2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Hayırlı olsun arabanız cnm ne kadara aldınız. Bizde casuel Cadillac almaya niyetimiz vardı o ara fiyatı yüksekti . Kanz cameron travel sistem aldık bizde . Kalitesi çok iyi duruyor inşallah bizde memnun kalırız
1.870e aldık canım teşekkür ederiim inşallah hayırlı olur, inşallah siz de çok memnun kalırsınız

Kizlar fenayim ben hastaneye de gitmek istemiyorum var mi grip oksuruk ve bogaz yanmasina cozumleriniz? Beni hemen ayaga kaldiracak bir sey? Ev kalkmis gidiyor her yer her yerde
Canım geçmiş olsun.
Ihlamur ve bal içebilirsin.
Birde doktorum bana boğazım şiştiğinde bebekler için olan bir sprey verdi ve çok iyi gelmişti.
Araştır istersen, imumax sprey.
Son olarak elma sirkesi bulabilirsen doğal, gargara yapmakta çok rahatlatıyor

Sagol canim. Evet bu sprey vardi sanirim gecen hastaliktan kalma bir bakayim. Sirke de var. Artik denek gibi deneyecegim hangisi tutarsa..

kızlar isim konusunda netleşen var mi biz bir türlü isim konusun da karar değil ortak fikire bile sahip değiliz hastane çıkışının siparişini vermek istiyorum isim kararlastirmamiz lazim ama erkek ismi bir türlü bulamıyorum . Bu arada hastane çıkışı bu şekil de isimli yaptırmayı düşünüyorum nasıl sizce

Eklentiler

• Screenshot_20190731-225539.webp
    48,1 KB · Görüntüleme: 65

Maalesef biz de karar veremedik. Ve bu durum kafami inanilmaz mesgul ediyor. Ben de attiginin benzeri bir hastane cikisi, kapi susu, hastane odasi suslemesi icin isimli pano, isimli nevresim gibi kisiye ozel birkac sey yaptirmak istiyorum. Ama adama kalsa sanki dogduktan sonra bile karar verilse olur gibi. delirmemek elde degil...

Aynı şekilde canim bende de aynı

kızlar otururken iyiym ama ayaga kalkınca bildiginiz vajina kemiklerim sızlıyor acıyor ara ara bıcak saplanır gibi sizde de oluyor mu 8 10 dk da bir en az hisediyorum
Ben 1 aydan fazladir cekiyorum. Sanku vajina kemiklerimi kırmışlar etlerimi ezmişler
Sağlıkla kullanın. Ben 2 yıl once aldim. Hala kizimda kullaniyorum. Hic bir sıkıntı yaşamadım.
1.870e aldık canım teşekkür ederiim inşallah hayırlı olur, inşallah siz de çok memnun kalırsınız
iyi fiyata almissin bizde 2017 de 1100tl ye almıştık.
Biz koyduk. Selim Ege olacak

Biz ismini Doruk koyduk. Böyle bir hastane çıkışı yaptırdım. Kapı süsü de böyle bir şey kendim yapmayı düşünüyorum.

Eklentiler

• Screenshot_20190805-220801.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 73

Biz de öyle hala isimsiz olanlardanız. Eşimle ortak bir karara varamadık. En son o ebrar dedi. Sanırım onu kabul edeceğim seçtiğiniz takım çok güzel görünüyor

Bizimde çınar olacak insallah. Hastane çıkışını emzigini kapi süsünü Herseyini isimli yaptirdim hazırladım. Hastane cks modelinde cok guzelmis bende ona benzer bir model yaptirdim.

Bunu yaptirdim bende

Eklentiler

• 43FDB3FF-85B2-43A5-A86D-B07B23CFD670.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 70
Kızlar başka bebek arabası tavsiyesinde bulunacak var mı özellikle tecrübeli annelerimizden
Canm ben elelebaby allroad modelini aldm. İnstagramdan bakabilirsin tanitim videolari var. Hem travel olan hemde pusetle birlikte kapanabilir bir araba istiyordum ben cok arastirdim uykularm kacti o derece. Peg prego fiat 500 istiyordum bayilmistim 6700 liraydi sonra israf oldgna karar verdim ve elelebaby den aldm .

Ya çok güzelmiş hangi sayfa bu canım biz kararlaştırdık ama 200 civarı isimli hastane çıkışları kararsız kaldım aslında. Ben Aras ismini çok seviyorum bide Mehmet Akif ismini erkek çocuğm olursa ilerde ikisi arasında tercih ederdim

Biz Elif Nas olarak netleştik ve hastane çıkışı va süsleri isimli hazırlandı. Darısı sizlere insallah

Dayanamadım ve doktora gittim is çıkışı sevgili kızımız Doğum pozisyonu almıştı bir hafta önce ama kendine zor bi pozisyon seçip dönmüş kafası göbek deşiğimin orada poposu sağ yanımda ayakları kasıkta ve doktor bakarken bile nasıl tekmeliyor sancı yapar bu durum çok hareketli ve serviks uzunluğu olan bölgeyi uyarıyor umarım erken döner açılmayı tetiklemez dedi. serviks uzunluk boyu ölçtü 4,8 cm. İlk nst girdik sıkıntı yok. Ama sancın olursa yine mutlaka gel dedi. Döner tekrardan kücük hanım insallah

Eklentiler

• 8DCEBC74-9235-4F74-823E-6DDFB7533F39.webp
    33,7 KB · Görüntüleme: 62
  • D55D5809-0EBF-4ECB-BA38-F9D0F7D83C0B.webp
    32,1 KB · Görüntüleme: 47
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…