Parmak uçları fena oluyor bilirim 1 hafta ölçtüm sabah açlık sabah tokluk öğlen tokluk ve gece yatarken öyle bile mahvoldu hemenİnsülin direnci bende de yok. Valla sabah öğle akşam olmak üzere günde üç dilim ekmek. Sabah bi haşlanmış yumurta,1kk peynir 5 zeytin falan var. Öğlen ve akşam ne yemeği varsa 4 kaşık ondan yiyorum. Et varsa 4 köfte kadar yiyorum. Bazen ekmek yemiyorum akşam bulgur pilavı varsa 2 kaşık yiyorum. Bol bol yoğurt. Meyve var her gün ama yemiyorum şekerim çıkmasın diye. Süt içiyorum yanında meyve yiyeceksem de. Çok yüksek değildi canım. Sınır 200dü yüklemeden sonra. Benim 219 çıkmıştı. Mesela insülin vurulurken tokluk şekerim 140ın altına inmemişti hiç. İnsülini bıraktım en fazla 145 oldu tokluk şekerim. Genelde hep 140ın altında. Sabah aç-tok,öğlen aç-tok,akşam aç-tok ve gece 11de ölçüyorum. Takıntı haline getirdim bazen günde 10 kez ölçüyorum. Parmak uçlarım nasır tuttu valla.
Dogum sonrasını bile düşünür oldum benim kaynana oğlum emmedi diye evlatlık mı aldınız diye inada bulundu ciddi ciddi bunda tırsıyorum yine emmezse saçma sapan canımı sıkarsa diye kadına kinleniyorum normalde olsa He he evlatlık napcan geri mi vercender sustururum ama suan mantıgım işlemiyor
Kesin benim kaynanamda sütüm olmazsa konuscak.. Bende buna kinlendiriyorum kendimi nedensekaynanam herşeye laf söyler.. Herşeye.. 2 sene oldu evleneli.. Hala buzdolabinin kapagi tersten açılıyor diye konusuyor düşün toruna hep konuşur kesiiiin
Yaaaaa başıma gelene bakın!!!
Cam kavanoz 1 kilo pekmez olduğu gibi kırıldı ve mutfak dolabının altına doğru da gitti 1 saattir uğraştım halı yerler tamam da dolabın altına kaçan yerler inşallah böceklenmez, dolap çekilmiyor da
var m bir önerisi olan???
Parmak uçları fena oluyor bilirim 1 hafta ölçtüm sabah açlık sabah tokluk öğlen tokluk ve gece yatarken öyle bile mahvoldu hemenSen başka bir doktora danış derim canım insüline gerek olmadan diyetle yola gelir gibi duruyor çünkü Ekmek ben sabahları oda her sabah değil 1 dilim çavdar yiyorum doktorum sabahları sadece 1-2 dilim tam buğday çavdar önerdi onuda mesela her sabah canım çekmiyor yemiyorum kahvaltıda genelde haşlanmış yumurta salatalık beyaz peynir yiyorum öğlen çorba ve iş yerinde ne çıkarsa sebze et türleri yiyorum pilav makarnayı tamamen çıkardım normalde de yemezdim bulgur olursa az alıyorum.Her öğüne yaptığın gibi süt yoğurt peynir bunlardan birini bulundurmaya çalışıyorum Meyveyi bende artık yiyemiyorum doktor 2 porsiyon ye dedi ekşi yemeye çalış dedi de mevsimdekilerin hepsi tatlı meyve muz yersem yarım yiyorum 1 günde 1 tana tamı oluşturuyor 2 porsiyon bir de yeşil elma yiyorum en iyisi o benim için Ara öğünlerini atlama aç kalmak yükseltir stres üzüntü sıkıntı yükseltir bunların hepsi etken kavrulmamış çerezde yiyebilirsin illa meyve yemeyeceğim dersen ara öğünlerinde
Bende sezeryan olucam. 21 ila 25 Eylül arası doğum olcak dio doktorumSaol canım inşallah gecicek yani hiç Bi sıkıntı ebedi kalmıyor iyiki. Sezeryanım bide diyorum 10 günde öyle düş 62 gün ne kaldı şunun şurasında
Cidden öyle gereksiz konuşuyorlar ki bazen nolur sanki sussalarda iki tarafta rahat etse. Olur mu hiçç gerekli gereksiz lafı sokacaklar ve hep hoşnutsuzlar. Oğlumda okadar yedin bunu mu dogurdun dedi 2700 Dü 20 kilo almıştım
Yersin inşallah canım vallahi dikkatli beslendiğim halde böyle şeyler çıkıyor işte biraz bünye meselesiAy ne güzel besleniyorsun masallah.. Ben artik sabahlari yumurta yiyemiyorm.. Midem nasil kalkiyo kokusunu duyunca anlatamam.. Bayagidir yemiyorm.. Yarin sabah denemeyi düşünüyorum.. Insallah yiyebilirim
Erken olmaz mı o tarihler 27 28 falan daha normal sanki gerçi bende cok beklemek istemiyorum normal dogum falan başlat bide onun korkusunu yaşamak istemiyorumBende sezeryan olucam. 21 ila 25 Eylül arası doğum olcak dio doktorum
Benimki de bizim gelin üflesen ucacak, gelin dediğin ele avuca gelecek. Kadındaki fantazi dünyasını düşünemiyorum..Ben şimdi bulantı dan kusma dan yiyemiyorum ya bu bebek Afrikalı gıbı doğacak, ya bebek 1800 gr olmus.. Ne 1800 ü ne yıyon ki nerden 1800 gram olsun, sen kılo almamak ıcın yemoyorsun dedi... Zayıf olacagim genc kız gıbı göruncen dıye bebegı ac bırakıyorsun dedi.. Ben de sadece güldüm öyle yapınca çıldırıyor...Lafa bak yaa.. Kendi ne kadar dogurmus acaba.. Saglikli olsun da kilosu ne olursa olsun noolcak sanki.. Ne cinsler bu kaynanalar.. Bende kiloluyum ya.. Yani 89la hamile kaldim.. 5 kilo verdim.. Bugun tartildim daha yeni 4 kilo geri almışım.. İkili test zamani ikili test yaptrdm dedim.. Ne dese begenirsin? Kilolulara yapilan bisey mi bubenimki eski gelinlerden istioda ben cırlıyorum diş geciremiyor bana yoksa beni sarimsak ezer gibi ezer valla
Ay bende cırlıyorum hiç altta kalmam yoksa hiç susmaz bana cok ilişmiyor alttan lafı sokuyor cevabını alıp susuyor tabi böyle şakaya vurarak verince alınmıyorLafa bak yaa.. Kendi ne kadar dogurmus acaba.. Saglikli olsun da kilosu ne olursa olsun noolcak sanki.. Ne cinsler bu kaynanalar.. Bende kiloluyum ya.. Yani 89la hamile kaldim.. 5 kilo verdim.. Bugun tartildim daha yeni 4 kilo geri almışım.. İkili test zamani ikili test yaptrdm dedim.. Ne dese begenirsin? Kilolulara yapilan bisey mi bubenimki eski gelinlerden istioda ben cırlıyorum diş geciremiyor bana yoksa beni sarimsak ezer gibi ezer valla
Yersin inşallah canım vallahi dikkatli beslendiğim halde böyle şeyler çıkıyor işte biraz bünye meselesiBazı sabahlar sadece yulafla süt içiyorum az içine ceviz atıp oda tok tutuyor
Ele avuca gelsen napacak acaba tövbe yarabbim ne hayalleri var üzerindeBenimki de bizim gelin üflesen ucacak, gelin dediğin ele avuca gelecek. Kadındaki fantazi dünyasını düşünemiyorum..Ben şimdi bulantı dan kusma dan yiyemiyorum ya bu bebek Afrikalı gıbı doğacak, ya bebek 1800 gr olmus.. Ne 1800 ü ne yıyon ki nerden 1800 gram olsun, sen kılo almamak ıcın yemoyorsun dedi... Zayıf olacagim genc kız gıbı göruncen dıye bebegı ac bırakıyorsun dedi.. Ben de sadece güldüm öyle yapınca çıldırıyor...
Sağol canım bayramdan sonra gideceğim mutlaka. Ama içim biraz daha rahatladı. 150nin üstüne çıkmadığı müddetçe endişelenmeyeceğim artık. Bebeğimin sağlığı yerindeyse boşuna onu da strese sokmayacağım. Diyete ve karın guruldamalarına devamParmak uçları fena oluyor bilirim 1 hafta ölçtüm sabah açlık sabah tokluk öğlen tokluk ve gece yatarken öyle bile mahvoldu hemenSen başka bir doktora danış derim canım insüline gerek olmadan diyetle yola gelir gibi duruyor çünkü Ekmek ben sabahları oda her sabah değil 1 dilim çavdar yiyorum doktorum sabahları sadece 1-2 dilim tam buğday çavdar önerdi onuda mesela her sabah canım çekmiyor yemiyorum kahvaltıda genelde haşlanmış yumurta salatalık beyaz peynir yiyorum öğlen çorba ve iş yerinde ne çıkarsa sebze et türleri yiyorum pilav makarnayı tamamen çıkardım normalde de yemezdim bulgur olursa az alıyorum.Her öğüne yaptığın gibi süt yoğurt peynir bunlardan birini bulundurmaya çalışıyorum Meyveyi bende artık yiyemiyorum doktor 2 porsiyon ye dedi ekşi yemeye çalış dedi de mevsimdekilerin hepsi tatlı meyve muz yersem yarım yiyorum 1 günde 1 tana tamı oluşturuyor 2 porsiyon bir de yeşil elma yiyorum en iyisi o benim için Ara öğünlerini atlama aç kalmak yükseltir stres üzüntü sıkıntı yükseltir bunların hepsi etken kavrulmamış çerezde yiyebilirsin illa meyve yemeyeceğim dersen ara öğünlerinde
Benimki de bizim gelin üflesen ucacak, gelin dediğin ele avuca gelecek. Kadındaki fantazi dünyasını düşünemiyorum..Ben şimdi bulantı dan kusma dan yiyemiyorum ya bu bebek Afrikalı gıbı doğacak, ya bebek 1800 gr olmus.. Ne 1800 ü ne yıyon ki nerden 1800 gram olsun, sen kılo almamak ıcın yemoyorsun dedi... Zayıf olacagim genc kız gıbı göruncen dıye bebegı ac bırakıyorsun dedi.. Ben de sadece güldüm öyle yapınca çıldırıyor...
Hiç canını sıkma valla yemeyle içmeyle inan hiç bişey düzelmiyor ne cocugun kilosu ne vücuttaki vitaminler. Bazı şeyler bünyeyle alakalı. Sen güçten düşmeyecek kadar ye hasta olma yeter[QUOT
Ne ceviz ne balıkikisini de canim istemio.. Omega3 hic icemedim.. Midem kavruluyor içince.. Ben tek yaptigim sulu yemek yemek bol soganli sarimsakli filan.. Arada meyve ve bol su.. Paketli seyleri nadir yiyorum.. Takviyeyi iciyorm.. Elimden bu kadar geliyo.. Üzülüyorum ama yapamiyorm.. Zorla yemek icimden gelmiyo
Eee artık nasıl başedebiliyorsan canım hepsinin huyu farklı ama inan herkeste ufak tefek böyle sıkıntılar var oda artık tadı tuzu oluyor napcan idare etmek mecburi Bi yerde anne neticedeBenimkinin laflarina umursamasam daha cok konusuyo.. Anca çatır çatır cingene gibi konuscan herşeyi.. Diger türlü hep konusmaya devam ediyo
Ele avuca gelsen napacak acaba tövbe yarabbim ne hayalleri var üzerindearada böyle kaynana çekiştirmek eğlenceli oluyor ay rahatladım arkasından atınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?