Benim düşündüğüm yapabileceğim gibi bir şey değil canım çerçeveli ledli falan led olmasa da olur da tahta içine böyle fil balon gibi şeyler koymuşlar yerleştirmesi için malzemelerini bir yerden bulamam gibi
Ciddi misin canım şöyle bir modeli yapabilir miyim diyorsun 145 TL fiyat istemişti bir yerAslinda okadar basit ki.Ledler.elektrikcide 10 lira 1 metresi ya da hepsiburada da.Cerceveler 20 liraya satiliyor.Su toplar da.boy boy paket halinde satiliyor tum alisveris sitelerinde.Yani yapilmak istense toplam 60-70lira maliyeti var o ledli toplu cercevelerin.Ayicigi 7 liraya aldim pleksiciden.Ama icime tam sinsin diyorsan tabi uyguna siparis verilir canim
Çok değişik yaHayir canim kullanmadim ama kullanan herkes memnun.
annem bana yaptı süpriz yastık güzel bişe benceHayir canim kullanmadim ama kullanan herkes memnun.
Ister evde ister disarida yer kaplamıyor. Bir yere giderken koy cantaya. Fermuarli olan alt açma. Icindeki yorgani ben yapmayacam. Saglikli degil icine elyaf koymus. Onun yerine pike gibi birsey yapacam. Aslinda birsey hosuma gitti. Seninde fikrini alayim. Yorgan yerine bayanin biri önü müslin arkasi pazen seklinde pike yapmış. Bende pikesini oyle yapayim gerisini ayni yapayim diyorum. Hatta gecen sorduğum canavarli müslin o yuzdendi. Bak pikenin resmi.Çok değişik ya
Bu kumaş birwz sert olur ama yorganı falan evde mi kullanıcan dışarı mı onu çözemedim
Dogsa da bitmicek bu endiseler.. Büyüdükçe endisenin türü degisecek.. Anne baba olmak böyle birşey sanırım
Tecrübeli anneler benim bir sorum var. Bende hiç göğüs ucu yok, hatta biri dümdüz bir diğeri de içe doğru duruyor hafif. Bu göğüsler bana doğumdan sonra sıkıntı çıkaracak gibi. Ne yapmam lazım öncesinde göğüs ucu nasıl çıkar, böyle problemi olan var mıydı
nım. Daha ekşimsi oluyor ben de binyılın buzluk yapıdan o nedenle taze tadı kalsın diye. Yenmeyecek bir şey değil ama taze lezzeti arıyorsan yok
Kızlar nasılsınız. Ben artık sıkıldım hamilelikten hala kusuyorum ve bıktım bu durumdan tam geçti artık diyorum geri dönüyor. Öyle halsizimki hiç kıpırdamadan uzansam uyku zaten yokta. Sürekli ağlama modundayım herşeyi yanlış anlıyorum saçma sapan Bi haldeyim,
Elle sağılan manuel pompadan daha iyidir diye düşünüyorum ama kullanmadan bilemeyeceğiz sanırımAynen canım doğuma kadar çekeceğim gibi görünüyor
29 haftalıkken o kilodaydı canım
Yiyorum aslında ama geçmiyor emily kaşar peynir önerdi onları da listeye ekleyeceğim
Bunu bende merak ediyorum gerçekten iyi mı? Gördüm ama emin olamadım kullanımı rahat mı?
Bende yapmayi dusunuyorum. Saglikla kullan canimIster evde ister disarida yer kaplamıyor. Bir yere giderken koy cantaya. Fermuarli olan alt açma. Icindeki yorgani ben yapmayacam. Saglikli degil icine elyaf koymus. Onun yerine pike gibi birsey yapacam. Aslinda birsey hosuma gitti. Seninde fikrini alayim. Yorgan yerine bayanin biri önü müslin arkasi pazen seklinde pike yapmış. Bende pikesini oyle yapayim gerisini ayni yapayim diyorum. Hatta gecen sorduğum canavarli müslin o yuzdendi. Bak pikenin resmi.
Eki Görüntüle 2296069
annem bana yaptı süpriz yastık güzel bişe bence
Ciddi misin canım şöyle bir modeli yapabilir miyim diyorsun 145 TL fiyat istemişti bir yer
Eki Görüntüle 2296068
Daha önce pişirmeden atıp denemiş miydin cnmvalla 6 yasında oglum var sanırım en cok bu sene zorlandım sorgulayan ögrenen bir cocuk ve gittikce iyiyi kötüyü herseyi alıyor kötünün neden kötü olduguna ikna edemezsek de kullanmaya devam ediyor bence bebeklikleri yorucu ama kolay büyüklükleri daha az yorucu ama zor oluyor :S
bence doktoruna danıs cnm belkide hamilelikte önerecegi seyler olur belki şimdilerden yapman gereken birseydir,
ben fasulyeleri yıkadım ayıkladım dogradım ve posetleyip hic pişirmeden buzluga attım valla.
bence hormonlar seni de ele geçirmiş bende ara ara öyleyim deli gbi aglıyorum durduramıyorum kendimi
kolay gelsin canım,herkes buzluğa bir şeyler atıyor bir ben kaldım galiba buzluk bomboşKızlar.. Bugün çok işim var.. Evi toplucam.. Yemek yapcam ve buzluga ne kadar yapabilirsem mozaik pasta atcam.. Insallah yetistiririm.. Bugunde uyuyasim tutmuş.. 12ye doğru uyandımneyse ben kaciyom.. Aksam okurum sohbetlerinizi.. Herkese güzel bir gün diliyorum
Kizlar bnm cok fazla mantarim ve akintm var
Acaba ayni sorunu yasayan ve cözebilen varmi .doktor bi şase verdi kullandm 1 hafta rahatlatti sonrasinda yine ayni .cokciddi sknti veriyo akintmda asiri oluyodevamli ic camasir degistrmekten gina geldi
Kızlar kontrole gittim minikkuşum gayet sağlıklıymış çok şükür içim rahatladı,ilk nst ye de girdikbenim gibi bebişkosu bi kaç gün sessiz olup endişe eden olursa içi rahat olsun diye yazayım dedim ❤
Ya ben cuma gittim.. Canınız çekmez inşallah ama visne kompostosu yapmış.. Eşime icsin diye bir sürü şey söyledi.. Bana bir kelime etmedi.. Icimde kaldi visne kompostosu öyle böyle değilbi de eymene anne ayni besige yatak yapar misin dedim.. Hic yaparim filan da demedi.. Para vermiyim diye istedim diyorum bu sefer mirin kirin etti.. Bana iki yun yastik yapmisti.. Bozalim dedim gerekirse bi yorgan da bozalim yapalim dedim.. Bi suru laf soyledi.. Ben yapar diye dusunuyodum şok oldum bi de kuruşu hesaplayan insan benim kaynanam hosuna gider yapar diyodum.. Hiç yaparim demedi.. Bende sinir oldum.. Gitcem park beşik yatagi alcam valla.. Bugun baktim kraftinki biraz hosuma gitti de pahaliydi ebebekte.. Ins uyguna bulurum
Bende aglamaktan cok sinire sebep oluyo kaynana.. Esimle birbirimize giriyorz ne zmn kaynanamla çok gorussekherseye karışan bir insan olunca insanin siniri bozuluyor
sonunda kapı süsümü bitirdim kızlar,çok içime sindi(asacak bir yer bulamadık eşim tuttu o yüzden )
ftasında çok şükür ne olur ne olmaz diye yapalım dedik bayramdan sonra nasipse poğaça börek kurabiye işlerine gireceğiz bir de köfte yapıp buzluğa atacağız iş bitmiyor ki en azından doğumundan önce onları halledelim daha yapamayız
Daha önce pişirmeden atıp denemiş miydin cnm
ne güzel hem kuzen hem kardes hem en yakın arkadas olacaklar cok sanslılar
evet yapmıstım cnm tadında değişiklik yoktu. 6 paket falan koydum bende
kızlar selamlar nasılsınız?
mesajları okuya okuya geldim.
Magnezyum ve kramplar okudum bolca bende biraz aaştırmıstım size ufak bilgi vereyim
Soda da sandıgımızın aksine cok az magnezyum var ama dogal su seker vs olmadıgı icin saglıklı
Hurma da 100 gramda 58 mg
İşlenmemiş çiğ badem de 100 gramda 268 mg
Muz 100 gramda 27 mg
Ceviz 100 gramda 158 mg
Avokado da 100 gramda 29 mg gibi
bende simdiye kadar kan ilacı dısında destek kullanmadım vitamin magnezyum vs ama artık baya baya kramplarım oluyor. Dün aksam inanılmaz karnım agrıdı sanırım üsüttüm klima cam acmaktan. Eşim de bi korktu bana da caktırmıyor camasırların bir kısmını yıkamıstım ortada kaldı kızın camasırları ben biraz ütüleyip dolabına koyayım dogurunca hangisini istiyorsun hastaneye falan diye sordu. Gerçi bende bi ara korkmadım degil :S
Selam, benim de tahmini doğum tarihi 15-16 Ekim gibi görünüyor, doktora sezaryen konusunu sormuştum, en erken Ekim başı gibi olabilir bir aksilik olmazsa demişti şimdilik. İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınızKızlar sezaryen düşünüyorum da ben. Bayramdan sonra 32.haftaya girmiş olacağım. Doktor doğum için ne zaman gün verir? Tahmini doğum tarihimiz 18 ekim. Bayramdan sonra 19 ağustosta doppler ve nst çekilecek. Çok yüksek olmasa da şekerden dolayı erkenden nstye sokmaya başlayacağım seni demişti doktorum.
Teşekkür ederim inşallah siz de sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişiniziSelam, benim de tahmini doğum tarihi 15-16 Ekim gibi görünüyor, doktora sezaryen konusunu sormuştum, en erken Ekim başı gibi olabilir bir aksilik olmazsa demişti şimdilik. İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?