2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Canim bak ben kendim yaptm. Siteden bulamadm da gidip carsidan malzemelerini aldim kapi süsünün. Yastiga gelince benim yastigim besigin uyku setinin icinden ckti bende oyle degerlendirdim uzerine ayicik filan aldm pileksiyle ismini yazdm okadar

Eklentiler

• 465DECEE-3005-4BFB-AAEE-2D64F741A847.webp
    33,3 KB · Görüntüleme: 44
Hıc gerek yok eger İlk toruna ıkı tarafın cok altın gelır.. Benım ilk oğlumda altın coktu.. Ben yattığım ıcın görümce sanki Kendı dogruyornus gıbı bana hıc sormadan Kendı zevkine göre takı yastıgı kapı susu falan almıs.. Madem bır vuzellık yapıyon sor bir... Nerdeee.. Ben buna yaptırmayacağım zaten 3.torun kımse ın bırsey takacagını sanmıyorum

Chelzy M miraclemiracle kızlar ben memurum ama sağlıkçıyım, bana bu şekilde dediler. Belki öğretmenlerde farklıdır. Raporları başka branştan al al uğraşması da zor, olup olmadığına emin olup öyle alın. Gebe gebe rapor peşinde koşması da az iş değil. Aktarılmıyorsa boşa koşturmaca olmasın.
Ben 32 de çalışabilir raporu alıp, kendimi iyi hissettiğim sürece çalışacağım. Ağırlaşınca çalışamaz alacağım. Çalışamazdan sonra 8+8 toplam 16 hafta olacak. İzin bitince 2 hafta da yıllık izin alırım, sonrası süt izni günde 3 saat... İşim evime yakın bir şekilde olur gider diye umuyorum.

Geçmiş olsun canım zor bir süreç yaşamışsın Rabbim daha zorluk göstermesin inşallah
Affababy diye bir site buldum,bu takımlar 120 lira. sizce uygun mu nasıllar? hastane çıkışı olarak kullanmayı düşünüyorum
Eki Görüntüle 2292685 Eki Görüntüle 2292684
Çok tatlılarmış canım siteyi bilemiyorum ama
Sen icine nasil siniyorsa oyle yap canim.Iki oglan geliyor.Daha bebe mavisi en fazla 2 citcitli bodyleri vardir.Burda bir magaza var kendin yapiyorsun hastane cikisini.Birer tane daha yaptim.Bu sekilde.
Bende bebe sarısı ve mint turkuaz falan hastasıyım her şeyim hemen hemen öyle oluyor bir kaç tane mavili vardır oda abartmayayım hep aynı renk olmasın diye
Bende yapmıyorum. Yanliz degilsin
Takı yastığı yerine nereye takacaklar peki aşağı yukarı bir kaç kişiden gelir belki diyorum iş arkadaşlarımızdan falan yoksa aileler direk bize de verebilir de
Harika olmuşlar canım ne becerikli hatunlarsınız ben hiç el işinden anlamıyorum hep hazır

Kızlar bir aydır yogun günler yaşıyorum,bel ağrısı olup geciyordu ertesi güne.Bugun başlayan bir sorunum var ama.Karnimin sol alt kısmı sızlıyor..sabit durunca hiç ağrım sızım yok ama ne zaman ki ayağa kalkıyorum da sol ayak hareket ediyor,o zaman sizi basliyor..Dayanilmayacak gibi değil ama korkudan ne yapacağımı sasirdim

Altin takanlar belli kisiler oluyor onlarda kutusuyla bana verdi. Zaten ben sevmiyorum cocugun tepesinde altinlarin durmasini.

Benimde sağlıkcı akrabam cok onlarda ya 32 de ızne ayrılcan ya da 32 de calısır alıp 37 ye kadar calışacaksın baska daldan rapor da alamassın..ama daha bu yıl öğretmen arkadas yaptı.... 32 de çalısır aldı 37 ye kadar farklı dallardan rapor aldı.. Neyse ben bir deneyecegım olmaz derlerse o zaman dogum ıznıni başlatırım...

O konuyu bilmiyordum haklısın, özel olunca her hastanenin fiyat politikası maalesef çok değişiyor. Hangi doktora gidiyordun sen, ne yapacaksın bu durumda?
Tuba hanıma gidiyorum aslında kafam karıştı aynı hastanede dışarıdan anlaşmalı muayenesi bulunan doktor 1800 e yaptiriyormus birde dışardan doğuma da o giriyor ama hastane bize böyle bir dayatma yapıyor mide bulandırdı valla en son gittiğimde konuşacağım duruma bağlı

Canım geçmiş olsun, sizin taşınma işi mi vardı, yorgunluktan mı acaba inşallah dinlenince geçer bilemedim.

Bende ayni durumdayım şunu söylüyorum 7. Ayin içindeyim 7 bitecek eylül sonu ekim başı diyorum

Benim de doktorum Tuba Hanım, ben en başından beri bu meblağları gözden çıkarmıştım sanırım o yüzden kendi doktorumla yapmak isterim doğumu, senin için de vereceğin karar en iyisi olur umarım.. bir de yanlış mı hatırlıyorum bileğiyle ilgili sorun yaşayan sen miydin? Eğer öyleyse geçti mi sıkıntılar inşallah

Elbisemi sayınlı aldım canım
Ben instagram da bi sayfa var kiralık çekim için veriyor hatta çokta beğendim
Sizede tavsiye edebilir fiyatlarda çok makul 100 tl önümüzdeki ay düğün için sipariş vereceğim bende

Valla süper olmuş canım eline sağlık ben bugün çarşıda baya dolandım bulamadım böyle malzeme, kapı süsünü yine birşekilde hallederim diyorum da takı yastığı için boş yastığı da nereden bulacağım hakkında hiç fikrim yok
İki tarafın ilk torun ama benim ailem uzak memlekette canım oradan sadece bebek için gelen olmaz sadece eşimin bazı akrabaları var onlarında altın takacaklarını sanmam, benimkiler de öyle herşeyi kafasına göre kendi zevkine göre yapmayı çok sevdikleri için ben baştan açık açık siz karışmayın süpriz istemiyorum kendim yapıcam beğenmediğim birşey olmasını istemiyorum dedim sormadan kafanıza göre birşey de almayın dedim şimdi de hiçbirşey almaz oldular sormayı kendilerine hakaret sayıyorlar heralde

Bilegiyle ilgili derken sınır sıkışması mi
Çok çektim halen varsa
Bende meblağları gözden çıkardım tabi
Ama hastane yönetiminden rahatsız oldum
Normal 2300 sezeryan zorunlu 3000 sezeryan istekle 4000 doktorum gelsin dersen 500 suit oda 400 uyuşturma falan filan sıraladı
Başka doktor aynı hastaneyi kullanarak 1800 e nasıl yaptırır kafam almıyor bide 1800 e yaptırırken gece tarafından uyanıp gelebilecekken bizimki hastaneye gittiğimiz halde ekstraları siraliyor

Ama doktor süper ötesi orası ayrı konu tabi

O zaman benim dogum oncesi baya bir gidecek.Okula.baslasam olmaz daha simdiden ben baya agirim.Doktorun planldigi zaman ise.35 ya da 36.haftalar.Gitti butun izinler ocak ayi icin o zaman rapor alicaz gibi gorunuyor
Aslında SGK'yı arayıp net bilgiyi öğrensenseniz daha iyi olur bence. Okul yönetimleri de her zaman bilgili olmuyor. Hak kaybına uğramamış olursunuz.

Canım zaten çekim için elbiseyi 100 tlye aldım.. Dogumdan sonra 1 beden kucultecegım, sonra gene gıyerim. Hamile elbisesi olmadıgı ıcın gıyerim fazla kg almadım ben canım 4.5 kg.. 1 beden buyuk aldım elbıseyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…