2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Gunaydin kızlar sizce terlik hastane için cok mu basit kalır. Suslu puslu istemiyorum.
Eki Görüntüle 2295720

Aslinda buda hosuma gitti ama fiyati fazla gibi geldi.
Eki Görüntüle 2295742

Valla bende süslü püslü istemiyorum.. Öyle özel yapilan lohusa terliklerini sevmiyorum.. Düzgün bi terlik alicam inşallah.. Bu resimdekiler cok rahattr tahminimce ama bilemedim ki biraz pahali sanki evet

Valla bende süslü püslü istemiyorum.. Öyle özel yapilan lohusa terliklerini sevmiyorum.. Düzgün bi terlik alicam inşallah.. Bu resimdekiler cok rahattr tahminimce ama bilemedim ki biraz pahali sanki evet
Beyaz olanin fiyati uygun. Ortopedik yaziyor

Ben aldim silverette. Hatta ilk aldigim urunlerden biri oldu. Goguslerim simdiden cok hassas ve yara olabiliyor. Bu yuzden onlem olarak ne var ne yok alabilirim

Bende alacak gibiyim cunku bi pitircik var gogus ucumda.Son 2 hafta kullanmaya baslayin diyor.Ben mesajlastim lansinoha basladim coktan ama.Bir.ise yaradigi da yok

Kizlar.bir de bisey sorucam.
Süt olarak ne iciyorsunuz ? Gunluk sise sut sudan farksiz haberlerini okudum.Acik sutte tercih etmeyin diyorlar.Yine en iyisi uht sutleri yani pastorize kapali sutler oldugunu okudum.Ben sise sise iciyodum bu gunluk sutleri.Simdi uht lere donucem.Sizler ne iciyosunuz ?

Günlük süt içiyorum ben de canım başka bulabileceğimi sanmıyorum

Gunaydin kızlar sizce terlik hastane için cok mu basit kalır. Suslu puslu istemiyorum.
Eki Görüntüle 2295720

Aslinda buda hosuma gitti ama fiyati fazla gibi geldi.
Eki Görüntüle 2295742
Ben demin terlik ve süs siparişi verdim netten
Lohusa tacı, terlik, bebek pratiği ve tacı kendim süslücem bne süslüyüm evde de giyerim ben ve bunlar bana sade geldi ama giyilmez diye bi kaile yok ki herkes istediğini giyer

Ben aldım canım, kardeşimin eşi doktor.
O da kullanmış çok memnun kalmış
Sonra kendi kardeşine vermiş ve o da çok memnunmuş.
Bana da ısrarla önerdi bende aldık, kendi sitesinden
Umarım memnun kalırım.

Kızlar merhaba. Yazmasam da yeni yeni yazdıklarınızı okuyorum. Hazırlık kısmına ancak dahil olanlardanım çünkü Doğumum da Ekim sonu Kasım başı arada kaldım.
Bebişlere nasıl kıyafetler aldınız hastane çıkışları dışında? Bide emzik, biberon aldınız mı ?

Hiç süt icmiyorum desem yaptığım en büyük kötülük ogluma bu sanırım.. Ben oldum olası süt icemiyorum.. Annemin sutunu bile 2 ay emmişim

Bende yine süslü bisey istiyorum ama hafif süs olcak.. Abarti sevmiyorum ben güle güle kullan canim

Bol bol zibin, tulum alabilirsin. Alt ust takimlar da var. Yenidogan alma ama hepsini cogunu 0-3 bazilarini da 3-6 ay arasi almani tavsiye ederim. Biberon henuz almadim emzik olarak da cok arastirmadan rastgele philips avent ultra air aldim. Eger memnun kalmazsak baska emzik dogduktan sonra artik aliriz.

Ufak tefek hareketlerini hissediyorum ama şiddeti çok düşük en iyisi bi kontrole gideyim içim hiç rahat değil ah bu endişeler bizi öldürecek ya

Dogsa da bitmicek bu endiseler.. Büyüdükçe endisenin türü degisecek.. Anne baba olmak böyle birşey sanırım

Bende yine süslü bisey istiyorum ama hafif süs olcak.. Abarti sevmiyorum ben güle güle kullan canim
Bende öyle taşlı tuşlu yapmıcam çiçek koyucam sadece yeter inşallah gelsin de bi süsliyimmm zaman geçtikçe herşey zor geliyor

Bende demin ebebege ve lcwaikikiye girdim.. Uzun kollu citcitli body baktim.. Ebebekte yok.. Lcwaikikide var orada da ikili olarak 35tl filan.. Ebebegin sitesine bakcam.. Bi de civile de bakcam.. Hiç uzun kollu citcitli almamisim yaa.. Kış bebegi ama hersey yazlik almis gibiyim sanki:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…