Ben bebegimin ayagi kafası nerde çözemiyorum sanki karnimin dört bir tarafında eller ayaklar dolasiyo bazen geriniyo resmen sancisi başlamış kadın gibi inliyorum millet doguruyorm sanıyor cumartesi kontrol var çok merak ediyorum küçük Paşa'mi ,
Aynen canım benimde sola yatınca öyle hareketleniyo ama korkmamak lazım sol tarafa yatınca keyifleniyomuş daha rahat oluyomuş bebişler oyüzden çok hareketli oluyolarmış.
Ay valla ayni durumdayim. Oturunca ben rahat edemiyorum ayaklari batyo kasiklarima gbi. Yatinca saga yada sola fark etmiyo tepiniyo cildiriyo. Eyvah üstüne yattm sksti heralde diye tedirgin oluyorum. Sirt üstü yatsam srtm belim agryo nefes alamıyorum. Sasirdim kaldim
Sırt üstü yatmak çok tehlikeli canım öyle yatmamaya çalış mümkünse en iyisi sola yatmak yada olmadi sağ tarafa bebişler keyiflendiği için hareketleniyolarmış zaten ezilme falan yok korkma.
Üzüldüm canım öyle olmasına insan ilkte illaki tecrübesiz deneyimleri oluyo şimdiki aklımız olsa öylemi olurdu.Ama gezme konusunda gezebiliyosan gez tabi sürekli evde olunca bunaliyo insan burda bizimde gidebilcek pek akraba vs.yok ancak avmye gideriz kış günü ama gezme fırsatım olursa bende kacirmam diyorum.☺
Akraba var ama akraba gezmesi pek sarmio beni bı annem bı ablam en rahat gidecegim yer. Bizde zaten avm gezeriz genelde esim park bahçe pek sevmez zaten. En azından AVM de bebek bakım odası oluo
Hanımlar selam, yardımınıza ihtiyacım var afedersiniz bu kabızlık beni mahvediyor. Karnım taş gibi bebekte sağa sola dayandıkça acı çekiyorum nefes alamıyorum. Önerileriniz var mıdır bana
Akraba var ama akraba gezmesi pek sarmio beni bı annem bı ablam en rahat gidecegim yer. Bizde zaten avm gezeriz genelde esim park bahçe pek sevmez zaten. En azından AVM de bebek bakım odası oluo
Biz severiz park bahçe gezelim oğlumda var zaten hiç olmadı onun için gideriz ama kışın bebişle gidemeyiz öyle yerlere ama avmdende vazgeçemeyiz artık değişik değişik gezeriz.
Hayırlı güzel haberler alırsınız inşallah, demir eksikliği fazlaca yorgunluk yapıyor, ilaçları kullandığınız halde mi var? Bende çok merak ediyorum bebişimi haftaya da benim kontrolüm var nasipse, siz iki haftada bir kontrole başladınız mı acaba?
Normalde üç haftada bir gidiyorum ama bu sefer araya bayram tatili girecek ve doktorum izinli olacağı için iki hafta arayla çağırdı.
Benim demir bağlama oranim çok yüksek yani kullandığım ilaçlar da pek etkili değil. Aile hekimim böyle olursa serum şeklinde verebiliriz ama önce kadın doğum uzmanına git dedi
Hanımlar selam, yardımınıza ihtiyacım var afedersiniz bu kabızlık beni mahvediyor. Karnım taş gibi bebekte sağa sola dayandıkça acı çekiyorum nefes alamıyorum. Önerileriniz var mıdır bana
Magnesie calcinee toz kullanıyorum 3. Ayımdan beri. Doktorum izin verdi hiçbir sakıncası yok her akşam dozuma alıştım artık. sizde doktorunuza sorup başlayabilirsiniz.
Sabahları aç karnına zeytinyağı ; ikinmayi kesiyor ve afedersiniz ama rahat çıkıyo . Yine aç karnına icebolecehiniz sıcaklıkta su. Ve yemeklerin yanında ev yapımı bol c vitaminli içecekler. Ben erik suyu yaptım yemeklerle birlikte içiyorum çok iyi geliyo
Sabahları aç karnına zeytinyağı ; ikinmayi kesiyor ve afedersiniz ama rahat çıkıyo . Yine aç karnına icebolecehiniz sıcaklıkta su. Ve yemeklerin yanında ev yapımı bol c vitaminli içecekler. Ben erik suyu yaptım yemeklerle birlikte içiyorum çok iyi geliyo
Tamamen bozuyor mideyi öyle diyeyim. Gece yatmadan 1 bardak suya 1 ölçek ekliyorum. Sabah rahat cıkıyorsun. Bir gün unutursam bende sığamıyorum hiçbir yere...
2 gündür inanılmaz tansiyonum düşüyor sıcaklar mı vitaminsizlik kansızlık m anlamadım sanki ayakta dururken bile rüyadayım gibi elim ayağım boşalıyor sanki gözlerim buğulu bakıyor halsizlik var böyle devam ederse yarın doktora gidiyorum