2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
canım hurmayı az tüketmek gerekiyor son aylarda öneriyorlar doğum sancılarını başlatıyormuş. o yüzden az yemekte fayda var son haftalarda ise baya yemek lazım

Deneyeyim canım bir sağol

Canım kramp önemli acillik oldum o yüzden

kramp tabi önemli arkadasım demek istedigim besinlerde sandıgımız gibi degil ben muzda daha cok oldugunu düşünüyordum yada soda da. Benimde ogluma hamileligimde 28 haftada dogum riski vardı doktor 2şer 3 er icirdi magnezyumu sonra da kes demeyi unuttu bende ictimde ictim sonuc 40 haftada gelmeyen bebek tamamen suni sancı ile dogum oldu :/ sanırım her gittigimizde doktora hatırlatmak lazım bunu iciyorum keselim mi devam mı diye

Kizlar fenayim ben hastaneye de gitmek istemiyorum var mi grip oksuruk ve bogaz yanmasina cozumleriniz? Beni hemen ayaga kaldiracak bir sey? Ev kalkmis gidiyor her yer her yerde

canım zencefil bogaza iyi geliyor. ıhlmamur icinde doktorum günde 1 fincan izin veriyordu

valla benim oglana elini yıka desem mızmızlanıyor yedigi seyin çöpünü zor attırıyorum. Armut dibine düşer bakınız babası :):)

evet hurma bende yemedim ramazanda bile ama 35 sonrası yerim cok saglıklı günde 2 3 yerim

Düşünmek istemiyorum . Muhtaç olduğumuz için değil ama insan bebeği için heycanlaniyo yakinlarindan da beklio ister istemez.

kesinlikle muhtaclık degil en az 20 ser adet zıbın takım yelek corap eldiven tulum var en az 10 tane hırkası ceketi var bebegimizin mevzu alacakları 20 30 tl lık takımlar da degil ama insan bi torunum oluyor diye heyecanlanır.
Bide bunlar sabah aksam ee kardes yapmayacak mısın diye soran anane babanne

35 sonrası yemeye başlarsın tabi canım 37-38 den sonra fazla fazla bile yesen olur süt yapar hem

Kolay gelsin canım :))

Sagol canim pekmez yiyorum zaten bala limon sikayim bir de. Ben hayatimda bu hamilelik doneminde hastalandigim kadar hasta olmadim. Bu 4. falan olacak sanirim.
Geçmiş olsun canım bu dönemde bünyemiz zayıf o yüzden bana ıhlamur iyi geliyordu bol limon sıkıyordum ama ıhlamur içemem zararlı olabilir dersende ılık suya limon sık inan çok iyi geliyor bide ben parol içtim çok kötü olunca oda hastalık boyunca 2 tane falan çok değil

Hmm peki ben doğumdan önce kullansam sıkıntı olur mu acaba süt getiriyor demişsiniz , yoksa doğumdan sonra mı kullanmak gerekir
Erken zamanda meme ucunu fazla uyarmak rahimde kasılmaya ve erken doğuma doğuma sebep olur. O yüzden meme ucu kremi sürerken bile doğumdan önce uyarmadan sürün derler. Aparatı bence doğumdan sonra dene cnm.

kızlar otururken iyiym ama ayaga kalkınca bildiginiz vajina kemiklerim sızlıyor acıyor ara ara bıcak saplanır gibi sizde de oluyor mu 8 10 dk da bir en az hisediyorum
Bende de oluyor bazen ayağa kalkınca ama düzenli değil. doktora sordum enfeksiyon bakalım dedi bişey çıkmadı. serviks ölçtü o da normaldi. sorun yok olur öyle dedi en son oturunca da göğüs altındaki kemiklerim agrıyor batıyor vs. :) çok çürük hissediyorum kendimi bu aralar

Bizimki el yikamayi dış fircalamayi çok sever ama yüzünü yıkamak istediğimde tırım tırım kaçar

Benim doktor da 38 haftada aliyoruz demişti

Sagol canim. Limonlu ihlamur ictim bakalim. Gerci sonrasinda bir de ustune kustum oksurmekten. Bulanti doneminde kusmayan ben hastaliklarda kusuyorum sadece :) Eger dayanamaz gibi olursam ya doktor ya da dedigin gibi hafif bir ilaca basvurucam. Kiyamiyorum ama iste ilac icmeye bebegim iyi olsun yeter ki ben cekecegim gibi

Kızlar dün biz arabamızı aldık. Toplu taşıma kullanmadığım için ağırlığını çok dikkate almadan travel sistem aldım. Casual cadillac air trona modelini aldık, yorumlarda beğenilen tercih edilen bir model. E -bebekte indirime girmiş. Aldığım yerde de son kalmıştı, indirimli stoklar tükenmiş alel acele aldım son kalanı. Ama arabayı aldıktan sonra bi arkadaşımın bebek arabasını gördük. Yoyko 360 derece dönebilen bir araba o da travel sistem. Çok beğendim nette görmemiştim araba araştırması yaparken ya da dikkatimi çekmedi E bebekte yok bu model. Yani değişim yapamayacağım. Haber edeyim dedim. Ben alamadım bari siz alın çok kullanışlıya benziyor

Selam kizlar.
Bizim buzluk köfteleri köfteci Yusuf tan alip alip doldurucam habersiz misafire iyi olur.

38. Haftada alıyorlar bende gün begenicem 1-2 Ekim gibi düşünüyoruz.nee ilginç çocuğun doğacağı güne karar veriyoruz .
Kizlar fenayim ben hastaneye de gitmek istemiyorum var mi grip oksuruk ve bogaz yanmasina cozumleriniz? Beni hemen ayaga kaldiracak bir sey? Ev kalkmis gidiyor her yer her yerde

Boğaz batmasi ,acisi, yutkunma sorunu için elma sirkesini şiddetle öneririm.bazen sabahları bi aciyor hemen yapıyorum ax bi yakıyor ama geçiyor . içmene gerek yok 2 kere boğazına gargara yapsan bile farkı anlarsin.gecmis olsun

Hayırlı olsun arabanız cnm ne kadara aldınız. Bizde casuel Cadillac almaya niyetimiz vardı o ara fiyatı yüksekti . Kanz cameron travel sistem aldık bizde . Kalitesi çok iyi duruyor inşallah bizde memnun kalırız

Akşam uyumadan önce iç canım bedenini hafifletir rahat uyursun kusmada olmaz öyle belki evet vijdan azabı yaşıyosun içerken falan ama doktor bana ilaç içmezsin daha zararlı olur demişti sen doğal yollarla devam et ama 1 hafta 10 günü geçmezse ki İnşallah geçer o zaman mutlaka git canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…