2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Sağol canım Sleppy denediğine de memnun kaldım en azından aklımız kalmamış oldu
Safra da mi etkiliyormus ki.. Eger yine yuksek cikarsa doktor ister heralde ultrason.. Benimde aklimda bulunsun
Evet çıkan tıkanma herhangi bir durum etkiliyormuş hepsini kanda baktılar en sonunda da ultrasonla baktılar en azından için rahat etmiş olur

sonunda kapı süsümü bitirdim kızlar,çok içime sindi (asacak bir yer bulamadık eşim tuttu o yüzden )
Harika olmuş canım ne marifetlisiniz ya benim elimden gelmiyor mübarek böyle şeyler sipariş vereceğim
Kızlar benim 0-3 aylık 9 tane kollu zıbın iki tane kadife tulum bir tane alt üst var yavyetermi acaba diğerleri 3-6 aylik
Canım ben tulum değil de çıtçıtlı ve alt pijama daha kullanışlı gibi düşünüyorum onları ekleyebilirsin istersen bir kaç tane daha ben öyle yaptım hatta tulumum hiç yok bende tulum alayım bari

Ay valla hafta içi hiç işim olmaz maşallah sana
Ancak hafta sonu ilgilenebiliyorum ev ile

Aaaa hayır nasıl birşey o

Ellerine sağlık.. Güle güle kullansın oğlun
Teşekkür ederim canim. Dur link atayim. Yanliz ben pikesini pike kumasiyla yapmayi dusunuyorum.
"ismihazan, post: 60773123, member: 779813"]
Kullandınız mı göğüs ucu çıkartıcı aparatı?
[/QUOTE]
Hayir canim kullanmadim ama kullanan herkes memnun.

Ay valla hafta içi hiç işim olmaz maşallah sana
Ancak hafta sonu ilgilenebiliyorum ev ile
Hafta sonu bayram haftasına giriyorduk mecburen yaptık canım kız kardeşim 36.haftasında çok şükür ne olur ne olmaz diye yapalım dedik bayramdan sonra nasipse poğaça börek kurabiye işlerine gireceğiz bir de köfte yapıp buzluğa atacağız iş bitmiyor ki en azından doğumundan önce onları halledelim daha yapamayız

Köfte olayını hallettim çok şükür cnm

Maşallah aileye arka arkaya kuzular geliyor desene :)

Teşekkür ederim canim. Dur link atayim. Yanliz ben pikesini pike kumasiyla yapmayi dusunuyorum.
[/QUOTE]
Çok değişik ya
Bu kumaş birwz sert olur ama yorganı falan evde mi kullanıcan dışarı mı onu çözemedim

Amin inşallah canım benim Sen nasılsın

Sıcaklara hiç gelemiyorum valla, menepozzlu teyzelere benzedim Onun dışında çok şükür iyiyim. Doktor ilk hedefimiz 30. Hafta dedi 30’a kitlendim lakin daha çoooook var sırasıyla diğer haftaları da sağlıkla görürüz inşallah

Rabbim hepimize hayırlı hamilelik ve doğum nasip etsin inşallah cnm

Amin inşallah canım Geçer geçer 30 da olur Allahın izniyle 40 da inşallah Sıcaklar beni de bunaltıyor evde vantilatörle odadan odaya dolaşıyorum iş yaparken
teşekkürler kızlar daha güzelleri sizin olsun hiç zor bir şey değil hatta yapmaya başlayınca bu muydu diyor insan o kadar kolay ki
Bu model de aklımda hep başka bir model var istediğim kararsızım bunu da her an yapabilirim

[/QUOTE]
annem bana yaptı süpriz yastık güzel bişe bence

Bu model de aklımda hep başka bir model var istediğim kararsızım bunu da her an yapabilirim
vaktin varsa başına oturduğunda 1-1,5 saate bitiyor. ben oyalana oyalana bitirdim benim de aklımdaki farklıydı hatta malzemeleri de almıştım ama sonradan buna karar verdim diğerleri evde duruyor napıcam onları bilmiyorum

bildigim kadarı ile zeynep kamil hastanesinde sezeryan sonrası normal dogumu destekleyen doktorlar var ama cogu devlet hastanesi desteklemiyor eski iç dikişlerin derecesini bilemiyoruz diyorlar.

Kızlar kasılmalarıniz var mı. Böyle nefessiz kalacak gibi.karinda sertlik

dün gece öyleydim perişan oldum aglamamak icin zor tuttum kendimi bugün daha iyiyim daha 2 ay var bu sekilde devam mı edecek acaba?

benimde evi bence atese vermem lazım temizlenecek modda cıktı sanırım.
İşe git sabah 7:30 da cıkıyoruz. Aksam gel yemek yap ye kaldır derken bide 6 yaş junior ile mümkün degil. Özellikle ögleden sonraları daha da agırlasıyorum. Siz iyi gece 12 de o enerjiyi bulmussunuz kendinizde maşallah

Benim düşündüğüm yapabileceğim gibi bir şey değil canım çerçeveli ledli falan led olmasa da olur da tahta içine böyle fil balon gibi şeyler koymuşlar yerleştirmesi için malzemelerini bir yerden bulamam gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…