2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kızlar nevresim dikmek için aldım. Çarşaf ve yastığı düz renk,nevresimi desenli olacak. Nasıl sizce?
Eki Görüntüle 2292640
Çok şeker canım güle güle kullanın Bende intaslardan pazen ve müslin için örtü aldım malları harika çok sağolasın senin sayende keşfettim orayı

Kiz bebis bekliyor olsaydim kesinlikle hastane cikisim ekru renk olurdu benim.Pembeyi sevemiyorum bir turlu Hosuna gidiyorsa alabilirsin tabi canim
ya ben de bebe mavisi ve bebe pembesinden o kadar soğudum ki bu mağazaları geze geze. ama maalesef her şeyi de öyle yapıyorlar hele lohusa kıyafetleri ve renklerine hiç girmiyorum....
bakıyorum bakalım gönlüme göre bir şey bulursam onu alıcam

Sen icine nasil siniyorsa oyle yap canim.Iki oglan geliyor.Daha bebe mavisi en fazla 2 citcitli bodyleri vardir.Burda bir magaza var kendin yapiyorsun hastane cikisini.Birer tane daha yaptim.Bu sekilde.

Eklentiler

• 20190723_200802.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 77
Affababy diye bir site buldum,bu takımlar 120 lira. sizce uygun mu nasıllar? hastane çıkışı olarak kullanmayı düşünüyorum
Eki Görüntüle 2292685 Eki Görüntüle 2292684

çok cicler .
üst beyaz olan daha güzel sanki .yeni doğmuş kırmızı bebişe beyaz çok yakışıyor .bende takımlardan birini beyaz aldım .

Aynen canim.Doktorum 30 . hafta vericez dedi.Calisabilir alsam mi bilemedim.32.haftamda okul basliyor.Gidebilir miyim bilmiyorum hic en azindan 1 hafta seminere.

30. da çalışabilir al 32 de çalışamaz diye kapattır .2 haftan boşa gitmesin .15 gün az değil .

Sen icine nasil siniyorsa oyle yap canim.Iki oglan geliyor.Daha bebe mavisi en fazla 2 citcitli bodyleri vardir.Burda bir magaza var kendin yapiyorsun hastane cikisini.Birer tane daha yaptim.Bu sekilde.
annesi sende çok sadecisin ben kendime sade şeyler severim diyordum sen benden beter çıktın .

güle güle kullansınlar sağlıkla ...

O nasil oluyor.O iki hafta cidden onemli.Doktoruma mi yaptiracagim o kapattirmayi yoksa okul idaresine mi ?Aynen az degil.Seminere de bir.sekilde giderim.Okulum evimin yani.

Aynen canim.Doktorum 30 . hafta vericez dedi.Calisabilir alsam mi bilemedim.32.haftamda okul basliyor.Gidebilir miyim bilmiyorum hic en azindan 1 hafta seminere.
Ben de öğretmenim.. 32 de çalışabılır raporu alacagım.. EYLUL semınerıne gıdecegım. Ama ondan sonra 37 e kadar 5 gün seklinde aile hekimi ya da farklı drdan kadın dogum dıaındaki bir daldan KBB olur fızık tedavı olur rapor alacagım. 37 de dogum ıznıne ayrılacağım.. Aksı taktirde 1. Dönemi kapatamıyorum...

annesi sende çok sadecisin ben kendime sade şeyler severim diyordum sen benden beter çıktın .

güle güle kullansınlar sağlıkla ...

Ben kendim dohru durust makyak yapmam.renkli kiyafetim cok azdir.Sanirim benim bebelere de kendim gibi empoze ediyorum sanki.Esimin taraf biraz bu mevluttur,sunnettir onem verirler.En buyuk korkum mevlutte sehzade kostumu giydirmemi isterlerse diye

O nasil oluyor.O iki hafta cidden onemli.Doktoruma mi yaptiracagim o kapattirmayi yoksa okul idaresine mi ?Aynen az degil.Seminere de bir.sekilde giderim.Okulum evimin yani.
Bizler içinde 32 de çalışabilir aldık mesela ee 34 te ağırlaştım rahatsız oldum yada çalışamıycam keyfim istemiyor dr a tekrar gidip iznimi başlatmak için çalışamaz raporu verirmisiniz diyeceğiz.o çalıştığım 2 haftada doğum sonrasına devredecek .

Bugün yine hamaratsınız:) Bence çok tatlı fil desenlilere bayılıyorum bi de kuş:)
Teşekkür ederim. kızıma kuşlu almıştım.
Bayıldımmmm... çok tatlı...
Sağlıklı günlerde kullanın inşallah
Teşekkür ederim canım
Çok tatlı deseni bende çok severim fil desenleri.güle güle kullansım meleğin .
Teşekkür ederim canım
Çok şeker canım güle güle kullanın Bende intaslardan pazen ve müslin için örtü aldım malları harika çok sağolasın senin sayende keşfettim orayı
Sağlıkla kullansın minik. Evet çok kaliteli,düzgün kesiyorlar ve cok guzel paketlemişlerdi. Islerine onem veriyorlar.

Ben kendim dohru durust makyak yapmam.renkli kiyafetim cok azdir.Sanirim benim bebelere de kendim gibi empoze ediyorum sanki.Esimin taraf biraz bu mevluttur,sunnettir onem verirler.En buyuk korkum mevlutte sehzade kostumu giydirmemi isterlerse diye
Of inşallah istemezler çocukları öyle gördüğümde benim ruhum daralıyor. ben anlaştım şimdiden öyle mevlüt falan yok her gün okusun bir büyük çocuğumu en sonda üç beş kişi yine okur biter gider

Ay ben şehzade kıyafeti aldım mevlüt için.... Diğer oğluşlar da böyle şeyler yoktu... Mevlüt te de beyaz elbise dusunuyorum ama bır dogum cıksın şişler insin ona göre bakacağım... Çekim için elbisem kargoda gelsin haftaya dış çekim var.. Kuaförden randevumu bıle aldım.... Eşim görmemişin oğlu olmus diye dalga geciyor.. Sankı İlk kez anne oluyormusum.. Ama tabi hormonlar tavan oldugu ıcın ses edemiyor yoksa üstüne zıplıyorum, hemen kredı kartını veriyor uwyer ki sus ne ısyersen al yap beni bulaştırma diyor.. Çokta umrumda..

kızlar stickerları kendiniz yapabilirsiniz. "zazzle" diye bi site var ben ordan arama çubuguna baby sticker yazıp aratıp begendiğimin yazılarını vs. düzenliyorum. ekran görüntüsü alıp worde atıyorum. yapışkanlı kağıda çıktı alıyorum. ben kızıma böyle bişey yaptım o siteden. çikolatasının üstüne,şerbet bardaklarının üstüne, kek ve kurabiyelere etiket olarak yapıştıracağım inşallah

Eklentiler

• 2019-07-24_10-59-39.webp
    37,7 KB · Görüntüleme: 41

Senin bu oglanda icinden baska biri cikti bence olsun icinde kalmasin.Ne.istiyorsan yap icinden gelen

ne kadar çok seçenek varmış ben paintte düzenledim güzel oldu
teşekkürler canım

Kızlar ben takı yastığını falan kendim mi yapsam karar veremedim hazırların fiyat malum ama boş yastığını nereden bulabilirim? kapı süsünü de kendim yapayım diyorum ama kafam allak bullak oldu malzemeleri bulmak sıkıntı olacak hep, bildiğiniz güvenilir site falan varmı bu malzemeleri satan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…