- 12 Temmuz 2019
- 164
- 291
- 18
- 43
olursa güzel olur ama olmazsa suni sancı falan girmem o topla .hayırlısı olsun inşallah .
bende bakınıyorum ama yeni yeni kadifemsi şeyler çıkıyor , son haftalarada 1-2 takım bırakıp polar yada peluş yelek alt almak lazım aslında.
nacizane tavsiyem hep bebeği yanınızda taşımayın bir 4-5 aylık olunca bu sefer huzursuzlanıyor hep sizi görmek istiyor .göremeyince başlıyor ağlamaya çok numaracılar çook .salıncak tarzı olanlardan var bende ama onuda koltuk üstünde yatmasın diye kullanıcam hep yanımda olup görmesin beni bu sefer kendi kendine oyalanamıyor oda oda beraber geziyorsun .
çok geçmiş olsun , sağlıkla gelsin yavrun inşallah .
yazlık ince olanlar varya bence onlardan hiç tercih etme mevsimi bize uymayacak.şimdi lcw'den birkaç zıbın takım falan alıcam sizce 0-1 ay kaç tane almalıyım? 1-3 kaç tane almalıyım?
Çok geçmiş olsun, sağlıkla al inşallah kucağına. hoşgeldin:)sağ tarafımda bir ağrıyla uyandım. Gaz sancısı veya başka bişeye benzemiyordu. Kadın doğum doktoruma gittim hemen. O beni genel cerrahi doktoruna gönderdi. Doktor gerçekten uzman, eliyle bastırdı anladı hemen. Ben , narkozun bebeğe zararı var mı diye sordum. Doktor, anne karnındaki bebekleri ameliyat ediyorlar artık merak etme dedi.
Ultrasona radyoloji doktoruna gönderdi. Hamilelikte organların yeri değiştiği için her zaman görülemiyormuş ama benim apandisit görüldü. Doktor sınırda ameliyat lazım dedi. Hamilelerde kapalı ameliyat da olmuyormuş. Genel anestezi ile ameliyata aldılar . Anestezi doktoru bebeğe anestezi geçmedi merak etme dedi. İlk gün çok ağrım oldu. Ertesi gün ultrasonda bebeğe takerar baktık doktor sağlıklı herşey yolunda dedi. Şimdi antibiyotik ağrı kesici vitaminler ... Allah kimsenin başına vermesin zor bir şeymiş.
Çok geçmiş olsun.sağ tarafımda bir ağrıyla uyandım. Gaz sancısı veya başka bişeye benzemiyordu. Kadın doğum doktoruma gittim hemen. O beni genel cerrahi doktoruna gönderdi. Doktor gerçekten uzman, eliyle bastırdı anladı hemen. Ben , narkozun bebeğe zararı var mı diye sordum. Doktor, anne karnındaki bebekleri ameliyat ediyorlar artık merak etme dedi.
Ultrasona radyoloji doktoruna gönderdi. Hamilelikte organların yeri değiştiği için her zaman görülemiyormuş ama benim apandisit görüldü. Doktor sınırda ameliyat lazım dedi. Hamilelerde kapalı ameliyat da olmuyormuş. Genel anestezi ile ameliyata aldılar . Anestezi doktoru bebeğe anestezi geçmedi merak etme dedi. İlk gün çok ağrım oldu. Ertesi gün ultrasonda bebeğe takerar baktık doktor sağlıklı herşey yolunda dedi. Şimdi antibiyotik ağrı kesici vitaminler ... Allah kimsenin başına vermesin zor bir şeymiş.
Canım nevresim icin desenli olani aldim. Bebek yorganlari 100×150cm oluyor. Kumaşı ben 2 metre 10 cm aldim. Carsafini yatak olcusune gore alabilirsin. Mesela benim yatak 70x120cm. Yanlara 25cm verdim ben. Dikis payi ile 130x180cm yeterli geldi. Duz renk kumastan 1 metre 40cm aldım. Kumasin eni 240cm. Eni boy olarak kullanacam. 180cm carsafa verince yanda yanda 60cm artiyor. Onunlada yastik dikecem.Kıyafetleri yıkamadım,hastane çantası hazır değil, beşiği yok arabası yok
Almam gerekenler var. Eksikleri tamamlayıp elbise yıkama işine girişicem. Sonra hastane çantası hazırlıcam. Bakalım ne zaman
Önce açık renk parlaktı şimdi koyu renk olmuşlar
Benim bebeğim yer değiştirip farklı yerlere dokunuyor. Birkaç gün sadece mesanemin oralarda hareket ettiğini hissettim ve evet sık sık tuvalete gitme ihtiyacı hissediyordum ve tuvalete zor yetişiyordum.
Yaa çok sevimli bu
Ben henüz nevresim almadım.
Alezi var ama nevresimi yok :))
Kaç metre kumaş almak gerekiyor bebek nevresimi dikmek için kaça kaç ölçüyle dikiliyor?
1-3 ay al canim. Yikaninca cekiyor.şimdi lcw'den birkaç zıbın takım falan alıcam sizce 0-1 ay kaç tane almalıyım? 1-3 kaç tane almalıyım?
Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallaholursa güzel olur ama olmazsa suni sancı falan girmem o topla .hayırlısı olsun inşallah .
bende bakınıyorum ama yeni yeni kadifemsi şeyler çıkıyor , son haftalarada 1-2 takım bırakıp polar yada peluş yelek alt almak lazım aslında.
nacizane tavsiyem hep bebeği yanınızda taşımayın bir 4-5 aylık olunca bu sefer huzursuzlanıyor hep sizi görmek istiyor .göremeyince başlıyor ağlamaya çok numaracılar çook .salıncak tarzı olanlardan var bende ama onuda koltuk üstünde yatmasın diye kullanıcam hep yanımda olup görmesin beni bu sefer kendi kendine oyalanamıyor oda oda beraber geziyorsun .
çok geçmiş olsun , sağlıkla gelsin yavrun inşallah .
Bugün yine hamaratsınız:) Bence çok tatlı fil desenlilere bayılıyorum bi de kuş:)Kızlar nevresim dikmek için aldım. Çarşaf ve yastığı düz renk,nevresimi desenli olacak. Nasıl sizce?
Eki Görüntüle 2292640
Gecmis olsun canimsağ tarafımda bir ağrıyla uyandım. Gaz sancısı veya başka bişeye benzemiyordu. Kadın doğum doktoruma gittim hemen. O beni genel cerrahi doktoruna gönderdi. Doktor gerçekten uzman, eliyle bastırdı anladı hemen. Ben , narkozun bebeğe zararı var mı diye sordum. Doktor, anne karnındaki bebekleri ameliyat ediyorlar artık merak etme dedi.
Bayıldımmmm... çok tatlı...Kızlar nevresim dikmek için aldım. Çarşaf ve yastığı düz renk,nevresimi desenli olacak. Nasıl sizce?
Eki Görüntüle 2292640
Çok tatlı deseni bende çok severim fil desenleri.güle güle kullansım meleğin .Kızlar nevresim dikmek için aldım. Çarşaf ve yastığı düz renk,nevresimi desenli olacak. Nasıl sizce?
Eki Görüntüle 2292640
Hoşgeldiniz...sağ tarafımda bir ağrıyla uyandım. Gaz sancısı veya başka bişeye benzemiyordu. Kadın doğum doktoruma gittim hemen. O beni genel cerrahi doktoruna gönderdi. Doktor gerçekten uzman, eliyle bastırdı anladı hemen. Ben , narkozun bebeğe zararı var mı diye sordum. Doktor, anne karnındaki bebekleri ameliyat ediyorlar artık merak etme dedi.
çok geçmiş olsun Allah şifa versin bir daha yaşatmasınsağ tarafımda bir ağrıyla uyandım. Gaz sancısı veya başka bişeye benzemiyordu. Kadın doğum doktoruma gittim hemen. O beni genel cerrahi doktoruna gönderdi. Doktor gerçekten uzman, eliyle bastırdı anladı hemen. Ben , narkozun bebeğe zararı var mı diye sordum. Doktor, anne karnındaki bebekleri ameliyat ediyorlar artık merak etme dedi.
Geçmiş olsun cnm aynısı bı akrabimizin basina geldi çok sanciyla gitti hastaneye ama apandisit oldugunu bı turlu göremediler. Acil ameliyata aldılar ne olduğunu bilmeden karni açtılar bebeği kesesiyle çıkardılar sorunu gorudler apandisit i hallettiler sonra bebeği tekrar rahme koydular. İki ay sonra bebeğin dogumu gerceklesti . Çok sağlıklı bı şekil de. Mucize bebek diyoruz biz. Senin şansın varmış ne olduğunu gorebilmis doktorlar çok geçmiş olsun.Merhaba Ekim anneleri
yeni üye sayılırım. Doğum Kasım gösteriyor ama geçen hafta apandisit ameliyatı geçirdim. Yeni iyileşiyorum. Zor bir hafta geçirdim. Sezeryan olmam gerekiyor. Ekim annesi olacağım muhtemelen ben de.
Canm ben citcitli zibin yani ice giyileni sanirim abartmisim ilk 3 ay cok kirlenir kusar terler cisi cikar dediler 15 filan belki fazlada olabilir.selam kızlar
ilk üç ay için kaç tane bebek kıyafeti aldınız
mesela çıtçıtlı badi kaç tane? alt üst pijama kaç tane?
alt pijamanın üzerine ikinci bir pijama giydirecek misiniz
Ya bende sordum bikac yerden cok pahali dediler susleri instagramdan getirteyim dedim tanesi 6 lira sirf bir susten 30 tane getirtsem 180 lira. Kapi susuyle yastiga 280 dediler filan. Baktm cok pahali yaz tatilinde de sklmayim evde dedim silikon tabancamda vardi oturdum kendim yaptm. Yetmez diyenler var belki mumluklardan 20-30 tane daha yaparmMaşallah cnm emeğine sağlık çok güzel olmus. Ben bı organizasyon sirektinden fiyat aldm 30 kişilik bu tarz hediyelikler artı oda süsleme tül balon vs indirimli fiyat bin TL istedi. Arti kapi süsü 250 TL miş. Bizim burda bı parti dükkanı var tüm malzemeleri ordan alabiliyorsun hazır yapıp veriolar piyasaya göre uygun orayada bı bakip karar vericem kendim mi yaparm hazır mi alırım.
Çok geşmiş olsun cnm.Merhaba Ekim anneleri
yeni üye sayılırım. Doğum Kasım gösteriyor ama geçen hafta apandisit ameliyatı geçirdim. Yeni iyileşiyorum. Zor bir hafta geçirdim. Sezeryan olmam gerekiyor. Ekim annesi olacağım muhtemelen ben de.
Bence güzeller, fiyatı da son derece makul gibi geldi banaAffababy diye bir site buldum,bu takımlar 120 lira. sizce uygun mu nasıllar? hastane çıkışı olarak kullanmayı düşünüyorum
Eki Görüntüle 2292685 Eki Görüntüle 2292684
Merhaba, çok geçmiş olsun, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinMerhaba Ekim anneleri
çok geçmiş olsun sağlıkla kavuşun inşallahsağ tarafımda bir ağrıyla uyandım. Gaz sancısı veya başka bişeye benzemiyordu. Kadın doğum doktoruma gittim hemen. O beni genel cerrahi doktoruna gönderdi. Doktor gerçekten uzman, eliyle bastırdı anladı hemen. Ben , narkozun bebeğe zararı var mı diye sordum. Doktor, anne karnındaki bebekleri ameliyat ediyorlar artık merak etme dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?