Canım eni 240cm olan pazenden 1 metre desenli 1 metre duz renk aldim. 2 tane 100x100cm boyutlarinda battaniye cıktı. Emzirme onlugunu hazirlarin modelinden müslin kumasla dikebilirsin. Ben intaslar. Com dan aldim guzel desenler var ve cok kaliteliBir de geçen gün bir arkadaşımız bu şekilde battaniye yapmıştı bayıldım emegine saglik rabbim saglikla kullanmasini nasip etsin insallah bende yapmayı düşünüyorum kumascidan hangi kumaşları almam gerekiyor pek bilgim yok benim alt ve üst için ayrı ayrı alınıyor galiba
Bende on kilo aldım. Otuz hafta dün bitti. Ama ilk gebelikte onsekiz kilo almıştım bunda daha az gidiyorum diye teselli ediyorm kendimi9 kg aldım cnm az degil ama sadece göbek.
Bide elbiseden iyi görünmüş herhalde baya baya şişkoyum
Çok teşekkür ederim canim verdiğin bilgi için pazen kumaş almam yeterli o zaman emeğine sağlık çok güzel olmuş rabbim sağlıkla kullanmanı nasip etsinCanım eni 240cm olan pazenden 1 metre desenli 1 metre duz renk aldim. 2 tane 100x100cm boyutlarinda battaniye cıktı. Emzirme onlugunu hazirlarin modelinden müslin kumasla dikebilirsin. Ben intaslar. Com dan aldim guzel desenler var ve cok kaliteli
Bize de 10 kg yazın9 kg aldım cnm az degil ama sadece göbek.
Bide elbiseden iyi görünmüş herhalde baya baya şişkoyum
Aynı benKızlar ya benimki 29 haftaya girdiğinden beri daha da hareketlendi ayaklarini sanki sol taraf kasigima sokuyor gbi hissediyorum. Oturmami hic istemiyor gbi. Nezaman otursam biyerlerime kemikleri batyor sanki. Oyuzden hep uzanmak istiyorum. Sirt agrilarim azalmisti onlarDa artti yeniden. 6 kilo almama ragmen bebegin kilosu boyu onden gidiyor masallah ayaklari sanki sığmıyor gbi karnimin icine. Sizde durumlar nasl?
Karnindakinede yanındakinede sanada masallah pek güzelsiniz.Buda bizim 30 hafta fotoğrafımız oglusumla
Hayırlı güzel haberler alırsınız inşallah, demir eksikliği fazlaca yorgunluk yapıyor, ilaçları kullandığınız halde mi var? Bende çok merak ediyorum bebişimiBenim yarın kontrolum var . Demir eksikliği hat safhada arabayla gideceğim ama hastaneye yürüyeceğim o kısacık mesafe gözümde büyüyo şimdiden. Bir yanımda çok heyecanlı meleğimi göreceğim diye. Boyu kilosu ne durumda merakdayim
Haftasonu az hareketliydi.hatta pzt günü burda yazınca benimki de azaldi dedim.duydu herhalde ki şaha kalkti bazen bir dayanıyor ki ahh diyip hopluyorum.heleki yemek saatim gelince bildiğin dövüyor tepiniyor.Kızlar ya benimki 29 haftaya girdiğinden beri daha da hareketlendi ayaklarini sanki sol taraf kasigima sokuyor gbi hissediyorum. Oturmami hic istemiyor gbi. Nezaman otursam biyerlerime kemikleri batyor sanki. Oyuzden hep uzanmak istiyorum. Sirt agrilarim azalmisti onlarDa artti yeniden. 6 kilo almama ragmen bebegin kilosu boyu onden gidiyor masallah ayaklari sanki sığmıyor gbi karnimin icine. Sizde durumlar nasl?
Bende 10 kg almisimBize de 10 kg yazın
Ben bebegimin ayagi kafası nerde çözemiyorumKızlar ya benimki 29 haftaya girdiğinden beri daha da hareketlendi ayaklarini sanki sol taraf kasigima sokuyor gbi hissediyorum. Oturmami hic istemiyor gbi. Nezaman otursam biyerlerime kemikleri batyor sanki. Oyuzden hep uzanmak istiyorum. Sirt agrilarim azalmisti onlarDa artti yeniden. 6 kilo almama ragmen bebegin kilosu boyu onden gidiyor masallah ayaklari sanki sığmıyor gbi karnimin icine. Sizde durumlar nasl?
İkincide süt daha kolay gelir zaten . Ben ilkte doğumdan 15 gün sonra bronşit oldum öldürmekten dikislerim açıldı antibiyotik tedavisi gördüm doktor emzir dedi iğneyi yapan hemşire sakın emzirme has dedi. Aklıma kurt düştü. Sağma makinasi aldik bebeği emzirmeden önce makinayla sağdım laboboya döktüm canm sutumu sonra emzirdim. Ama simdiki aklım olsa doktorun odasina tekrar girip hemşirenin dediğini soylerm bu ne biçim iş hemşire doktordan daha mı iyi bilioyor bide bana ben karismam dio. İlk bebekte emzirme derdi yüzünden çok gezemedim bu sefer HES fırsatta sagip sütü dondurucuya aticam atta giderken yanıma alicam inşallah kendimi eve kapatıp lohusa depresyon ununa girmek istemiyorumİyi akşamlar kızlar nasılsınız bikaç gündür yoruldum bende domates konservesi yaptim azcik, tatlı, kurabiye falan derken sıcakta fazla yoruldum galiba karnım ağırlaşiyo böyle zamanlar yormucam kendimi diyorum artık.
Kış hazırlığı yapan herkesin ellerine sağlık Rabbim ağız tadıyla yedirmek nasip etsin.
Kapı süsleri hediyelikler falan çok güzel olmuş yapanların ellerine sağlık geçmiş fazlaydı alıntı yapamadım oyüzden.
Bende kapı süsü yapmak istiyorum ama malzeme nerden bulurum nasıl yaparım bilmiyorum yapanlar foto atınca nasıl yaptığını yada sitesi videosu falan varsa onun linkini atarsa çok sevinirim.
Göğüs pompası ben almiycam zaten çalışmıyorum sağlık ocağında ebe emzirme eğitimi verdi bana en son tetenoz aşısında oda dedi şimdilik alma gerekli olursa alırsın diye bide ikinci olucak benim oğlumda gerekli olmadı şimdide almiycam ama ihtiyacım olursa alırım diyorum.
Maşallah size canım.Buda bizim 30 hafta fotoğrafımız oglusumla
Benimki de 29.haftada döndü sanırım canım artık kaburgalarima vuruyo bide alttan vuruyo hep anlıyorum döndüğünü daha bi kuvvetlendi artık hareketleri inşallah güzelde büyümüştür.Kızlar ya benimki 29 haftaya girdiğinden beri daha da hareketlendi ayaklarini sanki sol taraf kasigima sokuyor gbi hissediyorum. Oturmami hic istemiyor gbi. Nezaman otursam biyerlerime kemikleri batyor sanki. Oyuzden hep uzanmak istiyorum. Sirt agrilarim azalmisti onlarDa artti yeniden. 6 kilo almama ragmen bebegin kilosu boyu onden gidiyor masallah ayaklari sanki sığmıyor gbi karnimin icine. Sizde durumlar nasl?
Çok heyecanlı canım güzel haberlerle gel inşallah benimde randevum cumartesi günü, tam 5 hafta oluyo yarın çok meraktayim benim Dr.bu son hafta izinde olacaği için bu tarihi vermişti bana ve bundan sonrada kontroller 2 haftada bir olucak demişti inşallah miniğim güzel kilo almıştır en son az gibi gelmişti kilosu sağlıkla büyüsünler inşallah.Benim yarın kontrolum var . Demir eksikliği hat safhada arabayla gideceğim ama hastaneye yürüyeceğim o kısacık mesafe gözümde büyüyo şimdiden. Bir yanımda çok heyecanlı meleğimi göreceğim diye. Boyu kilosu ne durumda merakdayim
Bizimde cumartesi kontrol güzel haberlerle gelelim inşallah canım.Ben bebegimin ayagi kafası nerde çözemiyorumsanki karnimin dört bir tarafında eller ayaklar dolasiyo bazen geriniyo resmen sancisi başlamış kadın gibi inliyorum millet doguruyorm sanıyor cumartesi kontrol var çok merak ediyorum küçük Paşa'mi ,
Amin teşekkür ederim canımÇok teşekkür ederim canim verdiğin bilgi için pazen kumaş almam yeterli o zaman emeğine sağlık çok güzel olmuş rabbim sağlıkla kullanmanı nasip etsin
Benimde öyle. Sol tarafıma yan yattığım zaman sanki üzerine yatıyormuşum gibi vurup duruyor. Sanki altimdan kalkmaya çalışır gibi kıpır kıpır. Huzursuz oluyorum ezdim diye. Sağa yatiyorum yine aynıKızlar ya benimki 29 haftaya girdiğinden beri daha da hareketlendi ayaklarini sanki sol taraf kasigima sokuyor gbi hissediyorum. Oturmami hic istemiyor gbi. Nezaman otursam biyerlerime kemikleri batyor sanki. Oyuzden hep uzanmak istiyorum. Sirt agrilarim azalmisti onlarDa artti yeniden. 6 kilo almama ragmen bebegin kilosu boyu onden gidiyor masallah ayaklari sanki sığmıyor gbi karnimin icine. Sizde durumlar nasl?
Üzüldüm canım öyle olmasına insan ilkte illaki tecrübesiz deneyimleri oluyo şimdiki aklımız olsa öylemi olurdu.Ama gezme konusunda gezebiliyosan gez tabi sürekli evde olunca bunaliyo insan burda bizimde gidebilcek pek akraba vs.yok ancak avmye gideriz kış günü ama gezme fırsatım olursa bende kacirmam diyorum.İkincide süt daha kolay gelir zaten . Ben ilkte doğumdan 15 gün sonra bronşit oldum öldürmekten dikislerim açıldı antibiyotik tedavisi gördüm doktor emzir dedi iğneyi yapan hemşire sakın emzirme has dedi. Aklıma kurt düştü. Sağma makinasi aldik bebeği emzirmeden önce makinayla sağdım laboboya döktüm canm sutumu sonra emzirdim. Ama simdiki aklım olsa doktorun odasina tekrar girip hemşirenin dediğini soylerm bu ne biçim iş hemşire doktordan daha mı iyi bilioyor bide bana ben karismam dio. İlk bebekte emzirme derdi yüzünden çok gezemedim bu sefer HES fırsatta sagip sütü dondurucuya aticam atta giderken yanıma alicam inşallah kendimi eve kapatıp lohusa depresyon ununa girmek istemiyorum
Ay valla ayni durumdayim. Oturunca ben rahat edemiyorum ayaklari batyo kasiklarima gbi. Yatinca saga yada sola fark etmiyo tepiniyo cildiriyo. Eyvah üstüne yattm sksti heralde diye tedirgin oluyorum. Sirt üstü yatsam srtm belim agryo nefes alamıyorum. Sasirdim kaldimAmin teşekkür ederim canım
Benimde öyle. Sol tarafıma yan yattığım zaman sanki üzerine yatıyormuşum gibi vurup duruyor. Sanki altimdan kalkmaya çalışır gibi kıpır kıpır. Huzursuz oluyorum ezdim diye. Sağa yatiyorum yine aynınasil yatacagima şaşırdım. bugunde belim ve kaburgalarım agriyor
Aynen canım benimde sola yatınca öyle hareketleniyo ama korkmamak lazım sol tarafa yatınca keyifleniyomuş daha rahat oluyomuş bebişler oyüzden çok hareketli oluyolarmış.Amin teşekkür ederim canım
Benimde öyle. Sol tarafıma yan yattığım zaman sanki üzerine yatıyormuşum gibi vurup duruyor. Sanki altimdan kalkmaya çalışır gibi kıpır kıpır. Huzursuz oluyorum ezdim diye. Sağa yatiyorum yine aynınasil yatacagima şaşırdım. bugunde belim ve kaburgalarım agriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?