2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kızlar önemli bir sorum var kafama takıldı. Ben hergün tartılıyorum, 3hafta öncesine kadar kilom.artıyordu, ancak artık artmıyor.
Bebeğimin hareketleri normal.
2 hafta önce kontrole gittim 1hafta önden dedi hatta bebeğim için.
Endişelendim, bebeğim büyümüyor mu yoksa?
Sizin kilo alımınıznasıl?

Sen kilo almasan da bebek kilo almaya devam edermis o yuzden sıkıntı etme.

Bende 1 ay sabit kaldım geçen ay canım bebek gelişmeye devam ediyor endişe etme nasılsa insan artıyor zaten keşke öyle kalaydım

Kızçeler bebek bezi hakkında ne düşünüyosunuz ben prima ve sleepy arasında çok kararsızım sizlerin fikri nedir?

Kızçeler bebek bezi hakkında ne düşünüyosunuz ben prima ve sleepy arasında çok kararsızım sizlerin fikri nedir?
Ben sanırım sleepy bir paket alıp başlayacağım primaya karşı nedense içimde bi gıcıklık oluştu ama mor mu beyaz mı sleepy yorum yapıcak olan varsa ben de bekliyorum

Ben internette bir sürü bezin deneylerini izledim prizmanın çok iyi olduğu çıktı ama çok pahalı malum .sleepy ninde sonuçları gayet iyi geldi hatta Molfix den iyi çıktı o yüzden ben sleepy 1 ve 2 numaradan birer paket aldım . Bilsem ki cildinde sorun etmeyecek stoklarim ama bilinmez

birçok hastane söyledi bunu zorunlu sezeryan isteğe bağlı vs diye ama onları da tek tek yazamadım,isteğe bağlı olanları yazdım sadece teşekkürler

Ben şuana kadar sadece 4 buçuk-5 kilo almışım. Bebek gayet iyi yani kendi kilonuzun üzerine kümülatif attığını düşünmeyin. Bir kısmı sizden bir kısmını kendi alıyor. Ayrıca bebek her hafta aynı oranlarda kilo almıyor. Bazen yavaşlıyor bazen hızlanıyor. Her hafta gelişimin farklı bir ayağıni gerçekleştiriyor. Her hafta aynı büyüme hızıyla gitse karnimiza sığmaz zaten

Ay işte her anne her çocuk kendine özel gerçekten. Okuduklarımız bize fikir veriyor, yol gösteriyor ama herkes farklı şekillerde geçiyor bu yollardan. İşimizin başı da sonu da sağlıkla huzurla olsun.
İnşallah cnm. Geri sayım başladı heyecan arttı insan her detayı düşünüyor

Bizim büyük oğlan çok hareketliydi tam birbucuk yaşına kadar uyuturken kundak yaptım. Ama yarm kundak bacaklar rahat yani yarm kundak doktorlar izin veriyor. Ama eskilerin yaptigi çocuğu mumya gibi sarmak iyi değil kalça porblemlerine yol açabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…