2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Camlara falan dokunmadim. Murfak dolaplarini hal edeyim yardimci bayan alacam. Banyo deme bana nefret ettim banyodan tuvaletten. Evde 2 banyo 3 wc var. Esim 3 tuvaletide kullaniyor. Biktim valla

Benm bı günlük isim var aslında valiz hazırlama. Ama buzluk için kurabiye börek poğaça koymak istiyorm oda bı gün sürer.

Benim yıkanacak ütülenecek valize koyulacak eşyalar, detaylı temizlemem yada temizletmem gereken bir evim ve yapılması gereken kış hazırlığım var evime döner dönmez gücüm yettiğince yapacağım artık napalım

Camlara falan dokunmadim. Murfak dolaplarini hal edeyim yardimci bayan alacam. Banyo deme bana nefret ettim banyodan tuvaletten. Evde 2 banyo 3 wc var. Esim 3 tuvaletide kullaniyor. Biktim valla

Ben çingar çıkarıyorum kullaninca alistirdim küçük tuvaleti kullaniyor bende de 3 tuvalet var.. Ama bitanesini kapattirdik ardiye yaptik.. İyi oldu herseyi oraya tikiyorum babamin evinde böyle büyük evde kalmıyodum.. Burasi ilk saray gibi geldi bana.. Ama ev büyük olunca işi de büyük oluyomus

Benim ev 2+1.Odalar genis ama kutu gibi ev yinede..Evlenirken bize burasi simdilik yeter diye aldik..2. Cocuk oluncaya kadar kredi biter asil oturmak istedigimiz semte gecmis oluruz 3+1 e derken ikiz haberinin gelmesi 9 ayi buldu..Bir de cocuk odasi diye hayal ettigimiz yere ikeadan Lkoltuk almistik uzak misafirler yatar diye.Odada donecek yer kalmadi simdi Temizlik cidden kolay.Esim supurup siliyor su surecte zaten 15 dk ya rutin temizlik bitiyor ama sigmiyoruzz.Bence genis olup sere serpe sigip temizligin uzun surnesi bizim sikintidan cok daha iyidir.

Benim de mutfak dolaplarımı temizlemem lazım . içleri temiz sadece kapakları silicem ama sıfır güç, balkon yıkıcam sıfır güç. Havalar da sıcak gündüz iyice takatsizim. Dün üst ve karşı komşum yok diye saat gece 12 de süpürge açtım uykum kaçınca

Ben o kadar yorgunum ki. Kızım cok hareketli ogrenme zamaninda. Evim 180 metre kare is bitmiyor. Evi supurebilsem mutluluktan ucuyorum ne hale geldim.
neee maşallah 180 m2 mi bizim ev 80 falan sanırım süpürgenin fişini koridora bir takıyorum,bütün evi süpürüyor. ablamın ev kocaman 4+1 ev süpürüp silmesi bile saatlerini alıyordu o yüzden küçük ev olması temizliğinin kolay olmasından dolayı çok hoşuma gidiyor
yaa biz de ikeadan L koltuk aldık koltuğu aldıktan 3 ay sonra hamile olduğumu öğrendim bir önceki koltuğumuzu görümceme hediye etmiştik odaya uymadı diye. bunu da artık kullanalım dedik yine ikeadan küçük bir çocuk dolabı aldık. şimdilik beşik almıyoruz,anne yanında yatırcam bi süre beşik alınca bizim oda da tıklım tıklım olacak
Kızlar kasılmalarıniz var mı. Böyle nefessiz kalacak gibi.karinda sertlik
karnımda sertlik oluyor ama bebek kendine yer açıyor sanırım ona bağlıyorum,benim kasılmalarım bacaklarda her gece mutlaka kasılma ile uyanıyorum çok acıyor magnezyuma yeni başladım inşallah faydası olur.

Anladım canım sen yine de rahatlat kendini güzel düşünelim güzel olsun sıklığı 1 hafta takip et derim doktorum öyle söyledi bende not aldım en fazla olduğu gün 5 olmuş diğer günler mesela 2-3-4 buda sanırım normal sınır doktor sorun yok demişti geçenki muayene de çünkü

hilivingston

Ayni kaderi paylasiyoruz.Bizde 1 tane besik aldik simdilik.4-5 aylik olana kadar tek besikte yatarlar yanimda diye.Dolap yaptirdik haliyle.Oda patlayacak Ama soyle.dusunuyorum ki.Iki kisilik yatak oluyor ya l koltuk ,bir surede hepberaber orda yatariz .Hem odalarina alisirlar hem beni yanlarinda hissederler.Umarim olaylar boyle gelisir

Aman canm yükselere uzanma sen yine. Maşallah iyi iş cikarmissin

Ben taze fasulye beş kilodan yaptım domatesle kavurup posetleyip difrize attm. Ama bu. Hafta yapamazdim iyiki yaptım kurabiye pogca börek niyetim var.

bi de senin ikiz di mi Allah kolaylık versin valla aile bağlarınız çok kuvvetli olacak kesin sürekli birbirinizi göreceksiniz malum

Ben anca günlük evi çekip çevirecek kadar iş yapıyorum. Bebek başı aşağıda çok baskı yapio erken doğumdan korkuyorum o yüzden mecburi işleri hallediyorm sadece.

Bende aynı odası zaten daha gelmedi o yüzden hazırlıklar kaldı hep
Hastane çantası da yapmadım..
İnşallah vaktinde gelirler ya

Kızlar kasılmalarıniz var mı. Böyle nefessiz kalacak gibi.karinda sertlik
Nefessiz kalacak kadar hiç olmadı ama kramp girince tüm vücudum kasiliyor bi doktora görünmekte yarar var bence
Hayat işte hiç planlarına uygun gitmiyor bunlar güzel düzen bozucular
Aman canm yükselere uzanma sen yine. Maşallah iyi iş cikarmissin
Kuzum boy 1.55 temizlik yapmasam bile herşeye uzanıyorum mecbur
Ben taze fasulye beş kilodan yaptım domatesle kavurup posetleyip difrize attm. Ama bu. Hafta yapamazdim iyiki yaptım kurabiye pogca börek niyetim var.
Beni de bu konserve olayı çok düşündürüyor ya yapsam mı yapmasam mı erteliyorum sureklo
Bende aynı odası zaten daha gelmedi o yüzden hazırlıklar kaldı hep
Hastane çantası da yapmadım..
İnşallah vaktinde gelirler ya
Bayrama bıraktım ben evde olacağım için rahat rahat herseyini hazırlayacağım ☺☺

Kavurup derken tam pişirip mi buzluya atıyorsun canım? Ben domatesli pişirip konserve yapıyordum ama o da çökmek kaplıyor yapmadım bu sene ondan.

Senin yaptığın nasıl? Tadı bozkuşmuyor mu?

Bende bayramdan sonrasına bıraktım.. Bayram da düğünümüz var bayram sonrası da nişan
Enerjim sadece düğünde oynamalara yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…