Bende öyle taşlı tuşlu yapmıcam çiçek koyucam sadece yeterinşallah gelsin de bi süsliyimmm zaman geçtikçe herşey zor geliyor
Çalışmadığım için sıkılıyorum evde napıyım..Bayiliyorm sizler boyle ugrastikca.. Ben yapamiyorum yaa
Canim git bir görün icin rahat eder hemde bebisi gorursun.Ufak tefek hareketlerini hissediyorum ama şiddeti çok düşük en iyisi bi kontrole gideyim içim hiç rahat değil ah bu endişeler bizi öldürecek ya
Emzik ve biberon avent aldim. Biberon anne memesi ile uyumlu olan natural olani aldim.Kızlar merhaba. Yazmasam da yeni yeni yazdıklarınızı okuyorum. Hazırlık kısmına ancak dahil olanlardanım çünküDoğumum da Ekim sonu Kasım başı arada kaldım.
Bebişlere nasıl kıyafetler aldınız hastane çıkışları dışında? Bide emzik, biberon aldınız mı ?
Gogus ucu çıkartıcı bir aparat var. Ondan alabilirsin. Hala gogus ucun olmazsa silikon gogus uclari var onu takarak emzire bilirsin. Ikisininde resmini atiyorum.Tecrübeli anneler benim bir sorum var. Bende hiç göğüs ucu yok, hatta biri dümdüz bir diğeri de içe doğru duruyor hafif. Bu göğüsler bana doğumdan sonra sıkıntı çıkaracak gibi. Ne yapmam lazım öncesinde göğüs ucu nasıl çıkar, böyle problemi olan var mıydı
Ayni benÇalışmadığım için sıkılıyorum evde napıyım..
Ben düğünüme kınama da kendim süsledim çoğu şeyimitef nedime bilekliği kendime taç kurdela takı kurdelası yaptım hep. Mum bile yaptım mevlide.. Uğraşmayı seviyorum
Taze tadı yok canım. Daha ekşimsi oluyor ben de binyılın buzluk yapıdan o nedenle taze tadı kalsın diye. Yenmeyecek bir şey değil ama taze lezzeti arıyorsan yokAaakötü mü oldu..
Taze durmuyor mu
Buzlukta yer kalmadı ya.. Ama dediğim gibiyse öyle yaparım bende
Ben anca günlük evi çekip çevirecek kadar iş yapıyorum. Bebek başı aşağıda çok baskı yapio erken doğumdan korkuyorum o yüzden mecburi işleri hallediyorm sadece.
Tam detayi hatırlamıyorum ama koltuk altindan geçen damarlar plasenteye bağlı ve gerilip uzanip bur yere asilinca plesenteya zarar veriyoruz.o yüzden uzanmak gebeliğin ilk ve son aylarında yasak dikkat et.Kuzum boy 1.55 temizlik yapmasam bile herşeye uzanıyorum mecbur
Beni de bu konserve olayı çok düşündürüyor ya yapsam mı yapmasam mı erteliyorum sureklo
Bayrama bıraktım ben evde olacağım için rahat rahat herseyini hazırlayacağım ☺☺
Kizlar.bir de bisey sorucam.
Süt olarak ne iciyorsunuz ? Gunluk sise sut sudan farksiz haberlerini okudum.Acik sutte tercih etmeyin diyorlar.Yine en iyisi uht sutleri yani pastorize kapali sutler oldugunu okudum.Ben sise sise iciyodum bu gunluk sutleri.Simdi uht lere donucem.Sizler ne iciyosunuz ?
Eğer şiddetli veya zayıf hissediyorsaniz her gün bebeğin çok hareketli olmasını beklemeyin ama hiç bir hareket hissetmiyorsankz hemen doktora gidinKızlar bebek hareketleriniz nasıl? Benim bi kaç gün önce iyiydi karnımda ordan oraya geçiyo beni çok mutlu ediyodu ama son iki gündür çok sessiz ve ben huzursuz olmaya başladım sizde durumlar nasıl?
Ben de süslü sevmiyorum ama sadece doğumda giyebilecegim bir terlik istemiyorum o yüzden daha çok ayarlanabilir ve doğumdan sonra da kullanabileceğim bir terlik alıcam ve tabiki çok pahalı olmicak. Doğuma yakın zamanlarda vücut ödem topluyomus bir kaç yakinimda da gördüm o yüzden ayarlanabilir bişey istiyorumGunaydin kızlar sizce terlik hastane için cok mu basit kalır. Suslu puslu istemiyorum.
Eki Görüntüle 2295720
Aslinda buda hosuma gitti ama fiyati fazla gibi geldi.
Eki Görüntüle 2295742
Ben magnezyum içmeyi unuttuğum dönemde yaşamıştım ama artık yasamıyorum.
Kesinlikle UHT süt faydasız hatta zararlı diyebilirim. Ben çiğ süt alıyorum en az 15 dk kaynatın diyor uzmanlar ben o kadar bile kaynatmiyorum . Sütü o şekilde içiyorum yogurdumu da kendim yapıyorum. Süt bittiğinde günlük süt alıyoruz şişede ama UHT kesinlikle sağlıksızKizlar.bir de bisey sorucam.
Süt olarak ne iciyorsunuz ? Gunluk sise sut sudan farksiz haberlerini okudum.Acik sutte tercih etmeyin diyorlar.Yine en iyisi uht sutleri yani pastorize kapali sutler oldugunu okudum.Ben sise sise iciyodum bu gunluk sutleri.Simdi uht lere donucem.Sizler ne iciyosunuz ?
Kizlar.bir de bisey sorucam.
Kesinlikle UHT süt faydasız hatta zararlı diyebilirim. Ben çiğ süt alıyorum en az 15 dk kaynatın diyor uzmanlar ben o kadar bile kaynatmiyorum . Sütü o şekilde içiyorum yogurdumu da kendim yapıyorum. Süt bittiğinde günlük süt alıyoruz şişede ama UHT kesinlikle sağlıksız
Ben doktora sikayetlerimi söylemeden bu haftalarda vücudum neye ihtiyaç duyarsa onu yazıp veriyo. Doktora bahsedin kesin yazar. Yazmasa bile aile hekiminize gidip durumu ona anlatirsaniz o da yazar. Eğer alerjiniz yoksa zaten ücretli yani sizde alabilirsiniz. Eğer ananas yediğinizde ya da maden suyu içtiğinizde alerji olmuyorsaniz yoktur alerjinizDoktor bana hiç magnezyum vermedidemir hapı d vitamin damlası ve decavit vitamin kullan dedi. Onları da düzenli kullanamıyorum
Bende demin ebebege ve lcwaikikiye girdim.. Uzun kollu citcitli body baktim.. Ebebekte yok.. Lcwaikikide var orada da ikili olarak 35tl filan.. Ebebegin sitesine bakcam.. Bi de civile de bakcam.. Hiç uzun kollu citcitli almamisim yaa.. Kış bebegi ama hersey yazlik almis gibiyim sanki:/
Çiğ süt mikroorganizmalar açısından daha zararlı diye biliyorum.Kesinlikle UHT süt faydasız hatta zararlı diyebilirim. Ben çiğ süt alıyorum en az 15 dk kaynatın diyor uzmanlar ben o kadar bile kaynatmiyorum . Sütü o şekilde içiyorum yogurdumu da kendim yapıyorum. Süt bittiğinde günlük süt alıyoruz şişede ama UHT kesinlikle sağlıksız
Tecrübeli anneler benim bir sorum var. Bende hiç göğüs ucu yok, hatta biri dümdüz bir diğeri de içe doğru duruyor hafif. Bu göğüsler bana doğumdan sonra sıkıntı çıkaracak gibi. Ne yapmam lazım öncesinde göğüs ucu nasıl çıkar, böyle problemi olan var mıydı
Ben de probiyotik beslenme guruplarinda UHT incelemesi yapmışlardı orada aklımda kaldı . Çok uzun zaman önce okumuştum şuan zararlarını t hatırlamıyorum ama o yazıyı okuduktan sonra evime bir daha sokmadim. Ayrıca kaynatinca ya da soklaninca tabiki ölüyor canlı ve sağlıklı sadece hayvanın memesinden çıktıktan sonra 8 dk yasayabiliyor. Yani bir hayvanı gidip ememeyecegime göre en az işlemden geçmiş olanı tercih ediyorum. Ve yaptığım işlem de en ilkel mikrop öldürme işlemi. Ben zaten tek bir kaynaga bağlı kalmam asla okurken . O dönem mide sorunlarım vardı çok arastirmistim.Ya 6-7 ya da 10 dk kaynadiktan sonra icindeki zararli ve yararli tüm sporlarin kayboldugu belirtiliyor cig sutte.Instadaki Muhendisinoglu da uht tuketin diyor.Kafam iyice karisti.
Ben hep gunluk sut aliyodum.Gecenlerde hangi sut icilmeli gibi bir yazi okuyunca biraz arastirayim dedim.En iyisi yogurt ve yumurtaya abanmakBende günlük süt içmeye çalışıyorum ama düzenli içmiyorum zaten genelde sağlıklı beslendiğim söylenemez. Her gün protein almam kuruyemiş yemem ilaçlarımı içmem kalsiyum almam meyve yemem lazım ama bazen bunların hiçbiri olmuyor...
Ben de probiyotik beslenme guruplarinda UHT incelemesi yapmışlardı orada aklımda kaldı . Çok uzun zaman önce okumuştum şuan zararlarını t hatırlamıyorum ama o yazıyı okuduktan sonra evime bir daha sokmadim. Ayrıca kaynatinca ya da soklaninca tabiki ölüyor canlı ve sağlıklı sadece hayvanın memesinden çıktıktan sonra 8 dk yasayabiliyor. Yani bir hayvanı gidip ememeyecegime göre en az işlemden geçmiş olanı tercih ediyorum. Ve yaptığım işlem de en ilkel mikrop öldürme işlemi. Ben zaten tek bir kaynaga bağlı kalmam asla okurken . O dönem mide sorunlarım vardı çok arastirmistim.
Ben de probiyotik beslenme guruplarinda UHT incelemesi yapmışlardı orada aklımda kaldı . Çok uzun zaman önce okumuştum şuan zararlarını t hatırlamıyorum ama o yazıyı okuduktan sonra evime bir daha sokmadim. Ayrıca kaynatinca ya da soklaninca tabiki ölüyor canlı ve sağlıklı sadece hayvanın memesinden çıktıktan sonra 8 dk yasayabiliyor. Yani bir hayvanı gidip ememeyecegime göre en az işlemden geçmiş olanı tercih ediyorum. Ve yaptığım işlem de en ilkel mikrop öldürme işlemi. Ben zaten tek bir kaynaga bağlı kalmam asla okurken . O dönem mide sorunlarım vardı çok arastirmistim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?