2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Canım bedeni neye göre alacağız bu hasta külotlarında ?

Bende bakınayım canım sağol
Eskilerin bazı bildiklerinden şaşmamak iyidir

Nacizane tavsiyem hastanede bebege cıt cıtlı body ve tulum gıydırmıyorlar. 2 dogumu da da goturmeme ragmen hemşire bebegın göbegıne de kontrol ettıgı ıcın ve mandslın takılmaması ıcın gıydırmedı. İçten kuşaklı iç zıbın ve ustune 2 parca alt ust hastane cıkışı giydirdi. Özellikle 1. Oğlumda gobegı hafif kanadını ıcın sureklı takıp ettiler.. Tulum ve cıt cıtlı body gobekte mandal oldugu ıcın sıkabilir.. Erkek bebek sureklı çişi fuskırttıgı ıcın fazla en az 3 tane hastane cıkısı ya da ıkılı takım goturdun kızlat

banyo-tuvalet için evde kullandığım sıradan bir terlik alıcam yanıma. banyoya koydugum terlikle odaya yada koridora çıkmam

hastahanede ki temizlik görevlileri paspas değişmiyor ki odayı sildiği paspas ile banyoyuda siliyorlar .ben tek terlik götürüyorum kalkarken odaya ayrı wc ye ayrı giymiyorum .

2 parçalı alt üst takım ve capraz içliği fazlalaştırayım ben zaten koca valizle gidicem sayısını arttırayım .

listemi hemen güncelledim .
liste tutun kızlar cizin düzeltın ama listeniz olsun yoksa kafalar o kadar dolu ki unutuluyor .

Bebekler için…
• En az 3 adet yenidoğan ikili kıyafet seti(şapka ve eldivenli )iç badi olarak çapraz içliklerden 3-4 tane konulmalı .

ben bunu n11den buldum ama saboterlik diye sayfaları da var neler neler var kafam karışmasın diye çıktım bakmadım, isterseniz bi göz atın:)
hala durduramıyorum kendimi oyuncak sektöründeyim her gün bu modellerleyim zaten kafam gitti

Eklentiler

• Screenshot_2.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 50
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…