canım alt tarafa herhangi bir çubuk falan geçirebiliyor musun ?Yaaaaa başıma gelene bakın!!!
Cam kavanoz 1 kilo pekmez olduğu gibi kırıldı ve mutfak dolabının altına doğru da gitti 1 saattir uğraştım halı yerler tamam da dolabın altına kaçan yerler inşallah böceklenmez, dolap çekilmiyor da
var m bir önerisi olan???
Kesinlikle rahatlıyorumZaten kutu ni acilinca kaynana derdi bitmiyo kibayiliyom bende cekistirmeye.. Rahatlıyorm
Hiç canını sıkma valla yemeyle içmeyle inan hiç bişey düzelmiyor ne cocugun kilosu ne vücuttaki vitaminler. Bazı şeyler bünyeyle alakalı. Sen güçten düşmeyecek kadar ye hasta olma yeter
Kesinlikle rahatlıyorumokadar olsun sanki onlar bizi çekiltirmiyor mu
Bende balık yiyemiyorum canım normalde çok severim aslında cevizde ilk aylar çok sık tükettim şimdi 2-3 günde bir yiyorum arada ara öğünlerde kavrulmamış badem falan yiyorum çereze hevesimde kalmadı her dönem değişiyor işte[QUOT
Ne ceviz ne balıkikisini de canim istemio.. Omega3 hic icemedim.. Midem kavruluyor içince.. Ben tek yaptigim sulu yemek yemek bol soganli sarimsakli filan.. Arada meyve ve bol su.. Paketli seyleri nadir yiyorum.. Takviyeyi iciyorm.. Elimden bu kadar geliyo.. Üzülüyorum ama yapamiyorm.. Zorla yemek icimden gelmiyo
Aynen stres yapma kendine bir de aç durma karnını guruldatma kuzum sağlıklı şeyler yediğin sürece yükselmez korkma salata ye yoğurt süt bunlar sağlıklı doyurur daSağol canım bayramdan sonra gideceğim mutlaka. Ama içim biraz daha rahatladı. 150nin üstüne çıkmadığı müddetçe endişelenmeyeceğim artık. Bebeğimin sağlığı yerindeyse boşuna onu da strese sokmayacağım. Diyete ve karın guruldamalarına devam
Bende balık yiyemiyorum canım normalde çok severim aslında cevizde ilk aylar çok sık tükettim şimdi 2-3 günde bir yiyorum arada ara öğünlerde kavrulmamış badem falan yiyorum çereze hevesimde kalmadı her dönem değişiyor işteomega 3 kullandığım vitaminde var onuda 2-3 günde bir içiyorum her gün içmiyorum karaciğer enzimlerimde biraz yükselmeye başladı vitaminler kan hapı yapabilir dedi doktorum
Aynen stres yapma kendine bir de aç durma karnını guruldatma kuzum sağlıklı şeyler yediğin sürece yükselmez korkma salata ye yoğurt süt bunlar sağlıklı doyurur da
Çok şükür karaciğer ultrasonu falan çektirdim temiz güzel bir hastalıktan safradan falanda kaynaklanmıyor hepsine bakıldı yine de kontrol altına almak adına 2 hafta sonra falan yeniden ölçeceğiz takipte olacağımBenimde enzimlerde biraz yukselis olmustu.. O sira kizartmayi abartmistm.. Ondan oldu sandm.. Belkide ilactandr.. 26sinda kontrolum var.. Bakalim o zmn olculcek.. Ne cikacak
Ayyy pekmez vallahi.. Içim gitti.. Temizligi de ayri dert.. Yaa ben bi sefer internet baglatirken beyaz esyalarin kurulumunu yapan kisiyi aradim musait zamaninizda gelip cekebilir misiniz diye.. Sagolsun geldi.. Öyle biri varsa rica etsen gelmez mi?
canım alt tarafa herhangi bir çubuk falan geçirebiliyor musun ?
Zaten ben herseyi Allaha bıraktım.. O zaten benim bile değil.. Kendim istedgm zmn olmayan bir evlat benim olamaz ki.. O da Allahin bir kulu.. Diyorum yiyecek ekmegi varsa rabbim saglikli sekilde dogmasina izin verir.. Biraz geri kafalilik mi olcak bilmiyorum ama annem beni de kardeslerimi de sadece makarna yiyerek buyuttum dio.. O zmnki maddi sartlarla simdi bir degil ama.. Allah bir kuluna ömür biciyorsa yesem de yemesem de Allahin dedigi olacak diyorum.. Kendimi böyle yatistiriyorum
Benm o ara 38 hafta oluyor. Normal yani.Erken olmaz mı o tarihler 27 28 falan daha normal sanki gerçi bende cok beklemek istemiyorum normal dogum falan başlat bide onun korkusunu yaşamak istemiyorum
Ya bende çok çekiyorum kaynana dilinden kaç defa ağlattı beni hamile hamile bendi ona dua ediyorum rabbim ona iyi yata kötü öyle uğraşlar nasip etsinki benimle uğraşmaya zamanı olmasın diye dua ediyorumAy bende cırlıyorum hiç altta kalmam yoksa hiç susmaz bana cok ilişmiyor alttan lafı sokuyor cevabını alıp susuyor tabi böyle şakaya vurarak verince alınmıyorbide oğlum doğunca ilk cok cok beyazdı ruh gibi kaş kirpik hiç bişey yoktu cirkin anasına cekcek dediler tabi oğlum 6ay deyince cok cok güzelleşti oh şükür babasına benziyor dediler oysa oğlum bana benziyor şuan
Benim eşimde sevmiyor. Annesi yapip veriyor ama kullanmıyorum duruyor öyle. Bana yapma diyorum gelirken sakın getirme kullanmiyoruz diyorum ama dinlemiyor.Taze tadı yok canım. Daha ekşimsi oluyor ben de binyılın buzluk yapıdan o nedenle taze tadı kalsın diye. Yenmeyecek bir şey değil ama taze lezzeti arıyorsan yok
Kaşar peyniri tuket bol bol. Onda hepsinden cok kalsiyum varmis.Ben hep gunluk sut aliyodum.Gecenlerde hangi sut icilmeli gibi bir yazi okuyunca biraz arastirayim dedim.En iyisi yogurt ve yumurtaya abanmak
Buda güzelmiş buda olur.Canım bazen uyku modunda olabilirler bazı günler daha sessiz ufak ufak hissediyorsan bu yeterli yine de için rahat etmiyorsa doktoruna sorup muayene ol rahatla
Maşallah canım her şeyin iyi olmasına sevindim
Beyaz terlik harika görünüyor canım hatta bende bakabilirim süslü terliklere gerek yok bana göre de bunlar daha kullanışlı rahatbende şöyle bir şey mi alsam senin gönderdiğin hastane terliği gibi mi alsam kararsızım
Eki Görüntüle 2295816
Ben marketlerde satılan pastorize kapalı sütlerden içiyorum canım bilindik bir kaç markanın açıkcası açık süt hamilelikte tehlikeli çiğ süt mikroorganizmalı kaynarsa vitaminleri ölüyor günlük sütü de bilemiyorum araştırmadım
Çok güzelmiş canım hafif süslü de güle güle kullan
Emzik ve biberon philips avent aldım şuanlık ilk aylar ihtiyaç olursa biberon dr browns alacağım canımBol bol çıtçıtlı body ve alt pijama sanırım en çok ihtiyaç duyulan şey
Islak mendil sleepy naturelkızlar bebek deterjanı,ıslak mendil ve bebek bezi olarak ne kullanmayı düşünüyorsunuz. sabahtan beri mühendisinoğlu diye bir sitede bunların içeriklerine bakıyorum. aklıma birkaçı yattı size de danışayım dedim.
ıslak mendil->sleepy natural ya da dümdüz alt silme pamuğu (kendim ıslatıp silicem)
bebek bezi->sleepy natural
deterjan->green clean
bunları kullananlardan ya da başka marka kullanıp memnun kalanlardan öneri bekliyorum.
Ramazan bayramında bende ağladım laflarından dolayıYa bende çok çekiyorum kaynana dilinden kaç defa ağlattı beni hamile hamile bendi ona dua ediyorum rabbim ona iyi yata kötü öyle uğraşlar nasip etsinki benimle uğraşmaya zamanı olmasın diye dua ediyorum
Ramazan bayramında bende ağladım laflarından dolayı
Çok şükür karaciğer ultrasonu falan çektirdim temiz güzel bir hastalıktan safradan falanda kaynaklanmıyor hepsine bakıldı yine de kontrol altına almak adına 2 hafta sonra falan yeniden ölçeceğiz takipte olacağım
Oyy Allah yardımcın olsun canım ama valla değmiyor onların lüzumsuz laflarına aglama ya ver cevabınıYa bende çok çekiyorum kaynana dilinden kaç defa ağlattı beni hamile hamile bendi ona dua ediyorum rabbim ona iyi yata kötü öyle uğraşlar nasip etsinki benimle uğraşmaya zamanı olmasın diye dua ediyorum
Kızlar kontrole gittim minikkuşum gayet sağlıklıymış çok şükür içim rahatladı,ilk nst ye de girdikbenim gibi bebişkosu bi kaç gün sessiz olup endişe eden olursa içi rahat olsun diye yazayım dedim ❤
Bende çok düzenli beslenemiyorum maalesefhem yemek yemek aklıma gelmiyor hemde yediğimde öyle çok da vitamin değeri yüksek şeyler her zaman denk gelmiyor.
Mide yanmasından Bi sabah Bi akşam kuuş kadar yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?