2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Canım benim kayınvalide hep ne gerek var dıyen bir kadın. 1. Torununa bile doğru dürüst birşey almadı.. Hep Kendı annem kardeşim.. Görümce de değişik yenıdogan bebege 3 YAS ayakkabısı almıs. Hep Kendi zevkine göre.. Ben ne yaptım tüm mevlute gelenlerin hepsini değiştirdim. Degusım kartları oluyor. Görümce Özellikle degusım kartı koymazdı. Ama hm de tanıdık var hep olmadı kucuk feldı dıye dıye her aldıgını degıstım.. Sınır olurdu birşey de dıyemezdi... Sen kimseye alma deme alsınlar sen degıstırırsin

Aslında SGK'yı arayıp net bilgiyi öğrensenseniz daha iyi olur bence. Okul yönetimleri de her zaman bilgili olmuyor. Hak kaybına uğramamış olursunuz.

Okul idarem degisti zaten ve seminer donemi degisti.Tanimiyorum yeni muduru ama sorayim sgk ya.Gerci memurlar.net falan orda okudugum kimisi kabul ediyor kimisi etmiyormus bu raporu.

Okul idarem degisti zaten ve seminer donemi degisti.Tanimiyorum yeni muduru ama sorayim sgk ya.Gerci memurlar.net falan orda okudugum kimisi kabul ediyor kimisi etmiyormus bu raporu.
Doğrusunu, olması gerekeni değil de başka bir memurdan öğrendiklerini uyguluyor çoğu zaman idaredeki memurlar. Sgk ile görüştüğünüzde idare bu konuda farklı bir uygulama yapmak isterse nasıl bir yol izlemeniz gerekiğini de bence sorun ki istemediğiniz bir durumla karşılaştığınızda stres yaşamadan halledebilesiniz. Nacizane fikrim tabi ki

Çalışan hamileler 32+0 da ya çalışabilir yada çalışamaz raporu kesinlikle almalı. Almaz ise yada işyerine bildirmez ise Doğum parası alamıyoruz. Çalışabilir raporu alınırsa max 36+6 çalışıp 37+0 da çalışamaz raporu almak zorundadır. Umarım kolay bir Doğum süreci yaşarsınız

Bu arada 58 kiloyla hamile kaldım şu an 73 olmuşum

Belimin yanlarında nur topu gibi ikişer tane de çatlağım çıkmış
Vatana millete hayırlı uğurlu olsun
Wuw cok olmuş biraz sanki. Doktor 25 haftada kontrole gittiğimde 6,5 kg diye baya söylenmişti

Ben haftaya yıkayıp Bayram tatilinde de ütüleyeceğim. Henüz benimde hiç birsey hazır degil. Bayramda bizimde 32 hafta dolacak. Dalin sıvı sabun alacağım çamaşırları icin galiba

Benimde kız ayakları kaşıklarımdaydı 5 dk arayla tuvaletteydim. Cok şükür doğru yolu buldu herhalde tekmeleri midemde hissetmeye başladım da biraz azaldı sıklık. Döndüğünü düşünüyorum Pazartesi kontrol gidince öğreneceğiz kısmetse

Bu arada 58 kiloyla hamile kaldım şu an 73 olmuşum

Belimin yanlarında nur topu gibi ikişer tane de çatlağım çıkmış
Vatana millete hayırlı uğurlu olsun

Çatlaklar iyi olmamış Sık sık yaglanmakta fayda var canım
Kilo konusunda yalnız değilsin bende 54 ile başladım 66 olmak üzereyim

Canım iş yerinde indirmiştim şuan baktım bulamdım pazartesi sitenin linkini atarım

Çok geçmiş olsun zor bir süreç olmuş umarım doğumunuz kolaycacık olur

Affababy diye bir site buldum,bu takımlar 120 lira. sizce uygun mu nasıllar? hastane çıkışı olarak kullanmayı düşünüyorum
Eki Görüntüle 2292685 Eki Görüntüle 2292684

Battaniyeleri yok herhalde ama modelleri güzelmiş cnm

O nasil oluyor.O iki hafta cidden onemli.Doktoruma mi yaptiracagim o kapattirmayi yoksa okul idaresine mi ?Aynen az degil.Seminere de bir.sekilde giderim.Okulum evimin yani.

Zaten verdikleri kaç hafta izin ki bizden daha az Doğum izini veren ülkeler var mı acaba

Hangi sayfaymış merak ettim isim paylaşabilir misiniz

Canım pazartesi linkini atarım telden bulamadım şimdi

Aynen aynen alma demiceksin alın diceksin bakalım ne yapcaklar torunlarına. Ben alın dedim şimdide kaynanam aldıklarımı sana göstermicem süpriz olsun diyor nasıl süpriz olcaksa aldıklarını beğenirsem markaysa giydirirm pazar malıysa atarım kenara maksat ne alıyomuş nasıl alıyomuşu görmek

Beşik aldık kurduk çamaşırları henüz yıkamadım. Agustosda yıkamayi düşünüyorum ama utulemeyi düşünmüyorum. Sadece hastane çıkışı kıyafetlerini utulicem. Deterjan, şampuan, ıslak mendil, mama sandalyesi, yürüme arkadaşı , iki paket bez... Her şeyi tamam

Teşekkür ederim canım

Bugün eksikleri tamamlamak için çıktım ama alakasız şeyler aldım geldim. Elimde liste olmasına rağmen

İki kıyafeti de 6-9 ay aldım. Bizim bebeklerin 6-9 ayı kışa denk geliyor di mi yanlış almadım

Hiçbir yerde gönlüme göre kıyafet bulamıyorum erkeklere mavi kızlara pembe

Bir bunları buldum ama hep büyük. Bu bebek ilk doğduğunda ne giyecek bilmiyorum. Elime alıyorum Yenidoğanlar 0-3 aylar çok küçük geliyor ya

Ne alayım ben bir akıl verin elbisesiz kalacak

Bulutlu olan müslin örtü
Filli olan emzirme önlüğü

Eklentiler

• IMG_6002.webp
    37,3 KB · Görüntüleme: 54
  • IMG_6003.webp
    40,9 KB · Görüntüleme: 57
  • IMG_6004.webp
    36,8 KB · Görüntüleme: 50
  • IMG_6005.webp
    40,6 KB · Görüntüleme: 55
Benim kayınvalidem de değişim kartı koymuyor ki değiştirirsin falan demek nerdee öyle bir şansım yok canım ben de açıkça beğenmedim keşke almadan önce bana sorsaydın sonuçta benimde ilk çocuğum hevesim var benimde beğendiğimi alsaydın dedim beğenmezsen beğenme ben beğendim dedi herşeyde illaki onun beğendiği olsun istiyor düğünde hep böyle küçük oyunlarla hiçbirşeyimi seçmeme izin vermemişti öyle istemiyorum dediğimde de olay çıkarmıştı bizi eşimle ayrılık noktasına getirmişti süpriz ayağına herşeyi istediği gibi yapmıştı hala içimde ukde kalan şeyler var onun yüzünden ve yaptıklarını asla unutamıyorum sanki o gelindi birşey onun istediği gibi olmayınca olay çıkarıyordu bende salak gibi hep alttan aldığıma çok pişmanım. Şimdide bebeğe 2 takım hastane çıkışı havlu setini alt açmasını falan almış sonuçta kaç tane alınacakki onlar bende yinede kendi beğendiğim modelleri alacağım bunları evde giyer hastanede giydirmem dedim çok bozuldu yüzü düştü laf falan çarpıttı ama busefer susmam benim içimde kalacağına onun içinde kalsın çünkü biliyorum ki kasıtlı yapıyor illaki onun beğendikleri olsun diye bilerek hastane çıkışını falan ben daha almadan önce aceleyle aldığına eminim mecburen onları giydiririm diye düşünmüştü kesin onun yerine almasın daha iyi kendi annem de alacak sonuçta kendi aldıklarımla yeter de artar bile

Valla kız anneleri oğlan annelerinden gayretli..şimdi bende 3 oğluş var ileri de ben ne gördüm de ne yapacagım mı dıyecegım acaba hahaha. Yok üstüme düşen herşeyi yaparım.. Bugün bile isimlikli hastane cıkısı yaptırdım, oğlanlara tshırt yaptırdım dedım aman kayınvalıde ne gerek var. Bir suru hastane cıkısı var dıyor. Bende yaptırdığım herseyı anlattım. Babyneste ne gerek var battaniye serılır yatardı..kapı süsüne 1.cı oğlandan kalan kapı süsünün isimliğin çıkar 3 numaranın adını yazdır dedi.. Bebege cıbındırik yaptırdım aman ne gerek var, şimdi evlerde sinek mi var dedi. .. Ben artık iyice doldum patladım.. Valla anne dedim senın hep bu ne gerek var demelerinle mılyarder olman lazımdı dedim gık yok. Valla zamanında kıstım kımseden de tek kurus fayda görmedim dedim. Şimdi istedıgım herseyı alırım dedim. Lohusa takımının fıyatını sordu söyleyince bırsey de dıyemedı. Allaha şükür çalışıyorum kimseye ıhtıyacım yok, kımsesne beklentim de yok dedim.. Ya hem Kendı soruyor, hem nıye yorum yapıyorsun.. Güle güle kullan de gec.. Zaten düğünde taktıgı bılezıklerı bıle oğluna aldırmış ben dugunden 2 yıl sonra öğrendim... Oğlanlara taktıgı altınları bıle kesın oğluna aldırıyordur.. 1.torunda tam altın geline birsey yok..bırak dogumu ne dogumgununde ne baska özel gunde bırseyını görmedim.. Eskiden dogumgunlerınde ona hedıye alırdım baktım bır ben ınceyım, ben de almıyorum artık... Eşimin kuzeni kız dogurdu kayınvalıdesiTrabzon bılezık taktı.. 2.oplanda yarım altın taktı.. Bunda da sanırım ya ceyrek ya gram takar... Bir gun akrabalar 3.nun erkek oldugunu öğrenmiş göruntulu kayınvalıde ın gununde benı arıyorlar.. Kayınvalıde cok gururlu benım oğlumdan kız çıkmaz, hep erkek maşallah benım oğluma dıyor koca 65 yasındaki kadın.. Bır teyzede vah yavrum 3 oğlanı evlendircen dugun dernek yapcan üçüne.. zor işler... Aaa teyzecım oğlan evlendormeye ne var. Bu zamanda herseyı oğlanla kız yapıyor.. Oğlan evı dugune mısafor gıbı gıdıyor dedim.. Bız nasıl eşimle yaptık... Herkes de Kendı takısını alır, dugunu u yapar deyince kayınvalıde kıpkırmızı oldu. Durumu olmasa tamam da durumu olupta yapmayan ınsanlara sınır oluyorum. Herkesın gıdecegı yer 1 metre toprak.. Oğlu bile onun varsa yoksa kızı der ve hep mesafelıdır annesıne. Demek nasıl bır cocukluk ve nasıl bır kıyaslanma gördüyse..

Canım trendyolda disneyın cok guzel ürünleri var hem de indirimli.. Bız kşın hep ay hesabı yaparak aldık ve yerleri çok guzel. Penyeleri cok iyi. Hatta ben mıkı mouselı hastane cıkısı bıle aldım 49 tlye.. Ikılı takımlar 34 TL. 39 TL.. Polarlı lar var yerler cok iyi

Canım niye aldıklarını söyleyip muhattap oluyosun ki sorarsada kazanıyorum alıyorum de kalsın öyle :)) aynen öyle iyi demişsin çoğu genç kendi düğünlerini kendileri yapıyor zaten aile desteği yokki madem destek değilsiniz kapayın o çenelerinizi bizim düğün takılarını bile vermediler şimdide kaynanamın gözü çocuğa takılcak altınlarda. Al canım çalışıyosun kazanışosun hiç bişey içinde kalmasın zoruna gideninde gözü çıksın

Hastane icin yaptıysan yeter cnm. Ben alırsam hastane için 30 tane en fazla alırım. Mevlutte hediyelik dagitmayi düşünmüyorum. Gelen bana hediye getirsin

Hastane icin yaptıysan yeter cnm. Ben alırsam hastane için 30 tane en fazla alırım. Mevlutte hediyelik dagitmayi düşünmüyorum. Gelen bana hediye getirsin
Drajeli kavonozlari hastaneye goturmeyi dusunuyorm geri kalanida annem bizim buralarda mevlut degilde besik diyorlar 40 indan sonra yapiliyor ondan yapcak. Ozaman dagitirim gelenlere diye dusunuyorm. Oldugu kadar artik napim elimden bukadar geldi. :)

Valla canım seninki de fena cimriymiş ama madem çalışıyorsun hiç takma laflarını da söyle geç ama benimki gibi bazı şeyleri sırf yaptım demek için yapması inan daha kötü gidip herşeyin en ucuzunu alıp sonrada cümle aleme ben gelinime şunu aldım diye duyuruyor insanlar da ne harika kayınvalide diye düşünüyor benim de nankör olduğumu ama beğenmediğim birşey olmasındansa hiç olmasın kafasındayım ben dünyanın en pahalı şeyi de olsa ben beğenmedikten sonra kıymeti var mı zaten gösteriş için yapmasa aldığı çöpe kadar duyurmazdı millete ben evlendikten sonra şehir değiştirince burda iş bulamadığım için çalışamadım ama yinede kenardaki birikmişimle canım ne istiyorsa alıyorum busefer hiçbirşey içimde kalmasını istemiyorum düğünümdeki gibi olmayacak kimseye de muhtaç değiliz çok şükür işine geliyorsa bana sorar ne istiyorsa yine alır işine gelmezse de almasın kimseyi avutamam busefer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…