2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kizlar lohusa gecelik ve pijama takimlarinizi kisa kollu mu uzun kollu mu tercih edeceksiniz tam mevsim gecisi olunca kararsiz kaldim ben sicak basmasi cok oluyor kisa kollu al dediler ama usutmemek de lazim bilemedim siz ne dusunuyorsunuz?
Ben kısa kollu aldım açıkcası nasipse lohusa halimle de yanarım evimizde sıcak oluyor hastanede öyle olacaktır o yüzden diğer alacaklarımda kısa kollu olacak

Kundak yapmayı düşünüyorum ben canım sanırım ilk zamanlar kendini daha güvende hissedip uykuya dalıyor çok sıkmadan yapılabilir eskiden annelerimiz hep öyle yapmış ilk zamanlar annem nasipse yanımda olacağı için rahat yapar diye düşündüm

Ben kısa kollu aldım açıkcası nasipse lohusa halimle de yanarım evimizde sıcak oluyor hastanede öyle olacaktır o yüzden diğer alacaklarımda kısa kollu olacak
Ama sırtına almak için rahat edebileceğin hırka, yelek ya da şal gibi bir şey almayı unutma. Lohusa ateşi ile insan farketmiyor, sonra hasta olunca çok kötü oluyor. İnce penye yelek düşünüyorum bir de şal alacağım her ihtimale karşı.

Üzerime sabahlık gibi bir şey düşünüyorum aslında spor bir şey bulabilirsem pijamanın üstüne geçiririm hastanede de

Ben dar şeylerin içinde boğuluyorum sanıyorum ki bebeğim de rahat edemeyecek o yüzden hiç yapmadım ama ebevekteki hazır kundaktan alacağım bu sefer. Bakalım artık nasıl olacak

Keske bende bu listede olsaydim

Üzerime sabahlık gibi bir şey düşünüyorum aslında spor bir şey bulabilirsem pijamanın üstüne geçiririm hastanede de
penye evde giymeyede uygun bir sabahlık olabilir aslında sonrasındada evler sıcak ama geceleri bebeğe sık sık kalkacağız yorganın altından çık emzir yedir geri yat derken kendimizede dikkat etmemmiz lazım .lohusa pijamam sabahlıklı takım ama onun haricindede evde penye bir sabahlık var evde askılı ile gezsem bile kapı çalınca hemen üstüme alırım göt göbek kapattığı için diz boyu rahatta oluyor .sonrası kullanım içinde birşley olursa tek taş iki kuş yaparsınız

Umay-
X XSIDE10

Bumlarda cok guzelmis kizlar.Bugun bir gayretle bi avm ye gideyim bakalim.Alayim.

Bir de bir sey sorucam.Park yataga yan koruma oluyor mu ? Hani zaten yumusak bisey.Gerek var mi ?

Kizlar lohusa terligi disinda terlik alanlar bir model fotografi atabilir misini ? Ben onlardan hayatta giyemem
Ben kizimda doktor terligi almıştım. Çok rahat ettim. Yine bu tarz alırım.

Bence yeterli. Nen doktor terligi almayi düşünüyorum. Rahat oluyor.
Keske bende bu listede olsaydim
Arkadasa bilgilerinizi verin listeye ekler sizi

benim ilk bende oyle detayli bi hazirlik yapmiyacagim onemli olan rahat edecegim sekilde olmasi suslu puslu seyler bana gore degil

cross tarzı olan bence uygun olabilir .ama parmak arasını pek yeni doğum yapmış kadında düşünemedim .önü kapalı ev terliği bu gezerin ki falan bie sanki daha iyi olabilir .
Çok teşekkürler canım, bi de alıntıyı yapamamışım bir türlü, kaşık biberon şu tarz bir model miydi hatırlıo musun?

Eklentiler

• C63753CC-F7E5-46EE-AB22-C1B14D55AEF7.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 29
Harikasın canım çok çok mantıklı zaten sen soğuk alır gaz dolarsan bebeğe de direk geçiyor aynı şekilde kendimizi korumalıyız öncelikli

Umay-
X XSIDE10

Bumlarda cok guzelmis kizlar.Bugun bir gayretle bi avm ye gideyim bakalim.Alayim.

Bir de bir sey sorucam.Park yataga yan koruma oluyor mu ? Hani zaten yumusak bisey.Gerek var mi ?

Park beşik için bile uyku seti var ama açıkçası ben görselini bile beğenmedim çok gereksiz geldi bana .

Çok teşekkürler canım, bi de alıntıyı yapamamışım bir türlü, kaşık biberon şu tarz bir model miydi hatırlıo musun?
evet aynen böyleydi .bana çok mantıklı geldi biberonun tembelliği olmaz .

Harikasın canım çok çok mantıklı zaten sen soğuk alır gaz dolarsan bebeğe de direk geçiyor aynı şekilde kendimizi korumalıyız öncelikli
benimde hiç alışkanlığım yoktu ama kışın yatağa gir çık gir çık hele birde terliysen , bebek ağlamasına üst değiştirecek zaman yok. sırtım buz gibi oluyordu .sade kullanışlı birşey olunca hep elin gidiyor rahat oluyor .

Son düzenleme:
Kizlar lohusa terligi disinda terlik alanlar bir model fotografi atabilir misini ? Ben onlardan hayatta giyemem

ben geçen sene bu terliği almıştım kendime,yazları ayakkabı giyemiyorum. havuzda,denizde,bakkala giderken,annemlere giderken falan hep bunu giydim. hatta şimdi ayaklarım şiştiği için işe de bununla gidip geliyorum. inanılmaz rahat. hastanede de bunu giyicem kısmetse. ben dolap uygulamasından 130 liraya aldım,etiketi üstündeydi hiç giyilmemiş normal fiyatları 250 falan biraz pahalı. ama normalde de giyerim diyorsan bence ikinci el veya indirimli falan takip edebilirsin. geçen a101'e 180 liraya gelmişti. (normalde terlik giymem diyorsan bu kadar para verme ama bir seferlik için bence)

aklıma gelenler bunlar , süs hediyelik falan eklemedim onlar ayrıca hazırlanır

Anne için…

• Lohusa geceliği ve sabahlığı (Rahat ve emzirme amaçlı olmalıdır. Gecelik veya pijama takımlarından anneler en az 3 adet edinmelidir. Hastanede bir gece kalınacak olsa bile kanama olacağı için tedbirli olmakta fayda var.)
• Çorap (Kanamadan dolayı anne adayları hastanede üşüyebilir.)
• Hamile külotu ve lohusa pedi
• Lohusa tacı (Özellikle annelerin bebeklerini emzirirken saçlarının yüzünü kapatmasını engellemek için önerilir.)
• Terlik (Doğum sonu ayaklarda ödem olabileceği için 1 numara büyük alınmalıdır.)
• Emzirme sütyeni ve atleti
• Meme başı çatlak kremi (Emziren annelerin göğüslerinde çatlak ve yara olmasına engel olur.)
• Diş fırçası ve macunu
• Islak mendil
Tercihe bağlı nevresim takımı
Makyaj çantası – tarak ve toka
• Sütün daha erken gelmesi için rezene çayı
Bebekler için…
• En az 2 adet yenidoğan ikili kıyafet seti(şapka ve eldivenli )
En az 2 adet yenidoğan tulum seti (şapka ve eldivenli )
• 2 adet yelek
• 5 adet çıtçıtlı body
• 2 adet çorap ve önlük
• Bebek yatağı için çarşaf
• 4 çift eldiven
5-6 tane Ağız mendili
• 2 adet pamuk içerikli battaniye (yere düşme , üzerine kaka gelme ihtimaline karşı 2 tane olmalı )
• Yenidoğan bebek bezi
• Yenidoğan ıslak mendili
• Pişik önleyici krem
• Kauçuk uçlu yenidoğan biberonu
Emzik

bende öyle düşünüyorum
kundak yapmayı bende istiyorum özellikle çevremde yapmayanları gördükçe çocuk elini oynatıyo uyanıyor bacağı oynuyor uyanıyor uyku düzeni kundak ile daha güzel olacak diye tahmin ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…