kızlar böyle bir site buldum sonrası için detaylı açıklama var
bi de ikiz anneleri 30. hafta da alacakmışChelzy canım bilgin olsun
Çok şeker canım güle güle kullanınKızlar nevresim dikmek için aldım. Çarşaf ve yastığı düz renk,nevresimi desenli olacak. Nasıl sizce?
Eki Görüntüle 2292640
Affababy diye bir site buldum,bu takımlar 120 lira. sizce uygun mu nasıllar? hastane çıkışı olarak kullanmayı düşünüyorum
Eki Görüntüle 2292685 Eki Görüntüle 2292684
ya ben de bebe mavisi ve bebe pembesinden o kadar soğudum ki bu mağazaları geze geze. ama maalesef her şeyi de öyle yapıyorlarKiz bebis bekliyor olsaydim kesinlikle hastane cikisim ekru renk olurdu benim.Pembeyi sevemiyorum bir turluHosuna gidiyorsa alabilirsin tabi canim
ya ben de bebe mavisi ve bebe pembesinden o kadar soğudum ki bu mağazaları geze geze. ama maalesef her şeyi de öyle yapıyorlarhele lohusa kıyafetleri ve renklerine hiç girmiyorum....
bakıyorum bakalım gönlüme göre bir şey bulursam onu alıcam
Affababy diye bir site buldum,bu takımlar 120 lira. sizce uygun mu nasıllar? hastane çıkışı olarak kullanmayı düşünüyorum
Eki Görüntüle 2292685 Eki Görüntüle 2292684
Aynen canim.Doktorum 30 . hafta vericez dedi.Calisabilir alsam mi bilemedim.32.haftamda okul basliyor.Gidebilir miyim bilmiyorum hic en azindan 1 hafta seminere.
annesi sende çok sadecisin ben kendime sade şeyler severim diyordum sen benden beter çıktın .Sen icine nasil siniyorsa oyle yap canim.Iki oglan geliyor.Daha bebe mavisi en fazla 2 citcitli bodyleri vardir.Burda bir magaza var kendin yapiyorsun hastane cikisini.Birer tane daha yaptim.Bu sekilde.
çok cicler .
üst beyaz olan daha güzel sanki .yeni doğmuş kırmızı bebişe beyaz çok yakışıyor .bende takımlardan birini beyaz aldım .
30. da çalışabilir al 32 de çalışamaz diye kapattır .2 haftan boşa gitmesin .15 gün az değil .
Ben de öğretmenim.. 32 de çalışabılır raporu alacagım.. EYLUL semınerıne gıdecegım. Ama ondan sonra 37 e kadar 5 gün seklinde aile hekimi ya da farklı drdan kadın dogum dıaındaki bir daldan KBB olur fızık tedavı olur rapor alacagım. 37 de dogum ıznıne ayrılacağım.. Aksı taktirde 1. Dönemi kapatamıyorum...Aynen canim.Doktorum 30 . hafta vericez dedi.Calisabilir alsam mi bilemedim.32.haftamda okul basliyor.Gidebilir miyim bilmiyorum hic en azindan 1 hafta seminere.
annesi sende çok sadecisin ben kendime sade şeyler severim diyordum sen benden beter çıktın .
güle güle kullansınlar sağlıkla ...
Bizler içinde 32 de çalışabilir aldık mesela ee 34 te ağırlaştım rahatsız oldum yada çalışamıycam keyfim istemiyor dr a tekrar gidip iznimi başlatmak için çalışamaz raporu verirmisiniz diyeceğiz.o çalıştığım 2 haftada doğum sonrasına devredecek .O nasil oluyor.O iki hafta cidden onemli.Doktoruma mi yaptiracagim o kapattirmayi yoksa okul idaresine mi ?Aynen az degil.Seminere de bir.sekilde giderim.Okulum evimin yani.
Teşekkür ederim.Bugün yine hamaratsınız:) Bence çok tatlı fil desenlilere bayılıyorum bi de kuş:)
Teşekkür ederim canımBayıldımmmm... çok tatlı...
Sağlıklı günlerde kullanın inşallah
Teşekkür ederim canımÇok tatlı deseni bende çok severim fil desenleri.güle güle kullansım meleğin .
Sağlıkla kullansın minik. Evet çok kaliteli,düzgün kesiyorlar ve cok guzel paketlemişlerdi. Islerine onem veriyorlar.Çok şeker canım güle güle kullanınBende intaslardan pazen ve müslin için örtü aldım malları harika çok sağolasın senin sayende keşfettim orayı
Of inşallah istemezler çocukları öyle gördüğümde benim ruhum daralıyor. ben anlaştım şimdiden öyle mevlüt falan yok her gün okusun bir büyük çocuğumu en sonda üç beş kişi yine okur biter giderBen kendim dohru durust makyak yapmam.renkli kiyafetim cok azdir.Sanirim benim bebelere de kendim gibi empoze ediyorum sanki.Esimin taraf biraz bu mevluttur,sunnettir onem verirler.En buyuk korkum mevlutte sehzade kostumu giydirmemi isterlerse diye
Ay ben şehzade kıyafeti aldım mevlüt için.... Diğer oğluşlar da böyle şeyler yoktu... Mevlüt te de beyaz elbise dusunuyorum ama bır dogum cıksın şişler insin ona göre bakacağım... Çekim için elbisem kargoda gelsin haftaya dış çekim var.. Kuaförden randevumu bıle aldım.... Eşim görmemişin oğlu olmus diye dalga geciyor.. Sankı İlk kez anne oluyormusum.. Ama tabi hormonlar tavan oldugu ıcın ses edemiyor yoksa üstüne zıplıyorum, hemen kredı kartını veriyor uwyer ki sus ne ısyersen al yap beni bulaştırma diyor.. Çokta umrumda..Ben kendim dohru durust makyak yapmam.renkli kiyafetim cok azdir.Sanirim benim bebelere de kendim gibi empoze ediyorum sanki.Esimin taraf biraz bu mevluttur,sunnettir onem verirler.En buyuk korkum mevlutte sehzade kostumu giydirmemi isterlerse diye
Hangi siteden verdım canımyapışkanlı sticer siparişi verdim hastahanede toitop ve kek mufin kaplarına yapıştırıcam .
Ay ben şehzade kıyafeti aldım mevlüt için.... Diğer oğluşlar da böyle şeyler yoktu... Mevlüt te de beyaz elbise dusunuyorum ama bır dogum cıksın şişler insin ona göre bakacağım... Çekim için elbisem kargoda gelsin haftaya dış çekim var.. Kuaförden randevumu bıle aldım.... Eşim görmemişin oğlu olmus diye dalga geciyor.. Sankı İlk kez anne oluyormusum.. Ama tabi hormonlar tavan oldugu ıcın ses edemiyor yoksa üstüne zıplıyorum, hemen kredı kartını veriyor uwyer ki sus ne ısyersen al yap beni bulaştırma diyor.. Çokta umrumda..
ne kadar çok seçenek varmışkızlar stickerları kendiniz yapabilirsiniz. "zazzle" diye bi site var ben ordan arama çubuguna baby sticker yazıp aratıp begendiğimin yazılarını vs. düzenliyorum. ekran görüntüsü alıp worde atıyorum. yapışkanlı kağıda çıktı alıyorum. ben kızıma böyle bişey yaptım o siteden. çikolatasının üstüne,şerbet bardaklarının üstüne, kek ve kurabiyelere etiket olarak yapıştıracağım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?