Ben de damaklı aldım. Wee babynin emziğini aldım ama aklım aventin soothie emziklerindeKızlar emziği damaksız mı damaklı mı aldınız hangisi mantıklı benim aldığım philips avent damaklı sanırım
Kaşar peynirde beyaz peynire süt oranı kat kat daha fazla. O yüzden bebeğe yarıyo cnm. Ben de artk biraktm ha on kilo ha onbeş bebisler iyi olsun veiririz inşallahben de 9 kilo aldım her doktora gittiğimde kilona dikkat et karbonhidratı kes diyorilk aylarda da dikkat etmiştim her istediğimi yemedim ama artık dikkat edemiyorum ya. hem iştahım çok açık hem de çok sıkıldım kaşarın bebeğe kilo aldırdıgını bilmiyordum. sabahlar yiyim bari :)
Allah yardımcın olsun cnm. Bulantı çok zor ben de üç ay sürdü sonra bı açıldı istahim aklım fikrim yemekte.Ben 5 kilo aldım. Her seferinde Dr maşallah benim eşim Dr olmasına ragmen her hamilelikte 20 kg aldı. Aferim sana diyor.. Ya Dr bey ben yiyemiyorum yiyemiyorum bulantı hapı da vermiyorsunuz diyorum, bana şurda kaldı 2 ay sık dişini... Valla ben her sabah ve her gece bulantı tam gaz devam. Anca canım cok çekecek de yıyecegım.. Keşke yıyebılsem de 30 kg alsam. Zaten doğumdan sonra kg falan kalmıyor hele 2.bebegını doguracaklar 1 cocuk hıcbırsey oldugunu anlayacak.. Eşimin bile kg takıntısı vardır. O bile acıyor.. Kg sadece karnımda, karnımda 9 ay gibi. Dün gezmeye gıttık tanıdık dıyor ki abla artık evden cık A doguma az kalmış. 2 ay var daha dedim. Ama dönüp bakamıyorum önce kendi ekseni etrafında dönuyor um.
Damaklı herhalde emziği philipsin hiç özelliğinde yazmıyordu damaksızlar sanırım özellikle belirtiliyorBen de damaklı aldım. Wee babynin emziğini aldım ama aklım aventin soothie emziklerinde
Bı tane aldım ben 120 likten lazım olursa alırım tekrar. İkinci doğum olcak sütüm daha çabuk gelir diye düşünüyorum ama nasip kısmet.Sağlıkla kullansın. Ben cok memnun kaldim. 1 tane 120ml 1 tane 240ml aldim. Bana yetti.
İlk gece sütum gelmedi bı kere hemşire mama verdi. Sonra emzirdim sütüm geldi ama yetmemiş üç günlükken şekeri aşırı düşmüş doktor acil mama başlattı eğer bebeğin şekeri duzelmezse kuveze alicaz dedi. Saat kurduk üç saatte bir önce iki gogsumle emzirdim sonra mama verdik. Yarm saatte bir hep emzirdim şekeri düzeldi. 49 gün mama desteği verdik sonra doymaya başlayınca kendi biberonu diliyle itti mamayı tukurdu anladm ki artk sütum yetiyor 23 ay emzirdim çok şükür. Yani yeterli süt gelene kadar gerekirse mama vermek lazım . Ben hiç anne sütü almamisim agzimdan emdigim burnumdan gelirmiş yarık damak hastaligim varmış . O yüzden hiç annemi emememisim . Dünyanın sonu değil mama vermek. O zaman anemin sütü cokmus ama sagip biberonla vermeyi akıl edememiş . Nasip kısmet. Bol sutumuz olsun bebisler de sağlıkla emebilsin inşallahHerkese merhaba ben hergün takip ederek okuyorum 23 yasindayim 1 kizim var oglusum olucak tecrubeli bir anneyim sormak istediginiz olursa seve seve yardimci olurum rabbim sag salim kucagimiza almayı nasip etsin hepimizinkini oncelikle ben sezeryan oldum sut gelmez sezeryan olan su bu keisnlikle demeyin cok guzel sutunuz olur hic korkmayin mamayi tavsiye etmem almayin bile derim en sagliklisi anne sutu 1 gun kizimi emziremedim onceliginiz cocugunuz icin gogus ucunu emzirmeden yumusatin kizlar ozellikle zeytinyagi vok faydasini gordum yaniniza alin derim cunki bnm gogus ucum kanama agri yapti bagirarak emzirdim kizimi aklinizda bulunsun bnm annem hep der ki onun sozune guvenirim bazı insanlarin ilk uc gun sutu gelmeye bilirmis kizlar ama emzirin zaten az da olsa gelirmis oda onu doyurur sakın gelmiyor diyip mama vermeyin hastane cantasinda bnce 2 tane pijama takimi yeterli bn uzun kollu tercih edicem hava serin olucak sıcak falan olmaz bnm icin cunki sezeryanli olucam hasta olmak istemem ameliyathane soguk oluyor vunki ama bebeginiz icin bol kiyafet alin lazim oluyor bebegin göbeğinden acimasindan korkmayin hicbirsey olmaz hangi neyi giydirmek isterseniz giydirin sormak istediginiz birsey olursa cevaplarim
Canım 32 haftan dolduğu gün gidip alıyosun çalışabilir raporu benim 9 ağustosGeçen aylarsa çok iyiydi ama bu ay abarttim sanriim 10 gunde 1 kg almisim
Bende xs idim şuan m rahat oluyor sanırım l ile kapanış yapacağım
Canım seninle günümüz aynı doktora gittim bugün bana çalışabilir raporu için geleceksin dedi onun öncesinde gelme dedi bende hiç tarih sormadan çıktım hangi tarihte gitmemiz gerekiyor ? Sana soylemis miydi doktorun
Kundak olayını falan anneme bırakacağım ilk başta öğreneyim nasıl sarıldığını bile bilmiyorum
Amin insallah cnm gerektiginde elbetteki mama verilicek bebek sonucta ac kalmaması lazım ama sutum gelmiyor dedikce gercekten gelmez ama bebislerin kucagimiza almamiz bile sutun gelmesine sebep bebegin adina sevindim cnm baya emzirmissinİlk gece sütum gelmedi bı kere hemşire mama verdi. Sonra emzirdim sütüm geldi ama yetmemiş üç günlükken şekeri aşırı düşmüş doktor acil mama başlattı eğer bebeğin şekeri duzelmezse kuveze alicaz dedi. Saat kurduk üç saatte bir önce iki gogsumle emzirdim sonra mama verdik. Yarm saatte bir hep emzirdim şekeri düzeldi. 49 gün mama desteği verdik sonra doymaya başlayınca kendi biberonu diliyle itti mamayı tukurdu anladm ki artk sütum yetiyor 23 ay emzirdim çok şükür. Yani yeterli süt gelene kadar gerekirse mama vermek lazım . Ben hiç anne sütü almamisim agzimdan emdigim burnumdan gelirmiş yarık damak hastaligim varmış . O yüzden hiç annemi emememisim . Dünyanın sonu değil mama vermek. O zaman anemin sütü cokmus ama sagip biberonla vermeyi akıl edememiş . Nasip kısmet. Bol sutumuz olsun bebisler de sağlıkla emebilsin inşallah
Kasar peyniri bebeğe kilo aldırıyor ayni zamanda diger peynirlere oranla kalsiyum onda daha fazlaymış. Doktorum bana tüket dedi. Kalsiyum ihtiyacını giderir dediben de 9 kilo aldım her doktora gittiğimde kilona dikkat et karbonhidratı kes diyorilk aylarda da dikkat etmiştim her istediğimi yemedim ama artık dikkat edemiyorum ya. hem iştahım çok açık hem de çok sıkıldım kaşarın bebeğe kilo aldırdıgını bilmiyordum. sabahlar yiyim bari :)
Kızımda ilk onu kullandim. Ben dahil kim kullandiysa tutmayan bebek olmadı. Tek sıkıntı ilk zamanlar yüzüne büyük geliyorBen de damaklı aldım. Wee babynin emziğini aldım ama aklım aventin soothie emziklerinde
Ben kızımı 2 ay emzirebildim. Sütüm kesildi. Sma maması ile büyüttüm. Şükürler olsun kızımın gelişimi çok guzel oldu. Hic hasta olmadı. Her anne emzirmek ister ama yoksa da buna çözüm yok. Oda allahtan gelen birşey. Birde simdiki mamalar eski mamalar gibi degil. Eskiden pirinç unu verirlermiş bebekler şişermiş. Şimdi oyle degil. Aşırı kilo almıyorlar.İlk gece sütum gelmedi bı kere hemşire mama verdi. Sonra emzirdim sütüm geldi ama yetmemiş üç günlükken şekeri aşırı düşmüş doktor acil mama başlattı eğer bebeğin şekeri duzelmezse kuveze alicaz dedi. Saat kurduk üç saatte bir önce iki gogsumle emzirdim sonra mama verdik. Yarm saatte bir hep emzirdim şekeri düzeldi. 49 gün mama desteği verdik sonra doymaya başlayınca kendi biberonu diliyle itti mamayı tukurdu anladm ki artk sütum yetiyor 23 ay emzirdim çok şükür. Yani yeterli süt gelene kadar gerekirse mama vermek lazım . Ben hiç anne sütü almamisim agzimdan emdigim burnumdan gelirmiş yarık damak hastaligim varmış . O yüzden hiç annemi emememisim . Dünyanın sonu değil mama vermek. O zaman anemin sütü cokmus ama sagip biberonla vermeyi akıl edememiş . Nasip kısmet. Bol sutumuz olsun bebisler de sağlıkla emebilsin inşallah
ilk defa içimi rahatlatan bişey okudum bu konuda. mama vermemeliyim, asla biberon vermemeliyim diye öyle bir şartlıyoruz ki kendimizi. dogum sonrası süt gelmezse daha da stres olacağız. geleceği varsa da gelmeyecekİlk gece sütum gelmedi bı kere hemşire mama verdi. Sonra emzirdim sütüm geldi ama yetmemiş üç günlükken şekeri aşırı düşmüş doktor acil mama başlattı eğer bebeğin şekeri duzelmezse kuveze alicaz dedi. Saat kurduk üç saatte bir önce iki gogsumle emzirdim sonra mama verdik. Yarm saatte bir hep emzirdim şekeri düzeldi. 49 gün mama desteği verdik sonra doymaya başlayınca kendi biberonu diliyle itti mamayı tukurdu anladm ki artk sütum yetiyor 23 ay emzirdim çok şükür. Yani yeterli süt gelene kadar gerekirse mama vermek lazım . Ben hiç anne sütü almamisim agzimdan emdigim burnumdan gelirmiş yarık damak hastaligim varmış . O yüzden hiç annemi emememisim . Dünyanın sonu değil mama vermek. O zaman anemin sütü cokmus ama sagip biberonla vermeyi akıl edememiş . Nasip kısmet. Bol sutumuz olsun bebisler de sağlıkla emebilsin inşallah
Hoşgeldin...Herkese merhaba ben hergün takip ederek okuyorum 23 yasindayim 1 kizim var oglusum olucak tecrubeli bir anneyim sormak istediginiz olursa seve seve yardimci olurum rabbim sag salim kucagimiza almayı nasip etsin hepimizinkini oncelikle ben sezeryan oldum sut gelmez sezeryan olan su bu keisnlikle demeyin cok guzel sutunuz olur hic korkmayin mamayi tavsiye etmem almayin bile derim en sagliklisi anne sutu 1 gun kizimi emziremedim onceliginiz cocugunuz icin gogus ucunu emzirmeden yumusatin kizlar ozellikle zeytinyagi vok faydasini gordum yaniniza alin derim cunki bnm gogus ucum kanama agri yapti bagirarak emzirdim kizimi aklinizda bulunsun bnm annem hep der ki onun sozune guvenirim bazı insanlarin ilk uc gun sutu gelmeye bilirmis kizlar ama emzirin zaten az da olsa gelirmis oda onu doyurur sakın gelmiyor diyip mama vermeyin hastane cantasinda bnce 2 tane pijama takimi yeterli bn uzun kollu tercih edicem hava serin olucak sıcak falan olmaz bnm icin cunki sezeryanli olucam hasta olmak istemem ameliyathane soguk oluyor vunki ama bebeginiz icin bol kiyafet alin lazim oluyor bebegin göbeğinden acimasindan korkmayin hicbirsey olmaz hangi neyi giydirmek isterseniz giydirin sormak istediginiz birsey olursa cevaplarim
Bu ara ben de sanki o kadar çalışamayacak gibi hissediyorum kendimi. Çok fazla kilo falan almadım o konuda rahattım ama bir haftadır ayaklar şişmeye başladı sanki böyle bilek kısmımdan hareket ettiremiyorum akşamları canımı sıktı bu durum.. işimde masa başı ayaklar sürekli aşağı tarafta kalınca fil ayağına dönüşüyor
kızlar bu arada sabah fark ettim sağ dizimin arka kısmında damarlarım çıkmış. varis gibi görünüyor biraz belirgin. hamilelikle alakalı mı acaba? haftaya doktora gidince sorucam bakalım inşallah varis falan değildir.
Denicez bakalım ne kadar geç çıkıcaz izne o kadar çok vakit bebişle inşallah:)32 de çalışabilir alalım da olmazsa 35 de falan çalışamaz alırız olmazsa
Benimde çoğaldı normalmiş hamilelikte sanırım Doğum sonrası 10 bin bakıma giricez
Cevre cok karışıyor. Mama veren annelere bakış açısı çok kötü. Çok acımasız konuşuyorlar. Benim psikolojim bozulmustu. Kendimi cok kotu hissediyordum. Ne bicim anneyim diyordum. Halbuki emzirebilmek icin neler yaptım. Göğüslerim yara oldu. Ama çoğalmadı. 2 ay zar zor emzirdim. Karsima geçip sen kendine bakmamissin ugrasmamissin diyen erkekler bile oldu. Sana tavsiyem cevreni hic dikkate alma. Sen bebeginin annesisin. Onu senden daha fazla dusunecek kimse yok. Babasi bile senin kadar ince dusunemez.ilk defa içimi rahatlatan bişey okudum bu konuda. mama vermemeliyim, asla biberon vermemeliyim diye öyle bir şartlıyoruz ki kendimizi. dogum sonrası süt gelmezse daha da stres olacağız. geleceği varsa da gelmeyecekgerekli durumlarda mama veririm, sütüm varsa zaten emziririm diye düşünmek bana iyi geliyor :)
Oğlumda süt gelmedi açtı sekeri düşüktü. Kayınvalide telefondan bagırıyor sakın mama verme diye yok anne verir miyim aaa dedim tabi o arada oğlum cukcuk mama içiyorduCevre cok karışıyor. Mama veren annelere bakış açısı çok kötü. Çok acımasız konuşuyorlar. Benim psikolojim bozulmustu. Kendimi cok kotu hissediyordum. Ne bicim anneyim diyordum. Halbuki emzirebilmek icin neler yaptım. Göğüslerim yara oldu. Ama çoğalmadı. 2 ay zar zor emzirdim. Karsima geçip sen kendine bakmamissin ugrasmamissin diyen erkekler bile oldu. Sana tavsiyem cevreni hic dikkate alma. Sen bebeginin annesisin. Onu senden daha fazla dusunecek kimse yok. Babasi bile senin kadar ince dusunemez.
En dogrusunu yapmışsın mama vermeseydin ac kalsaydi hemen sarılık oluyorlar.Oğlumda süt gelmedi açtı sekeri düşüktü. Kayınvalide telefondan bagırıyor sakın mama verme diye yok anne verir miyim aaa dedim tabi o arada oğlum cukcuk mama içiyordusonrasında hem mama hem süt aldı cünkü sütüm azdı yani napim millette Bi tuaf ay lüzumsuz insan okadar cok ki sanki keyfimizdwn veriyoruz. Valla kimseyi tınlamadım gereği kadar sütte aldı mama da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?