2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Hepsi çok çok güzeller canım çokta uyguna getirmişsin

Niye zorunlu sezeryan canım?

Ne yazık ki varis gebelik sebebi ile. İlk gebelikte görmedim ama benim de 1 tane çıktı

Bu arada 58 kiloyla hamile kaldım şu an 73 olmuşum

Belimin yanlarında nur topu gibi ikişer tane de çatlağım çıkmış
Vatana millete hayırlı uğurlu olsun

Spor çok etkiliyormuş. Geçen yıl gebeliğimin ilk 3 ayında spora gidiyordum çatlağım yoktu hiç. BU YIl aynı ürünleri kullanmama rağmen çatladım.

1.saat 140ın üstü şeker var demek değil mi

Endokrinoloji doktoruna da gidiyorum ben insülin direncim olduğu için. Cihazla ölçüm yapıyorum. Açlık 95’i tokluk ise (yemekten 1 saat sonra) 145’i geçmedikten sonra sorun yok dedi. Şüpheniz var ise Hemoglobin A1C kan tahlili yaptırabilirsiniz. Son 3 ayın ortalama şeker değerini veriyor tanı koymada etkili.

Bende doktora söyleyeyim magnezyumu ben hemoroid oldum fitil verdi kullanmadım daha sol kaaığımda batma oluyor zaten kramp gibi gelip gidiyor. Ama duzenli değil şükür.

Kramp önemli arkadaşlar, kramptan dolayı kasılma yaşadım rahim ağzında kısalma vardı o gün. Magnezyuma başladım rahatladım. Magnezyumu eksik etmeyin. Kasılmayı tetikliyor ne yazık ki

Bide ben böyle bi program indirdim bu şekilde yapıyorum hesaplamayı

Hangi PROGRAMI canım?

Merhaba canım bende pendik bölgeye gidiyorum fiyatlar pahalı bide doktorun ekstradan gelirse 400 500 tl dedi
Genele baktığımızda aslında bize biraz uygun geldi, daha önce Kartal İbni Sina'ya gidiyordum, fiyatı 1600 TL idi normal doğumun, doktor değişti diye bırakmıştım.. İyi ki bırakmışım geçen gün bir baktım geçici süre ile hastaneyi kapatmışlar ne olduysa artık.. Bölge'den memnunum çünkü baya bi doktoru var her ihtimale karşı

Canım 32 haftan dolduğu gün gidip alıyosun çalışabilir raporu benim 9 ağustos
teşekürler canım benim de 18 ağustos ama 16 sında gidip alacağım
bebiş ve benim için hangisi rahatsa onu tercih edeceğim şahsen biberon aldım emzik de alacağım çünkü ilerde çalışamaya başlayacağım çocuğa eziyet olmasın
aynen canım bende öyle düşünüyorum.
32+0:32.haftanın bitimi demek oluyor değil mi? Teşekkürler:)
31+6 anladım ben
bayramda yapacağım
4. aydan beri iç çamaşırımda ıslaklık var sürekli ne yazık ki mesaneye yaptığı baskıdan dolayı dedi doktor normal bir durummuş gebeliğin son aylarında daha çok olacak dedi
Bide ben böyle bi program indirdim bu şekilde yapıyorum hesaplamayı
hangi program bu ?

Canım bende kaçırma olayı yok ama dediğin baskı sürekli oluyor bebekten dolayı normal sanırım bir terslik olsa doktorlarımız söylerdi 24ncü haftamda bile memlekete gittim yolda sürekli tuvalet molası vermek zorunda kaldım biraz ertelesem kaçırırım yani bebek kıpırdayınca geliyordu yolda baya hissettim oradan bir tekme ve bir anda tuvalete çıkma isteği dönüşte otobüsle dönecektim sırf bu tuvalet meselesi yüzünd3n cesaret edemedim arabayla dönmek zorunda kaldım kabızlık içinde probiyotik beslenmeye çalış bol yoğurt tüket canım
Edit: kaçırma problemi yaşayanlar için de yolculukta falan bi ped takmalarını öneriyorlardı daha önce biryerde denk gelmiştim ama lohusa pedimiydi onu hatırlamıyorum dışarı çıktığında falan huzursuz oluyorsan onu araştırabilirsin ben ilerleyen zamanda araştıracağım onuda canım

Yok takildigim ekstradan doktor gelirse doktorun gelirse para istemeleri
Yani nöbetçi doktor kimse artık ne kadar garip sen hep 1 doktora gir oda doğumuna girmesin

mama verme diye birşey yok hiçbir anne mama vermek istemez ama yoksa ne yapacaksın .dışarıya vermiyorum de kendi bildiğini dr un yönlendirdiğini uygula .kızımda süt gelmedi mamada verdirmediler uykucu bu çoçuk uyanmıyor diyorlar meğersem çoçuğun açlıktan şekeri düşmüş bayılıyormuş.haftasında sarılıktan 1 gece ışın aldı da kendine geldi .sonrada kimse karışmasın diyip mama ve sütü birlikte verdim .ite kaka 4 ay mama destekli emzirebildim .
ilk aptamil alma hatasına düşünce sma yı kabul etmedi sonra aptamil olarak devam ettik .

sütün yoksa yoktur he varsada çoğalması için psikolojinin iyi olması , mutlu olman kafanın rahat olması çoğaltıyor buda bir kesin .sütüm yok diye emzirmeyi hiçbir anne bırakmaz sonuna kadar gider damlası bile kıymetli ama burda anneyi suçlayacak bir durum söz konusu bile olamaz.

benim bebeğimde doğum kanalına girmiş ve halende orda baskı yapıyor sistit olmuş gibi gidip digip wc ye oturuyorum birşey yok her daim çişim var gibi .aradada geliyor gitmiyorum o zamanda kaçıyor .bebeğin baskı yapması ile ilgili .bazende pozisyon değiştiriyor herhalde ki kasık ağrımdan adım atamaz oluyorum .
Niye zorunlu sezeryan canım?

Hangi PROGRAMI canım?

ilk bebek sezeryan olunca ikinci zorunlu sezeryan diye geçiyor .hani benim korkumdan yada isteğimden dolayı değil ilk sezeryandı buda öyle olmadı dendiği için zorunlu .ama dr un verdiği tarihi bekleyene kadar normal gelirsede doğururum inşallah .ilk sezeryanın arasından 10 yıl geçti .

Ya kizlar biz 6.ci aydamiyiz 7. Aydamiyiz şimdi
:) bende hep karıştırıyorum.
7. aydayız .

Benimde yarın şeker yüklemem var bakalım ne olacak pcos hastasıyım şeker alt yapımda vardır normalde ama insülin falan hamileliğin başından beri gayet düşüktü

Bende de başladı akşam yatarken 1 bardak zor içiyorum su gece kalktığımda bir baskı var sanki saatlerce beklemişim aşırı ağrı oluyor bakayım yarın doktora soracağım ara ara sağ kasığımda da ağrı oluyor yürürken özellikle magnezyum başlatabilir benim için
Kızlar meraba rica etsem cevaplarmısınız adetime 4 gün var kan verdim sonuç 1.73 normalde 0.1 yada 0.5 çıkardı şimdi 1.73 ihtimal varmı sizce
Zor bir ihtimal var geç döllenme olursa değişir ama genelde daha yüksek çıkması beklenir 5 ve üzeri gibi inşallah hayırlı haberi tez zamanda alırsın
Bende doktora söyleyeyim magnezyumu ben hemoroid oldum fitil verdi kullanmadım daha sol kaaığımda batma oluyor zaten kramp gibi gelip gidiyor. Ama duzenli değil şükür.
Benimde sağ kasığımda düzensiz yürürken özellikle kasılıyor ağrı oluyor yarın doktora söyleyeceğim magnezyum başlayacağız gibi bazen bacağıma da giriyor kramp
Çok güzeller canım hayırlı olsun

ben 29+2 yim normalde , telefon uygulaması son 2 haftadır 7 aylık diyor bu listeye göre daha yeni 6. ayın son haftasındayım .

hiç birşey anlamadım .ben doğuma meraklı gibi olmasın diye 7. ayın içindeyim diyorum .zaten soruyorlar hep aynı şeyi diyorum .bu seferde kadın bi doğuramadı diyecekler

Eklentiler

• gebelik-haftasina-gore-kac-aylik-hamileyim.webp
    70,2 KB · Görüntüleme: 67
Kriterini bilmiyorum ama ikinci doğum ile ilki arasında belli zaman geçince normal oluyor diye biliyorum cnm. Hayırlısı

Yok takildigim ekstradan doktor gelirse doktorun gelirse para istemeleri
Yani nöbetçi doktor kimse artık ne kadar garip sen hep 1 doktora gir oda doğumuna girmesin
O konuyu bilmiyordum haklısın, özel olunca her hastanenin fiyat politikası maalesef çok değişiyor. Hangi doktora gidiyordun sen, ne yapacaksın bu durumda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…