- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Biberonun damak olayını yeni duydum kuzum inanır mısın damaksız o zamanCanim avent markanin damakli olani yok diye biliyorum. Bilgin olsun
Onu bilmiyorum. Ben bunu kullandim. 1 yasina kadar cam kullandim. 1 yasindan sonra cami kaldirdim normal aldim. Ucu anne memesi ile uyumlu o yuzden problem yasamadim. En guzel yanı avent de butun uclar suluk da dahil birbirine uyuyor. Oglumads bundan alacam.Biberonun damak olayını yeni duydum kuzum inanır mısın damaksız o zamanObüyük zaten ufak almam gerekirse dr browns cam olanı düşünüyordum o nasıl acaba hiç detaylarında yazmıyor biberonların ya
ben de çok arastırdım en sonunda almaktan vazgectimihtiyacım olursa hastane tipi kiralarım yada aventten satın alırım diye düşünüyorum doğumdan sonra
Bende bu modelin 240 ml galiba onu aldım canım büyük olanını ufağını alacaktım ama dr browns gaz muhabbetinden ona döndümOnu bilmiyorum. Ben bunu kullandim. 1 yasina kadar cam kullandim. 1 yasindan sonra cami kaldirdim normal aldim. Ucu anne memesi ile uyumlu o yuzden problem yasamadim. En guzel yanı avent de butun uclar suluk da dahil birbirine uyuyor. Oglumads bundan alacam.
Eki Görüntüle 2292320
aa öyle mi teşekkürler canım. nöbetçi doktordan alayım ben o zamanmedella kullandım iyiydi bendeyken süt olamayınca makine çok zorlandı sanırım sonra kardeşim kullanınca bozuldu .onlarda philips aldılar bu seferde plipsh kullanacağım kardeşim memnundu .
raporu kendi dr dan almak zorunda değilsin senin 32+0 da hangi dr nöbetçi ise ondan alırsın .kaldıki özel hastahane takibi yaptırmayan gebeler bile sadece rapor için özele gidip rapor alabiliyor .öncesi sonrası rapor almak tarihlerini ve sgk işlemlerini karıştırabilir bence gününde nöbetçi dr dan al .
evet tatlım varis oluşabilirmiş gebeliktekızlar bu arada sabah fark ettim sağ dizimin arka kısmında damarlarım çıkmış. varis gibi görünüyor biraz belirgin. hamilelikle alakalı mı acaba? haftaya doktora gidince sorucam bakalım inşallah varis falan değildir.
Ben bir sıkıntı yasamadim. Emzik damakki biberon değil
Dün gebelik eğitiminden ebelerimize sorduk. Kesinlikle elektrikli olanları kullanmayın süt kanallarına zarar veriyorlar ama manuel pompaları kullanabilirsiniz dedi ve tabiki elle sağmak en idealimiz dediKızlar merhabalar, süt pompası konusunda araştırma yapanlar vardır mutlaka aranızda.
Bende araştırıyorum bir süredir,
Türkiye de bir çok markanın her modeli yok, Medela nın yurtdışında çok satıldığını biliyorum.
Ama burada her modeli yok, swing modeli var bir de Ameda önerilmiş.
Son olarak Avent içinde bir dünya yorum vardı ama olumsuz yorumlarda var.
Pompalar da malum çok ucuz değil.
Tecrübe edenler ya da araştıranlar bu konuda ne düşünüyorlar acaba.
Beynim yandı bu konuda da
Uzmanlar damaksizi prematüre bebekler için öneriyor ama zamanında doğan bebeklere kesinlikle damaklı.benbde damaklı aldımKızlar emziği damaksız mı damaklı mı aldınız hangisi mantıklı benim aldığım philips avent damaklı sanırım
Ben bu hamilelikte kendimi tanıyamıyorum.. Eşim bile tarzın değişti dıyor. Kokoş oldun cıktım diyor. Eskiden hamıleyken bır tshırt bır pantolon gıyerdın sımdı elbiseler falan ne meraklısın koca karnını göstermeye diyip dalga geciyor.. Lohusa takımları dantelli. Taç terlık anne bandı 2 takım. Aldım bır Orkide bır mavı.. Süslerı saymıyorum.. Bir lohusa yatagım eksikmiş.. Şimdi son kez doguruyorum ya ne bıleyım hersey olsun ıstıyorum. Sonra kendime kıxıyom ne gerek var. Sonra da aman 1. De tüp bebek borcu öde ev borcu öde 9 ay yat istedıgım tek seyı bıle cıkıp alabilecek yuruyerek durumda degıldım.2. Normal olunca hep buyugunkılerı kullandı. Onda yenı yuruyen oğlumla hazırlık yapmak ne mumkun.. Şimdi bu ustalık eserim olmalı diyorum. Fotogragcıda tutcam,Ben hayatimda firfirli dantelli gomlek vs de giymedim.Millette ne guzel duruyor derim ama kendime hic.Dalga gecerler eminim lohusa terligi taciyla gorurlerse beni zaten hevesim de yok o tarz seylere...O yuzden bunlari begendim.Ben de alayim.Sagolasin canim
2 cocuk buyuten vırı ve sureklı bebegi ememediği için ilk 4 ay sürekli süt sagan birı olarak Avent 6 aydan sonra çöpe gıdıyor. Emiş gücü anında zayıflıyor. Ben 6 ayı zor ettim ama baktım sutu cekmıyor medela aldım. Tek kelimeyle muhteşem.. 1.oğöumu ve 2.oplumu da onla Buyüttüm. Ben sadece işe gitmeden önce süt sagan birı değilim... Hem önden meme verirdim. Memeleri boşaltmak ıcın hep sağdım 1 gr sütümü ziyan etmedim ve hep buzluga attım. O sütler süt azalınca öyle işe yaradılar ki anlatamam. O yuzden sağma makınesı gerekli ama asla acente bır daha o kadar cok para vermem..Kızlar merhabalar, süt pompası konusunda araştırma yapanlar vardır mutlaka aranızda.
Bende araştırıyorum bir süredir,
Türkiye de bir çok markanın her modeli yok, Medela nın yurtdışında çok satıldığını biliyorum.
Ama burada her modeli yok, swing modeli var bir de Ameda önerilmiş.
Son olarak Avent içinde bir dünya yorum vardı ama olumsuz yorumlarda var.
Pompalar da malum çok ucuz değil.
Tecrübe edenler ya da araştıranlar bu konuda ne düşünüyorlar acaba.
Beynim yandı bu konuda da
Sağolasın canım bilgilendirme içinUzmanlar damaksizi prematüre bebekler için öneriyor ama zamanında doğan bebeklere kesinlikle damaklı.benbde damaklı aldım
Sağol canımBen bu hamilelikte kendimi tanıyamıyorum.. Eşim bile tarzın değişti dıyor. Kokoş oldun cıktım diyor. Eskiden hamıleyken bır tshırt bır pantolon gıyerdın sımdı elbiseler falan ne meraklısın koca karnını göstermeye diyip dalga geciyor.. Lohusa takımları dantelli. Taç terlık anne bandı 2 takım. Aldım bır Orkide bır mavı.. Süslerı saymıyorum.. Bir lohusa yatagım eksikmiş.. Şimdi son kez doguruyorum ya ne bıleyım hersey olsun ıstıyorum. Sonra kendime kıxıyom ne gerek var. Sonra da aman 1. De tüp bebek borcu öde ev borcu öde 9 ay yat istedıgım tek seyı bıle cıkıp alabilecek yuruyerek durumda degıldım.2. Normal olunca hep buyugunkılerı kullandı. Onda yenı yuruyen oğlumla hazırlık yapmak ne mumkun.. Şimdi bu ustalık eserim olmalı diyorum. Fotogragcıda tutcam,
2 cocuk buyuten vırı ve sureklı bebegi ememediği için ilk 4 ay sürekli süt sagan birı olarak Avent 6 aydan sonra çöpe gıdıyor. Emiş gücü anında zayıflıyor. Ben 6 ayı zor ettim ama baktım sutu cekmıyor medela aldım. Tek kelimeyle muhteşem.. 1.oğöumu ve 2.oplumu da onla Buyüttüm. Ben sadece işe gitmeden önce süt sagan birı değilim... Hem önden meme verirdim. Memeleri boşaltmak ıcın hep sağdım 1 gr sütümü ziyan etmedim ve hep buzluga attım. O sütler süt azalınca öyle işe yaradılar ki anlatamam. O yuzden sağma makınesı gerekli ama asla acente bır daha o kadar cok para vermem..
Emzik nerdeyse her marka denedik oğlum bitek aventi sevdi. Zaten usutunde ortodontik yazıyorsa onu al ağız ve diş sağlığına yapısına zarar vermiyor .başarı hast. gidiyorum ben avrupa yakası bu hastaneninde fiyatları artmış
ya işte benim ki bildiğin çorba oldu kaçırmak da istemiyorum izin olayını
ilk defa bende çalışılıyordur inş diye umut ediyorumarayıp sorayım en iyisi eğer çalışılıyorsa 15 - 16 da gideyim
emzik ile ilgili çok şey var canım hangisi mantıklı bilemiyorum ama emzik kullanacağım sanırım çünkü bir süre sonra işe başlayacağım.
kıyamam ya ben de senden 1 tık daha iyiyim iş yerim biraz daha yakın sadece. hareket yok zaman kalmıyor. bi de tuzu kesemedimyuvarlanacağım yakında
Ben de bu sefer bu biberonu aldım.anne memesine benzediği için ise yarar diye düşündümOnu bilmiyorum. Ben bunu kullandim. 1 yasina kadar cam kullandim. 1 yasindan sonra cami kaldirdim normal aldim. Ucu anne memesi ile uyumlu o yuzden problem yasamadim. En guzel yanı avent de butun uclar suluk da dahil birbirine uyuyor. Oglumads bundan alacam.
Eki Görüntüle 2292320
Ama 7.aydayız artık, 7.5 gayet iyi bence. Sağlıkla gelsinler de yavrulardoktorum bana 5. ayda çok almazsın 7 8 ile kapanış yaparsın demişti şimdiden 7.5 kg aldım
Ama 7.aydayız artık, 7.5 gayet iyi bence. Sağlıkla gelsinler de yavrular
Ben on kilo aldım. Doğuma tam iki ay kaldi doktor Eylül'ün 21 ila 25 dogum olcak diyo. Bakalim kuzucukk erken gelmezse. Son iki ay bebeğin en hızlı kilo aldığı aylar. Kilo falan düşünmeden son iki ay bol muz süt ve kaşar peynir tuketicem. İlk gebelikte doktor bebek hızlı kilo aliyo yemene dikkat et dedi. Bende kistim yediklerimden o ay bebek az kilo aldı. Ben de aman boşver doktoru dedim süte muz kampına girdim .yaradı bebiseAma 7.aydayız artık, 7.5 gayet iyi bence. Sağlıkla gelsinler de yavrular
ben de 9 kilo aldım her doktora gittiğimde kilona dikkat et karbonhidratı kes diyorBen on kilo aldım. Doğuma tam iki ay kaldi doktor Eylül'ün 21 ila 25 dogum olcak diyo. Bakalim kuzucukk erken gelmezse. Son iki ay bebeğin en hızlı kilo aldığı aylar. Kilo falan düşünmeden son iki ay bol muz süt ve kaşar peynir tuketicem. İlk gebelikte doktor bebek hızlı kilo aliyo yemene dikkat et dedi. Bende kistim yediklerimden o ay bebek az kilo aldı. Ben de aman boşver doktoru dedim süte muz kampına girdim .yaradı bebisebu gebeligimde bebeğe sol taraftan giden kan akışı az . Bebek kilo almazsa sıkıntı olabilir o yüzden dikkat etcem inşallah. İlk gebelikte 18 kilo almistim. Bunda en fazla dört kilo daha alsam 14 kiloyla kapatırım
Ben 5 kilo aldım. Her seferinde Dr maşallah benim eşim Dr olmasına ragmen her hamilelikte 20 kg aldı. Aferim sana diyor.. Ya Dr bey ben yiyemiyorum yiyemiyorum bulantı hapı da vermiyorsunuz diyorum, bana şurda kaldı 2 ay sık dişini... Valla ben her sabah ve her gece bulantı tam gaz devam. Anca canım cok çekecek de yıyecegım.. Keşke yıyebılsem de 30 kg alsam. Zaten doğumdan sonra kg falan kalmıyor hele 2.bebegını doguracaklar 1 cocuk hıcbırsey oldugunu anlayacak.. Eşimin bile kg takıntısı vardır. O bile acıyor.. Kg sadece karnımda, karnımda 9 ay gibi. Dün gezmeye gıttık tanıdık dıyor ki abla artık evden cık A doguma az kalmış. 2 ay var daha dedim. Ama dönüp bakamıyorum önce kendi ekseni etrafında dönuyor um.Ben on kilo aldım. Doğuma tam iki ay kaldi doktor Eylül'ün 21 ila 25 dogum olcak diyo. Bakalim kuzucukk erken gelmezse. Son iki ay bebeğin en hızlı kilo aldığı aylar. Kilo falan düşünmeden son iki ay bol muz süt ve kaşar peynir tuketicem. İlk gebelikte doktor bebek hızlı kilo aliyo yemene dikkat et dedi. Bende kistim yediklerimden o ay bebek az kilo aldı. Ben de aman boşver doktoru dedim süte muz kampına girdim .yaradı bebisebu gebeligimde bebeğe sol taraftan giden kan akışı az . Bebek kilo almazsa sıkıntı olabilir o yüzden dikkat etcem inşallah. İlk gebelikte 18 kilo almistim. Bunda en fazla dört kilo daha alsam 14 kiloyla kapatırım
Sağlıkla kullansın. Ben cok memnun kaldim. 1 tane 120ml 1 tane 240ml aldim. Bana yetti.Ben de bu sefer bu biberonu aldım.anne memesine benzediği için ise yarar diye düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?