2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

çok teşekkürler

şimdi lcw'den birkaç zıbın takım falan alıcam sizce 0-1 ay kaç tane almalıyım? 1-3 kaç tane almalıyım?
yazlık ince olanlar varya bence onlardan hiç tercih etme mevsimi bize uymayacak.
0-1 ay çok almamaya çalış derim 3 takım yeter , hastahane çıkışlarıda genelde ilk 3 ay kullanılıyor .
bebek zayıf olursa 0-1 aylıklar kullanılıyor diğerleri büyük duruyor yinede 3 takım yeter sanki .

Çok geçmiş olsun, sağlıkla al inşallah kucağına. hoşgeldin:)

Çok geçmiş olsun.
Canım nevresim icin desenli olani aldim. Bebek yorganlari 100×150cm oluyor. Kumaşı ben 2 metre 10 cm aldim. Carsafini yatak olcusune gore alabilirsin. Mesela benim yatak 70x120cm. Yanlara 25cm verdim ben. Dikis payi ile 130x180cm yeterli geldi. Duz renk kumastan 1 metre 40cm aldım. Kumasin eni 240cm. Eni boy olarak kullanacam. 180cm carsafa verince yanda yanda 60cm artiyor. Onunlada yastik dikecem.
Yani duz renkden 1 metre 40cm aldim. Desenliden 2 metre 10cm aldim.
şimdi lcw'den birkaç zıbın takım falan alıcam sizce 0-1 ay kaç tane almalıyım? 1-3 kaç tane almalıyım?
1-3 ay al canim. Yikaninca cekiyor.

Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah

Gecmis olsun canim

Hoşgeldiniz...
Allah sağlıklı doğumlar nasip etsin size de inşallah

Zor bir süreç yaşamışsınız, çok çok geçmiş olsun

çok geçmiş olsun Allah şifa versin bir daha yaşatmasın

Geçmiş olsun cnm aynısı bı akrabimizin basina geldi çok sanciyla gitti hastaneye ama apandisit oldugunu bı turlu göremediler. Acil ameliyata aldılar ne olduğunu bilmeden karni açtılar bebeği kesesiyle çıkardılar sorunu gorudler apandisit i hallettiler sonra bebeği tekrar rahme koydular. İki ay sonra bebeğin dogumu gerceklesti . Çok sağlıklı bı şekil de. Mucize bebek diyoruz biz. Senin şansın varmış ne olduğunu gorebilmis doktorlar çok geçmiş olsun.

selam kızlar
ilk üç ay için kaç tane bebek kıyafeti aldınız
mesela çıtçıtlı badi kaç tane? alt üst pijama kaç tane?
alt pijamanın üzerine ikinci bir pijama giydirecek misiniz
Canm ben citcitli zibin yani ice giyileni sanirim abartmisim ilk 3 ay cok kirlenir kusar terler cisi cikar dediler 15 filan belki fazlada olabilir.
2 tane 10 lu hastane ckisi aldm.
3 tane 5 li takim
3 tanede normal alt ust pijama sanrm
Sadece alt olarakta 5-6 tane

Ben ust uste iki pijama giydirmeyi düşünmüyorum. Ayagina minik corap ustune çıtçıtlı zıbın ve ikili takim giydirdikten sonra penye yeleklerden aldm havanin durumuna gore ya orgu ya penye giydiririm diye düşünüyorum

Ya bende sordum bikac yerden cok pahali dediler susleri instagramdan getirteyim dedim tanesi 6 lira sirf bir susten 30 tane getirtsem 180 lira. Kapi susuyle yastiga 280 dediler filan. Baktm cok pahali yaz tatilinde de sklmayim evde dedim silikon tabancamda vardi oturdum kendim yaptm. Yetmez diyenler var belki mumluklardan 20-30 tane daha yaparm

Merhaba, çok geçmiş olsun, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

çok geçmiş olsun sağlıkla kavuşun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…