Camlara falan dokunmadim. Murfak dolaplarini hal edeyim yardimci bayan alacam. Banyo deme bana nefret ettim banyodan tuvaletten. Evde 2 banyo 3 wc var. Esim 3 tuvaletide kullaniyor. Biktim vallaAyy valla büyük evin işi bitmiyor.. Bazen iyi diyorum geniş diye.. Ama çoğu zaman biraz da ufak olaydı diyorum sırf temizlik yüzündenbende 7 aydır sadece mutfak banyo supur sil yapiorm ve eskisi gibi detayli yapmiyorm.. Sadece geçen bayram büyük temizlik yaptim.. Camlarin içini mermerlerini sildim supurup sildim toz filan derken saatlerce bitmeyen temizlik yaptim onun haricinde hiç temizlemedim.. Küçük ev olsa bi evin temizligi sabah 11den gece 12ye 1e kadar sürmez ya.. Canım çıkıyor.. Gerçi bendeki de cinslik yapinca herseyi yapicam ışıl ışıl olcak bikac gün ev yoksa.. parca parca temizlik yapmiyorum bi işe yaramiyormus gibi geliyor nedense
Benm bı günlük isim var aslında valiz hazırlama. Ama buzluk için kurabiye börek poğaça koymak istiyorm oda bı gün sürer.
Camlara falan dokunmadim. Murfak dolaplarini hal edeyim yardimci bayan alacam. Banyo deme bana nefret ettim banyodan tuvaletten. Evde 2 banyo 3 wc var. Esim 3 tuvaletide kullaniyor. Biktim valla
Kızlar kasılmalarıniz var mı. Böyle nefessiz kalacak gibi.karinda sertlik
Ben çingar çıkarıyorum kullanincaalistirdim küçük tuvaleti kullaniyor bende de 3 tuvalet var.. Ama bitanesini kapattirdik ardiye yaptik.. İyi oldu herseyi oraya tikiyorum babamin evinde böyle büyük evde kalmıyodum.. Burasi ilk saray gibi geldi bana.. Ama ev büyük olunca işi de büyük oluyomus
Ben magnezyum içmeyi unuttuğum dönemde yaşamıştım ama artık yasamıyorum.Kızlar kasılmalarıniz var mı. Böyle nefessiz kalacak gibi.karinda sertlik
neee maşallah 180 m2 mi bizim ev 80 falan sanırım süpürgenin fişini koridora bir takıyorum,bütün evi süpürüyor. ablamın ev kocaman 4+1 ev süpürüp silmesi bile saatlerini alıyordu o yüzden küçük ev olması temizliğinin kolay olmasından dolayı çok hoşuma gidiyorBen o kadar yorgunum ki. Kızım cok hareketli ogrenme zamaninda. Evim 180 metre kare is bitmiyor. Evi supurebilsem mutluluktan ucuyorumne hale geldim.
yaa biz de ikeadan L koltuk aldık koltuğu aldıktan 3 ay sonra hamile olduğumu öğrendimBenim ev 2+1.Odalar genis ama kutu gibi ev yinede..Evlenirken bize burasi simdilik yeter diye aldik..2. Cocuk oluncaya kadar kredi biter asil oturmak istedigimiz semte gecmis oluruz 3+1 e derken ikiz haberinin gelmesi 9 ayi buldu..Bir de cocuk odasi diye hayal ettigimiz yere ikeadan Lkoltuk almistik uzak misafirler yatar diye.Odada donecek yer kalmadi simdiTemizlik cidden kolay.Esim supurup siliyor su surecte zaten 15 dk ya rutin temizlik bitiyor ama sigmiyoruzz.Bence genis olup sere serpe sigip temizligin uzun surnesi bizim sikintidan cok daha iyidir.
karnımda sertlik oluyor ama bebek kendine yer açıyor sanırım ona bağlıyorum,benim kasılmalarım bacaklarda her gece mutlaka kasılma ile uyanıyorum çok acıyorKızlar kasılmalarıniz var mı. Böyle nefessiz kalacak gibi.karinda sertlik
Anladım canım sen yine de rahatlat kendini güzel düşünelim güzel olsun sıklığı 1 hafta takip et derim doktorum öyle söyledi bende not aldım en fazla olduğu gün 5 olmuş diğer günler mesela 2-3-4 buda sanırım normal sınır doktor sorun yok demişti geçenki muayene de çünküCnm bir gün çok fazla oldu somraki gün hiç olöadı o yüzden anlayamıyorum ya... Ciğer geliştirici iğneyi önceden erken doğurdum diye vurcak bunda şuan risk görmedi, aslında ama benim içime doğan öyle bir his var çünkü yürümekte zorlanıyorum... Alta baskı başlıyo karnım şişiyor...
Aman canm yükselere uzanma sen yine. Maşallah iyi iş cikarmissinTeşekkürler canım
Ben daha dün mutfak dolaplarını indirdim üstüne poğaça kurabiye yaptım bir de yemek yaptımbeni gören herkes sadece karnın var sen hamile olduğuna emin misin diyor hamile yatarmış ben debelenip duruyorum
Ben taze fasulye beş kilodan yaptım domatesle kavurup posetleyip difrize attm. Ama bu. Hafta yapamazdim iyiki yaptım kurabiye pogca börek niyetim var.Ben de gündüz çok sıcak hiç gücüm olmuyo diye şu vakitte taze fasulye kiriyorum. Bi kısmını tencereye koydum yarın buzluğa gidecek onlar bir kısmını da yapmaya devam ediyorum.
Ben de börek poğaça vs koymak istiyodum ama kurbandan dolayı hiç yerim kalmayacak,şimdi bile çok dolu . Meyvelerden falan konserve yaptım ama açıkçası artık gücüm yok.menemen , kahvaltılık sos vs bir kısmını kv getirecek bir kısmını da annem ve teyzem. Ben de gücüm oldukça bişeyler yapmaya çalışıyorum
bi de senin ikiz di mi Allah kolaylık versin valla aile bağlarınız çok kuvvetli olacak kesin sürekli birbirinizi göreceksiniz malumhilivingston
Ayni kaderi paylasiyoruz.Bizde 1 tane besik aldik simdilik.4-5 aylik olana kadar tek besikte yatarlar yanimda diye.Dolap yaptirdik haliyle.Oda patlayacakAma soyle.dusunuyorum ki.Iki kisilik yatak oluyor ya l koltuk ,bir surede hepberaber orda yatariz .Hem odalarina alisirlar hem beni yanlarinda hissederler.Umarim olaylar boyle gelisir
Ben anca günlük evi çekip çevirecek kadar iş yapıyorum. Bebek başı aşağıda çok baskı yapio erken doğumdan korkuyorum o yüzden mecburi işleri hallediyorm sadece.Benim yıkanacak ütülenecek valize koyulacak eşyalar, detaylı temizlemem yada temizletmem gereken bir evim ve yapılması gereken kış hazırlığım varevime döner dönmez gücüm yettiğince yapacağım artık napalım
Bende aynıBen ne besigimi kurdurdum, ne bebisin kiyafetlerini yikadim utuledim, ne cantami hazirladim, ne kendime punama aldmdaha hamile cekimi icin elbise bile bakmadm. Araya okadar cok farkli seyler girdirdik ki bunlara sira bile gelmedi Allahin izniyle normal zamanini beklerse yaparim diye dusunuyorum. İcimden gecen 38 de dogacak gbi
Nefessiz kalacak kadar hiç olmadı ama kramp girince tüm vücudum kasiliyor bi doktora görünmekte yarar var benceKızlar kasılmalarıniz var mı. Böyle nefessiz kalacak gibi.karinda sertlik
Hayat işte hiç planlarına uygun gitmiyorBenim ev 2+1.Odalar genis ama kutu gibi ev yinede..Evlenirken bize burasi simdilik yeter diye aldik..2. Cocuk oluncaya kadar kredi biter asil oturmak istedigimiz semte gecmis oluruz 3+1 e derken ikiz haberinin gelmesi 9 ayi buldu..Bir de cocuk odasi diye hayal ettigimiz yere ikeadan Lkoltuk almistik uzak misafirler yatar diye.Odada donecek yer kalmadi simdiTemizlik cidden kolay.Esim supurup siliyor su surecte zaten 15 dk ya rutin temizlik bitiyor ama sigmiyoruzz.Bence genis olup sere serpe sigip temizligin uzun surnesi bizim sikintidan cok daha iyidir.
Kuzum boy 1.55 temizlik yapmasam bile herşeye uzanıyorum mecburAman canm yükselere uzanma sen yine. Maşallah iyi iş cikarmissin
Beni de bu konserve olayı çok düşündürüyor ya yapsam mı yapmasam mı erteliyorum surekloBen taze fasulye beş kilodan yaptım domatesle kavurup posetleyip difrize attm. Ama bu. Hafta yapamazdim iyiki yaptım kurabiye pogca börek niyetim var.
Bayrama bıraktım ben evde olacağım için rahat rahat herseyini hazırlayacağım ☺☺Bende aynıodası zaten daha gelmedi o yüzden hazırlıklar kaldı hep
Hastane çantası da yapmadım..
İnşallah vaktinde gelirler ya
Ben taze fasulye beş kilodan yaptım domatesle kavurup posetleyip difrize attm. Ama bu. Hafta yapamazdim iyiki yaptım kurabiye pogca börek niyetim var.
Nefessiz kalacak kadar hiç olmadı ama kramp girince tüm vücudum kasiliyor bi doktora görünmekte yarar var bence
Hayat işte hiç planlarına uygun gitmiyorbunlar güzel düzen bozucular
Kuzum boy 1.55 temizlik yapmasam bile herşeye uzanıyorum mecbur
Beni de bu konserve olayı çok düşündürüyor ya yapsam mı yapmasam mı erteliyorum sureklo
Bayrama bıraktım ben evde olacağım için rahat rahat herseyini hazırlayacağım ☺☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?