Ben çalışmıyorum ama yine zor oluo evi çekip çevirmesi yapmasına yapiyorum ama geceleri çok ağrım oluyor sonra. Evi ateşe vermek degilde eski yıllarda casper bilgisayar reklami vardı. Genç çocuk bekar evinde yaşıyor ev çok dağınık annesi arıyor sana geldik asonsor bekliyoruz diye. Çocuk ailesi asonsor e binip kapıya çıkana kadar bı çöp poşeti ne bütün dağınıklığı toplayıp çöpe atiodubildigim kadarı ile zeynep kamil hastanesinde sezeryan sonrası normal dogumu destekleyen doktorlar var ama cogu devlet hastanesi desteklemiyor eski iç dikişlerin derecesini bilemiyoruz diyorlar.
dün gece öyleydim perişan oldum aglamamak icin zor tuttum kendimi bugün daha iyiyim daha 2 ay var bu sekilde devam mı edecek acaba?
benimde evi bence atese vermem lazım temizlenecek modda cıktı sanırım.
İşe git sabah 7:30 da cıkıyoruz. Aksam gel yemek yap ye kaldır derken bide 6 yaş junior ile mümkün degil. Özellikle ögleden sonraları daha da agırlasıyorum. Siz iyi gece 12 de o enerjiyi bulmussunuz kendinizde maşallah
yedi aydır yanıyorum:) geçen artık yemek borum delindi bence diyodum, rennie şurupla yaşıyorum ara ara rahatlatıyo ama herkese iyi gelen şeyler farklı. az ve sık yemek, aşırı yağdan baharattan salçadan kaçınmak, tokken uzanmamak ve çift yastıkla yatmak beni az bişey rahatlatıyor, bazen de kefir. bi de bazen düşünmemeye çalışmak eğer mümkünse:)arkadaşlar mide yanmanız başladı mı sabahtan beri ağzıma geliyor benim yaa nedir sizde durumlar
Harikasın canım biraz araştırayım bakalımEn basitinden su fili arattim buldum baksana.hobi dunyasindanbirazcik netten arastiemayla ya da su ahsap dukkanlari var ya orayi biraz tirtiklasan hepsini bulursun.
Amin inşallah nasip olur canım anlaşsak denk gelemezdikne güzel hem kuzen hem kardes hem en yakın arkadas olacaklar cok sanslılar
evet yapmıstım cnm tadında değişiklik yoktu. 6 paket falan koydum bende
Hepsini tüketiyorum çok şükür kramp nadir ayda 1 anca oluyordur magnezyum yeni kullanmaya başladım oda karnımda kasılma gibi sertleşme oluyordu doktor başlattı dediğin gibi bunlar çok işe yarıyor sadece avokado zamanı değil gibi 2 tane geçende zor buldum hala değmedilerkızlar selamlar nasılsınız?
mesajları okuya okuya geldim.
Magnezyum ve kramplar okudum bolca bende biraz aaştırmıstım size ufak bilgi vereyim
Soda da sandıgımızın aksine cok az magnezyum var ama dogal su seker vs olmadıgı icin saglıklı
Hurma da 100 gramda 58 mg
İşlenmemiş çiğ badem de 100 gramda 268 mg
Muz 100 gramda 27 mg
Ceviz 100 gramda 158 mg
Avokado da 100 gramda 29 mg gibi
bende simdiye kadar kan ilacı dısında destek kullanmadım vitamin magnezyum vs ama artık baya baya kramplarım oluyor. Dün aksam inanılmaz karnım agrıdı sanırım üsüttüm klima cam acmaktan. Eşim de bi korktu bana da caktırmıyor camasırların bir kısmını yıkamıstım ortada kaldı kızın camasırları ben biraz ütüleyip dolabına koyayım dogurunca hangisini istiyorsun hastaneye falan diye sordu. Gerçi bende bi ara korkmadım degil :S
Ay sizi sapık gibi beğene beğene okuyup bitirdim yetiştim sonunda
autumnn çok geçmiş olsun geçen eşim de ilaç kullanmak istemeyince ıhlamur, nane, çörek otu, top karabiber ve ceviz içi kabuğunu azar azar karıştırdım demledim. bardağa da biraz bal ve bol limon sıktım, toparladı baya..az az oldukları için bence bebişe de pek dokunmaz istersen dene belki rahatlarsın
Akşam kontrol um var diye heycandan evi sabahtan topladim süpürdüm labobo klozet temizledim. Yemek yaptim süt pişirdim. Soguyunca mayalicam. Normalde hiç enerjim olmuyor ama kuzumu gorcem ya heycandan saatler gecmio.Kızlar.. Bugün çok işim var.. Evi toplucam.. Yemek yapcam ve buzluga ne kadar yapabilirsem mozaik pasta atcam.. Insallah yetistiririm.. Bugunde uyuyasim tutmuş.. 12ye doğru uyandımneyse ben kaciyom.. Aksam okurum sohbetlerinizi.. Herkese güzel bir gün diliyorum
tahmin edebiliyorum zaten normalde bile uyumak artık zorlaştı, inşallah çabucak toparlarsın. ceviz içindeki o ara zar kabuk öksürüğe çok iyi geliyor en azından varsa öksürüğün artmasın söktürsün o koca göbüşle öksürmek hapşurmak zorluyorCok sagol canim deneyecegim artik bir seyleryine gunduz neyse de gece cok kotu oluyor. Dun gece 1 dakika uyumamisimdir sanirim.
tahmin edebiliyorum zaten normalde bile uyumak artık zorlaştı, inşallah çabucak toparlarsın. ceviz içindeki o ara zar kabuk öksürüğe çok iyi geliyor en azından varsa öksürüğün artmasın söktürsün o koca göbüşle öksürmek hapşurmak zorluyor
Benm annem de daha bişey almadı ama ilk oğlumda besigini giysilerini kundagini yurutecini hepsini almisti örgüler ormustu. Şimdi buda erkek o yüzden pek bişey alinmasina gerek yok. Ama esimin annesi ilk doğumda küstük hiç bişey yapmadı ve bunda bı çorap dahi almadı. Doğumda alıp getirirse kiymeti olur mu bilemem artık çünkü ben tüm eksikleri tamamladim zaten . Düşünmek istemiyorum . Muhtaç olduğumuz için değil ama insan bebeği için heycanlaniyo yakinlarindan da beklio ister istemez.benimde vardı ciddi enfeksiyon toz olanı verdi dedigin gibi 1 hafta iyiydi sonra tekrar şikayetim artınca söyledim tekrar bu kez fitil verdi icinde 2 tane var birini bu gece digerini 3 gece sonra kullan dedi ama bi türlü kullanmak gelmedi icimden
oh oh maşallah sevindirmiş annesini
aman aglama demez bekelnti de yapma en güzeli kel kör ne isiniz varsa karı koca çözün tenezzül etmeyin bence
benim daha ne annem ne annesi tek bir corap almadı 30 hafta bitti.
cok güzel olmus cnm eline emegine saglık
Hmm peki ben doğumdan önce kullansam sıkıntı olur mu acaba süt getiriyor demişsiniz , yoksa doğumdan sonra mı kullanmak gerekirGöğüs ucu çıkartıcı aparat i kensinlikle tavsiye ederim. Ben doğum yaptinca hemşire geldi iki göğsümu sıktı baktı senin sütun yok emzir ama mama vercez dedi gitti hiç ugrasmadi. Sonra bizim bı akraba geldi hemen kocami eczaneye yolladı aparatı aldık bı kaç denemede hem bebek tutucak kadar ucu çıkardı hem de pompa görevi gördüğü için sütümu getirdi. Zaten emzirirken sadece ucu verilmez bebeğin azgina memenin kahverengi kisminin tamamını bebeğin ağzına verince asıl doğru emme sağlanır. Bu şekilde bebek çekince bütün süt kanalları çalışır. Ucu olmasada emme sağlanır yani.
Allah korkusu yok demekki bunlarda ben çok korkarım birini aRamazan bayramında bende ağladım laflarından dolayı
Rabbim ıslah etsin kalplerine merhamet versin başka dicek bişey bulamıyorumRamazan bayramında bende ağladım laflarından dolayı
Ev önemli değil canım şuanda sen iyileş yeter ki geçmiş olsunKizlar fenayim benhastaneye de gitmek istemiyorum var mi grip oksuruk ve bogaz yanmasina cozumleriniz? Beni hemen ayaga kaldiracak bir sey? Ev kalkmis gidiyor her yer her yerde
Yağlı ve acılı yediğimde olabiliyor canım ama henüz keskin yaşamadım nadirarkadaşlar mide yanmanız başladı mı sabahtan beri ağzıma geliyor benim yaa nedir sizde durumlar
Sağol canım benim cevabını veriyorum çok şükür öyle büyüğüme karşı çok saygılıyım ama o kadar yüzsüzleşti ki bana karşı artık alaycı davranıyorum ona boziyorum yine arlanmıyo eşim bile kabul ediyor annesinin tutumunu sadece kendi gruruma yediremiyorum bu konuma düştüm diyeOyy Allah yardımcın olsun canım ama valla değmiyor onların lüzumsuz laflarına aglama ya ver cevabını
Bende koymamıştım. Baktim herkes koyuyor bugün gaxa geldim fasulye aldim temizledim biraz pisirdim sogumasini bekliyorum dolaba atacam. Yavas yavas birseyler koyayim. Rahat olur kışın.kolay gelsin canım,herkes buzluğa bir şeyler atıyor bir ben kaldım galiba buzluk bomboş
38+4 de sezeryanla alıyorlar. Normal dogum tarihinden 10 gun önce. Mesela benim dogum tarihim 30 ekim gözüküyor. 19 ekimde alacak 20 ekim demisti pazara denk geliyor. Seninde 8 ekimde alirlar buyuk ihtomalKızlar sezaryen düşünüyorum da ben. Bayramdan sonra 32.haftaya girmiş olacağım. Doktor doğum için ne zaman gün verir? Tahmini doğum tarihimiz 18 ekim. Bayramdan sonra 19 ağustosta doppler ve nst çekilecek. Çok yüksek olmasa da şekerden dolayı erkenden nstye sokmaya başlayacağım seni demişti doktorum.
Ev önemli değil canım şuanda sen iyileş yeter ki geçmiş olsunBen genelde bala limon sıkıp yerim ılık suya bal limon yaparım toparlar ufaktan bir de pekmez keçiboynuzu özü falan direnç veriyor boğazı yumuşatıyor aynı şekilde ılık süt de
Hormonlardan oluyor canım burnum hep tıkalı gibiydi o açıldı mesela boğazımda atamadığım bir tıkanıklık var geçmiyorSagol canim pekmez yiyorum zaten bala limon sikayim bir de.Ben hayatimda bu hamilelik doneminde hastalandigim kadar hasta olmadim. Bu 4. falan olacak sanirim.
Ben nadir yaşıyorum ama bir kaç deneyimimi paylaşayım inşallah işe yarar sizlerde de.arkadaşlar mide yanmanız başladı mı sabahtan beri ağzıma geliyor benim yaa nedir sizde durumlar
Benimkine herkes bayıllıyor ölüyorlar onun için benim kaynanamın sorunu şu oğluna çok düşkün ölüyor ya böyle haşa tapıyor benide kıskanıyo o yüzden bulaşıyor bana ben kuma gibi hissediyorum kendimi diyim siz anlayınAynı kaynana ışte.. Varya ben en iyi olanindan bile korkarim.. Onlarin kodlarinda var kaynanalikbi konu olunca oglunu ezdirmez.. Sanki kız annesi gibi.. Benim kaynana fena yaa.. Anlatsam varya şok olursunuz.. Taniyanlar biliyo huyunu çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?