Canm ebebekte filan var mi? Ben bugun bi buyuk markette baktm da goremedim.Ben önermiştim. Sleepy yenidoğan ıslak havlu
Canm ebebekte filan var mi? Ben bugun bi buyuk markette baktm da goremedim.
1.saat 140ın üstü şeker var demek değil miŞekerin yokmuş canım sonuçlar güzel gözün aydın :)
Canım 30 +6 ıncı gün gidip doktordan çalışamaz raporu alıp kurumuna gönderiyosun ddğum olduğu zamanda doğum raporunu gönderiyosun yurt dışını bilmiyorum sgk sisteminde doğum ne zaman gerçekleştiyse sistem başlama tarihinide otomotik atıyor sende ona göre göreve başlıyorsunKızlar, çalıştığınız kuruma hamilelikle ilgili nasıl bir belge veriyorsunuz. Ben normalde devlette öğretmenim ama yurtdışı görevdeydim, haftaya görev başlangıcı yapacağım ama 32.haftamda(ağustosun son haftası) izne ayrılacağım. Hiç işlem falan yapmadım bunla ilgili. Sadece doktordan rapor falan mı alıp veriyoruz. Bir de doğum yaptıktan sonra da 40.haftadan önce olmuşsa ya da sonra onu nasıl belirtiyoruz. Doğumu da yurtdışında yapacağım. Bilen varsa lütfen beni bilgilendirsin
Yaptığın hediyeliklerin resmini paylasirmisin cnm. Fikir olurBenim bebegin eksigi kalmadi da besigini kurdurmadim daha firma gelip kurcak.
Kiyafetlerini hic daha yikamadim utulemedim.
Kendimle ilgili hicbisey almadim daha :/ pijamadir ic camasiridir bilmem ne.
Bebegin kapi susu dagitilacak susler kolonyalar draje sekerler malzemelerini alip kendim yaptim onlari da hallettim.
Bitek bebegin esyalarini yikayip valiz hazirlamak kaldi. Haftaya ctesi bende 30+4 oluyorm. İki gun sonra kontrolum var benimde 29+4 te. Sonra tatile gitmeyi dusunuyoruz dr izin verirse. Sonra zaten bayram. Bayramdan sonra 32 de yikayip utulemeyu düşünüyordum
Yurtdışı olayını bilmiyorum ama 32. Haftada rapor alıp kuruma götürüyorsun. İzne ayrılıyorsun ya da devam ediyorsun.Kızlar, çalıştığınız kuruma hamilelikle ilgili nasıl bir belge veriyorsunuz. Ben normalde devlette öğretmenim ama yurtdışı görevdeydim, haftaya görev başlangıcı yapacağım ama 32.haftamda(ağustosun son haftası) izne ayrılacağım. Hiç işlem falan yapmadım bunla ilgili. Sadece doktordan rapor falan mı alıp veriyoruz. Bir de doğum yaptıktan sonra da 40.haftadan önce olmuşsa ya da sonra onu nasıl belirtiyoruz. Doğumu da yurtdışında yapacağım. Bilen varsa lütfen beni bilgilendirsin
Kızlar bende yarın 27 olcam. Bendede 75gr yüklemede 2.saat 110 çıktı ama 1. Saat baktırmadım parmaktan 200 240 lara çıkıyor diyet yapıyorum. Hatta endokronoloji doktoru bana 7 gün yaz kaç çıktığını dedi ona göre insüline bike başlayabilir ama ben sıkı diyetle çözdüm işi 1.saat 140ın altında tutuyorum 2 gündür... Tatlı yok ekmek her öğün bir dilim kızaetma meyve yok
Bu arada asıl bir sorunum var bu saatte girdim sizlere sorayım diye benim vebek ilk harwketten beri hepkasıklarımın altında ortada hareket ediyor idrar kesesine yakın. Ve ben sürekli tuvaletteyim. Hatta oturup kalkarken idrar kaçırıyorum. Çok kötü durumdayım çamaşırım ıslanıyor hep siz böyle bişey yaşıyormusunuz hareket ettikçe tuv. Geliyor. Birde kabızlık sorunum var ve ben şeker diyetinden ötürü son derece bağırsak dostu şeyler yediğim halde kabız oluyorum demir hapından şüphelendim birde bebek bağırsağada baskımı yapıyor acaba... Sizler böyle şeyler yaşıyormusunuz erken doğumdan çok korkuyorum
Bende doktora söyleyeyim magnezyumu ben hemoroid oldum fitil verdi kullanmadım daha sol kaaığımda batma oluyor zaten kramp gibi gelip gidiyor. Ama duzenli değil şükür.Parmaktan bakilan yuksek cikiyor.Keske 1.saate de baktirsaydiniz.Benimde evde 45.dk159 cikti ama 1.saat 90cikti.Ben 50lik yptirdim ama.
Magnezyum kullaniyor musun? Benim de ara ara kabizligim oluyordu.Magnezyum diasporal kullnmaya basldigimdan beri cok afedersiniz ishal gibi cikiyorum.Kabizliktan iyidir diyorum.
Bende doktora söyleyeyim magnezyumu ben hemoroid oldum fitil verdi kullanmadım daha sol kaaığımda batma oluyor zaten kramp gibi gelip gidiyor. Ama duzenli değil şükür.
Canim mağazalarda görmedim. Ama n11 de var. Linkini atiyorum. 12 adeti 75tlCanm ebebekte filan var mi? Ben bugun bi buyuk markette baktm da goremedim.
30+6 ne acaba? 32 değil miydi?Canım 30 +6 ıncı gün gidip doktordan çalışamaz raporu alıp kurumuna gönderiyosun ddğum olduğu zamanda doğum raporunu gönderiyosun yurt dışını bilmiyorum sgk sisteminde doğum ne zaman gerçekleştiyse sistem başlama tarihinide otomotik atıyor sende ona göre göreve başlıyorsun
Benimde tarihim seninle aynı arkadasım. Bayram tatilinde çamaşırları yıkar ütülerim diyorum. 16 Ağustos 32 haftam doluyor. 33 de çantamı hazırlarım herhalde. İyidir herhalde ya geç olmaz bence
Bebislerinizin kiyafetlerini yikayip ütülediniz mi hanimlar? Besik filan kurdurdunuz mu? Ben henuz yikamadim utulemedim hastane cantasinida hazirlamadm. Bayramdan sonra yani 32.haftamda yapmayi düşünüyordum gec mi kalmis oluyoruz? Sanki hazırlayan arkadaslarin yorumlarini okudum gibi. Ben daha kendime pijama filan almadim. Bebegin camasirlarini yikamak icin deterjanda yarin yada ctesi almayi dusunuyorum. Suan 29+2 yiz
Tamam canm teşekkür ederimCanım internet sitesinden baktım da stokta kalmadı diyor e bebekte. Ama üçlü paketi şu şekilde satılıyor
Butun malzemeleri 220 tl civari tuttu. 30 ar tane kavonozda draje seker 30 ar tane bebek kolonyasi 30 ar tane de mumluk yaptm o ahsap kütüklerden. Birde kapi susu internette felaket pahaliydi ben 25 liraya buldum malzemelerini kendim yaptm canm. Hediyeliklerim bukadarYaptığın hediyeliklerin resmini paylasirmisin cnm. Fikir olur
Teşekkür ederim canmCanim mağazalarda görmedim. Ama n11 de var. Linkini atiyorum. 12 adeti 75tl
Sleepy Natural Ultra Hassas Yenidoğan Islak Pamuklu Havlu 4 X 3'Lü Paket 480 Yaprak Fiyatları ve Özellikleri
Sleepy Natural Ultra Hassas Yenidoğan Islak Pamuklu Havlu 4 X 3'Lü Paket 480 Yaprak en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.urun.n11.com
Ay insallah bende bayramdan sonra yaparm hepsini diye düşünüyorum canm 32-33.haftalarda nasipse insallah.Aynı haftalardayız bende daha hazırlamadım bayramda evde olacağım hepsini yıkar ütülerim diye düşündüm. Mobilyalar ağustos ilk haftası gelecek kurulumu falan biter temizlik sonrası yerleştiririm.
Kalan eksikler de; anne yanı beşik, yatak, küveti, şampuanı, bezi ve ıslak mendil falan
... E bebek gidip hepsini aynı gün hallederim zaten diye rahatım.
Hastane çantam da hazır değil onun için de bir liste hazırlayıp kontrollü yerleştirmek istiyorum. Bayram sonrası hepsi hazır olur artık inşallah
Malesef canım 5 in altı negatif oluyo hamile değilsin inşallah diğer ay pozitif sonuç alırsınKızlar meraba rica etsem cevaplarmısınız adetime 4 gün var kan verdim sonuç 1.73 normalde 0.1 yada 0.5 çıkardı şimdi 1.73 ihtimal varmı sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?