2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kavurup derken tam pişirip mi buzluya atıyorsun canım? Ben domatesli pişirip konserve yapıyordum ama o da çökmek kaplıyor yapmadım bu sene ondan.

Senin yaptığın nasıl? Tadı bozkuşmuyor mu?
Canım rengi dönene kadar kavuruyorum ben
15 dk falan önce fasulye kavuruyorum sonra domates. Domates çabuk piştiği için sonra ekliyorum.

Canım rengi dönene kadar kavuruyorum ben
15 dk falan önce fasulye kavuruyorum sonra domates. Domates çabuk piştiği için sonra ekliyorum.
Tam pişmiş olmuyor değil mi? Buzluktan çıkarınca nasıl kullanıyorsun? Tekrar tencereye alıp tam Mı pişiyor canım?

Bende 157 . Eşim hep kizio uzanma diye . Eşim çocuk odasına cama çocuk kilidi takmış benim bile boyum yetismio. Gece çamaşır sepetini ters çevirip üstüne çıkıp actim cami

Kavurup derken tam pişirip mi buzluya atıyorsun canım? Ben domatesli pişirip konserve yapıyordum ama o da çökmek kaplıyor yapmadım bu sene ondan.

Senin yaptığın nasıl? Tadı bozkuşmuyor mu?
Domatesi rendeleyip az yağ ile tencereye aldım üstüne fasulyeyi ekledim. Fasulyenin rengi değişime kadar kavurdm. Soguyunca posetleyip difrize attm. Tam pişmiş olmuyor ama kavurdugum için yemek yaparken daha cabuk pişiyor. Konserve daha önce yaptım ama bı kısmı bozuldu artk difrize atiyorum.

Canım açlık tokluk ölçebilirsin eczaneden ölçüm cihazı alarak bende şeker çıkınca evde 1 hafta takip ettim dikkatsiz yediğimde çıkıyor ama normal beslenmede oynamıyor çok şükür böyle içini rahatlatabilirsin Meyve çok yememeye çalış meyve yükseltiyor geçen kavun yedim 1 ince dilim sadece hemen 143 oldu mesela belki bende şeker var ondan ama doktor da öyle söyledi günde 2 porsiyon öneriyorum ama muzu yarım ye günde 1 tam anca yani ekşi meyve yemeye çalış dedi karpuz kavun gibi tatlı meyveler çok fena kiraz üzüm yaz güzel mevsim ama meyve açısından çok şekerliler bir de yoğurtla yemeye çalış belki şeker dengesini sağlarsın
Kızlar bu da benim oğluşuma ördüğüm yelek Eki Görüntüle 2295017
Çok güzel olmuş ya maşallah sağlıcakla kullansın paşa
Canım önerim bir liste yapman ben öyle bir çizelge yaptım neyden ne kadar kaç aylık aldığımı yazdım eksikleri rahatça görüp ona göre ay araştırmasına girdim daha kolay oldu mesela 3-6 uzun kollu çıtçıtlı falan hiç almadığımı farkettim hemen onu tamamladım bir kaç altlık alacağım bir de Kış bebeleri bol bol çıtçıtlıya ve alt pijamaya ihtiyaç olacak diye düşünüyorum
Premium care aldım 1-2-3 numara 2 kutu hepsinden canım sonra duruma göre bakacağım sleppy öneren akrabam da var ama yine de elim gitmedi benim daha sağlıklı gibi aslında
Tansiyonunuzu ölçtürdünüz mü?

SOn aylara doğru haftada iki kere tansiyon ölçtürmek gerekiyor dedi gebe okulunda ebe.

Sonuçları bir yere not edin doğuma gelirken yanınızda getirin dedi hatta
Canım son ay zaten sürekli doktordasın ve tansiyonu ölçüyor bir de her kontrole gittiğimizde ayda 1 tansiyon ölçülüyor eğer çalışmıyorsan ölçtürebilirsin tabi ki sağlık ocağında falanda eczane ölçüm yapıyor mu bilemedim Doktorum ölçüyor genelde 10-6 11-6 gidiyoruz şuan öyle bir şey söylemedi
kızlar benim bu kramplarla hala başım dertte geçmiyor kalsiyum alıyorum magnezyum alıyorum ama yok her gece bir iki defa kasılıyor bacaklarım
Canım ayrıca şekerin yoksa muz ve keçi boynuzu özü yiyebilirsin çok faydalılar bir de bol bol her öğünde yoğurt süt peynir her gün bunları tüketmeye çalış magnezyum ve kalsiyum tek başına yeterli gelmeyecektir bir de biliyorsun ki maden suyu
Gece gece moralim bozuldu.Medela sut sagma makinasi aratayim dedim 700-800 lira yaziyor.Bunun modelleri mi var? Biri 400 cunku.Cok geldi bana ya
Hepsiburada sitesinde en çok beğenileni 400 civarı canım herkes onu öneriyor almayı düşünüyorsan bakabilirsin ama istersen doğduktan sonra da kolaylıkla temin edilir mochi diye bir pompa var beni ilk başta onu düşünüyorum mesela
Kızlar kasılmalarıniz var mı. Böyle nefessiz kalacak gibi.karinda sertlik
Canım doktoruna danış istersen dinlenince geçmiyorsa nefesini kesecek gibiyse sormakta fayda var derim
Iyi haftalar herkese. Guzel haberler aldigimiz agrisiz huzurlu gunler olsun.

Deniz suyunun kramplara iyi geldigini fark ettim. Tatil boyunca 1 kez bile kramp girmedi ne zaman ki dondum 2 bacaga birden fena bir krampla basladik
Deniz suyu harika bir şey o yüzden son aylar sık sık temiz denize girin diyorlar canım

nehirnil111

Mochi pompayi ayri ayri hepimiz begenmisiz demekki.Hepimiz arastirmisiz.Ya su instagramda cok begenilen urunler hep kafamda bir soru isareti oluyor nedense.Buyuk bir pazarlama.stratejisi mi acaba diye.Su silverette hakkinda ozellikle kafamda deli supheler var.Olumune savunuyorlar yorumlari okuyorum da alasim da var ama bilemiyorum

Sağol canım deneyeceğim

Ben aldim silverette. Hatta ilk aldigim urunlerden biri oldu. Goguslerim simdiden cok hassas ve yara olabiliyor. Bu yuzden onlem olarak ne var ne yok alabilirim

Ya ışte bazen banada avantajli geliyo ama bazende sinirleniyorum.. Genlerimizde temizlik hastaligi var.. Yapamayinca krize giriyorum.. Hele camlar 7 aydır melül melül bana bakıyorlar

Yalnız bu koca eve sigmiyorum desem kafama taş gelir mi

Ben taze fasulye beş kilodan yaptım domatesle kavurup posetleyip difrize attm. Ama bu. Hafta yapamazdim iyiki yaptım kurabiye pogca börek niyetim var.
Valla benim öyle biseyleri kavurmaya falan takatim yok fasulyeleri ancak temizleyip kesiyorum sonra olduğu gibi öldürüyorum. Yani tam pisirmiyorum sonra sogutuyorum . Buz dolabı poşetlerine koyup paketliyorum. Diğerlerini yemek yaparken ekliyorum

Ben anca günlük evi çekip çevirecek kadar iş yapıyorum. Bebek başı aşağıda çok baskı yapio erken doğumdan korkuyorum o yüzden mecburi işleri hallediyorm sadece.
Benim de bebeğimin başı aşağıda hatta 26. Haftadan beri o pozisyonda ama doktorum hiç erken doğumdan falan bahsetmedi. O söyleyince ben bi an tedirgin oldum erken doğum olur falan diye dr bu pozisyon onun normalde olması gereken pozisyonu sorun yok dedi . Pozisyonu ne olursa olsun sen normal dışı birşey ağrı, sancı kanama vs yaşadığında gel dedi. Onun dışında pozisyonu baş aşağı diye erken doğum olmaz dedi korkma.

Kızlar bebek hareketleriniz nasıl? Benim bi kaç gün önce iyiydi karnımda ordan oraya geçiyo beni çok mutlu ediyodu ama son iki gündür çok sessiz ve ben huzursuz olmaya başladım sizde durumlar nasıl?

Kızlar bizde şimdi oğlumla kontrolden çıktık.. Herşey normalmis.. Şükürdoktor şimdilik normal doğum gibi görünüyor dedi.. Hayırlısı artıkkilosu filan normalmis.. Haftasiyla uyumlu dedi doktor teyzemiz.. Ama bir sürü ilaç verdi bize mide için gaviscon verdi bi de mide koruyucu hap.. Geçen hemaroid icin de merhem ve fitil verdi.. Birazdan iccem gavisconu.. Midemin normal hale gelmesini çok özledim.. Son zmnlar suyu bile zor iciyodum nerdeyse simdide oğlumla avmde kutlama yapiyoruz babasina daha simdiden hayırlı evlat bak bizi uzmuyor diyorum insallah guzel zamanlarini da görürüz dogum fotografcisiyla da görüştüm.. Istedigimiz kadar fotograf cekiyormus.. Fiyatda uygun geldi..

Bu arada cakmak erdem hastanesine giden var mi aranizda? Dogum ucretlerini sordum da bana farkli demislerdi sanki

Kızlar bebek hareketleriniz nasıl? Benim bi kaç gün önce iyiydi karnımda ordan oraya geçiyo beni çok mutlu ediyodu ama son iki gündür çok sessiz ve ben huzursuz olmaya başladım sizde durumlar nasıl?
Günde on kere hareket sayabiliyorsan Doktorlar normal kabul ediyor

Benimde bazen cok hareketli bazen sakin oluyor. Hareketlerini hissediyorsan az da olsa birsey yoktur bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…