Ben tulumlatakım alayim en iyisi demi canım zıbın yeterlimi sence
Tamam canım sagolasin bi eksik kaldı gibi hissediyorum zaten alayim bi kaç bisey dahaYeter gibi canim. Benim de asagi yukari o kadar vardir saymadim ama. Birkac tane de yarim kollu ve sifir kollu zibin alabilirsin ben 3 tur zibin da aldim.
Ama gerçekten öyle keyfi yemiyor değilsin ki almayan mideye napabilirsin sen. Bak ben hamile oldugumu bilmeden polis alımına başvurup spora gittim atladım zıpladım ne taklalar açtım meger hamileymişim tesadüf ögrendim. Okadar taklaya ragmen hiç bişey olmadı cünkü Allah yaşamasını istedi. Oyüzden sen tedbirini al takdir AllahtanZaten ben herseyi Allaha bıraktım.. O zaten benim bile değil.. Kendim istedgm zmn olmayan bir evlat benim olamaz ki.. O da Allahin bir kulu.. Diyorum yiyecek ekmegi varsa rabbim saglikli sekilde dogmasina izin verir.. Biraz geri kafalilik mi olcak bilmiyorum ama annem beni de kardeslerimi de sadece makarna yiyerek buyuttum dio.. O zmnki maddi sartlarla simdi bir degil ama.. Allah bir kuluna ömür biciyorsa yesem de yemesem de Allahin dedigi olacak diyorum.. Kendimi böyle yatistiriyorum
Yaz ortasinda hasta olmayi becermek de bir basari...hasta oluyorum resmen. Bogaz hassasligi/kasintisi, burun akmasi, surekli hapsirma ve halsizlik. Nolur tam olmadan kesilsin hamilelikte iyice uzun suruyor hastalik. 7 aylik hamileyken hic cekilmiyor
Ama gerçekten öyle keyfi yemiyor değilsin ki almayan mideye napabilirsin sen. Bak ben hamile oldugumu bilmeden polis alımına başvurup spora gittim atladım zıpladım ne taklalar açtım meger hamileymişim tesadüf ögrendim. Okadar taklaya ragmen hiç bişey olmadı cünkü Allah yaşamasını istedi. Oyüzden sen tedbirini al takdir Allahtan
Benimkide oyle. Bayramda sofrada oglum bunuda ye oglum sunuda ye. Bana sesleniyor dolapta dondurma var ogluma ver yesin. Oglum sunu sever ver yesin vs.... demiyorkibu kız hamile. Kızım dolapta dondurma var cikartin birlikte yeyin demiyor. Birde bir kac kez bana tek hamile senmisin dedi. Ziruma gitti cogu seyi. Arkamdan konusurken yakaladımYa ben cuma gittim.. Canınız çekmez inşallah ama visne kompostosu yapmış.. Eşime icsin diye bir sürü şey söyledi.. Bana bir kelime etmedi.. Icimde kaldi visne kompostosu öyle böyle değilbi de eymene anne ayni besige yatak yapar misin dedim.. Hic yaparim filan da demedi.. Para vermiyim diye istedim diyorum bu sefer mirin kirin etti.. Bana iki yun yastik yapmisti.. Bozalim dedim gerekirse bi yorgan da bozalim yapalim dedim.. Bi suru laf soyledi.. Ben yapar diye dusunuyodum şok oldum bi de kuruşu hesaplayan insan benim kaynanam hosuna gider yapar diyodum.. Hiç yaparim demedi.. Bende sinir oldum.. Gitcem park beşik yatagi alcam valla.. Bugun baktim kraftinki biraz hosuma gitti de pahaliydi ebebekte.. Ins uyguna bulurum
Bende aglamaktan cok sinire sebep oluyo kaynana.. Esimle birbirimize giriyorz ne zmn kaynanamla çok gorussekherseye karışan bir insan olunca insanin siniri bozuluyor
Ben 2 pazen 1 müslin diktim. 1 takim nevresim yaptim. 1 takimda süpriz yastik yapasim var . Duydun mu hicDaha battaniyelik kumaş alıcam
Canim millete bakma. Hastane cikisi ve alt ust en az 5 tane olsun. Ben gunde öyle oluyorduki 3 kere degistigim oluyordu. Kızım kusuyordu. Degisiyordum,altini her acisimizds işiyordu sicradiginda degisiyordum. ha dediginde 2 takimi makinede yikayamiyorsun. Ayrica ben hastane cikislarini 40 cikana kadar giydirdim.Herkes oyle diyor. Ama yenidogan ile 0-3 arasinda fark var. Yenidogan daha minik oluyor. Yani evet elbette hizli buyuyecekler ama 1 gunde de buyumezler 4 5 tane de giyebilecegi kiyafet olmali cok cabuk kirletiyorlarmis.
Aynen beş takm almıştım yenidoğan takım sonra az geldi doğumdan sonra esimi habire e bebeğe gönderip tulum falan aldırdım. Yakınlarda bu tarz bebek mağazaları varsa doğumdan sonra eksikleri aldirabilirz üç takım hiç yetmio bile. Hele erkek bebekse bezi actigin an suratina kadar çiş yapioBenimkide oyle. Bayramda sofrada oglum bunuda ye oglum sunuda ye. Bana sesleniyor dolapta dondurma var ogluma ver yesin. Oglum sunu sever ver yesin vs.... demiyorkibu kız hamile. Kızım dolapta dondurma var cikartin birlikte yeyin demiyor. Birde bir kac kez bana tek hamile senmisin dedi. Ziruma gitti cogu seyi. Arkamdan konusurken yakaladım
Ben 2 pazen 1 müslin diktim. 1 takim nevresim yaptim. 1 takimda süpriz yastik yapasim var . Duydun mu hic
Canim millete bakma. Hastane cikisi ve alt ust en az 5 tane olsun. Ben gunde öyle oluyorduki 3 kere degistigim oluyordu. Kızım kusuyordu. Degisiyordum,altini her acisimizds işiyordu sicradiginda degisiyordum. ha dediginde 2 takimi makinede yikayamiyorsun. Ayrica ben hastane cikislarini 40 cikana kadar giydirdim.
6.ayi bitirdik 7.ayin icindeyizCanım ayniyizseninle ve merak ediyorum biz.kac aylık olduk:)
Aaaa hayır nasıl birşey oBenimkide oyle. Bayramda sofrada oglum bunuda ye oglum sunuda ye. Bana sesleniyor dolapta dondurma var ogluma ver yesin. Oglum sunu sever ver yesin vs.... demiyorkibu kız hamile. Kızım dolapta dondurma var cikartin birlikte yeyin demiyor. Birde bir kac kez bana tek hamile senmisin dedi. Ziruma gitti cogu seyi. Arkamdan konusurken yakaladım
Ben 2 pazen 1 müslin diktim. 1 takim nevresim yaptim. 1 takimda süpriz yastik yapasim var . Duydun mu hic
Canim millete bakma. Hastane cikisi ve alt ust en az 5 tane olsun. Ben gunde öyle oluyorduki 3 kere degistigim oluyordu. Kızım kusuyordu. Degisiyordum,altini her acisimizds işiyordu sicradiginda degisiyordum. ha dediginde 2 takimi makinede yikayamiyorsun. Ayrica ben hastane cikislarini 40 cikana kadar giydirdim.
Aynen canım hem kolay hem leziz :)O zaman buzlukluk yapayım hem yapımı kolay
Ellerine sağlık ne güzel olmuşsonunda kapı süsümü bitirdim kızlar,çok içime sindi(asacak bir yer bulamadık eşim tuttu o yüzden )
Benimkide oyle. Bayramda sofrada oglum bunuda ye oglum sunuda ye. Bana sesleniyor dolapta dondurma var ogluma ver yesin. Oglum sunu sever ver yesin vs.... demiyorkibu kız hamile. Kızım dolapta dondurma var cikartin birlikte yeyin demiyor. Birde bir kac kez bana tek hamile senmisin dedi. Ziruma gitti cogu seyi. Arkamdan konusurken yakaladım
Aynıyız sizinle gün olarakEllerine sağlık ne güzel olmuş ❤
Kullandınız mı göğüs ucu çıkartıcı aparatı?Canim git bir görün icin rahat eder hemde bebisi gorursun.
Emzik ve biberon avent aldim. Biberon anne memesi ile uyumlu olan natural olani aldim.
Gogus ucu çıkartıcı bir aparat var. Ondan alabilirsin. Hala gogus ucun olmazsa silikon gogus uclari var onu takarak emzire bilirsin. Ikisininde resmini atiyorum.
Eki Görüntüle 2295777 Eki Görüntüle 2295779
Ya bi türlü ayı bilemedim bazen 6 diyorum bazen 7 bide benim.karnim çıkmadı fazla 3 aylık hamile gibiyim 7 desem herkes şok:)6.ayi bitirdik 7.ayin icindeyiz
Benim de çıkmadı aynenYa bi türlü ayı bilemedim bazen 6 diyorum bazen 7 bide benim.karnim çıkmadı fazla 3 aylık hamile gibiyim 7 desem herkes şok:)
Göğüs ucu çıkartıcı aparat i kensinlikle tavsiye ederim. Ben doğum yaptinca hemşire geldi iki göğsümu sıktı baktı senin sütun yok emzir ama mama vercez dedi gitti hiç ugrasmadi. Sonra bizim bı akraba geldi hemen kocami eczaneye yolladı aparatı aldık bı kaç denemede hem bebek tutucak kadar ucu çıkardı hem de pompa görevi gördüğü için sütümu getirdi. Zaten emzirirken sadece ucu verilmez bebeğin azgina memenin kahverengi kisminin tamamını bebeğin ağzına verince asıl doğru emme sağlanır. Bu şekilde bebek çekince bütün süt kanalları çalışır. Ucu olmasada emme sağlanır yani.Kullandınız mı göğüs ucu çıkartıcı aparatı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?