2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
O nasil oluyor.O iki hafta cidden onemli.Doktoruma mi yaptiracagim o kapattirmayi yoksa okul idaresine mi ?Aynen az degil.Seminere de bir.sekilde giderim.Okulum evimin yani.

Canım ben de öğretmenim ama yaz tatilinde geçen günlerimizi Doğum sonrasına aktaramıyormuşuz. Bununla ilgili ayrıca yönetmelik varmış ama seminer dönemine gidersen 1 hafta ekletebilirsiniz

Kizlar bos etiket arıyorsanız link veriyorum. Begendiginiz yuvarlak etiketin üzerini tıklayın set olarak veriyor ucretsiz.

Takı yastığı diye bişey de mi var, ben baya olaylardan habersizim anlaşılan

Çalışabilir diye aldığın kısımda rapor, yıllık izin vs. hiçbiri geçerli olmuyor. Yıllık izin yine yazabiliyormuşsun ama yasal süreden düşüyormuş. Bana bu şekilde bilgi verdiler, o yüzden sende iyice bir sor, raporu bebek doğduktan sonra alırsın aile hekimin veriyormuş nasıl olsa.

kızlar merhaba, transfer sonrası beta hcg değerleriniz nasıldı
10. gün 156
12. gün 400
14. gün 647 sizce normal mi
Tebrikler hamilesin canım.. Benim ilk oğlan tüp bebekti hala degerlerı unutmam.. Blast embriyo kondu. 10.gün 230. 13.gün 1800 Dü. Biz sadece ıkı kere kan testı verdık. Bthcg artıyorsa hamilesin demek. Gözün aydın

Canım ben de öğretmenim ama yaz tatilinde geçen günlerimizi Doğum sonrasına aktaramıyormuşuz. Bununla ilgili ayrıca yönetmelik varmış ama seminer dönemine gidersen 1 hafta ekletebilirsiniz

2 hafta bosa gidecek desene.
Seminerde zorlayip gitsem.Diger 2 haftada rapor alsam 8 hafta ekletebilirim heralde.Insallah

Calisabilir aldiktan sonra rapor aktarilamiyor mu ?

Senin bu oglanda icinden baska biri cikti bence olsun icinde kalmasin.Ne.istiyorsan yap icinden gelen
Evet ya ben de kendimi tanıyamıyorum. Hep renkli hamile elbiseleri, küpeler kolyeler.. Ona göre makyaj... eşim normalde sen elbise bıle gıymessın. Noluyor sana dıyor.. Eşim dantelli lohusa pijamasını görünce sen harbiden iyi değilsin bir dra git dedi.. Hele bir de kız olsaydı kimbilir neler olurdu düşünemiyorum..

Aradığım bebe sarısı içinde döndüler bugün sağolsunlar normal sipariş geçin sarı diye bunu göndereceğim dedi

Calisabilir aldiktan sonra rapor aktarilamiyor mu ?
Çalışabilir aldıktan sonra aktif çalışmak gerekiyormuş canım, çalıştığın kadarı doğum sonuna aktarılıyor. Zaten öğretmenlerin yaz tatiline gelen kısım bu mantıkla aktarılmıyor zannımca.

O zaman benim dogum oncesi baya bir gidecek.Okula.baslasam olmaz daha simdiden ben baya agirim.Doktorun planldigi zaman ise.35 ya da 36.haftalar.Gitti butun izinler ocak ayi icin o zaman rapor alicaz gibi gorunuyor

Takı yastığı diye bişey de mi var, ben baya olaylardan habersizim anlaşılan
Açıkçası ben de kapı süsü ararken denk geldim canım tamamen unutmuştum altın falan takan olursa direkt yastığa takmaları için ama bu devirde anneanne babanneden başka altın takan olurmu orası muamma tabi oyüzden yapmayadabilirim aklım okadar karıştı ki ne görsem bu da lazım moduna giriyprum herşey masraf, çıkamıyorum işin içinden

Ben 32 de çalışır raporu alcam ve eylül seminerine gıtcem... Sonra 37 ye kadar farklı branşlardan rapor alcam göz KBB fızık falan... Boyle yapan cok öğretmen arkadasım oldu.... 37 de dogum ıznıne ayrılıp aktarmak ıstıyorum.. Dogru mu bıkıyorum daha gecen arkadasa sordum o da asla kadın dogumcu dan rapor alamasın. Baska daldan alırsan Kabul oluyor dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…