- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Sağol canımBenim eşimde sevmiyor. Annesi yapip veriyor ama kullanmıyorum duruyor öyle. Bana yapma diyorum gelirken sakın getirme kullanmiyoruz diyorum ama dinlemiyor.
Kaşar peyniri tuket bol bol. Onda hepsinden cok kalsiyum varmis.
Buda güzelmiş buda olur.
Islak mendil sleepy naturel
Deterjan baby me %100 bitkisel sabun tozu
Bez prima. 3 gündür kızımda sleepy kullandim bir kez daha denemek için. Acayip pisik oldu. Evet dogal pamuk guzel bez ama bir kez cis yapsin altı islak kalıyor. Kuruluk sağlamıyor. Yeni dogan bir cilt kim bilir nasil pisik olur . O yuzden sleepyden vazgectim.
Evet çıkan tıkanma herhangi bir durum etkiliyormuş hepsini kanda baktılar en sonunda da ultrasonla baktılar en azından için rahat etmiş olurSafra da mi etkiliyormus ki.. Eger yine yuksek cikarsa doktor ister heralde ultrason.. Benimde aklimda bulunsun
Harika olmuş canım ne marifetlisiniz ya benim elimden gelmiyor mübarek böyle şeyler sipariş vereceğimsonunda kapı süsümü bitirdim kızlar,çok içime sindi(asacak bir yer bulamadık eşim tuttu o yüzden )
Canım ben tulum değil de çıtçıtlı ve alt pijama daha kullanışlı gibi düşünüyorum onları ekleyebilirsin istersen bir kaç tane daha ben öyle yaptım hatta tulumum hiç yok bende tulum alayım bariKızlar benim 0-3 aylık 9 tane kollu zıbın iki tane kadife tulum bir tane alt üst var yavyetermi acaba diğerleri 3-6 aylik
bayıldım çok güzel olmuş ellerine sağlıksonunda kapı süsümü bitirdim kızlar,çok içime sindi(asacak bir yer bulamadık eşim tuttu o yüzden )
ben bu listeden bakıyorum yoksa çok kafam karışıyor 8. aya girdim diyorum6.ayi bitirdik 7.ayin icindeyiz
Günaydın güzel annelerDün akşam kızkardeşim ve benim için 25 kg civarı menemenlik yaptık annemle sanırım tamamını doğradım mecburen biri soyuyor biri doğruyor biri pişiriyor erkeklerde anca yesin sabah işe sürünerek geldim ama iş bitti
Teşekkür ederim canim. Dur link atayim. Yanliz ben pikesini pike kumasiyla yapmayi dusunuyorum.Aaaa hayır nasıl birşey o
Ellerine sağlık.. Güle güle kullansın oğlun
Hafta sonu bayram haftasına giriyorduk mecburen yaptık canım kız kardeşim 36.haftasında çok şükür ne olur ne olmaz diye yapalım dedik bayramdan sonra nasipse poğaça börek kurabiye işlerine gireceğiz bir de köfte yapıp buzluğa atacağız iş bitmiyor ki en azından doğumundan önce onları halledelim daha yapamayızAy valla hafta içi hiç işim olmazmaşallah sana
Ancak hafta sonu ilgilenebiliyorum ev ile
Köfte olayını hallettim çok şükür cnmHafta sonu bayram haftasına giriyorduk mecburen yaptık canım kız kardeşim 36.haftasında çok şükür ne olur ne olmaz diye yapalım dedik bayramdan sonra nasipse poğaça börek kurabiye işlerine gireceğiz bir de köfte yapıp buzluğa atacağız iş bitmiyor ki en azından doğumundan önce onları halledelim daha yapamayız
İyi yapmışsın canım büyük kolaylık cidden hazır köfteKöfte olayını hallettim çok şükür cnm
Maşallah aileye arka arkaya kuzular geliyor desene :)
Akran kuzenler keyifle büyüyor cnm ❤İyi yapmışsın canım büyük kolaylık cidden hazır köfteÇok şükür canım Rabbim nasip etti inşallah beraber büyümeleri de nasip olur
Amin inşallah canım benimAkran kuzenler keyifle büyüyor cnm ❤
Hayir canim kullanmadim ama kullanan herkes memnun.Teşekkür ederim canim. Dur link atayim. Yanliz ben pikesini pike kumasiyla yapmayi dusunuyorum.
"ismihazan, post: 60773123, member: 779813"]
Kullandınız mı göğüs ucu çıkartıcı aparatı?
Amin inşallah canım benimSen nasılsın
Ellerine sağlık ne güzel olmuş ❤
Harika olmuş canım ne marifetlisiniz ya benim elimden gelmiyor mübarek böyle şeyler sipariş vereceğim
teşekkürler kızlar daha güzelleri sizin olsunbayıldım çok güzel olmuş ellerine sağlık
Amin inşallah canımSıcaklara hiç gelemiyorum valla, menepozzlu teyzelere benzedimOnun dışında çok şükür iyiyim. Doktor ilk hedefimiz 30. Hafta dedi 30’a kitlendim lakin daha çoooook var sırasıyla diğer haftaları da sağlıkla görürüz inşallah
Rabbim hepimize hayırlı hamilelik ve doğum nasip etsin inşallah cnm ❤
Bu model de aklımda hep başka bir model var istediğim kararsızım bunu da her an yapabilirimteşekkürler kızlar daha güzelleri sizin olsunhiç zor bir şey değil hatta yapmaya başlayınca bu muydu diyor insan o kadar kolay ki
Hayir canim kullanmadim ama kullanan herkes memnun.Teşekkür ederim canim. Dur link atayim. Yanliz ben pikesini pike kumasiyla yapmayi dusunuyorum.
"ismihazan, post: 60773123, member: 779813"]
Kullandınız mı göğüs ucu çıkartıcı aparatı?
vaktin varsa başına oturduğunda 1-1,5 saate bitiyor. ben oyalana oyalana bitirdim benim de aklımdaki farklıydı hatta malzemeleri de almıştım ama sonradan buna karar verdim diğerleri evde duruyor napıcam onları bilmiyorumBu model de aklımda hep başka bir model var istediğim kararsızım bunu da her an yapabilirim
Eğitim araştırma hastanelerinde sezeryandan sonra normal doğum yaptıran uzmanlar var yani bu alanda uzmanlıkları . Bir araştır istersen onlar vücudunuzun buna uygun olup olmadığını daha iyi bilir ve bunu sık sık yaptıkları için net bilgi verir
Kızlar kasılmalarıniz var mı. Böyle nefessiz kalacak gibi.karinda sertlik
Benim de mutfak dolaplarımı temizlemem lazım . içleri temiz sadece kapakları silicem ama sıfır güç, balkon yıkıcam sıfır güç. Havalar da sıcak gündüz iyice takatsizim. Dün üst ve karşı komşum yok diye saat gece 12 de süpürge açtım uykum kaçınca
Benim düşündüğüm yapabileceğim gibi bir şey değil canım çerçeveli ledli falan led olmasa da olur da tahta içine böyle fil balon gibi şeyler koymuşlar yerleştirmesi için malzemelerini bir yerden bulamam gibivaktin varsa başına oturduğunda 1-1,5 saate bitiyor. ben oyalana oyalana bitirdim benim de aklımdaki farklıydı hatta malzemeleri de almıştım ama sonradan buna karar verdim diğerleri evde duruyor napıcam onları bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?