2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ay sizi sapık gibi beğene beğene okuyup bitirdim yetiştim sonunda
autumnn çok geçmiş olsun geçen eşim de ilaç kullanmak istemeyince ıhlamur, nane, çörek otu, top karabiber ve ceviz içi kabuğunu azar azar karıştırdım demledim. bardağa da biraz bal ve bol limon sıktım, toparladı baya..az az oldukları için bence bebişe de pek dokunmaz istersen dene belki rahatlarsın

Ben çalışmıyorum ama yine zor oluo evi çekip çevirmesi yapmasına yapiyorum ama geceleri çok ağrım oluyor sonra. Evi ateşe vermek degilde eski yıllarda casper bilgisayar reklami vardı. Genç çocuk bekar evinde yaşıyor ev çok dağınık annesi arıyor sana geldik asonsor bekliyoruz diye. Çocuk ailesi asonsor e binip kapıya çıkana kadar bı çöp poşeti ne bütün dağınıklığı toplayıp çöpe atiodu bazen bunu gerçekten istiyorum yattgim günler oğlum evi o kadar çok dagitiyor ki hızına şaşırıyorum bende o hızda toplayabilsem keşke. Ayakta iş yapmak problem değil ama eğilip doğrulama işleri çok zorluo beni ben evi toplarken bu tarz işleri hep oğluma veriyorum . Evi acayip dağıtır ama Allah'tan başak burcu ev toplanip temizlenince çok seviniyor canm evim çok güzel kokuo temiz oldu diye seviniyor

arkadaşlar mide yanmanız başladı mı sabahtan beri ağzıma geliyor benim yaa nedir sizde durumlar
yedi aydır yanıyorum:) geçen artık yemek borum delindi bence diyodum, rennie şurupla yaşıyorum ara ara rahatlatıyo ama herkese iyi gelen şeyler farklı. az ve sık yemek, aşırı yağdan baharattan salçadan kaçınmak, tokken uzanmamak ve çift yastıkla yatmak beni az bişey rahatlatıyor, bazen de kefir. bi de bazen düşünmemeye çalışmak eğer mümkünse:)

En basitinden su fili arattim buldum baksana.hobi dunyasindan birazcik netten arastiemayla ya da su ahsap dukkanlari var ya orayi biraz tirtiklasan hepsini bulursun.
Harikasın canım biraz araştırayım bakalım
ne güzel hem kuzen hem kardes hem en yakın arkadas olacaklar cok sanslılar

evet yapmıstım cnm tadında değişiklik yoktu. 6 paket falan koydum bende
Amin inşallah nasip olur canım anlaşsak denk gelemezdik
Hepsini tüketiyorum çok şükür kramp nadir ayda 1 anca oluyordur magnezyum yeni kullanmaya başladım oda karnımda kasılma gibi sertleşme oluyordu doktor başlattı dediğin gibi bunlar çok işe yarıyor sadece avokado zamanı değil gibi 2 tane geçende zor buldum hala değmediler Hurma son ay öneriliyor bu arada canım Geçmiş olsun yalancı sancılar ara ara yoklayacak gibi bizleri

Cok sagol canim deneyecegim artik bir seyler yine gunduz neyse de gece cok kotu oluyor. Dun gece 1 dakika uyumamisimdir sanirim.

Akşam kontrol um var diye heycandan evi sabahtan topladim süpürdüm labobo klozet temizledim. Yemek yaptim süt pişirdim. Soguyunca mayalicam. Normalde hiç enerjim olmuyor ama kuzumu gorcem ya heycandan saatler gecmio.

Cok sagol canim deneyecegim artik bir seyler yine gunduz neyse de gece cok kotu oluyor. Dun gece 1 dakika uyumamisimdir sanirim.
tahmin edebiliyorum zaten normalde bile uyumak artık zorlaştı, inşallah çabucak toparlarsın. ceviz içindeki o ara zar kabuk öksürüğe çok iyi geliyor en azından varsa öksürüğün artmasın söktürsün o koca göbüşle öksürmek hapşurmak zorluyor

Evet bol bol ceviz yiyordum zaten arttirayim. Sorma canim bir de bebek etkileniyor diye kafama takiyorum. Dun ben uyumadim ama o da hic uyumadi surekli tekmeledi. Kendime degil de ona bir sey olmasin huzursuz olmasin iste

Benm annem de daha bişey almadı ama ilk oğlumda besigini giysilerini kundagini yurutecini hepsini almisti örgüler ormustu. Şimdi buda erkek o yüzden pek bişey alinmasina gerek yok. Ama esimin annesi ilk doğumda küstük hiç bişey yapmadı ve bunda bı çorap dahi almadı. Doğumda alıp getirirse kiymeti olur mu bilemem artık çünkü ben tüm eksikleri tamamladim zaten . Düşünmek istemiyorum . Muhtaç olduğumuz için değil ama insan bebeği için heycanlaniyo yakinlarindan da beklio ister istemez.

Hmm peki ben doğumdan önce kullansam sıkıntı olur mu acaba süt getiriyor demişsiniz , yoksa doğumdan sonra mı kullanmak gerekir

Kizlar fenayim ben hastaneye de gitmek istemiyorum var mi grip oksuruk ve bogaz yanmasina cozumleriniz? Beni hemen ayaga kaldiracak bir sey? Ev kalkmis gidiyor her yer her yerde
Ev önemli değil canım şuanda sen iyileş yeter ki geçmiş olsun Ben genelde bala limon sıkıp yerim ılık suya bal limon yaparım toparlar ufaktan bir de pekmez keçiboynuzu özü falan direnç veriyor boğazı yumuşatıyor aynı şekilde ılık süt de

Oyy Allah yardımcın olsun canım ama valla değmiyor onların lüzumsuz laflarına aglama ya ver cevabını
Sağol canım benim cevabını veriyorum çok şükür öyle büyüğüme karşı çok saygılıyım ama o kadar yüzsüzleşti ki bana karşı artık alaycı davranıyorum ona boziyorum yine arlanmıyo eşim bile kabul ediyor annesinin tutumunu sadece kendi gruruma yediremiyorum bu konuma düştüm diye

kolay gelsin canım,herkes buzluğa bir şeyler atıyor bir ben kaldım galiba buzluk bomboş
Bende koymamıştım. Baktim herkes koyuyor bugün gaxa geldim fasulye aldim temizledim biraz pisirdim sogumasini bekliyorum dolaba atacam. Yavas yavas birseyler koyayim. Rahat olur kışın.
38+4 de sezeryanla alıyorlar. Normal dogum tarihinden 10 gun önce. Mesela benim dogum tarihim 30 ekim gözüküyor. 19 ekimde alacak 20 ekim demisti pazara denk geliyor. Seninde 8 ekimde alirlar buyuk ihtomal

Sagol canim pekmez yiyorum zaten bala limon sikayim bir de. Ben hayatimda bu hamilelik doneminde hastalandigim kadar hasta olmadim. Bu 4. falan olacak sanirim.

Sagol canim pekmez yiyorum zaten bala limon sikayim bir de. Ben hayatimda bu hamilelik doneminde hastalandigim kadar hasta olmadim. Bu 4. falan olacak sanirim.
Hormonlardan oluyor canım burnum hep tıkalı gibiydi o açıldı mesela boğazımda atamadığım bir tıkanıklık var geçmiyor

[/QUOTE]
arkadaşlar mide yanmanız başladı mı sabahtan beri ağzıma geliyor benim yaa nedir sizde durumlar
Ben nadir yaşıyorum ama bir kaç deneyimimi paylaşayım inşallah işe yarar sizlerde de.
- yastık kesinlikle yükseltilecek ben şuan dört yastıkla yatıyorum üçü govdemi ve başımı yükseltmek için diğeri bacak arama koyuyorum.
- kesinlikle beslenmeye dikkat edilecek. Tek seferde oturup mide dolduruldu mu daha çok yanma oluyo. Çünkü bagirsaklarimiz eskisi gibi çalışmıyor .yani bagirsaklarda ilerleme olmayınca mide kapağına baskı yapıyor ,geri geliyor falan
- kabızlık varsa yine şiddetli yanmalar olur. Bende kansızlık var o yüzden demir ilaçları da kullanıyorum o da daha çok kabızlık yapıyor . Her yemekten önce zeytin yağı yudumluyorum .kabızlığı onlemiyor ama afedersiniz kayganlığı sağladığı için her gün tuvalete cikiyorum ve ikinmiyorum . Kabızlık için de hazırladığım erik suları , ılık su , doktorun verdiği magnezyum, az az sık sık yemek, yediklerimi çok iyi cigbekem...
Gibi yöntemler uyguluyorum. Beni çok rahatlatıyor inşallah dizinde işinize yarar

Benimkine herkes bayıllıyor ölüyorlar onun için benim kaynanamın sorunu şu oğluna çok düşkün ölüyor ya böyle haşa tapıyor benide kıskanıyo o yüzden bulaşıyor bana ben kuma gibi hissediyorum kendimi diyim siz anlayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…