benm icin
cross tarzı olan bence uygun olabilir .ama parmak arasını pek yeni doğum yapmış kadında düşünemedim .önü kapalı ev terliği bu gezerin ki falan bie sanki daha iyi olabilir .Ya onlar bana da biraz abartı geldiO yüzden Lcw’den plastik terlik aldım iki tane açıkçası, gülerler görenler kesin ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?