2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

Internette aratirsan bircok sitede cesitleriyle var canim.

Kızlar bebek hareketleriniz nasıl? Benim bi kaç gün önce iyiydi karnımda ordan oraya geçiyo beni çok mutlu ediyodu ama son iki gündür çok sessiz ve ben huzursuz olmaya başladım sizde durumlar nasıl?
Gunaydin kızlar sizce terlik hastane için cok mu basit kalır. Suslu puslu istemiyorum.
Eki Görüntüle 2295720

Aslinda buda hosuma gitti ama fiyati fazla gibi geldi.
Eki Görüntüle 2295742
alttaki biraz pahalıymış evet ama üstteki de olur bence zaten rahat etmek bence en önemlisi
normal markette elime hangisi denk gelirse çok araştırmıyorum çünkü hepsi birbirinden beter
bebişin bütün kıyafetlerini tamamladım sayılır 4 takım 5 li set 1 tane 11 li hastane çıkışı 6 adet zıbın atlet yelekleri müslün örtüsü battaniye 4 adet 1 i el örgüsü biberon aldım içinde boru olanlardan emzik alacağım havlu aldım
e bebek mağazasında ben hiç bişe bulamıyorum ne yazık ki en iyisi lcw gibi

Ya 6-7 ya da 10 dk kaynadiktan sonra icindeki zararli ve yararli tüm sporlarin kayboldugu belirtiliyor cig sutte.Instadaki Muhendisinoglu da uht tuketin diyor.Kafam iyice karisti.
mühendisinoğluna bakmamaya karar verdim artık dün bi post gördüm bebeklere dokunulmaması ile ilgili soğudum sayfadan bir de herşeye bakıp pimpiriklenmeye başladım yok şu şöyle mi içeriği o olsun aman bu olmasın gittikçe durumum kötüye gidince kendime dur dedim gerek yok bu kadarına
Valla neye,kime inanacagimizi sasirdik.Dedigim gibi hadi yumurta yiyelim diyoruz.Gezen yumurta diye samanla tavuk kakasina bulanmis yumurtalari satiyolar.Cok fazla dusunmemek,irdelememek lazim heralde.
aynen canım bende öyle düşünüyorum

Ay ben davetiyeyi iple baglarken darlandim.. Bide hazir sabunu hazir keseye gecirirken yaa valla yaş 28 ruh 48

Ben başlangıçta gögüs pedi alacağım hepsiburada da çok beğenilen bir ürün var eğer yara olayı olursa philipsin yine beğenilen kapağı var onu tercih edebilirim Mochi normalde inanmam ama kendi sayfasında da yorumlar çok iyi yönünde o yüzden uygun fiyatlı alıp denemekte fayda var gibi geldi bana

Kızlar nasılsınız. Ben artık sıkıldım hamilelikten hala kusuyorum ve bıktım bu durumdan tam geçti artık diyorum geri dönüyor. Öyle halsizimki hiç kıpırdamadan uzansam uyku zaten yokta. Sürekli ağlama modundayım herşeyi yanlış anlıyorum saçma sapan Bi haldeyim,

Psikoji olarak bende arada dengesizlesiyorum.. Eskiden de alingandm ama simdi ufacik seylere bile aliniyorum.. Senin kız mıydı? Kız daha çok kusturur derler genelde ama bilemedim.. Benimki erkek ama bende arada kusuyorum.. Koku duyunca mide bulantisi yaşıyorum

Benim ki kızzznormalde küsmem ya hiçte duygusal degilim ama suan öyle Bi hal aldım ki herkese herşeye küsüyorum alınıyorum kafamda kurup kurup patlıyorum. Bulantı hp var ama kusma gene başladı 2 gündür. Tansiyon normal cıkıyor. Böyle eskisi gibi relax pozitif kimseyi tınlamayan halimi istiyorummm

Kızlar bebek hareketleriniz nasıl? Benim bi kaç gün önce iyiydi karnımda ordan oraya geçiyo beni çok mutlu ediyodu ama son iki gündür çok sessiz ve ben huzursuz olmaya başladım sizde durumlar nasıl?
Canım bazen uyku modunda olabilirler bazı günler daha sessiz ufak ufak hissediyorsan bu yeterli yine de için rahat etmiyorsa doktoruna sorup muayene ol rahatla
Maşallah canım her şeyin iyi olmasına sevindim
Gunaydin kızlar sizce terlik hastane için cok mu basit kalır. Suslu puslu istemiyorum.
Eki Görüntüle 2295720

Aslinda buda hosuma gitti ama fiyati fazla gibi geldi.
Eki Görüntüle 2295742
Beyaz terlik harika görünüyor canım hatta bende bakabilirim süslü terliklere gerek yok bana göre de bunlar daha kullanışlı rahat bende şöyle bir şey mi alsam senin gönderdiğin hastane terliği gibi mi alsam kararsızım

Ben marketlerde satılan pastorize kapalı sütlerden içiyorum canım bilindik bir kaç markanın açıkcası açık süt hamilelikte tehlikeli çiğ süt mikroorganizmalı kaynarsa vitaminleri ölüyor günlük sütü de bilemiyorum araştırmadım
Çok güzelmiş canım hafif süslü de güle güle kullan
Emzik ve biberon philips avent aldım şuanlık ilk aylar ihtiyaç olursa biberon dr browns alacağım canımBol bol çıtçıtlı body ve alt pijama sanırım en çok ihtiyaç duyulan şey

Valla ya.. Neden böyle oluyor.. Kafada olup bitenleri kura kura bi hal oldum.. Halbuki hamileyken daha bir bulutlarn üstünde daha bir gamsız ve evladi icin cabalayan biri olcami düşünmüştüm

Ben de sabahları kusuyorum diş fırçalarken ııcm dısıma çıkıyor. Yalnız değilsin canım. Ama ben duosvıt kullanıyorum vitamin hapı hıc yorgunluk yok. Haftasonu deli gıbı gezdik. Kırmızı ete midem bulanmıyor öyle besleniyorum. Bir de soguk soguk meyveler iyi geliyor. Magnorm kullanınca el agrıları da gectı rahat iş yapıyorum. Ama bugun tembellik cöktu eve bir süpürge tutma takatim bıle yok

Sıcaklardan bunalıyor insan canım psikolojik olarak öyle hissediyorsun hormonlar sürekli yükselişte dengesizlik alınganlık duygusallık ve sinir hepsi olabilir geçici bol bol dua oku kendini telkin et bunlar güzel süreçler

Evet agrılar magnezyum iyi geliyor vitamin falan içemiyorumki normalde ilç içemem magnezyum öğürerek içiyorumnormalde de midem berbat ti simdi daha kötü doğurınca gececek galiba bu kusmalar falan. Ya psikolojik sıkıntı veriyor midem bulanınca kendimi aglarken buluyorum.

He ya hormonlar ne etkiliymişde ben bilmiyormuşum. Telkinlerle geldim inan bu zamana kadar inşallah 2 ayında atlatırsak ohhh dicem,

Valla ya.. Neden böyle oluyor.. Kafada olup bitenleri kura kura bi hal oldum.. Halbuki hamileyken daha bir bulutlarn üstünde daha bir gamsız ve evladi icin cabalayan biri olcami düşünmüştüm
Dogum sonrasını bile düşünür oldum benim kaynana oğlum emmedi diye evlatlık mı aldınız diye inada bulundu ciddi ciddi bunda tırsıyorum yine emmezse saçma sapan canımı sıkarsa diye kadına kinleniyorum normalde olsa He he evlatlık napcan geri mi vercender sustururum ama suan mantıgım işlemiyor

az kaldı canım biraz daha dayan benimde alınganlık bi geliyo bi gidiyo bazen enerjim full bazen ruhum çekiliyo gibi hissediyorum

kızlar bebek deterjanı,ıslak mendil ve bebek bezi olarak ne kullanmayı düşünüyorsunuz. sabahtan beri mühendisinoğlu diye bir sitede bunların içeriklerine bakıyorum. aklıma birkaçı yattı size de danışayım dedim.
ıslak mendil->sleepy natural ya da dümdüz alt silme pamuğu (kendim ıslatıp silicem)
bebek bezi->sleepy natural
deterjan->green clean

bunları kullananlardan ya da başka marka kullanıp memnun kalanlardan öneri bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…