2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bı kere görsen öğrenirsin . Hayat kurtaran lardan biri kundak emzik

benimde kasık ağrılarım var birde çalışmakta istemiyorum ama evde iş yapmakta istemiyorum .o nasıl olacak o zaman nereye gideceğim onu hiç bilmiyorum.izni sonrasına bırakmak güzel tabii ama araba ile gidip geliyorum karnım büyüyüp 9 aylık olunca nasıl olacak .off şimdilik 32 de çalışabiliri alayımda tabii dr verirse biz alalım diyorz da bakalım alabilecekmiyiz.sonrası işime gelmez de 34-35 te çalışamaz olarak kapattırırım .

şişmek kilodan daha tehlikeli dr şişmeyi asla istemiyor ödemeden korkuyorlar .bol su içip tuzu kesmen gerekiyor .

şişmek kilodan daha tehlikeli dr şişmeyi asla istemiyor ödemeden korkuyorlar .bol su içip tuzu kesmen gerekiyor .
Evet ben de öyle biliyorum, yani 2ltden fazla su içiyorum tuzu da hiçbir zaman zaten çok tüketmedim, işte hareketsizlik yapıyo. gebzede iş kartalda ev bi de yedide çıkıyorum işten, yemekti toplaydı düzgün hareket etcek zaman kalmıyor. hepimiz sıkıntısız atlatalım inşallah az kaldı:)

Kızlar merhabalar, süt pompası konusunda araştırma yapanlar vardır mutlaka aranızda.
Bende araştırıyorum bir süredir,
Türkiye de bir çok markanın her modeli yok, Medela nın yurtdışında çok satıldığını biliyorum.
Ama burada her modeli yok, swing modeli var bir de Ameda önerilmiş.
Son olarak Avent içinde bir dünya yorum vardı ama olumsuz yorumlarda var.
Pompalar da malum çok ucuz değil.
Tecrübe edenler ya da araştıranlar bu konuda ne düşünüyorlar acaba.
Beynim yandı bu konuda da

başarı hast. gidiyorum ben avrupa yakası bu hastaneninde fiyatları artmış
Selam canım, 32+0 olacağım gün 19 Ağustos’ta rapor alacağım ben inşallah, sat 8 Ocak’tı.
ya işte benim ki bildiğin çorba oldu kaçırmak da istemiyorum izin olayını
ilk defa bende çalışılıyordur inş diye umut ediyorum arayıp sorayım en iyisi eğer çalışılıyorsa 15 - 16 da gideyim
Bı kere görsen öğrenirsin . Hayat kurtaran lardan biri kundak emzik
emzik ile ilgili çok şey var canım hangisi mantıklı bilemiyorum ama emzik kullanacağım sanırım çünkü bir süre sonra işe başlayacağım.
kıyamam ya ben de senden 1 tık daha iyiyim iş yerim biraz daha yakın sadece. hareket yok zaman kalmıyor. bi de tuzu kesemedim yuvarlanacağım yakında

ben de çok arastırdım en sonunda almaktan vazgectim ihtiyacım olursa hastane tipi kiralarım yada aventten satın alırım diye düşünüyorum doğumdan sonra

i var bir de Ameda önerilmiş.
Son olarak Avent içinde bir dünya yorum vardı ama olumsuz yorumlarda var.
Pompalar da malum çok ucuz değil.
medella kullandım iyiydi bendeyken süt olamayınca makine çok zorlandı sanırım sonra kardeşim kullanınca bozuldu .onlarda philips aldılar bu seferde plipsh kullanacağım kardeşim memnundu .

raporu kendi dr dan almak zorunda değilsin senin 32+0 da hangi dr nöbetçi ise ondan alırsın .kaldıki özel hastahane takibi yaptırmayan gebeler bile sadece rapor için özele gidip rapor alabiliyor .öncesi sonrası rapor almak tarihlerini ve sgk işlemlerini karıştırabilir bence gününde nöbetçi dr dan al .

kızlar bu arada sabah fark ettim sağ dizimin arka kısmında damarlarım çıkmış. varis gibi görünüyor biraz belirgin. hamilelikle alakalı mı acaba? haftaya doktora gidince sorucam bakalım inşallah varis falan değildir.

varis olma ihtimali yüksek kan basıncından dolayı varis basur hamilelikte çok karşılaşılıyor.bendede var ilk gebelikte çıkmıştı sonrasında çok ilerlemedi ama regl dönemlerinde bacaklarımda ateşe sebep oluyor .sonrası tedaviye gitmek lazım aslında ama ben ihmal edenlerdenim .

doktoruma mesaj attım az önce fotoğrafını çektim,o da varis dedi varis çorabı giyicem. yürüyüş yap bol bol bir de akşamları ayaklarını hafif yukarı kaldırarak uzat dedi. rahmin büyümesine bağlı bası oluyormuş. inşallah ilerlemez doğumdan sonra geçer

Ya bende karın ufak ama popom bağımsızlık ilan etti 4.5kilo aldım sanki sadece popoma yaradı valla

Kızçeler bebek bezi hakkında ne düşünüyosunuz ben prima ve sleepy arasında çok kararsızım sizlerin fikri nedir?
Prima premium care aldım 1-2 numara canım duruma göre değiştireceğim ilerisi içinde sleppy düşünüyorum
Medela alacağım ihtiyaç olduğunda canım
Varis olabilir canım hamileliğe bağlı oluyormuş geçende hemşire beni kontrol ederken sormuştu ödem varis var mı diye

Benimde tarihim seninle aynı arkadasım. Bayram tatilinde çamaşırları yıkar ütülerim diyorum. 16 Ağustos 32 haftam doluyor. 33 de çantamı hazırlarım herhalde. İyidir herhalde ya geç olmaz bence

Kızlar emziği damaksız mı damaklı mı aldınız hangisi mantıklı benim aldığım philips avent damaklı sanırım
damak yapısını bozmaması için kullanılacaksa damaklı kullanılması öneriliyor .ama emzik damaklı ise biberonda damaklı olmalı bir öyle bir böyle bebek almıyor sonra .

damak yapısını bozmaması için kullanılacaksa damaklı kullanılması öneriliyor .ama emzik damaklı ise biberonda damaklı olmalı bir öyle bir böyle bebek almıyor sonra .
Biberon ihtiyaç olmazsa ufak almayacağım büyük biberon aldım canım biberon philips avent büyük olan damaklı herhalde damaksızlar özellikle belirtiliyor çünkü

Biberon ihtiyaç olmazsa ufak almayacağım büyük biberon aldım canım biberon philips avent büyük olan damaklı herhalde damaksızlar özellikle belirtiliyor çünkü
Canim avent markanin damakli olani yok diye biliyorum. Bilgin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…