2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Yaz ortasinda hasta olmayi becermek de bir basari... hasta oluyorum resmen. Bogaz hassasligi/kasintisi, burun akmasi, surekli hapsirma ve halsizlik. Nolur tam olmadan kesilsin hamilelikte iyice uzun suruyor hastalik. 7 aylik hamileyken hic cekilmiyor

Şu an tam dediğin gibiyim Canım. Başladı bile ama umarım erken biter acayip mutsuzum. İlaç da alamıyoruz. Ne ara üşüttüm anlamadım. Sana da çok geçmiş olsun canım. Umarım başlamadan biter

Şu an tam dediğin gibiyim Canım. Başladı bile ama umarım erken biter acayip mutsuzum. İlaç da alamıyoruz. Ne ara üşüttüm anlamadım. Sana da çok geçmiş olsun canım. Umarım başlamadan biter

Sorma ben de anlamadim tatilde denizde falan mi usuttum birinden mi kaptim bilmiyorum. Yapacak onca is var zaten hamileligin verdigi bir agri tembellik varken uzerine hastalik eklendi sana da cok gecmis olsun

bu bilgiler çok iyi oldu ya tekrar teşekkür ederimm,bugün alıcam yapmaya başlayınca paylaşırım burayla da inşallah :)
sonunda kapı süsümü bitirdim kızlar,çok içime sindi (asacak bir yer bulamadık eşim tuttu o yüzden )

Eklentiler

• 7185DF97-FDF4-4866-A2CC-4F3BD97775D6.webp
    32 KB · Görüntüleme: 85
Valla neye,kime inanacagimizi sasirdik.Dedigim gibi hadi yumurta yiyelim diyoruz.Gezen yumurta diye samanla tavuk kakasina bulanmis yumurtalari satiyolar.Cok fazla dusunmemek,irdelememek lazim heralde.
Evet irdeledikce hayat çekilmez oluyo ama yine de mümkün mertebe dikkat etmek lazım

Magnezyum kramplar için değil mi. Özellikle bacaklarda..
Karında gerilme sertlik bebeğin kendisiyle ilgili diye biliyorum
Magnezyum tüm kaslarla ve kemiklerdeki kireclenmeyle ilgili . Yani karın kasları da dahil ,rahim içi kasları da dahil ama bebek toplandığında bazen bir noktayı zorluyor dönüyor ittiriyor o bebekle ilgili

Ben de öyle muamele goruyodum hatta zayıf olduğum için sağlıklı çocuk doguramayacagimi falan dusunuyodu. Eşime de demiş önce kilo alsın ,kilo almadan hamile kalmasın taşıyamaz bu demiş tüm testlerim iyi gelince bile inanmiyo

Ya kaynanam sürekli benim.cocuklarim hızlı büyüdü hatta uzun doğdu yenidoğan almayalım dedi ben anlamadım ki çocuk hemen 3 aylık kıyafetli giyiyor

Herkes oyle diyor. Ama yenidogan ile 0-3 arasinda fark var. Yenidogan daha minik oluyor. Yani evet elbette hizli buyuyecekler ama 1 gunde de buyumezler 4 5 tane de giyebilecegi kiyafet olmali cok cabuk kirletiyorlarmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…