2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Canm ebebekte filan var mi? Ben bugun bi buyuk markette baktm da goremedim.

Canım internet sitesinden baktım da stokta kalmadı diyor e bebekte. Ama üçlü paketi şu şekilde satılıyor

Eklentiler

• 5AF7B7B8-DF59-4036-B093-720C940B8048.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 33
Canım 30 +6 ıncı gün gidip doktordan çalışamaz raporu alıp kurumuna gönderiyosun ddğum olduğu zamanda doğum raporunu gönderiyosun yurt dışını bilmiyorum sgk sisteminde doğum ne zaman gerçekleştiyse sistem başlama tarihinide otomotik atıyor sende ona göre göreve başlıyorsun

Kızlar bende yarın 27 olcam. Bendede 75gr yüklemede 2.saat 110 çıktı ama 1. Saat baktırmadım parmaktan 200 240 lara çıkıyor diyet yapıyorum. Hatta endokronoloji doktoru bana 7 gün yaz kaç çıktığını dedi ona göre insüline bike başlayabilir ama ben sıkı diyetle çözdüm işi 1.saat 140ın altında tutuyorum 2 gündür... Tatlı yok ekmek her öğün bir dilim kızaetma meyve yok

Bu arada asıl bir sorunum var bu saatte girdim sizlere sorayım diye benim vebek ilk harwketten beri hepkasıklarımın altında ortada hareket ediyor idrar kesesine yakın. Ve ben sürekli tuvaletteyim. Hatta oturup kalkarken idrar kaçırıyorum. Çok kötü durumdayım çamaşırım ıslanıyor hep siz böyle bişey yaşıyormusunuz hareket ettikçe tuv. Geliyor. Birde kabızlık sorunum var ve ben şeker diyetinden ötürü son derece bağırsak dostu şeyler yediğim halde kabız oluyorum demir hapından şüphelendim birde bebek bağırsağada baskımı yapıyor acaba... Sizler böyle şeyler yaşıyormusunuz erken doğumdan çok korkuyorum

Yaptığın hediyeliklerin resmini paylasirmisin cnm. Fikir olur

Kızlar meraba rica etsem cevaplarmısınız adetime 4 gün var kan verdim sonuç 1.73 normalde 0.1 yada 0.5 çıkardı şimdi 1.73 ihtimal varmı sizce

Yurtdışı olayını bilmiyorum ama 32. Haftada rapor alıp kuruma götürüyorsun. İzne ayrılıyorsun ya da devam ediyorsun.
40. Jaftadan önce doğarsa hastanede 1gün önce bile olsa raporlatıp kalan günlerin doğum sonrası izne aktarılmasını sağlıyorsun.

Parmaktan bakilan yuksek cikiyor.Keske 1.saate de baktirsaydiniz.Benimde evde 45.dk159 cikti ama 1.saat 90cikti.Ben 50lik yptirdim ama.
Magnezyum kullaniyor musun? Benim de ara ara kabizligim oluyordu.Magnezyum diasporal kullnmaya basldigimdan beri cok afedersiniz ishal gibi cikiyorum.Kabizliktan iyidir diyorum.

Bende doktora söyleyeyim magnezyumu ben hemoroid oldum fitil verdi kullanmadım daha sol kaaığımda batma oluyor zaten kramp gibi gelip gidiyor. Ama duzenli değil şükür.

Bende doktora söyleyeyim magnezyumu ben hemoroid oldum fitil verdi kullanmadım daha sol kaaığımda batma oluyor zaten kramp gibi gelip gidiyor. Ama duzenli değil şükür.

Benim kramplarim yoktu.Karnimda sertlesme oldugu icin kullan dedi.Magnezyumla rahatladim ben.Kabizlik berbat bir sey bilirim.

Canm ebebekte filan var mi? Ben bugun bi buyuk markette baktm da goremedim.
Canim mağazalarda görmedim. Ama n11 de var. Linkini atiyorum. 12 adeti 75tl

30+6 ne acaba? 32 değil miydi?

Benimde tarihim seninle aynı arkadasım. Bayram tatilinde çamaşırları yıkar ütülerim diyorum. 16 Ağustos 32 haftam doluyor. 33 de çantamı hazırlarım herhalde. İyidir herhalde ya geç olmaz bence

Ya benm kuzenim yaz günü grip oldu sanırım klimalar falan ve 35. Haftada doğum yaptı enfeksiyondan dolayı. Bana herkes ne olur ne olmaz diyor ama şimdi hazırlamak da içimden gelmiyor kötüyü örnek almak istemiyorum tam zamanında gelsin inşallah oğlum :) o yüzden bende bayram haftası ve sonrası diye düşündüm zaten muhtemel doğum Eylül sonu Ekim ilk haftası olacak

Aynı haftalardayız bende daha hazırlamadım bayramda evde olacağım hepsini yıkar ütülerim diye düşündüm. Mobilyalar ağustos ilk haftası gelecek kurulumu falan biter temizlik sonrası yerleştiririm.
Kalan eksikler de; anne yanı beşik, yatak, küveti, şampuanı, bezi ve ıslak mendil falan
... E bebek gidip hepsini aynı gün hallederim zaten diye rahatım.
Hastane çantam da hazır değil onun için de bir liste hazırlayıp kontrollü yerleştirmek istiyorum. Bayram sonrası hepsi hazır olur artık inşallah

Yaptığın hediyeliklerin resmini paylasirmisin cnm. Fikir olur
Butun malzemeleri 220 tl civari tuttu. 30 ar tane kavonozda draje seker 30 ar tane bebek kolonyasi 30 ar tane de mumluk yaptm o ahsap kütüklerden. Birde kapi susu internette felaket pahaliydi ben 25 liraya buldum malzemelerini kendim yaptm canm. Hediyeliklerim bukadar

Eklentiler

• 87A4FA09-254B-4465-B097-40782345D618.webp
    68 KB · Görüntüleme: 68
  • 926F1A42-D74E-4EFF-BDED-B175C6363597.webp
    41,6 KB · Görüntüleme: 69
  • 6436A2C7-50DA-466C-AD03-2F8C3489A84C.webp
    33,3 KB · Görüntüleme: 68
  • 83B6F939-5AA4-4C66-9BAA-784113512234.webp
    19 KB · Görüntüleme: 62
  • 80F965B2-E037-4180-ABF7-383B454A4067.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 65
Ay insallah bende bayramdan sonra yaparm hepsini diye düşünüyorum canm 32-33.haftalarda nasipse insallah.
Eksiklerimiz benzer seyler. Bende kuvettir sampuandir o tarz seyleri ebebkten alcaklarm kaldi. Bide iste kendime pijama camasir hic almadm bebekten bana sıra gelmedi desem yeridir yani :)
Besigide ben hem anne yani hem normal olan tiplerden aldim tek bir besikle halledicem ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…