Ayy deme sen söyleyince baktım şimdi tost peyniri diyorSekerin yoksa muz da ye canim gunde 1 tane yerli muz ya da yarim cikitalardan.O da kilo aldiriyomus bebege.Kasar peyniri demisken dikkat et tost peyniri alma.Ben bir defa karistirip tost peyniri almistim.Inanilmaz sagliksizmis.Kaşarla benziyorlardi birbirlerine ayirt edemedim ben yemedim
Ayy deme sen söyleyince baktım şimdi tost peyniri diyorhiç farketmemistim bile
Ben evdeyim ama bı usengeclik çöktü erteliyorum hep haftaya haftaya diye
Bu aralar modum çok düşük. İlk gebelikte sekiz ayllikkken mantı acmistim. Bunda değil mantı yemek yaptığım günler övgü bekliyorum ahalidenAl benden de o kadarerteleye erteleye bir hal oldum.. Buradaki çalışkan hanim arkadaslari görünce kendimden utaniyorum ki benim ilk gebeligim.. Cocugum filan da yok ugrastgm.. Ama nasil bir tembellik nasil bir atalet anlatamam
Bu aralar modum çok düşük. İlk gebelikte sekiz ayllikkken mantı acmistim. Bunda değil mantı yemek yaptığım günler övgü bekliyorum ahaliden
Sorma benimde öyle yaz ayı olduğu için mi böyleyiz acabaBu aralar modum çok düşük. İlk gebelikte sekiz ayllikkken mantı acmistim. Bunda değil mantı yemek yaptığım günler övgü bekliyorum ahaliden
Canım ben çalışıyorum hem ev iş eş yemek baya yorucu ve yıpratıcı hic kolay değil perşembe günü 32 çalışır raporu alıp 1 ay daha çalışmam gerekiyo sonrada ücretsiz izne ayrılıcam ama bazende direk 32 de ayrılmak istiyorum Allah yardımcımız olsun yaz ayında hamilelik baya yorucuAl benden de o kadarerteleye erteleye bir hal oldum.. Buradaki çalışkan hanim arkadaslari görünce kendimden utaniyorum ki benim ilk gebeligim.. Cocugum filan da yok ugrastgm.. Ama nasil bir tembellik nasil bir atalet anlatamam
Canım ben çalışıyorum hem ev iş eş yemek baya yorucu ve yıpratıcı hic kolay değil perşembe günü 32 çalışır raporu alıp 1 ay daha çalışmam gerekiyo sonrada ücretsiz izne ayrılıcam ama bazende direk 32 de ayrılmak istiyorum Allah yardımcımız olsun yaz ayında hamilelik baya yorucu
Benimkinin de karın bölgesi geri ama doktor normal olur öyle 100 200 gram fark gerilik gibi gösterir ama ciddi bişey degil sen rahat ol dedi. Milimetrik ölçümler sonucta bariz fark olmadığı sürece takmamak lazımBana da doktor bebeğin karnı biraz.küçük dedi birkaç hafta geri gibi dedi diğer ölçümler normal o yüzden bu yazi biraz içimi rahatlatti
Ben o kadar yorgunum ki. Kızım cok hareketli ogrenme zamaninda. Evim 180 metre kare is bitmiyor. Evi supurebilsem mutluluktan ucuyorumAy masallah.. Mantı hele.. Ben hamile değilken yapamam vallaBende kilodan gelen atalet de var sanrm.. Atik birisi hiç olmadm.. Ama bir günde 125m2 evi yalayip yutarim baslayinca.. Yeterki başlayayım
Yok öyle düşünme canım şuan çalışmadığın için zor geliyo ama çalışınca mecburiyetten güçlü oluyosun yada öyle olmaya çalışıyosunZaten calisirken hamilelik yasayanlar saygilarim şelaleben hayatta yurutemem heralde.. Diyorum ya ben genç yaşta kocamisim sanrm
Arkadaşlar piyasada satılan kasarlarin çoğu eriyik peynir olarak geçiyor onları kullanmayın. Eğer doğal yapıldığından emin olduğunuz nbir yer varsa oradan alınAyy deme sen söyleyince baktım şimdi tost peyniri diyorhiç farketmemistim bile
Bende normalde keyif insaniyim cnm istemezse kimse için kilimi kıpırdamam. Canm isterse bayram temizliği ni bı günde bitiririm. Ama bu gebeligim beni çok durdurdu. İlk aylar lekelenme. Son aylarda ellerim uyuşuyor ağrıyor. Bebek zaten baş aşağı inmiş kasiklarima kamp kurmuş çok yorulmamam lazım. Öyle işte mantılar marketten yaniAy masallah.. Mantı hele.. Ben hamile değilken yapamam vallaBende kilodan gelen atalet de var sanrm.. Atik birisi hiç olmadm.. Ama bir günde 125m2 evi yalayip yutarim baslayinca.. Yeterki başlayayım
Yaz etkliyor birde evde ilgi bekleyen çocuk olunca zaten yetio yorulmak icinSorma benimde öyle yaz ayı olduğu için mi böyleyiz acaba
İnşallah şöyle bi güç kuvvet gelir de kalkar tek seferde hallederiz inşallahBen evdeyim ama bı usengeclik çöktü erteliyorum hep haftaya haftaya diye
Benm bı günlük isim var aslında valiz hazırlama. Ama buzluk için kurabiye börek poğaça koymak istiyorm oda bı gün sürer.İnşallah şöyle bi güç kuvvet gelir de kalkar tek seferde hallederiz inşallahgüya hamileliğin başındayken 30. haftada her şeyi tamamlayıp son iki ay kendimi dinleyecektim nerdeeeee
Teşekkürler canımIcime dogmus sankiYeme canim cidden zararli.Fişi atmadiysan yarin degistir ya da sen yeme,hic olmadi azar azar pogacanin icine falan koyarsiniz Bak tost.peyniri yani eritme peyniri hakkinda yazinin bir kismi.
Ben daha dün mutfak dolaplarını indirdim üstüne poğaça kurabiye yaptım bir de yemek yaptımBu aralar modum çok düşük. İlk gebelikte sekiz ayllikkken mantı acmistim. Bunda değil mantı yemek yaptığım günler övgü bekliyorum ahaliden
Canım ben çalışıyorum hem ev iş eş yemek baya yorucu ve yıpratıcı hic kolay değil perşembe günü 32 çalışır raporu alıp 1 ay daha çalışmam gerekiyo sonrada ücretsiz izne ayrılıcam ama bazende direk 32 de ayrılmak istiyorum Allah yardımcımız olsun yaz ayında hamilelik baya yorucu
[/QUOTE
Aynı durum bende de var hem iş hem ev hem eş hem misafir hem sıcaklar mahvediyorCanım birsuru sey yapıyorsun hemde küçük çocukla kendine haksızlık etmeBen o kadar yorgunum ki. Kızım cok hareketli ogrenme zamaninda. Evim 180 metre kare is bitmiyor. Evi supurebilsem mutluluktan ucuyorumne hale geldim.
Sadece peynir satan yerler var oralara bakacağımArkadaşlar piyasada satılan kasarlarin çoğu eriyik peynir olarak geçiyor onları kullanmayın. Eğer doğal yapıldığından emin olduğunuz nbir yer varsa oradan alın
Ben o kadar yorgunum ki. Kızım cok hareketli ogrenme zamaninda. Evim 180 metre kare is bitmiyor. Evi supurebilsem mutluluktan ucuyorumne hale geldim.
Ben de gündüz çok sıcak hiç gücüm olmuyo diye şu vakitte taze fasulye kiriyorum. Bi kısmını tencereye koydum yarın buzluğa gidecek onlar bir kısmını da yapmaya devam ediyorum.Benm bı günlük isim var aslında valiz hazırlama. Ama buzluk için kurabiye börek poğaça koymak istiyorm oda bı gün sürer.
Yok öyle düşünme canım şuan çalışmadığın için zor geliyo ama çalışınca mecburiyetten güçlü oluyosun yada öyle olmaya çalışıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?