2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kaşık biberonlar gaz yapiyor diyor kullananlarin çoğu sezaryan olucam ilk gün süt gelmez diye bende yanima 1 paket mama alicam kizimda almamistik aglaya aglaya gaz doldurmuştu karnını ve ilk bebek olunca da bilemedik tabi
Bebek aç kalirs a mamayi hastane veriyo siz sadece biberon veriyorsunuz. Ama her hastane aynimidir bilemedm

Selam canım, Depend’i orta boy mu alsam acaba? Bi de emzirme sütyeni yerine emzirme atleti daha rahat olur değil mi?

Selam canım, Depend’i orta boy mu alsam acaba? Bi de emzirme sütyeni yerine emzirme atleti daha rahat olur değil mi?
Canım kilona göre al derim. Ben 86 kilo ile Doguma gittim. Boyum 1.72 orta boy iyi oldu. Kucuk olmasin buyuk olsun soeun degil. Zaten lastikli esnek yani. Vucudunu sarıyor. Sutyen zaten cogu hastane takdirmiyor. O yüzden atlet daha rahat. Hatta atleti de hastaneden çıkarken giyindim.

Çok sağ ol teşekkürler canım

Benim yattığım hastane mamayi kendileri hazırlayıp getiriyorlardı. Hastaneden çıktıktan sonra gerek olursa kendimiz alıyoruz.

Çok sağ ol teşekkürler canım
Rica ederim canım. Çok rahat birşey ben eve geldim banyomu hemen yaptim paket bitene kadar onu kullandim. Birde yanınıza alacağınız terlik süslü püslü terliklerdense mutlaka yanınıza tuvalete giderken giyinmek icin ayri bir terlik alin derim.

Ben de yeni.doğan atleti dediğim iç.zıbın ve dış zıbını giydirdim ilk dönemlerde. Dediğin gibi mandal rahatsız edecekmiş hissi veriyor body giyince. Zaten iç zıbını giydirmek çıkartmak çok daha kolay.

Evet ya kesinlikle canım, direkt altı kaymayan aldım ben terlik

İlk defa yüze sürmek için süt isteyenleri duydum. İnsanlar ne tuhaf yaaa

Aynen tecrübe konuşuyor depend favorim benm. Hiç bulasmadi üste başa. Zaten lohusalikta pedle baş edilmez
Ben hastanede hasta bezi gibi külotlardan kullanmıştım. Çıkış yaptıktan sonra ped kullandım hep. İlk gün çok kanama oluyordu sonra adet kanaması gibi olduğu için başka bir şee gerek kalmadı.

Oldu canım ilk sarı sütü millete vericem yüzüne sürsün böyle düşüncesiz insanlar var mı gerçekten

Kizlar lohusa terligi disinda terlik alanlar bir model fotografi atabilir misini ? Ben onlardan hayatta giyemem
Ya onlar bana da biraz abartı geldi O yüzden Lcw’den plastik terlik aldım iki tane açıkçası, gülerler görenler kesin ama

Eklentiler

• 69319BBE-8F40-4B85-BE77-43E8972C69DC.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 35
  • 042E3C41-8CFC-400B-B739-0E269C261BBE.webp
    13 KB · Görüntüleme: 34
Haklısın canım inşallah bir an önce karar verirsiniz
Kardeşim normal yapacak canım herkes 38 de doğum yapmıyor ki erkek bebekleri hatta 40 haftayı geçebiliyor da şuanda normal görünüyor her şey doktoru uyarırdı sancısı başlamadığı sürece hemen hemen her şeyi hazır çantaya koyması kaldı aslında Depend yeterli diyorsan o zaman direk onu alalım

Ya onlar bana da biraz abartı geldi O yüzden Lcw’den plastik terlik aldım iki tane açıkçası, gülerler görenler kesin ama

Ben hayatimda firfirli dantelli gomlek vs de giymedim.Millette ne guzel duruyor derim ama kendime hic.Dalga gecerler eminim lohusa terligi taciyla gorurlerse beni zaten hevesim de yok o tarz seylere...O yuzden bunlari begendim.Ben de alayim.Sagolasin canim

Ben de atmıştım buzluğa kiraz çok sevindim süt yapmasına ben de hazırlarım. Bir de eşimin ablası içinde Reyhan olan bir içecek hazırlayacak süt yapıyormuş o da. Tarifi alıp burda paylaşırım sizinle

Çok değerli bilgiler bunlar teşekkürler

Kizlar lohusa terligi disinda terlik alanlar bir model fotografi atabilir misini ? Ben onlardan hayatta giyemem

Süslü lohusa terliklerinden almadım. Almayı da düşünmüyorum. Parmak arası düz bir terliğim var bununla giderim doğuma valla Şundan yani
Başka almaya gerek var mı

Eklentiler

• IMG_5983.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 31
Ben en az iki paket depend kullandım. Gebel
Ben hastanede hasta bezi gibi külotlardan kullanmıştım. Çıkış yaptıktan sonra ped kullandım hep. İlk gün çok kanama oluyordu sonra adet kanaması gibi olduğu için başka bir şee gerek kalmadı.
Gebelik boyu kan sulandirici kullandığım için çok kanamam oldu pede geçmek zaman aldı benm icin

Kizlar lohusa gecelik ve pijama takimlarinizi kisa kollu mu uzun kollu mu tercih edeceksiniz tam mevsim gecisi olunca kararsiz kaldim ben sicak basmasi cok oluyor kisa kollu al dediler ama usutmemek de lazim bilemedim siz ne dusunuyorsunuz?
hastahane odaları çok sıcak oluyor ben yarım kol aldım takımlardan birisi sabaklıklı olduğu için sıfır kolun bile gideri vardı da üşütürmüyüm diye almadım .havalar sıcakken çantalar hazırlanacak çorabı unutmayın .

emziği doğduğu gün vermeyince etraftan duyduğum dahada almıyor yada çok uğrasıyorsun .ben kendime gelince inşallah ilk yapacağım önce emzirmek sonra emziği ağzına tıkmak .kızımda bulana çıkarana çok dua ettim bundada inşallah kullanacağız.

Kaşık biberonlar gaz yapiyor diyor kullananlarin çoğu sezaryan olucam ilk gün süt gelmez diye bende yanima 1 paket mama alicam kizimda almamistik aglaya aglaya gaz doldurmuştu karnını ve ilk bebek olunca da bilemedik tabi

mamayı hastahane veriyor yanımızda biberon olması yeterli ama onuda kaşıklı biberonu denemelerini rica ederim ihtiyaç halinde dediğin gibi huzursuz ederse biberonu veririm .

kızımdada ilk 15-20 gün kundak yapmıştık ama yalandan kundak kollarını özellikle uyurken çok sıkmadan sarıyorduk kendini uyandırıyordu , korkuyordu sonra .birde vucut düzgün olsun diye sarılırmış annemimi kırıcam :) tülbent gibi birşey ile sarıyorduk şimdi müslin battaniyeler bence tam sarmalık onunla sararız.

Hangi mamadan almayı düşünüyorsun

kızımda sma kullansın istedim anne sütüne en yakını oymuş ama aptamil gibi tatlı olmadığı için sevmedi paket çöp olmuştu .gerek olursa yine aptamil alırız ama umarım olmaz artık mamayada para yetiştiremeyiz.kızımda 3 aydan sonra daha fazla mama takvileyi büyüdü ama o zaman böyle değildi şimdi bir adam lazım ki çalışıp mama ve bez alsın çok pahalı herşey .

bencede geç ben 30 da hazır edeceğim inşallah .çekmezede duracağına valizde dursun ağzını kapatmam kırışmaz yada ileri tarihte yine bi çıkartıp ütülerim .

Emziği sadece ilk bikac gun verme senin sütun gelip bebek anne emmeyi öğrendiği an emzik verebilirsin. Hastanede kizarlar heralde emzige bebek önce anneyi emmeyi öğrensin diye.
emziği birkaç gün vermeyince sonrasındada almıyor .hani sürekli vermek değilde uyanıkken ki uyanık olduğu zamanlar az olacak ara ara tuturup 2-3 dk sonra çıkartılabilir belki .ben emzirme sonrası ilk iş emzik vericem .

arkadaşım taç terlik takımı yapacak ama birde bundan aldım yanımda kalan kişi bile giyer olmadı mis gibi ev terliği .

Ben en az iki paket depend kullandım. Gebel
Gebelik boyu kan sulandirici kullandığım için çok kanamam oldu pede geçmek zaman aldı benm icin
Ay işte her anne her çocuk kendine özel gerçekten. Okuduklarımız bize fikir veriyor, yol gösteriyor ama herkes farklı şekillerde geçiyor bu yollardan. İşimizin başı da sonu da sağlıkla huzurla olsun.

cross tarzı olan bence uygun olabilir .ama parmak arasını pek yeni doğum yapmış kadında düşünemedim .önü kapalı ev terliği bu gezerin ki falan bie sanki daha iyi olabilir .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…