- 7 Haziran 2017
- 1.174
- 2.070
- 133
- 34
Aynen Bi bakıyorum uuu enerji tavan sonra ruhum daralıyor elim ayagım kalkmıyor baygın geziyorum. Hiç geçmicek gibi geliyor bazen. Öyle böyle geçti 7 ay darısı son 2 ayaaz kaldı canım biraz daha dayan benimde alınganlık bi geliyo bi gidiyo bazen enerjim full bazen ruhum çekiliyo gibi hissediyorum
Magnezyum kramplar için değil mi. Özellikle bacaklarda..Ben magnezyum içmeyi unuttuğum dönemde yaşamıştım ama artık yasamıyorum.
Kramp kaynaklı rahimde kasılma yaşadım cnm, rahim ağzımda kısa süreli de olsa kısalma yaşandı uzunluğunda. Magnezyum o sebepten önemli.Magnezyum kramplar için değil mi. Özellikle bacaklarda..
Karında gerilme sertlik bebeğin kendisiyle ilgili diye biliyorum
Evet erken dönmüş bizim bebisler. Sağlık ocağındaki hemşire aaa erken mi dogcak dedi beni panikletti. Cumartesi kontrol vardı doktorun ameliyat i çıktı benm randevu iptal oldu yarn aksam nöbeti var onda gitcem bakalım varmi risk. Ne dicekBenimkide 3-4 haftadır başı aşağıda ve baski yapıyor .10 dk yürüsem ağrı yapiyor.cok erken döndü.
Tam detayi hatırlamıyorum ama koltuk altindan geçen damarlar plasenteye bağlı ve gerilip uzanip bur yere asilinca plesenteya zarar veriyoruz.o yüzden uzanmak gebeliğin ilk ve son aylarında yasak dikkat et.
Günlük şişe süt içiyorum bende.kizimda günlük 1 litre icerdim bunda sadece 1 bardak içiyorum aradada kefir.kalsiyum bakimindan hiç iyi beslenmedim bu sefer
Bebeğin kız miydi cnm. Kız bebek çok kusturur derler. Ablam kıza hamileyken nerdeyse dokuz ay kustu . Ağlama modu bende de var bazen gecio sonra tekrar gelio o kadar saçma şeylere agliyorum ki.Kızlar nasılsınız. Ben artık sıkıldım hamilelikten hala kusuyorum ve bıktım bu durumdan tam geçti artık diyorum geri dönüyor. Öyle halsizimki hiç kıpırdamadan uzansam uyku zaten yokta. Sürekli ağlama modundayım herşeyi yanlış anlıyorum saçma sapan Bi haldeyim,
Yok qrtk ya . İkincide daha tecrübeli oluo insan kimseyi karistirtmam biseye evet evlatlık aldım sevmeyin lütfen dersin bu seferDogum sonrasını bile düşünür oldum benim kaynana oğlum emmedi diye evlatlık mı aldınız diye inada bulundu ciddi ciddi bunda tırsıyorum yine emmezse saçma sapan canımı sıkarsa diye kadına kinleniyorum normalde olsa He he evlatlık napcan geri mi vercender sustururum ama suan mantıgım işlemiyor
Kız teyzesiBebeğin kız miydi cnm. Kız bebek çok kusturur derler. Ablam kıza hamileyken nerdeyse dokuz ay kustu . Ağlama modu bende de var bazen gecio sonra tekrar gelio o kadar saçma şeylere agliyorum ki.
sadece magnezyum değil kalsiyum ve magnezyum veriyorlar kramp ve sancılar için ama o gün okuduğum bir makale aslında bunların çözüm olduklarına dair kesin bir bulgu olmadığını sadece kısa süreli rahatlama sağladığını yazıyordu. türk beslenme türüne göre magnezyum eksikliği olabilecek en son şey imiş. bunu okuduktan sonra tahlilden magnezyum değerime baktığımda gerçekten de normal seviyelerde olduğunu gördüm.Magnezyum kramplar için değil mi. Özellikle bacaklarda..
Islak mendil kullanmayı düşünmüyorum ama yanımda hazır bulunduracağım marka -Unı baby yenidoğankızlar bebek deterjanı,ıslak mendil ve bebek bezi olarak ne kullanmayı düşünüyorsunuz. sabahtan beri mühendisinoğlu diye bir sitede bunların içeriklerine bakıyorum. aklıma birkaçı yattı size de danışayım dedim.
ıslak mendil->sleepy natural ya da dümdüz alt silme pamuğu (kendim ıslatıp silicem)
bebek bezi->sleepy natural
deterjan->green clean
bunları kullananlardan ya da başka marka kullanıp memnun kalanlardan öneri bekliyorum.
Karın kasılmaları içinde veriliyor canım magnezyum eksikliğinden kaynaklanabilir diye bol bol su içip yürümekte iyi geliyormuşMagnezyum kramplar için değil mi. Özellikle bacaklarda..
Canım bende de 50 gram yüklemede 181 çıktı şekerim doktor 1 hafta takip önerdi dikkat ettiğim sürece yükselmiyor şekerim karbonhidrata dikkat et bir sıkıntı yok dedi böyle bir çizelge yapıp yaz açlık tokluk şekerini eczaneden ölçüm cihazını edinebilirsin dikkat ettikçe normal seyrediyorsa ona göre bakarsın ben şuanda diyet tarzında takılıyorum normalde de yemezdim pek tatlı şeyler karbonhidrat şuanda minimum olduKızlar benim de doğumum nasipse tahmini olarak 18 ekimde olacak. Güzel kızım şu an bile tepikliyor içeriden :) çok hareketli. Gelişimi,suyu,kilosu,boyu tam günü gününe uyuyor. Ama gebelik şekeri çıktı bende. Çok yüksek olmamasına rağmen doktor sadece 2 gün diyetle düşürmeyi denedi sonra insülin verdi. Bayramdan sonra başka bir doktora randevu aldım. Diyetle düşüyor şekerim çünkü insülin kullanmak istemiyorum. Böyle bir şey yaşayıp diyetle düşüren var mı şekerini?
Aldım şeker ölçüm cihazı canım günde 7 kez ölçüyorum. Diyetle düşüyor şekerim ama beş gün insülin vuruldum daha da yükseldi. Şimdi kestim insülini diyetle devam ediyorum. 2 kg verdim bileCanım bende de 50 gram yüklemede 181 çıktı şekerim doktor 1 hafta takip önerdi dikkat ettiğim sürece yükselmiyor şekerim karbonhidrata dikkat et bir sıkıntı yok dedi böyle bir çizelge yapıp yaz açlık tokluk şekerini eczaneden ölçüm cihazını edinebilirsin dikkat ettikçe normal seyrediyorsa ona göre bakarsın ben şuanda diyet tarzında takılıyorum normalde de yemezdim pek tatlı şeyler karbonhidrat şuanda minimum oldu
Diyet mesela nasıl bir şey yapıyorsun ben aynı şekilde yiyorum aslında sadece karbonhidrat meyve tatlı yemiyorum onları normalde de yemezdim Allahtan bilmeden kesmişimAldım şeker ölçüm cihazı canım günde 7 kez ölçüyorum. Diyetle düşüyor şekerim ama beş gün insülin vuruldum daha da yükseldi. Şimdi kestim insülini diyetle devam ediyorum. 2 kg verdim bile
Benimkiler de aynılarındankızlar bebek deterjanı,ıslak mendil ve bebek bezi olarak ne kullanmayı düşünüyorsunuz. sabahtan beri mühendisinoğlu diye bir sitede bunların içeriklerine bakıyorum. aklıma birkaçı yattı size de danışayım dedim.
ıslak mendil->sleepy natural ya da dümdüz alt silme pamuğu (kendim ıslatıp silicem)
bebek bezi->sleepy natural
deterjan->green clean
bunları kullananlardan ya da başka marka kullanıp memnun kalanlardan öneri bekliyorum.
Fitil kullanıyorum akıntı için ben canım, adı gynomax, doktorunla konuş istersen.Kizlar bnm cok fazla mantarim ve akintm var
Acaba ayni sorunu yasayan ve cözebilen varmi .doktor bi şase verdi kullandm 1 hafta rahatlatti sonrasinda yine ayni .cokciddi sknti veriyo akintmda asiri oluyodevamli ic camasir degistrmekten gina geldi
Bizim yegen tam cadı valla kavga etmeye başladık simdidenKız teyzesine yani şimdiden minazlı olcak cadı
Saol canım inşallah gecicek yani hiç Bi sıkıntı ebedi kalmıyor iyiki. Sezeryanım bide diyorum 10 günde öyle düş 62 gün ne kaldı şunun şurasındaBizim yegen tam cadı valla kavga etmeye başladık simdidenaz kaldı sabret cnm. Doğunca tüm sıkıntılar gecio
İnsülin direnci bende de yok. Valla sabah öğle akşam olmak üzere günde üç dilim ekmek. Sabah bi haşlanmış yumurta,1kk peynir 5 zeytin falan var. Öğlen ve akşam ne yemeği varsa 4 kaşık ondan yiyorum. Et varsa 4 köfte kadar yiyorum. Bazen ekmek yemiyorum akşam bulgur pilavı varsa 2 kaşık yiyorum. Bol bol yoğurt. Meyve var her gün ama yemiyorum şekerim çıkmasın diye. Süt içiyorum yanında meyve yiyeceksem de. Çok yüksek değildi canım. Sınır 200dü yüklemeden sonra. Benim 219 çıkmıştı. Mesela insülin vurulurken tokluk şekerim 140ın altına inmemişti hiç. İnsülini bıraktım en fazla 145 oldu tokluk şekerim. Genelde hep 140ın altında. Sabah aç-tok,öğlen aç-tok,akşam aç-tok ve gece 11de ölçüyorum. Takıntı haline getirdim bazen günde 10 kez ölçüyorum. Parmak uçlarım nasır tuttu valla.Diyet mesela nasıl bir şey yapıyorsun ben aynı şekilde yiyorum aslında sadece karbonhidrat meyve tatlı yemiyorum onları normalde de yemezdim Allahtan bilmeden kesmişimBen 4 kere ölçüyordum senin bayağı geniş ölçüyormuşsun insülin neden vuruldu çok mu yüksek çıktı normalde bende insülin direnci hiç yoktu mesela bayağı düşüktü hatta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?