Bı kere görsen öğrenirsin . Hayat kurtaran lardan biri kundak emzikGeçen aylarsa çok iyiydi ama bu ay abarttim sanriim 10 gunde 1 kg almisim
Bende xs idim şuan m rahat oluyor sanırım l ile kapanış yapacağım
Canım seninle günümüz aynı doktora gittim bugün bana çalışabilir raporu için geleceksin dedi onun öncesinde gelme dedi bende hiç tarih sormadan çıktım hangi tarihte gitmemiz gerekiyor ? Sana soylemis miydi doktorun
Kundak olayını falan anneme bırakacağım ilk başta öğreneyim nasıl sarıldığını bile bilmiyorum
Bu ara ben de sanki o kadar çalışamayacak gibi hissediyorum kendimi. Çok fazla kilo falan almadım o konuda rahattım ama bir haftadır ayaklar şişmeye başladı sanki böyle bilek kısmımdan hareket ettiremiyorum akşamları canımı sıktı bu durum.. işimde masa başı ayaklar sürekli aşağı tarafta kalınca fil ayağına dönüşüyor
Bu ara ben de sanki o kadar çalışamayacak gibi hissediyorum kendimi. Çok fazla kilo falan almadım o konuda rahattım ama bir haftadır ayaklar şişmeye başladı sanki böyle bilek kısmımdan hareket ettiremiyorum akşamları canımı sıktı bu durum.. işimde masa başı ayaklar sürekli aşağı tarafta kalınca fil ayağına dönüşüyor
Evet ben de öyle biliyorum, yani 2ltden fazla su içiyorum tuzu da hiçbir zaman zaten çok tüketmedim, işte hareketsizlik yapıyo. gebzede iş kartalda ev bi de yedide çıkıyorum işten, yemekti toplaydı düzgün hareket etcek zaman kalmıyor. hepimiz sıkıntısız atlatalım inşallah az kaldı:)şişmek kilodan daha tehlikeli dr şişmeyi asla istemiyor ödemeden korkuyorlar .bol su içip tuzu kesmen gerekiyor .
başarı hast. gidiyorum ben avrupa yakası bu hastaneninde fiyatları artmışsende medipol çamlıca ya mı gidiyorsun muayene ücreti 50 tl idi 70 tl oldu .110 değil .
bende doğum fiyatını fixleyelim kağıt verin habire zammı gelecek dedim haziranda geldi sene sonuna kadar zam gelmez dediler .yeni hastahane olduğu için fiyatları çok aşağıda tutmuşlardı yavaştan yükseltiyorlar .
32+0 da 31. hafta bittikten sonra çalışabilir yada çalışamaz raporu alacağız .
benim ki 21 ağustosa geliyor uzatmak istiyorum ama 37. haftaya kadarda çok uzun oluyor o zamana kadar çalışabilirmiyim onuda bilmiyorum .benim ki zorunlu sezeryan olacağı için 37-38 de alacaklar zaten .
ya işte benim ki bildiğin çorba oldu kaçırmak da istemiyorum izin olayınıSelam canım, 32+0 olacağım gün 19 Ağustos’ta rapor alacağım ben inşallah, sat 8 Ocak’tı.
ilk defa bende çalışılıyordur inş diye umut ediyorumBirleştirmiyormuş bayram sonrasındaki perşembe cumayı:) ama ben de o günlerde çalışacağım için 17 ağustos cumartesi randevu buldum, baya bir ayı geçmiş olcak son kontrolden sonra inşallah sıkıntılı bir durum olmaz.
emzik ile ilgili çok şey var canım hangisi mantıklı bilemiyorum ama emzik kullanacağım sanırım çünkü bir süre sonra işe başlayacağım.Bı kere görsen öğrenirsin . Hayat kurtaran lardan biri kundak emzik
kıyamam ya ben de senden 1 tık daha iyiyim iş yerim biraz daha yakın sadece. hareket yok zaman kalmıyor. bi de tuzu kesemedimEvet ben de öyle biliyorum, yani 2ltden fazla su içiyorum tuzu da hiçbir zaman zaten çok tüketmedim, işte hareketsizlik yapıyo. gebzede iş kartalda ev bi de yedide çıkıyorum işten, yemekti toplaydı düzgün hareket etcek zaman kalmıyor. hepimiz sıkıntısız atlatalım inşallah az kaldı:)
ben de çok arastırdım en sonunda almaktan vazgectimKızlar merhabalar, süt pompası konusunda araştırma yapanlar vardır mutlaka aranızda.
Bende araştırıyorum bir süredir,
Türkiye de bir çok markanın her modeli yok, Medela nın yurtdışında çok satıldığını biliyorum.
Ama burada her modeli yok, swing modeli var bir de Ameda önerilmiş.
Son olarak Avent içinde bir dünya yorum vardı ama olumsuz yorumlarda var.
Pompalar da malum çok ucuz değil.
Tecrübe edenler ya da araştıranlar bu konuda ne düşünüyorlar acaba.
Beynim yandı bu konuda da
medella kullandım iyiydi bendeyken süt olamayınca makine çok zorlandı sanırım sonra kardeşim kullanınca bozuldu .onlarda philips aldılar bu seferde plipsh kullanacağım kardeşim memnundu .i var bir de Ameda önerilmiş.
başarı hast. gidiyorum ben avrupa yakası bu hastaneninde fiyatları artmış
ya işte benim ki bildiğin çorba oldu kaçırmak da istemiyorum izin olayını
ilk defa bende çalışılıyordur inş diye umut ediyorumarayıp sorayım en iyisi eğer çalışılıyorsa 15 - 16 da gideyim
emzik ile ilgili çok şey var canım hangisi mantıklı bilemiyorum ama emzik kullanacağım sanırım çünkü bir süre sonra işe başlayacağım.
kıyamam ya ben de senden 1 tık daha iyiyim iş yerim biraz daha yakın sadece. hareket yok zaman kalmıyor. bi de tuzu kesemedimyuvarlanacağım yakında
varis olma ihtimali yüksek kan basıncından dolayı varis basur hamilelikte çok karşılaşılıyor.bendede var ilk gebelikte çıkmıştı sonrasında çok ilerlemedi ama regl dönemlerinde bacaklarımda ateşe sebep oluyor .sonrası tedaviye gitmek lazım aslında ama ben ihmal edenlerdenim .kızlar bu arada sabah fark ettim sağ dizimin arka kısmında damarlarım çıkmış. varis gibi görünüyor biraz belirgin. hamilelikle alakalı mı acaba? haftaya doktora gidince sorucam bakalım inşallah varis falan değildir.
doktoruma mesaj attım az önce fotoğrafını çektim,o da varis dedivaris olma ihtimali yüksek kan basıncından dolayı varis basur hamilelikte çok karşılaşılıyor.bendede var ilk gebelikte çıkmıştı sonrasında çok ilerlemedi ama regl dönemlerinde bacaklarımda ateşe sebep oluyor .sonrası tedaviye gitmek lazım aslında ama ben ihmal edenlerdenim .
Ya bende karın ufak ama popom bağımsızlık ilan ettibaşarı hast. gidiyorum ben avrupa yakası bu hastaneninde fiyatları artmış
ya işte benim ki bildiğin çorba oldu kaçırmak da istemiyorum izin olayını
ilk defa bende çalışılıyordur inş diye umut ediyorumarayıp sorayım en iyisi eğer çalışılıyorsa 15 - 16 da gideyim
emzik ile ilgili çok şey var canım hangisi mantıklı bilemiyorum ama emzik kullanacağım sanırım çünkü bir süre sonra işe başlayacağım.
kıyamam ya ben de senden 1 tık daha iyiyim iş yerim biraz daha yakın sadece. hareket yok zaman kalmıyor. bi de tuzu kesemedimyuvarlanacağım yakında
Prima premium care aldım 1-2 numara canım duruma göre değiştireceğim ilerisi içinde sleppy düşünüyorumKızçeler bebek bezi hakkında ne düşünüyosunuz ben prima ve sleepy arasında çok kararsızım sizlerin fikri nedir?
Medela alacağım ihtiyaç olduğunda canımKızlar merhabalar, süt pompası konusunda araştırma yapanlar vardır mutlaka aranızda.
Bende araştırıyorum bir süredir,
Türkiye de bir çok markanın her modeli yok, Medela nın yurtdışında çok satıldığını biliyorum.
Ama burada her modeli yok, swing modeli var bir de Ameda önerilmiş.
Tecrübe edenler ya da araştıranlar bu konuda ne düşünüyorlar acaba.
Beynim yandı bu konuda da
Varis olabilir canım hamileliğe bağlı oluyormuş geçende hemşire beni kontrol ederken sormuştu ödem varis var mı diyekızlar bu arada sabah fark ettim sağ dizimin arka kısmında damarlarım çıkmış. varis gibi görünüyor biraz belirgin. hamilelikle alakalı mı acaba? haftaya doktora gidince sorucam bakalım inşallah varis falan değildir.
Tecrübeli anneler şöyleee madde madde hastane çantasına koymamız gerekenleri yazabilir mi?
Bize de fikir olsun unuttuğumuz varsa ekleyelim. Ben çantamı bayramdan sonra hazırlarım diye düşündüm çok mu geç olur?
Sanırım o tarihlerde 33_34 hafta falan oluyor????
damak yapısını bozmaması için kullanılacaksa damaklı kullanılması öneriliyor .ama emzik damaklı ise biberonda damaklı olmalı bir öyle bir böyle bebek almıyor sonra .Kızlar emziği damaksız mı damaklı mı aldınız hangisi mantıklı benim aldığım philips avent damaklı sanırım
Biberon ihtiyaç olmazsa ufak almayacağım büyük biberon aldım canım biberon philips avent büyük olan damaklı herhalde damaksızlar özellikle belirtiliyor çünküdamak yapısını bozmaması için kullanılacaksa damaklı kullanılması öneriliyor .ama emzik damaklı ise biberonda damaklı olmalı bir öyle bir böyle bebek almıyor sonra .
Ben bir sıkıntı yasamadim. Emzik damakki biberon değildamak yapısını bozmaması için kullanılacaksa damaklı kullanılması öneriliyor .ama emzik damaklı ise biberonda damaklı olmalı bir öyle bir böyle bebek almıyor sonra .
Canim avent markanin damakli olani yok diye biliyorum. Bilgin olsunBiberon ihtiyaç olmazsa ufak almayacağım büyük biberon aldım canım biberon philips avent büyük olan damaklı herhalde damaksızlar özellikle belirtiliyor çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?