2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ayy deme sen söyleyince baktım şimdi tost peyniri diyor hiç farketmemistim bile

Ayy deme sen söyleyince baktım şimdi tost peyniri diyor hiç farketmemistim bile

Icime dogmus sanki Yeme canim cidden zararli.Fişi atmadiysan yarin degistir ya da sen yeme,hic olmadi azar azar pogacanin icine falan koyarsiniz Bak tost.peyniri yani eritme peyniri hakkinda yazinin bir kismi.

Eklentiler

• Screenshot_20190804-202415_Chrome.webp
    60,8 KB · Görüntüleme: 50
Ben evdeyim ama bı usengeclik çöktü erteliyorum hep haftaya haftaya diye

Al benden de o kadar erteleye erteleye bir hal oldum.. Buradaki çalışkan hanim arkadaslari görünce kendimden utaniyorum ki benim ilk gebeligim.. Cocugum filan da yok ugrastgm.. Ama nasil bir tembellik nasil bir atalet anlatamam

Al benden de o kadar erteleye erteleye bir hal oldum.. Buradaki çalışkan hanim arkadaslari görünce kendimden utaniyorum ki benim ilk gebeligim.. Cocugum filan da yok ugrastgm.. Ama nasil bir tembellik nasil bir atalet anlatamam
Bu aralar modum çok düşük. İlk gebelikte sekiz ayllikkken mantı acmistim. Bunda değil mantı yemek yaptığım günler övgü bekliyorum ahaliden

Bu aralar modum çok düşük. İlk gebelikte sekiz ayllikkken mantı acmistim. Bunda değil mantı yemek yaptığım günler övgü bekliyorum ahaliden

Ay masallah.. Mantı hele.. Ben hamile değilken yapamam valla Bende kilodan gelen atalet de var sanrm.. Atik birisi hiç olmadm.. Ama bir günde 125m2 evi yalayip yutarim baslayinca.. Yeterki başlayayım

Canım ben çalışıyorum hem ev iş eş yemek baya yorucu ve yıpratıcı hic kolay değil perşembe günü 32 çalışır raporu alıp 1 ay daha çalışmam gerekiyo sonrada ücretsiz izne ayrılıcam ama bazende direk 32 de ayrılmak istiyorum Allah yardımcımız olsun yaz ayında hamilelik baya yorucu

Zaten calisirken hamilelik yasayanlar saygilarim şelale ben hayatta yurutemem heralde.. Diyorum ya ben genç yaşta kocamisim sanrm

Bana da doktor bebeğin karnı biraz.küçük dedi birkaç hafta geri gibi dedi diğer ölçümler normal o yüzden bu yazi biraz içimi rahatlatti
Benimkinin de karın bölgesi geri ama doktor normal olur öyle 100 200 gram fark gerilik gibi gösterir ama ciddi bişey degil sen rahat ol dedi. Milimetrik ölçümler sonucta bariz fark olmadığı sürece takmamak lazım

Ay masallah.. Mantı hele.. Ben hamile değilken yapamam valla Bende kilodan gelen atalet de var sanrm.. Atik birisi hiç olmadm.. Ama bir günde 125m2 evi yalayip yutarim baslayinca.. Yeterki başlayayım
Ben o kadar yorgunum ki. Kızım cok hareketli ogrenme zamaninda. Evim 180 metre kare is bitmiyor. Evi supurebilsem mutluluktan ucuyorum ne hale geldim.

Zaten calisirken hamilelik yasayanlar saygilarim şelale ben hayatta yurutemem heralde.. Diyorum ya ben genç yaşta kocamisim sanrm
Yok öyle düşünme canım şuan çalışmadığın için zor geliyo ama çalışınca mecburiyetten güçlü oluyosun yada öyle olmaya çalışıyosun

Bende normalde keyif insaniyim cnm istemezse kimse için kilimi kıpırdamam. Canm isterse bayram temizliği ni bı günde bitiririm. Ama bu gebeligim beni çok durdurdu. İlk aylar lekelenme. Son aylarda ellerim uyuşuyor ağrıyor. Bebek zaten baş aşağı inmiş kasiklarima kamp kurmuş çok yorulmamam lazım. Öyle işte mantılar marketten yani

İnşallah şöyle bi güç kuvvet gelir de kalkar tek seferde hallederiz inşallah güya hamileliğin başındayken 30. haftada her şeyi tamamlayıp son iki ay kendimi dinleyecektim nerdeeeee
Benm bı günlük isim var aslında valiz hazırlama. Ama buzluk için kurabiye börek poğaça koymak istiyorm oda bı gün sürer.

Icime dogmus sanki Yeme canim cidden zararli.Fişi atmadiysan yarin degistir ya da sen yeme,hic olmadi azar azar pogacanin icine falan koyarsiniz Bak tost.peyniri yani eritme peyniri hakkinda yazinin bir kismi.
Teşekkürler canım
Ben daha dün mutfak dolaplarını indirdim üstüne poğaça kurabiye yaptım bir de yemek yaptım beni gören herkes sadece karnın var sen hamile olduğuna emin misin diyor hamile yatarmış ben debelenip duruyorum

Ben o kadar yorgunum ki. Kızım cok hareketli ogrenme zamaninda. Evim 180 metre kare is bitmiyor. Evi supurebilsem mutluluktan ucuyorum ne hale geldim.

Ayy valla büyük evin işi bitmiyor.. Bazen iyi diyorum geniş diye.. Ama çoğu zaman biraz da ufak olaydı diyorum sırf temizlik yüzünden bende 7 aydır sadece mutfak banyo supur sil yapiorm ve eskisi gibi detayli yapmiyorm.. Sadece geçen bayram büyük temizlik yaptim.. Camlarin içini mermerlerini sildim supurup sildim toz filan derken saatlerce bitmeyen temizlik yaptim onun haricinde hiç temizlemedim.. Küçük ev olsa bi evin temizligi sabah 11den gece 12ye 1e kadar sürmez ya.. Canım çıkıyor.. Gerçi bendeki de cinslik yapinca herseyi yapicam ışıl ışıl olcak bikac gün ev yoksa.. parca parca temizlik yapmiyorum bi işe yaramiyormus gibi geliyor nedense

Benm bı günlük isim var aslında valiz hazırlama. Ama buzluk için kurabiye börek poğaça koymak istiyorm oda bı gün sürer.
Ben de gündüz çok sıcak hiç gücüm olmuyo diye şu vakitte taze fasulye kiriyorum. Bi kısmını tencereye koydum yarın buzluğa gidecek onlar bir kısmını da yapmaya devam ediyorum.
Ben de börek poğaça vs koymak istiyodum ama kurbandan dolayı hiç yerim kalmayacak,şimdi bile çok dolu . Meyvelerden falan konserve yaptım ama açıkçası artık gücüm yok.menemen , kahvaltılık sos vs bir kısmını kv getirecek bir kısmını da annem ve teyzem. Ben de gücüm oldukça bişeyler yapmaya çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…