2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
canım alt tarafa herhangi bir çubuk falan geçirebiliyor musun ?

Hiç canını sıkma valla yemeyle içmeyle inan hiç bişey düzelmiyor ne cocugun kilosu ne vücuttaki vitaminler. Bazı şeyler bünyeyle alakalı. Sen güçten düşmeyecek kadar ye hasta olma yeter

Zaten ben herseyi Allaha bıraktım.. O zaten benim bile değil.. Kendim istedgm zmn olmayan bir evlat benim olamaz ki.. O da Allahin bir kulu.. Diyorum yiyecek ekmegi varsa rabbim saglikli sekilde dogmasina izin verir.. Biraz geri kafalilik mi olcak bilmiyorum ama annem beni de kardeslerimi de sadece makarna yiyerek buyuttum dio.. O zmnki maddi sartlarla simdi bir degil ama.. Allah bir kuluna ömür biciyorsa yesem de yemesem de Allahin dedigi olacak diyorum.. Kendimi böyle yatistiriyorum

Bende balık yiyemiyorum canım normalde çok severim aslında cevizde ilk aylar çok sık tükettim şimdi 2-3 günde bir yiyorum arada ara öğünlerde kavrulmamış badem falan yiyorum çereze hevesimde kalmadı her dönem değişiyor işte omega 3 kullandığım vitaminde var onuda 2-3 günde bir içiyorum her gün içmiyorum karaciğer enzimlerimde biraz yükselmeye başladı vitaminler kan hapı yapabilir dedi doktorum
Aynen stres yapma kendine bir de aç durma karnını guruldatma kuzum sağlıklı şeyler yediğin sürece yükselmez korkma salata ye yoğurt süt bunlar sağlıklı doyurur da

Benimde enzimlerde biraz yukselis olmustu.. O sira kizartmayi abartmistm.. Ondan oldu sandm.. Belkide ilactandr.. 26sinda kontrolum var.. Bakalim o zmn olculcek.. Ne cikacak

Benimde enzimlerde biraz yukselis olmustu.. O sira kizartmayi abartmistm.. Ondan oldu sandm.. Belkide ilactandr.. 26sinda kontrolum var.. Bakalim o zmn olculcek.. Ne cikacak
Çok şükür karaciğer ultrasonu falan çektirdim temiz güzel bir hastalıktan safradan falanda kaynaklanmıyor hepsine bakıldı yine de kontrol altına almak adına 2 hafta sonra falan yeniden ölçeceğiz takipte olacağım

Ya en kötü öyle yapcamm. Çünkü içinde pekmez kalırsa karınca böcek ne varsa bu sıcakta üşüşür oraya ((pekmez bide o kadar yoğun ki camları bile toplamakta inanılmaz zorlandım

Bende çok düzenli beslenemiyorum maalesef hem yemek yemek aklıma gelmiyor hemde yediğimde öyle çok da vitamin değeri yüksek şeyler her zaman denk gelmiyor.
Mide yanmasından Bi sabah Bi akşam kuuş kadar yiyorum

Ya bende çok çekiyorum kaynana dilinden kaç defa ağlattı beni hamile hamile bendi ona dua ediyorum rabbim ona iyi yata kötü öyle uğraşlar nasip etsinki benimle uğraşmaya zamanı olmasın diye dua ediyorum

Taze tadı yok canım. Daha ekşimsi oluyor ben de binyılın buzluk yapıdan o nedenle taze tadı kalsın diye. Yenmeyecek bir şey değil ama taze lezzeti arıyorsan yok
Benim eşimde sevmiyor. Annesi yapip veriyor ama kullanmıyorum duruyor öyle. Bana yapma diyorum gelirken sakın getirme kullanmiyoruz diyorum ama dinlemiyor.
Ben hep gunluk sut aliyodum.Gecenlerde hangi sut icilmeli gibi bir yazi okuyunca biraz arastirayim dedim.En iyisi yogurt ve yumurtaya abanmak
Kaşar peyniri tuket bol bol. Onda hepsinden cok kalsiyum varmis.
Buda güzelmiş buda olur.
Islak mendil sleepy naturel
Deterjan baby me %100 bitkisel sabun tozu
Bez prima. 3 gündür kızımda sleepy kullandim bir kez daha denemek için. Acayip pisik oldu. Evet dogal pamuk guzel bez ama bir kez cis yapsin altı islak kalıyor. Kuruluk sağlamıyor. Yeni dogan bir cilt kim bilir nasil pisik olur . O yuzden sleepyden vazgectim.

Ya bende çok çekiyorum kaynana dilinden kaç defa ağlattı beni hamile hamile bendi ona dua ediyorum rabbim ona iyi yata kötü öyle uğraşlar nasip etsinki benimle uğraşmaya zamanı olmasın diye dua ediyorum
Ramazan bayramında bende ağladım laflarından dolayı

Ramazan bayramında bende ağladım laflarından dolayı

Ya ben cuma gittim.. Canınız çekmez inşallah ama visne kompostosu yapmış.. Eşime icsin diye bir sürü şey söyledi.. Bana bir kelime etmedi.. Icimde kaldi visne kompostosu öyle böyle değil bi de eymene anne ayni besige yatak yapar misin dedim.. Hic yaparim filan da demedi.. Para vermiyim diye istedim diyorum bu sefer mirin kirin etti.. Bana iki yun yastik yapmisti.. Bozalim dedim gerekirse bi yorgan da bozalim yapalim dedim.. Bi suru laf soyledi.. Ben yapar diye dusunuyodum şok oldum bi de kuruşu hesaplayan insan benim kaynanam hosuna gider yapar diyodum.. Hiç yaparim demedi.. Bende sinir oldum.. Gitcem park beşik yatagi alcam valla.. Bugun baktim kraftinki biraz hosuma gitti de pahaliydi ebebekte.. Ins uyguna bulurum

Bende aglamaktan cok sinire sebep oluyo kaynana.. Esimle birbirimize giriyorz ne zmn kaynanamla çok gorussek herseye karışan bir insan olunca insanin siniri bozuluyor

Safra da mi etkiliyormus ki.. Eger yine yuksek cikarsa doktor ister heralde ultrason.. Benimde aklimda bulunsun

Oyy Allah yardımcın olsun canım ama valla değmiyor onların lüzumsuz laflarına aglama ya ver cevabını

Bazen oyun yapiyolar bize galiba.. Hoslarina gidiyo anneyi endiselendirmek.. Dogsunlar bakalim hele bir

Bende çok düzenli beslenemiyorum maalesef hem yemek yemek aklıma gelmiyor hemde yediğimde öyle çok da vitamin değeri yüksek şeyler her zaman denk gelmiyor.
Mide yanmasından Bi sabah Bi akşam kuuş kadar yiyorum

Bende midem acayip yaniyor.. Bugun gaviscon ictim bak yine cayir cayir yaniyo.. Ben zaten hamileligim ilerdikce 4.aydan sonra sanrm bi tabak azicik yemek yetiodu bana.. Iki tabak veya iki cesit nadir yedim hep.. Az yiyorum ama yarim saat sonra tekrar yemem gerekiyo.. Sonra 1 saate cikiyo.. Aslnda surekli bisey atiyorum agzima ama hep az az.. Midem ne yesem alev topuna dönuyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…