Bende demin ebebege ve lcwaikikiye girdim.. Uzun kollu citcitli body baktim.. Ebebekte yok.. Lcwaikikide var orada da ikili olarak 35tl filan.. Ebebegin sitesine bakcam.. Bi de civile de bakcam.. Hiç uzun kollu citcitli almamisim yaa.. Kış bebegi ama hersey yazlik almis gibiyim sanki:/
Kızlar bebek hareketleriniz nasıl? Benim bi kaç gün önce iyiydi karnımda ordan oraya geçiyo beni çok mutlu ediyodu ama son iki gündür çok sessiz ve ben huzursuz olmaya başladım sizde durumlar nasıl?
alttaki biraz pahalıymış evet ama üstteki de olur bence zaten rahat etmek bence en önemlisiGunaydin kızlar sizce terlik hastane için cok mu basit kalır. Suslu puslu istemiyorum.
Eki Görüntüle 2295720
Aslinda buda hosuma gitti ama fiyati fazla gibi geldi.
Eki Görüntüle 2295742
normal markette elime hangisi denk gelirse çok araştırmıyorum çünkü hepsi birbirinden beterKizlar.bir de bisey sorucam.
Süt olarak ne iciyorsunuz ? Gunluk sise sut sudan farksiz haberlerini okudum.Acik sutte tercih etmeyin diyorlar.Yine en iyisi uht sutleri yani pastorize kapali sutler oldugunu okudum.Ben sise sise iciyodum bu gunluk sutleri.Simdi uht lere donucem.Sizler ne iciyosunuz ?
bebişin bütün kıyafetlerini tamamladım sayılır 4 takım 5 li set 1 tane 11 li hastane çıkışı 6 adet zıbın atlet yelekleri müslün örtüsü battaniye 4 adet 1 i el örgüsü biberon aldım içinde boru olanlardan emzik alacağım havlu aldımKızlar merhaba. Yazmasam da yeni yeni yazdıklarınızı okuyorum. Hazırlık kısmına ancak dahil olanlardanım çünküDoğumum da Ekim sonu Kasım başı arada kaldım.
Bebişlere nasıl kıyafetler aldınız hastane çıkışları dışında? Bide emzik, biberon aldınız mı ?
e bebek mağazasında ben hiç bişe bulamıyorum ne yazık ki en iyisi lcw gibiBende demin ebebege ve lcwaikikiye girdim.. Uzun kollu citcitli body baktim.. Ebebekte yok.. Lcwaikikide var orada da ikili olarak 35tl filan.. Ebebegin sitesine bakcam.. Bi de civile de bakcam.. Hiç uzun kollu citcitli almamisim yaa.. Kış bebegi ama hersey yazlik almis gibiyim sanki:/
Benimkide 3-4 haftadır başı aşağıda ve baski yapıyor .10 dk yürüsem ağrı yapiyor.cok erken döndü.
Tam detayi hatırlamıyorum ama koltuk altindan geçen damarlar plasenteye bağlı ve gerilip uzanip bur yere asilinca plesenteya zarar veriyoruz.o yüzden uzanmak gebeliğin ilk ve son aylarında yasak dikkat et.
Günlük şişe süt içiyorum bende.kizimda günlük 1 litre icerdim bunda sadece 1 bardak içiyorum aradada kefir.kalsiyum bakimindan hiç iyi beslenmedim bu sefer
mühendisinoğluna bakmamaya karar verdim artık dün bi post gördüm bebeklere dokunulmaması ile ilgili soğudum sayfadan bir de herşeye bakıp pimpiriklenmeye başladım yok şu şöyle mi içeriği o olsun aman bu olmasın gittikçe durumum kötüye gidince kendime dur dedim gerek yok bu kadarınaYa 6-7 ya da 10 dk kaynadiktan sonra icindeki zararli ve yararli tüm sporlarin kayboldugu belirtiliyor cig sutte.Instadaki Muhendisinoglu da uht tuketin diyor.Kafam iyice karisti.
aynen canım bende öyle düşünüyorumValla neye,kime inanacagimizi sasirdik.Dedigim gibi hadi yumurta yiyelim diyoruz.Gezen yumurta diye samanla tavuk kakasina bulanmis yumurtalari satiyolar.Cok fazla dusunmemek,irdelememek lazim heralde.
Çalışmadığım için sıkılıyorum evde napıyım..
Ben düğünüme kınama da kendim süsledim çoğu şeyimitef nedime bilekliği kendime taç kurdela takı kurdelası yaptım hep. Mum bile yaptım mevlide.. Uğraşmayı seviyorum
Bende baktım ama yok her şey yazlık mağazalarda, en iyisi Eylülde tamamlamak kış kıyafetlerini
Ben başlangıçta gögüs pedi alacağım hepsiburada da çok beğenilen bir ürün var eğer yara olayı olursa philipsin yine beğenilen kapağı var onu tercih edebilirimnehirnil111
Mochi pompayi ayri ayri hepimiz begenmisiz demekki.Hepimiz arastirmisiz.Ya su instagramda cok begenilen urunler hep kafamda bir soru isareti oluyor nedense.Buyuk bir pazarlama.stratejisi mi acaba diye.Su silverette hakkinda ozellikle kafamda deli supheler var.Olumune savunuyorlar yorumlari okuyorum da alasim da var ama bilemiyorum
Internette aratirsan bircok sitede cesitleriyle var canim.
Kızlar nasılsınız. Ben artık sıkıldım hamilelikten hala kusuyorum ve bıktım bu durumdan tam geçti artık diyorum geri dönüyor. Öyle halsizimki hiç kıpırdamadan uzansam uyku zaten yokta. Sürekli ağlama modundayım herşeyi yanlış anlıyorum saçma sapan Bi haldeyim,
Benim ki kızzzPsikoji olarak bende arada dengesizlesiyorum.. Eskiden de alingandm ama simdi ufacik seylere bile aliniyorum.. Senin kız mıydı? Kız daha çok kusturur derler genelde ama bilemedim.. Benimki erkek ama bende arada kusuyorum.. Koku duyunca mide bulantisi yaşıyorum
Canım bazen uyku modunda olabilirler bazı günler daha sessiz ufak ufak hissediyorsan bu yeterli yine de için rahat etmiyorsa doktoruna sorup muayene ol rahatlaKızlar bebek hareketleriniz nasıl? Benim bi kaç gün önce iyiydi karnımda ordan oraya geçiyo beni çok mutlu ediyodu ama son iki gündür çok sessiz ve ben huzursuz olmaya başladım sizde durumlar nasıl?
Maşallah canım her şeyin iyi olmasına sevindimKızlar bizde şimdi oğlumla kontrolden çıktık.. Herşey normalmis.. Şükürdoktor şimdilik normal doğum gibi görünüyor dedi.. Hayırlısı artık kilosu filan normalmis.. Haftasiyla uyumlu dedi doktor teyzemiz.. Ama bir sürü ilaç verdi bize mide için gaviscon verdi bi de mide koruyucu hap.. Geçen hemaroid icin de merhem ve fitil verdi.. Birazdan iccem gavisconu.. Midemin normal hale gelmesini çok özledim.. Son zmnlar suyu bile zor iciyodum nerdeyse simdide oğlumla avmde kutlama yapiyoruz babasina daha simdiden hayırlı evlat bak bizi uzmuyor diyorum insallah guzel zamanlarini da görürüz dogum fotografcisiyla da görüştüm.. Istedigimiz kadar fotograf cekiyormus.. Fiyatda uygun geldi..
Bu arada cakmak erdem hastanesine giden var mi aranizda? Dogum ucretlerini sordum da bana farkli demislerdi sanki
Beyaz terlik harika görünüyor canım hatta bende bakabilirim süslü terliklere gerek yok bana göre de bunlar daha kullanışlı rahatGunaydin kızlar sizce terlik hastane için cok mu basit kalır. Suslu puslu istemiyorum.
Eki Görüntüle 2295720
Aslinda buda hosuma gitti ama fiyati fazla gibi geldi.
Eki Görüntüle 2295742
Ben marketlerde satılan pastorize kapalı sütlerden içiyorum canım bilindik bir kaç markanın açıkcası açık süt hamilelikte tehlikeli çiğ süt mikroorganizmalı kaynarsa vitaminleri ölüyor günlük sütü de bilemiyorum araştırmadımKizlar.bir de bisey sorucam.
Süt olarak ne iciyorsunuz ? Gunluk sise sut sudan farksiz haberlerini okudum.Acik sutte tercih etmeyin diyorlar.Yine en iyisi uht sutleri yani pastorize kapali sutler oldugunu okudum.Ben sise sise iciyodum bu gunluk sutleri.Simdi uht lere donucem.Sizler ne iciyosunuz ?
Çok güzelmiş canım hafif süslü de güle güle kullanSoho Exclusive Beyaz Kadın Terlik 13392 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Soho Exclusive Beyaz Kadın Terlik 13392 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.m.trendyol.com
Benim aldigim terlik bu kizlar. Farkli modelleri de var. Lohusa takimimdan da suslu terlik cikti. Yeter iki secenegim de var
Emzik ve biberon philips avent aldım şuanlık ilk aylar ihtiyaç olursa biberon dr browns alacağım canımKızlar merhaba. Yazmasam da yeni yeni yazdıklarınızı okuyorum. Hazırlık kısmına ancak dahil olanlardanım çünküDoğumum da Ekim sonu Kasım başı arada kaldım.
Bebişlere nasıl kıyafetler aldınız hastane çıkışları dışında? Bide emzik, biberon aldınız mı ?
Benim ki kızzznormalde küsmem ya hiçte duygusal degilim ama suan öyle Bi hal aldım ki herkese herşeye küsüyorum alınıyorum kafamda kurup kurup patlıyorum. Bulantı hp var ama kusma gene başladı 2 gündür. Tansiyon normal cıkıyor. Böyle eskisi gibi relax pozitif kimseyi tınlamayan halimi istiyorummm
Ben de sabahları kusuyorum diş fırçalarken ııcm dısıma çıkıyor. Yalnız değilsin canım. Ama ben duosvıt kullanıyorum vitamin hapı hıc yorgunluk yok. Haftasonu deli gıbı gezdik. Kırmızı ete midem bulanmıyor öyle besleniyorum. Bir de soguk soguk meyveler iyi geliyor. Magnorm kullanınca el agrıları da gectı rahat iş yapıyorum. Ama bugun tembellik cöktu eve bir süpürge tutma takatim bıle yokKızlar nasılsınız. Ben artık sıkıldım hamilelikten hala kusuyorum ve bıktım bu durumdan tam geçti artık diyorum geri dönüyor. Öyle halsizimki hiç kıpırdamadan uzansam uyku zaten yokta. Sürekli ağlama modundayım herşeyi yanlış anlıyorum saçma sapan Bi haldeyim,
Sıcaklardan bunalıyor insan canım psikolojik olarak öyle hissediyorsun hormonlar sürekli yükselişte dengesizlik alınganlık duygusallık ve sinir hepsi olabilir geçici bol bol dua oku kendini telkin et bunlar güzel süreçlerKızlar nasılsınız. Ben artık sıkıldım hamilelikten hala kusuyorum ve bıktım bu durumdan tam geçti artık diyorum geri dönüyor. Öyle halsizimki hiç kıpırdamadan uzansam uyku zaten yokta. Sürekli ağlama modundayım herşeyi yanlış anlıyorum saçma sapan Bi haldeyim,
Evet agrılar magnezyum iyi geliyor vitamin falan içemiyorumki normalde ilç içemem magnezyum öğürerek içiyorumBen de sabahları kusuyorum diş fırçalarken ııcm dısıma çıkıyor. Yalnız değilsin canım. Ama ben duosvıt kullanıyorum vitamin hapı hıc yorgunluk yok. Haftasonu deli gıbı gezdik. Kırmızı ete midem bulanmıyor öyle besleniyorum. Bir de soguk soguk meyveler iyi geliyor. Magnorm kullanınca el agrıları da gectı rahat iş yapıyorum. Ama bugun tembellik cöktu eve bir süpürge tutma takatim bıle yok
He ya hormonlar ne etkiliymişde ben bilmiyormuşum. Telkinlerle geldim inan bu zamana kadar inşallah 2 ayında atlatırsak ohhh dicem,Sıcaklardan bunalıyor insan canım psikolojik olarak öyle hissediyorsun hormonlar sürekli yükselişte dengesizlik alınganlık duygusallık ve sinir hepsi olabilir geçici bol bol dua oku kendini telkin et bunlar güzel süreçler
Valla ya.. Neden böyle oluyor.. Kafada olup bitenleri kura kura bi hal oldum.. Halbuki hamileyken daha bir bulutlarn üstünde daha bir gamsız ve evladi icin cabalayan biri olcami düşünmüştüm
Aynen canım az kaldı çoğu gitti azı kaldı doğum sonrası da aynı duygular yaşanıyor çünkü hormonlar hızla düşüşe geçiyorHe ya hormonlar ne etkiliymişde ben bilmiyormuşum. Telkinlerle geldim inan bu zamana kadar inşallah 2 ayında atlatırsak ohhh dicem,
az kaldı canım biraz daha dayan benimde alınganlık bi geliyo bi gidiyo bazen enerjim full bazen ruhum çekiliyo gibi hissediyorumKızlar nasılsınız. Ben artık sıkıldım hamilelikten hala kusuyorum ve bıktım bu durumdan tam geçti artık diyorum geri dönüyor. Öyle halsizimki hiç kıpırdamadan uzansam uyku zaten yokta. Sürekli ağlama modundayım herşeyi yanlış anlıyorum saçma sapan Bi haldeyim,
Yok 2 gün sonra kontrol var. Nst olabilir belkiMagnezyum kullsnmadan once fazlasiyla vardi.Bir kutu bitti rahatladim biraz.Nefessiz kalacak kadarsa sanci olmasin o ?Nst ye girdiniz mi hic ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?