2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ben bir kaç hafta geriden söylüyorum hep en başından beri neden bilmem

selam kızlar
ilk üç ay için kaç tane bebek kıyafeti aldınız
mesela çıtçıtlı badi kaç tane? alt üst pijama kaç tane?
alt pijamanın üzerine ikinci bir pijama giydirecek misiniz

zor biryerden sordun .
alt üst takım ve tulumları bir sayarsak 15 takım var sanırım .benim 4-5 takımı hediye geldi şimdiden .heves edip almış arkadaşlar .
iç çıtçıtlı ve alt patikli 10 ar tane vardır .
evler sıcak ama bebek çabuk üşütür alttan ayaksız yada ayaklı patikte giydirsek üzerine bir kat daha giydirilir .erkek bebek çok sıcak tutulmaz derler o yüzden çok kestiremiyorumda açıkcası .
birde bende kurutma makinesi var çok çabuk kirlendiğindede yıka kurut 2 saatte biter .artık almam inşallah .0-3 aydan 6-9 aya geçiş kiloya bağlı çok çabukta olabiliyor o yüzden ileri aylara alıp biriktirmiyorum .

benim telefon uygulaması geçen hafta 8. aya geçti bile bakmıyorum ona

Maşallah cnm emeğine sağlık çok güzel olmus. Ben bı organizasyon sirektinden fiyat aldm 30 kişilik bu tarz hediyelikler artı oda süsleme tül balon vs indirimli fiyat bin TL istedi. Arti kapi süsü 250 TL miş. Bizim burda bı parti dükkanı var tüm malzemeleri ordan alabiliyorsun hazır yapıp veriolar piyasaya göre uygun orayada bı bakip karar vericem kendim mi yaparm hazır mi alırım.

Benim kayinvalidem aciyarak severdi. Vah vah vah kadersiz yavrum sütsüz aç kaldı diye severdi. Daha dogum yapali 1 hafta olmuştu. Psikolojim bozuldu. Çok uzuldum. Birazda sütüm o yuzden kesildi
selam kızlar
ilk üç ay için kaç tane bebek kıyafeti aldınız
mesela çıtçıtlı badi kaç tane? alt üst pijama kaç tane?
alt pijamanın üzerine ikinci bir pijama giydirecek misiniz
En az 5 takım olsun. Ben 40 cikana kadar alttan yandan citcitli badi ve bir tane sadece alta pijama giydirdim. Uzerine alt ust bir takim giydi.kirkindan sonra altta sadece citcitli badi uzerine pijamasini yada tulum giydi. Uykudan uyandiginda yada biraz serin olsa yelek giydirdim. Evin sıcaklığını 22-23 derece uzerine hic cikarmadim. Tavsiyem kat kat giydirip sicaga alistirmaman. Oyle buyuyen bebekler uflesen hasta oluyor. Benim kizim 1 yıl hic hasta olmadi. Soguga dayanıklı oldu.
En az 5 takimi olsun. Cok cabuk kirletiyorlar. Kusuyor,her altini acısında isiyorlar birde kış gunu ha diyince yikanmiyor.

teşekkür ederim cevap için, yaz olduğu için kış ürünleri bulunmuyor pek

teşekkür ediyorum

Bende bu listeyi gorunce kafam karisti. Ayni yas hesaplamasina dondu kimisi 1 yas buyuterek soyler ya

Kizlar yatak odama 60 120 cm besik aldim. Ama oturma odasinda yada ben mutfakta iken bebeğin yatabilecegi besik yada portatif yatak düşünüyorum. Sizler aldinizmi neler aldiniz

Kizlar yatak odama 60 120 cm besik aldim. Ama oturma odasinda yada ben mutfakta iken bebeğin yatabilecegi besik yada portatif yatak düşünüyorum. Sizler aldinizmi neler aldiniz
Puset yeterli oluyor. Gerek duymadim o yuzden almadim. Ama alacam diyorsan besik değil de ana kucağı alabilirsin.

bizde şu an sadece anne yanı yatak var. chicco next2me eşimin arkadaşı verdi 4-5 aylık olana kadar onu kullanıcaz. salon ve oturma odası için de joie'nin ana kucağını verecek aynı kişi. bebek doğduktan sonra ihtiyaç olursa ekstra bir şeye o zaman alıcaz. şimdi evi doldurmayalım dedik nasıl olsa sipariş verince 1-2 güne geliyor.

Geçmiş olsun. Hamileyken nasıl oldu ameliyat.

Geçmiş olsun. Hamileyken nasıl oldu ameliyat.

sağ tarafımda bir ağrıyla uyandım. Gaz sancısı veya başka bişeye benzemiyordu. Kadın doğum doktoruma gittim hemen. O beni genel cerrahi doktoruna gönderdi. Doktor gerçekten uzman, eliyle bastırdı anladı hemen. Ben , narkozun bebeğe zararı var mı diye sordum. Doktor, anne karnındaki bebekleri ameliyat ediyorlar artık merak etme dedi.
Ultrasona radyoloji doktoruna gönderdi. Hamilelikte organların yeri değiştiği için her zaman görülemiyormuş ama benim apandisit görüldü. Doktor sınırda ameliyat lazım dedi. Hamilelerde kapalı ameliyat da olmuyormuş. Genel anestezi ile ameliyata aldılar . Anestezi doktoru bebeğe anestezi geçmedi merak etme dedi. İlk gün çok ağrım oldu. Ertesi gün ultrasonda bebeğe takerar baktık doktor sağlıklı herşey yolunda dedi. Şimdi antibiyotik ağrı kesici vitaminler ... Allah kimsenin başına vermesin zor bir şeymiş.

Kıyafetleri yıkamadım,hastane çantası hazır değil, beşiği yok arabası yok

Almam gerekenler var. Eksikleri tamamlayıp elbise yıkama işine girişicem. Sonra hastane çantası hazırlıcam. Bakalım ne zaman

Önce açık renk parlaktı şimdi koyu renk olmuşlar

Benim bebeğim yer değiştirip farklı yerlere dokunuyor. Birkaç gün sadece mesanemin oralarda hareket ettiğini hissettim ve evet sık sık tuvalete gitme ihtiyacı hissediyordum ve tuvalete zor yetişiyordum.

Kızlar nevresim dikmek için aldım. Çarşaf ve yastığı düz renk,nevresimi desenli olacak. Nasıl sizce?
Eki Görüntüle 2292640

Yaa çok sevimli bu

Ben henüz nevresim almadım.
Alezi var ama nevresimi yok :))
Kaç metre kumaş almak gerekiyor bebek nevresimi dikmek için kaça kaç ölçüyle dikiliyor?

şimdi lcw'den birkaç zıbın takım falan alıcam sizce 0-1 ay kaç tane almalıyım? 1-3 kaç tane almalıyım?

Çok geçmiş olsun. BEBeğini sağlıcakla kucağına alırsın inşallah

Kriterini bilmiyorum ama ikinci doğum ile ilki arasında belli zaman geçince normal oluyor diye biliyorum cnm. Hayırlısı ❤
olursa güzel olur ama olmazsa suni sancı falan girmem o topla .hayırlısı olsun inşallah .

teşekkür ederim cevap için, yaz olduğu için kış ürünleri bulunmuyor pek

bende bakınıyorum ama yeni yeni kadifemsi şeyler çıkıyor , son haftalarada 1-2 takım bırakıp polar yada peluş yelek alt almak lazım aslında.

nacizane tavsiyem hep bebeği yanınızda taşımayın bir 4-5 aylık olunca bu sefer huzursuzlanıyor hep sizi görmek istiyor .göremeyince başlıyor ağlamaya çok numaracılar çook .salıncak tarzı olanlardan var bende ama onuda koltuk üstünde yatmasın diye kullanıcam hep yanımda olup görmesin beni bu sefer kendi kendine oyalanamıyor oda oda beraber geziyorsun .

çok geçmiş olsun , sağlıkla gelsin yavrun inşallah .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…