2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ama gerçekten öyle keyfi yemiyor değilsin ki almayan mideye napabilirsin sen. Bak ben hamile oldugumu bilmeden polis alımına başvurup spora gittim atladım zıpladım ne taklalar açtım meger hamileymişim tesadüf ögrendim. Okadar taklaya ragmen hiç bişey olmadı cünkü Allah yaşamasını istedi. Oyüzden sen tedbirini al takdir Allahtan

Geçmiş olsun canım.. Allah şifa versin

Bende valla hiç ihtimal vermiodum.. Hunharca cam sildim.. Tül yikadim.. Evi bastan asagi temizlemistim.. Meger hamileymisim.. Temizlikten 5 gun sonra ogrendim hamile olduğumu valla hicbi annenin yavrusu için kötü bisey yapcani dusunmuyorum.. Herkes kendi cabasi dahilinde yavrusu için elinden geleni yapmaya çalışıyor.. Bugune de şükür.. Allah sag salim kucagimiza almayi nasip etsin

Benimkide oyle. Bayramda sofrada oglum bunuda ye oglum sunuda ye. Bana sesleniyor dolapta dondurma var ogluma ver yesin. Oglum sunu sever ver yesin vs.... demiyorkibu kız hamile. Kızım dolapta dondurma var cikartin birlikte yeyin demiyor. Birde bir kac kez bana tek hamile senmisin dedi. Ziruma gitti cogu seyi. Arkamdan konusurken yakaladım
Daha battaniyelik kumaş alıcam
Ben 2 pazen 1 müslin diktim. 1 takim nevresim yaptim. 1 takimda süpriz yastik yapasim var . Duydun mu hic
Herkes oyle diyor. Ama yenidogan ile 0-3 arasinda fark var. Yenidogan daha minik oluyor. Yani evet elbette hizli buyuyecekler ama 1 gunde de buyumezler 4 5 tane de giyebilecegi kiyafet olmali cok cabuk kirletiyorlarmis.
Canim millete bakma. Hastane cikisi ve alt ust en az 5 tane olsun. Ben gunde öyle oluyorduki 3 kere degistigim oluyordu. Kızım kusuyordu. Degisiyordum,altini her acisimizds işiyordu sicradiginda degisiyordum. ha dediginde 2 takimi makinede yikayamiyorsun. Ayrica ben hastane cikislarini 40 cikana kadar giydirdim.

Aynen beş takm almıştım yenidoğan takım sonra az geldi doğumdan sonra esimi habire e bebeğe gönderip tulum falan aldırdım. Yakınlarda bu tarz bebek mağazaları varsa doğumdan sonra eksikleri aldirabilirz üç takım hiç yetmio bile. Hele erkek bebekse bezi actigin an suratina kadar çiş yapio hopp battaniye giysi kundak hemen kirliye bebek banyoya ah gidi günler şimdi tekrar yasicaz inşallah

Aaaa hayır nasıl birşey o

Ellerine sağlık.. Güle güle kullansın oğlun

Aynı kaynana ışte.. Varya ben en iyi olanindan bile korkarim.. Onlarin kodlarinda var kaynanalik bi konu olunca oglunu ezdirmez.. Sanki kız annesi gibi.. Benim kaynana fena yaa.. Anlatsam varya şok olursunuz.. Taniyanlar biliyo huyunu çünkü

Kullandınız mı göğüs ucu çıkartıcı aparatı?

Kullandınız mı göğüs ucu çıkartıcı aparatı?
Göğüs ucu çıkartıcı aparat i kensinlikle tavsiye ederim. Ben doğum yaptinca hemşire geldi iki göğsümu sıktı baktı senin sütun yok emzir ama mama vercez dedi gitti hiç ugrasmadi. Sonra bizim bı akraba geldi hemen kocami eczaneye yolladı aparatı aldık bı kaç denemede hem bebek tutucak kadar ucu çıkardı hem de pompa görevi gördüğü için sütümu getirdi. Zaten emzirirken sadece ucu verilmez bebeğin azgina memenin kahverengi kisminin tamamını bebeğin ağzına verince asıl doğru emme sağlanır. Bu şekilde bebek çekince bütün süt kanalları çalışır. Ucu olmasada emme sağlanır yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…