böyle bir şey aldım lcw ev terliği diye geçiyor. 35 tl gibi bişeydi.Kizlar lohusa terligi disinda terlik alanlar bir model fotografi atabilir misini ? Ben onlardan hayatta giyemem
Canım bedeni neye göre alacağız bu hasta külotlarında ?Kızlar, hastane çantasına hasta külotları var ya onlardan da ekleyin bence. Kızıma hamileyken evde suyum geldiğinde onlardan giyip gittim, üstelik doğum sonrası da yoğun kanamada çok işe yaradı. Pedler kurtarmazdı yani.
Suan giyindigin bedene gore alabilirsin. Kilona göreCanım bedeni neye göre alacağız bu hasta külotlarında ?
Bende bakınayım canım sağolPark beşik için bile uyku seti var ama açıkçası ben görselini bile beğenmedim çok gereksiz geldi bana .
evet aynen böyleydi .bana çok mantıklı geldi biberonun tembelliği olmaz .
benimde hiç alışkanlığım yoktu ama kışın yatağa gir çık gir çık hele birde terliysen , bebek ağlamasına üst değiştirecek zaman yok. sırtım buz gibi oluyordu .sade kullanışlı birşey olunca hep elin gidiyor rahat oluyor .
Eskilerin bazı bildiklerinden şaşmamak iyidirbende öyle düşünüyorum
kundak yapmayı bende istiyorum özellikle çevremde yapmayanları gördükçe çocuk elini oynatıyo uyanıyor bacağı oynuyor uyanıyor uyku düzeni kundak ile daha güzel olacak diye tahmin ediyorum
Hastanede bununla tuvalete falan nasil gideceksin.böyle bir şey aldım lcw ev terliği diye geçiyor. 35 tl gibi bişeydi.
Nacizane tavsiyem hastanede bebege cıt cıtlı body ve tulum gıydırmıyorlar. 2 dogumu da da goturmeme ragmen hemşire bebegın göbegıne de kontrol ettıgı ıcın ve mandslın takılmaması ıcın gıydırmedı. İçten kuşaklı iç zıbın ve ustune 2 parca alt ust hastane cıkışı giydirdi. Özellikle 1. Oğlumda gobegı hafif kanadını ıcın sureklı takıp ettiler.. Tulum ve cıt cıtlı body gobekte mandal oldugu ıcın sıkabilir.. Erkek bebek sureklı çişi fuskırttıgı ıcın fazla en az 3 tane hastane cıkısı ya da ıkılı takım goturdun kızlataklıma gelenler bunlar , süs hediyelik falan eklemedim onlar ayrıca hazırlanır
Anne için…
• Lohusa geceliği ve sabahlığı (Rahat ve emzirme amaçlı olmalıdır. Gecelik veya pijama takımlarından anneler en az 3 adet edinmelidir. Hastanede bir gece kalınacak olsa bile kanama olacağı için tedbirli olmakta fayda var.)
• Çorap (Kanamadan dolayı anne adayları hastanede üşüyebilir.)
• Hamile külotu ve lohusa pedi
• Lohusa tacı (Özellikle annelerin bebeklerini emzirirken saçlarının yüzünü kapatmasını engellemek için önerilir.)
• Terlik (Doğum sonu ayaklarda ödem olabileceği için 1 numara büyük alınmalıdır.)
• Emzirme sütyeni ve atleti
• Meme başı çatlak kremi (Emziren annelerin göğüslerinde çatlak ve yara olmasına engel olur.)
• Diş fırçası ve macunu
• Islak mendil
Tercihe bağlı nevresim takımı
Makyaj çantası – tarak ve toka
• Sütün daha erken gelmesi için rezene çayı
Bebekler için…
• En az 2 adet yenidoğan ikili kıyafet seti(şapka ve eldivenli )
En az 2 adet yenidoğan tulum seti (şapka ve eldivenli )
• 2 adet yelek
• 5 adet çıtçıtlı body
• 2 adet çorap ve önlük
• Bebek yatağı için çarşaf
• 4 çift eldiven
5-6 tane Ağız mendili
• 2 adet pamuk içerikli battaniye (yere düşme , üzerine kaka gelme ihtimaline karşı 2 tane olmalı )
• Yenidoğan bebek bezi
• Yenidoğan ıslak mendili
• Pişik önleyici krem
• Kauçuk uçlu yenidoğan biberonu
Emzik
banyo-tuvalet için evde kullandığım sıradan bir terlik alıcam yanıma. banyoya koydugum terlikle odaya yada koridora çıkmamHastanede bununla tuvalete falan nasil gideceksin.
kızlar selam, biz arkadaşımla istanbul anadolu yakasında bir sürü hastane arayıp fiyat bilgisi aldık bir liste yaptık. bunu burada paylaşsam sizce sıkıntı olur mu
istanbulda olanlar için çok güzel çok faydalı olur bence de :)kızlar selam, biz arkadaşımla istanbul anadolu yakasında bir sürü hastane arayıp fiyat bilgisi aldık bir liste yaptık. bunu burada paylaşsam sizce sıkıntı olur mu
banyo-tuvalet için evde kullandığım sıradan bir terlik alıcam yanıma. banyoya koydugum terlikle odaya yada koridora çıkmam
2 parçalı alt üst takım ve capraz içliği fazlalaştırayım ben zaten koca valizle gidicem sayısını arttırayım .Nacizane tavsiyem hastanede bebege cıt cıtlı body ve tulum gıydırmıyorlar. 2 dogumu da da goturmeme ragmen hemşire bebegın göbegıne de kontrol ettıgı ıcın ve mandslın takılmaması ıcın gıydırmedı. İçten kuşaklı iç zıbın ve ustune 2 parca alt ust hastane cıkışı giydirdi. Özellikle 1. Oğlumda gobegı hafif kanadını ıcın sureklı takıp ettiler.. Tulum ve cıt cıtlı body gobekte mandal oldugu ıcın sıkabilir.. Erkek bebek sureklı çişi fuskırttıgı ıcın fazla en az 3 tane hastane cıkısı ya da ıkılı takım goturdun kızlat
Nacizane tavsiyem hastanede bebege cıt cıtlı body ve tulum gıydırmıyorlar. 2 dogumu da da goturmeme ragmen hemşire bebegın göbegıne de kontrol ettıgı ıcın ve mandslın takılmaması ıcın gıydırmedı. İçten kuşaklı iç zıbın ve ustune 2 parca alt ust hastane cıkışı giydirdi. Özellikle 1. Oğlumda gobegı hafif kanadını ıcın sureklı takıp ettiler.. Tulum ve cıt cıtlı body gobekte mandal oldugu ıcın sıkabilir.. Erkek bebek sureklı çişi fuskırttıgı ıcın fazla en az 3 tane hastane cıkısı ya da ıkılı takım goturdun kızlat
Çok tatlıymış bu
ben bunu n11den buldum ama saboterlik diye sayfaları da var neler neler var kafam karışmasın diye çıktım bakmadım, isterseniz bi göz atın:)Çok tatlıymış bu
hala durduramıyorum kendimiben bunu n11den buldum ama saboterlik diye sayfaları da var neler neler var kafam karışmasın diye çıktım bakmadım, isterseniz bi göz atın:)
Cok tatlı. Rahat edersin sonradan da kullanabilecegin bir terlik hem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?