canım hurmayı az tüketmek gerekiyor son aylarda öneriyorlar doğum sancılarını başlatıyormuş. o yüzden az yemekte fayda var son haftalarda ise baya yemek lazımkızlar selamlar nasılsınız?
mesajları okuya okuya geldim.
Magnezyum ve kramplar okudum bolca bende biraz aaştırmıstım size ufak bilgi vereyim
Soda da sandıgımızın aksine cok az magnezyum var ama dogal su seker vs olmadıgı icin saglıklı
Hurma da 100 gramda 58 mg
İşlenmemiş çiğ badem de 100 gramda 268 mg
Muz 100 gramda 27 mg
Ceviz 100 gramda 158 mg
Avokado da 100 gramda 29 mg gibi
bende simdiye kadar kan ilacı dısında destek kullanmadım vitamin magnezyum vs ama artık baya baya kramplarım oluyor. Dün aksam inanılmaz karnım agrıdı sanırım üsüttüm klima cam acmaktan. Eşim de bi korktu bana da caktırmıyor camasırların bir kısmını yıkamıstım ortada kaldı kızın camasırları ben biraz ütüleyip dolabına koyayım dogurunca hangisini istiyorsun hastaneye falan diye sordu. Gerçi bende bi ara korkmadım degil :S
Deneyeyim canım bir sağol
Canım kramp önemli acillik oldum o yüzden
Kizlar fenayim benhastaneye de gitmek istemiyorum var mi grip oksuruk ve bogaz yanmasina cozumleriniz? Beni hemen ayaga kaldiracak bir sey? Ev kalkmis gidiyor her yer her yerde
ek degilde eski yıllarda casper bilgisayar reklami vardı. Genç çocuk bekar evinde yaşıyor ev çok dağınık annesi arıyor sana geldik asonsor bekliyoruz diye. Çocuk ailesi asonsor e binip kapıya çıkana kadar bı çöp poşeti ne bütün dağınıklığı toplayıp çöpe atiodubazen bunu gerçekten istiyorum yattgim günler oğlum evi o kadar çok dagitiyor ki hızına şaşırıyorum bende o hızda toplayabilsem keşke. Ayakta iş yapmak problem değil ama eğilip doğrulama işleri çok zorluo beni ben evi toplarken bu tarz işleri hep oğluma veriyorum . Evi acayip dağıtır ama Allah'tan başak burcu ev toplanip temizlenince çok seviniyor canm evim çok güzel kokuo temiz oldu diye seviniyor
Harikasın canım biraz araştırayım bakalım
Amin inşallah nasip olur canım anlaşsak denk gelemezdik
Hepsini tüketiyorum çok şükür kramp nadir ayda 1 anca oluyordur magnezyum yeni kullanmaya başladım oda karnımda kasılma gibi sertleşme oluyordu doktor başlattı dediğin gibi bunlar çok işe yarıyor sadece avokado zamanı değil gibi 2 tane geçende zor buldum hala değmedilerHurma son ay öneriliyor bu arada canım Geçmiş olsun yalancı sancılar ara ara yoklayacak gibi bizleri
Düşünmek istemiyorum . Muhtaç olduğumuz için değil ama insan bebeği için heycanlaniyo yakinlarindan da beklio ister istemez.
canım hurmayı az tüketmek gerekiyor son aylarda öneriyorlar doğum sancılarını başlatıyormuş. o yüzden az yemekte fayda var son haftalarda ise baya yemek lazım
35 sonrası yemeye başlarsın tabi canım 37-38 den sonra fazla fazla bile yesen olur süt yapar hemkramp tabi önemli arkadasım demek istedigim besinlerde sandıgımız gibi degil ben muzda daha cok oldugunu düşünüyordum yada soda da. Benimde ogluma hamileligimde 28 haftada dogum riski vardı doktor 2şer 3 er icirdi magnezyumu sonra da kes demeyi unuttu bende ictimde ictim sonuc 40 haftada gelmeyen bebek tamamen suni sancı ile dogum oldu :/ sanırım her gittigimizde doktora hatırlatmak lazım bunu iciyorum keselim mi devam mı diye
canım zencefil bogaza iyi geliyor. ıhlmamur icinde doktorum günde 1 fincan izin veriyordu
valla benim oglana elini yıka desem mızmızlanıyor yedigi seyin çöpünü zor attırıyorum. Armut dibine düşer bakınız babası :):)
evet hurma bende yemedim ramazanda bile ama 35 sonrası yerim cok saglıklı günde 2 3 yerim
kesinlikle muhtaclık degil en az 20 ser adet zıbın takım yelek corap eldiven tulum var en az 10 tane hırkası ceketi var bebegimizin mevzu alacakları 20 30 tl lık takımlar da degil ama insan bi torunum oluyor diye heyecanlanır.
Bide bunlar sabah aksam ee kardes yapmayacak mısın diye soran anane babanne
Kolay gelsin canım :))Kızlar.. Bugün çok işim var.. Evi toplucam.. Yemek yapcam ve buzluga ne kadar yapabilirsem mozaik pasta atcam.. Insallah yetistiririm.. Bugunde uyuyasim tutmuş.. 12ye doğru uyandımneyse ben kaciyom.. Aksam okurum sohbetlerinizi.. Herkese güzel bir gün diliyorum
Benimde hiçbişey yok belke bayram sonrasında yapabilirim şuan akşam evde yemek yapmak bile benim için büyük bi başarıkolay gelsin canım,herkes buzluğa bir şeyler atıyor bir ben kaldım galiba buzluk bomboş
Geçmiş olsun canım bu dönemde bünyemiz zayıf o yüzden bana ıhlamur iyi geliyordu bol limon sıkıyordum ama ıhlamur içemem zararlı olabilir dersende ılık suya limon sık inan çok iyi geliyor bide ben parol içtim çok kötü olunca oda hastalık boyunca 2 tane falan çok değilSagol canim pekmez yiyorum zaten bala limon sikayim bir de.Ben hayatimda bu hamilelik doneminde hastalandigim kadar hasta olmadim. Bu 4. falan olacak sanirim.
Erken zamanda meme ucunu fazla uyarmak rahimde kasılmaya ve erken doğuma doğuma sebep olur. O yüzden meme ucu kremi sürerken bile doğumdan önce uyarmadan sürün derler. Aparatı bence doğumdan sonra dene cnm.Hmm peki ben doğumdan önce kullansam sıkıntı olur mu acaba süt getiriyor demişsiniz , yoksa doğumdan sonra mı kullanmak gerekir
Bende de oluyor bazen ayağa kalkınca ama düzenli değil. doktora sordum enfeksiyon bakalım dedi bişey çıkmadı. serviks ölçtü o da normaldi. sorun yok olur öyle dedi en sonkızlar otururken iyiym ama ayaga kalkınca bildiginiz vajina kemiklerim sızlıyor acıyor ara ara bıcak saplanır gibi sizde de oluyor mu 8 10 dk da bir en az hisediyorum
Bizimki el yikamayi dış fircalamayi çok sever ama yüzünü yıkamak istediğimde tırım tırım kaçarkramp tabi önemli arkadasım demek istedigim besinlerde sandıgımız gibi degil ben muzda daha cok oldugunu düşünüyordum yada soda da. Benimde ogluma hamileligimde 28 haftada dogum riski vardı doktor 2şer 3 er icirdi magnezyumu sonra da kes demeyi unuttu bende ictimde ictim sonuc 40 haftada gelmeyen bebek tamamen suni sancı ile dogum oldu :/ sanırım her gittigimizde doktora hatırlatmak lazım bunu iciyorum keselim mi devam mı diye
canım zencefil bogaza iyi geliyor. ıhlmamur icinde doktorum günde 1 fincan izin veriyordu
valla benim oglana elini yıka desem mızmızlanıyor yedigi seyin çöpünü zor attırıyorum. Armut dibine düşer bakınız babası :):)
evet hurma bende yemedim ramazanda bile ama 35 sonrası yerim cok saglıklı günde 2 3 yerim
kesinlikle muhtaclık degil en az 20 ser adet zıbın takım yelek corap eldiven tulum var en az 10 tane hırkası ceketi var bebegimizin mevzu alacakları 20 30 tl lık takımlar da degil ama insan bi torunum oluyor diye heyecanlanır.
Bide bunlar sabah aksam ee kardes yapmayacak mısın diye soran anane babanne
Bende yemek yaptığım günler alkış bekliyorum resmenBenimde hiçbişey yok belke bayram sonrasında yapabilirim şuan akşam evde yemek yapmak bile benim için büyük bi başarı
Benim doktor da 38 haftada aliyoruz demiştiBende koymamıştım. Baktim herkes koyuyor bugün gaxa geldim fasulye aldim temizledim biraz pisirdim sogumasini bekliyorum dolaba atacam. Yavas yavas birseyler koyayim. Rahat olur kışın.
38+4 de sezeryanla alıyorlar. Normal dogum tarihinden 10 gun önce. Mesela benim dogum tarihim 30 ekim gözüküyor. 19 ekimde alacak 20 ekim demisti pazara denk geliyor. Seninde 8 ekimde alirlar buyuk ihtomal
Peki çook telekkür ederimmErken zamanda meme ucunu fazla uyarmak rahimde kasılmaya ve erken doğuma doğuma sebep olur. O yüzden meme ucu kremi sürerken bile doğumdan önce uyarmadan sürün derler. Aparatı bence doğumdan sonra dene cnm.
Geçmiş olsun canım bu dönemde bünyemiz zayıf o yüzden bana ıhlamur iyi geliyordu bol limon sıkıyordum ama ıhlamur içemem zararlı olabilir dersende ılık suya limon sık inan çok iyi geliyor bide ben parol içtim çok kötü olunca oda hastalık boyunca 2 tane falan çok değil
Kızlar sezaryen düşünüyorum da ben. Bayramdan sonra 32.haftaya girmiş olacağım. Doktor doğum için ne zaman gün verir? Tahmini doğum tarihimiz 18 ekim. Bayramdan sonra 19 ağustosta doppler ve nst çekilecek. Çok yüksek olmasa da şekerden dolayı erkenden nstye sokmaya başlayacağım seni demişti doktorum.
Kizlar fenayim benhastaneye de gitmek istemiyorum var mi grip oksuruk ve bogaz yanmasina cozumleriniz? Beni hemen ayaga kaldiracak bir sey? Ev kalkmis gidiyor her yer her yerde
Ama öyleBende yemek yaptığım günler alkış bekliyorum resmen
Hayırlı olsun arabanız cnmKızlar dün biz arabamızı aldık. Toplu taşıma kullanmadığım için ağırlığını çok dikkate almadan travel sistem aldım. Casual cadillac air trona modelini aldık, yorumlarda beğenilen tercih edilen bir model. E -bebekte indirime girmiş. Aldığım yerde de son kalmıştı, indirimli stoklar tükenmiş alel acele aldım son kalanı. Ama arabayı aldıktan sonra bi arkadaşımın bebek arabasını gördük. Yoyko 360 derece dönebilen bir araba o da travel sistem. Çok beğendim nette görmemiştim araba araştırması yaparken ya da dikkatimi çekmediE bebekte yok bu model. Yani değişim yapamayacağım. Haber edeyim dedim. Ben alamadım bari siz alın çok kullanışlıya benziyor
Akşam uyumadan önce iç canım bedenini hafifletir rahat uyursun kusmada olmaz öyle belki evet vijdan azabı yaşıyosun içerken falan ama doktor bana ilaç içmezsin daha zararlı olur demişti sen doğal yollarla devam et ama 1 hafta 10 günü geçmezse ki İnşallah geçer o zaman mutlaka git canımSagol canim. Limonlu ihlamur ictim bakalim. Gerci sonrasinda bir de ustune kustum oksurmekten. Bulanti doneminde kusmayan ben hastaliklarda kusuyorum sadece :) Eger dayanamaz gibi olursam ya doktor ya da dedigin gibi hafif bir ilaca basvurucam. Kiyamiyorum ama iste ilac icmeye bebegim iyi olsun yeter ki ben cekecegim gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?