2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Canim avent markanin damakli olani yok diye biliyorum. Bilgin olsun
Biberonun damak olayını yeni duydum kuzum inanır mısın damaksız o zaman Obüyük zaten ufak almam gerekirse dr browns cam olanı düşünüyordum o nasıl acaba hiç detaylarında yazmıyor biberonların ya

Onu bilmiyorum. Ben bunu kullandim. 1 yasina kadar cam kullandim. 1 yasindan sonra cami kaldirdim normal aldim. Ucu anne memesi ile uyumlu o yuzden problem yasamadim. En guzel yanı avent de butun uclar suluk da dahil birbirine uyuyor. Oglumads bundan alacam.

Bende bu modelin 240 ml galiba onu aldım canım büyük olanını ufağını alacaktım ama dr browns gaz muhabbetinden ona döndüm

aa öyle mi teşekkürler canım. nöbetçi doktordan alayım ben o zaman
evet tatlım varis oluşabilirmiş gebelikte

Dün gebelik eğitiminden ebelerimize sorduk. Kesinlikle elektrikli olanları kullanmayın süt kanallarına zarar veriyorlar ama manuel pompaları kullanabilirsiniz dedi ve tabiki elle sağmak en idealimiz dedi

Ben bu hamilelikte kendimi tanıyamıyorum.. Eşim bile tarzın değişti dıyor. Kokoş oldun cıktım diyor. Eskiden hamıleyken bır tshırt bır pantolon gıyerdın sımdı elbiseler falan ne meraklısın koca karnını göstermeye diyip dalga geciyor.. Lohusa takımları dantelli. Taç terlık anne bandı 2 takım. Aldım bır Orkide bır mavı.. Süslerı saymıyorum.. Bir lohusa yatagım eksikmiş.. Şimdi son kez doguruyorum ya ne bıleyım hersey olsun ıstıyorum. Sonra kendime kıxıyom ne gerek var. Sonra da aman 1. De tüp bebek borcu öde ev borcu öde 9 ay yat istedıgım tek seyı bıle cıkıp alabilecek yuruyerek durumda degıldım.2. Normal olunca hep buyugunkılerı kullandı. Onda yenı yuruyen oğlumla hazırlık yapmak ne mumkun.. Şimdi bu ustalık eserim olmalı diyorum. Fotogragcıda tutcam,
2 cocuk buyuten vırı ve sureklı bebegi ememediği için ilk 4 ay sürekli süt sagan birı olarak Avent 6 aydan sonra çöpe gıdıyor. Emiş gücü anında zayıflıyor. Ben 6 ayı zor ettim ama baktım sutu cekmıyor medela aldım. Tek kelimeyle muhteşem.. 1.oğöumu ve 2.oplumu da onla Buyüttüm. Ben sadece işe gitmeden önce süt sagan birı değilim... Hem önden meme verirdim. Memeleri boşaltmak ıcın hep sağdım 1 gr sütümü ziyan etmedim ve hep buzluga attım. O sütler süt azalınca öyle işe yaradılar ki anlatamam. O yuzden sağma makınesı gerekli ama asla acente bır daha o kadar cok para vermem..

Sağol canım

Emzik nerdeyse her marka denedik oğlum bitek aventi sevdi. Zaten usutunde ortodontik yazıyorsa onu al ağız ve diş sağlığına yapısına zarar vermiyor .

Ben de bu sefer bu biberonu aldım.anne memesine benzediği için ise yarar diye düşündüm

Ama 7.aydayız artık, 7.5 gayet iyi bence. Sağlıkla gelsinler de yavrular
Ben on kilo aldım. Doğuma tam iki ay kaldi doktor Eylül'ün 21 ila 25 dogum olcak diyo. Bakalim kuzucukk erken gelmezse. Son iki ay bebeğin en hızlı kilo aldığı aylar. Kilo falan düşünmeden son iki ay bol muz süt ve kaşar peynir tuketicem. İlk gebelikte doktor bebek hızlı kilo aliyo yemene dikkat et dedi. Bende kistim yediklerimden o ay bebek az kilo aldı. Ben de aman boşver doktoru dedim süte muz kampına girdim .yaradı bebise bu gebeligimde bebeğe sol taraftan giden kan akışı az . Bebek kilo almazsa sıkıntı olabilir o yüzden dikkat etcem inşallah. İlk gebelikte 18 kilo almistim. Bunda en fazla dört kilo daha alsam 14 kiloyla kapatırım

ben de 9 kilo aldım her doktora gittiğimde kilona dikkat et karbonhidratı kes diyor ilk aylarda da dikkat etmiştim her istediğimi yemedim ama artık dikkat edemiyorum ya. hem iştahım çok açık hem de çok sıkıldım kaşarın bebeğe kilo aldırdıgını bilmiyordum. sabahlar yiyim bari :)

Ben 5 kilo aldım. Her seferinde Dr maşallah benim eşim Dr olmasına ragmen her hamilelikte 20 kg aldı. Aferim sana diyor.. Ya Dr bey ben yiyemiyorum yiyemiyorum bulantı hapı da vermiyorsunuz diyorum, bana şurda kaldı 2 ay sık dişini... Valla ben her sabah ve her gece bulantı tam gaz devam. Anca canım cok çekecek de yıyecegım.. Keşke yıyebılsem de 30 kg alsam. Zaten doğumdan sonra kg falan kalmıyor hele 2.bebegını doguracaklar 1 cocuk hıcbırsey oldugunu anlayacak.. Eşimin bile kg takıntısı vardır. O bile acıyor.. Kg sadece karnımda, karnımda 9 ay gibi. Dün gezmeye gıttık tanıdık dıyor ki abla artık evden cık A doguma az kalmış. 2 ay var daha dedim. Ama dönüp bakamıyorum önce kendi ekseni etrafında dönuyor um.

Herkese merhaba ben hergün takip ederek okuyorum 23 yasindayim 1 kizim var oglusum olucak tecrubeli bir anneyim sormak istediginiz olursa seve seve yardimci olurum rabbim sag salim kucagimiza almayı nasip etsin hepimizinkini oncelikle ben sezeryan oldum sut gelmez sezeryan olan su bu keisnlikle demeyin cok guzel sutunuz olur hic korkmayin mamayi tavsiye etmem almayin bile derim en sagliklisi anne sutu 1 gun kizimi emziremedim onceliginiz cocugunuz icin gogus ucunu emzirmeden yumusatin kizlar ozellikle zeytinyagi vok faydasini gordum yaniniza alin derim cunki bnm gogus ucum kanama agri yapti bagirarak emzirdim kizimi aklinizda bulunsun bnm annem hep der ki onun sozune guvenirim bazı insanlarin ilk uc gun sutu gelmeye bilirmis kizlar ama emzirin zaten az da olsa gelirmis oda onu doyurur sakın gelmiyor diyip mama vermeyin hastane cantasinda bnce 2 tane pijama takimi yeterli bn uzun kollu tercih edicem hava serin olucak sıcak falan olmaz bnm icin cunki sezeryanli olucam hasta olmak istemem ameliyathane soguk oluyor vunki ama bebeginiz icin bol kiyafet alin lazim oluyor bebegin göbeğinden acimasindan korkmayin hicbirsey olmaz hangi neyi giydirmek isterseniz giydirin sormak istediginiz birsey olursa cevaplarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…