Kızçeler bebek bezi hakkında ne düşünüyosunuz ben prima ve sleepy arasında çok kararsızım sizlerin fikri nedir?
Tabiki beyaz paket. Bambu saf su ve pamukla üretiliyor. Islak havlusuda harika. Yenidogan olan. Paketi bile pamukBen sanırım sleepy bir paket alıp başlayacağım primaya karşı nedense içimde bi gıcıklık oluştuama mor mu beyaz mı sleepy yorum yapıcak olan varsa ben de bekliyorum
Geçen aylarsa çok iyiydi ama bu ay abarttim sanriim 10 gunde 1 kg almisimKızlar önemli bir sorum var kafama takıldı. Ben hergün tartılıyorum, 3hafta öncesine kadar kilom.artıyordu, ancak artık artmıyor.
Bebeğimin hareketleri normal.
2 hafta önce kontrole gittim 1hafta önden dedi hatta bebeğim için.
Endişelendim, bebeğim büyümüyor mu yoksa?
Sizin kilo alımınıznasıl?
Bende xs idim şuan m rahat oluyor sanırım l ile kapanış yapacağımKilona göre al ama 9.ayda daha da alacağını hesaplayarak al. Ben kızıma hamile kaldığımda xs dim, doğuma giderken m oldum. Zaten bedenler de m/l şeklinde gidiyor sanırım.
Canım seninle günümüz aynı doktora gittim bugün bana çalışabilir raporu için geleceksin dedi onun öncesinde gelme dedi bende hiç tarih sormadan çıktım hangi tarihte gitmemiz gerekiyor ? Sana soylemis miydi doktorunElinize sağlık teşekkür ederiz:) pendik bölgede de ben sormuştum normal:2300 zorunlu sezaryen:3000 isteğe bağlı sezaryen:4000 demişlerdi.. suit oda talebinde ise gece başına artı 400 lira daha alıyorlarmış
Kundak olayını falan anneme bırakacağım ilk başta öğreneyim nasıl sarıldığını bile bilmiyorumBizim büyük oğlan çok hareketliydi tam birbucuk yaşına kadar uyuturken kundak yaptım. Ama yarm kundak bacaklar rahat yani yarm kundak doktorlar izin veriyor. Ama eskilerin yaptigi çocuğu mumya gibi sarmak iyi değil kalça porblemlerine yol açabiliyor
Son aylarda çok alınıyormuş kilo:/// benim son haftada bile 2 kilo birden arttı, abartılı yemiyorum halbuki:/Geçen aylarsa çok iyiydi ama bu ay abarttim sanriim 10 gunde 1 kg almisim
Bende xs idim şuan m rahat oluyor sanırım l ile kapanış yapacağım
Canım seninle günümüz aynı doktora gittim bugün bana çalışabilir raporu için geleceksin dedi onun öncesinde gelme dedi bende hiç tarih sormadan çıktım hangi tarihte gitmemiz gerekiyor ? Sana soylemis miydi doktorun
Kundak olayını falan anneme bırakacağım ilk başta öğreneyim nasıl sarıldığını bile bilmiyorum
Ben de beyaz serinin bezini, ıslak mendilini sipariş ettim çok teşekkürler canım, alt açma da geldi, 1 bedeni marketlerde denk gelmemiştim pek ama internette var isteyen olursa almak.Tabiki beyaz paket. Bambu saf su ve pamukla üretiliyor. Islak havlusuda harika. Yenidogan olan. Paketi bile pamuk
doktorum bana 5. ayda çok almazsın 7 8 ile kapanış yaparsın demişti şimdiden 7.5 kg aldımSon aylarda çok alınıyormuş kilo:/// benim son haftada bile 2 kilo birden arttı, abartılı yemiyorum halbuki:/
Hamileliği 7-8-9 kilolarla tamamlayanlara acayip imreniyorumben şimdiden 8 arttım bile:/
Buyrun kızlar dev hizmet :)))
Eki Görüntüle 2292085
canım istanbulda her bütçeye göre var canım bizde asıl sıkıntı mesafe ve trafikVayy anasinii.Istanbulda vallahi fiyatlar daha makul...7500 dedi doktor bize Bursada sadece bebek ve cocuk hastanesine.Yenidogan uzmani ve yenidogan unitesi oldugu icin dusunmeden tamam dedik.
canım istanbulda her bütçeye göre var canım bizde asıl sıkıntı mesafe ve trafikbenim gittiğim hastanede de varmış yenidoğan ünitesi küvez falan da var 2000 tl dediler. bi de seninki ikiz acaba fiyat farkı falan olacak mı ?
istanbul'un en büyük avantajı kendi bütçene göre istediğin hastaneyi bulabiliyorsun ben de baya araştırdım listeye bakınca daha net çıkıyor daha bir sürü hastane var da hepsini aramaya üşendimVayy anasinii.Istanbulda vallahi fiyatlar daha makul...7500 dedi doktor bize Bursada sadece bebek ve cocuk hastanesine.Yenidogan uzmani ve yenidogan unitesi oldugu icin dusunmeden tamam dedik.
Medipol çamlıca sezeryana 1950 dedi bana tarih bile attım fiyatı aldığım tarihi. haziranda zamlanmış ondan önce 1550 idi .benim 2. sezeryan isteğe bağlı değil ama zaten çoğumuz gidipte ben sezeryan olucam demeyecek. illa ki bir bahane bulup hastayı zorunlu sezeryana alacagız derler.Buyrun kızlar dev hizmet :)))
Eki Görüntüle 2292085
17 binYok canim ya.Ikiz fiyat farki hepi topu 400-500 lira miydi neydi.Hani iki kati falan diye dusunuyordum ben ama degil.O da dogum sonrasi kontrol vs farki.Doktorum birkac hastane icin 35 ten evvel gelirlerse bu hastanede gonul rahatligiyla kalabilirler dedi.O yuzden hic dusunmedik.Bir de en onem verdigi konudogum yapilacak hastanede yenidogan uzmani olup olmamasi.Yenidogan uzmani da her hastanede olmuyormus.Bir Acibademde varmis ki onun fiyati da 17 binbir de bu gidecegim hastanede varmis.Olsun artik napalim.Saglikla ve zamaninda gelsinler de giden para olsun.
aynen canım fiyatlar artmış muayene fiyatlarından farkettim ben hep 100 veriyordum 110 olmuş şimdi muhtemelen doğum fiyatları da artmıştır. sene de 1 olması gerekmiyor mu bu artışınMedipol çamlıca sezeryana 1950 dedi bana tarih bile attım fiyatı aldığım tarihi. haziranda zamlanmış ondan önce 1550 idi .benim 2. sezeryan isteğe bağlı değil ama zaten çoğumuz gidipte ben sezeryan olucam demeyecek. illa ki bir bahane bulup hastayı zorunlu sezeryana alacagız derler.
ben kendi hastanemden fiyat için bir fiş aldım oraya fiyat yazdılar,zamlansa bile bu fiyattan faydalanacaksınız dediler. arkadaşım çamlıca medipolde yapacak oraya gidince de dedik bize bir kağıt verin fiyat bilgisi elimizde olsun fiyatlara zam gelebiliyor o yüzden veremiyoruz dediler. hastane yeni açıldı ya ilk başta tanıtım amaçlı çookk uygundu şimdi yavaş yavaş zam geliyor.Medipol çamlıca sezeryana 1950 dedi bana tarih bile attım fiyatı aldığım tarihi. haziranda zamlanmış ondan önce 1550 idi .benim 2. sezeryan isteğe bağlı değil ama zaten çoğumuz gidipte ben sezeryan olucam demeyecek. illa ki bir bahane bulup hastayı zorunlu sezeryana alacagız derler.
1 hafta öncesi bayrama denk geliyor nasıl gideceksin ki ? doktorun nöbetçi mi ? benim ki bayramdan dolayı da baya karıştı önce 5 6 ağustos ta gel dedi 10 gün sonra oluyor o zaman dedim. sonraki hafta gel dedi o da bayrama denk geliyor tamam izin alacağın zaman gel dedi ortalık karıştıhera01 şöyle en son gittiğimizde konuştuk, benim son adet tarihi 11 Ocaktı, ordan hesapla 32. haftama denk gelen 24 ağustos gibi gel raporu yazalım dedi. bir hafta öncesinde de kontrolüm var tam belirleriz dedik tarihi
aynen canım fiyatlar artmış muayene fiyatlarından farkettim ben hep 100 veriyordum 110 olmuş şimdi muhtemelen doğum fiyatları da artmıştır. sene de 1 olması gerekmiyor mu bu artışın
hera01 şöyle en son gittiğimizde konuştuk, benim son adet tarihi 11 Ocaktı, ordan hesapla 32. haftama denk gelen 24 ağustos gibi gel raporu yazalım dedi. bir hafta öncesinde de kontrolüm var tam belirleriz dedik tarihi
Selam canım, 32+0 olacağım gün 19 Ağustos’ta rapor alacağım ben inşallah, sat 8 Ocak’tı.1 hafta öncesi bayrama denk geliyor nasıl gideceksin ki ? doktorun nöbetçi mi ? benim ki bayramdan dolayı da baya karıştı önce 5 6 ağustos ta gel dedi 10 gün sonra oluyor o zaman dedim. sonraki hafta gel dedi o da bayrama denk geliyor tamam izin alacağın zaman gel dedi ortalık karıştı6 ağustosda gitsem mi bi acaba
Birleştirmiyormuş bayram sonrasındaki perşembe cumayı:) ama ben de o günlerde çalışacağım için 17 ağustos cumartesi randevu buldum, baya bir ayı geçmiş olcak son kontrolden sonra inşallah sıkıntılı bir durum olmaz.1 hafta öncesi bayrama denk geliyor nasıl gideceksin ki ? doktorun nöbetçi mi ? benim ki bayramdan dolayı da baya karıştı önce 5 6 ağustos ta gel dedi 10 gün sonra oluyor o zaman dedim. sonraki hafta gel dedi o da bayrama denk geliyor tamam izin alacağın zaman gel dedi ortalık karıştı6 ağustosda gitsem mi bi acaba
Bu ara ben de sanki o kadar çalışamayacak gibi hissediyorum kendimi. Çok fazla kilo falan almadım o konuda rahattım ama bir haftadır ayaklar şişmeye başladı sanki böyle bilek kısmımdan hareket ettiremiyorum akşamları canımı sıktı bu durum.. işimde masa başı ayaklar sürekli aşağı tarafta kalınca fil ayağına dönüşüyorsende medipol çamlıca ya mı gidiyorsun muayene ücreti 50 tl idi 70 tl oldu .110 değil .
bende doğum fiyatını fixleyelim kağıt verin habire zammı gelecek dedim haziranda geldi sene sonuna kadar zam gelmez dediler .yeni hastahane olduğu için fiyatları çok aşağıda tutmuşlardı yavaştan yükseltiyorlar .
32+0 da 31. hafta bittikten sonra çalışabilir yada çalışamaz raporu alacağız .
benim ki 21 ağustosa geliyor uzatmak istiyorum ama 37. haftaya kadarda çok uzun oluyor o zamana kadar çalışabilirmiyim onuda bilmiyorum .benim ki zorunlu sezeryan olacağı için 37-38 de alacaklar zaten .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?