- 11 Şubat 2015
- 3.470
- 3.293
- 333
Çok güzelmiş canım güle güle giysin bebişkon, bende düşünüyorum böyle yaptırmayı kalitesi falan güzelmi canımBizimde çınar olacak insallah. Hastane çıkışını emzigini kapi süsünü Herseyini isimli yaptirdim hazırladım. Hastane cks modelinde cok guzelmis bende ona benzer bir model yaptirdim.
Bunu yaptirdim bende
iyi olmus gitmen icin rahatlamistir. Benimde yarin kontrolum var. Bakalım benim ne diyecek.Biz Elif Nas olarak netleştik ve hastane çıkışı va süsleri isimli hazırlandı. Darısı sizlere insallah
Dayanamadım ve doktora gittim is çıkışı sevgili kızımız Doğum pozisyonu almıştı bir hafta önce ama kendine zor bi pozisyon seçip dönmüş kafası göbek deşiğimin orada poposu sağ yanımda ayakları kasıkta ve doktor bakarken bile nasıl tekmeliyor sancı yapar bu durum çok hareketli ve serviks uzunluğu olan bölgeyi uyarıyor umarım erken döner açılmayı tetiklemez dedi. serviks uzunluk boyu ölçtü 4,8 cm. İlk nst girdik sıkıntı yok. Ama sancın olursa yine mutlaka gel dedi. Döner tekrardan kücük hanım insallah
Evet 2.600dü çook teşekkür ederimmNormalde 2500 civariydi galiba iyi almissiniz güzel günlerde kullanmak nasip olsun
aynen ebebek indirim yapmış bir haftada tüm stoklar tükenmiBen 1 aydan fazladir cekiyorum. Sanku vajina kemiklerimi kırmışlar etlerimi ezmişler
Sağlıkla kullanın. Ben 2 yıl once aldim. Hala kizimda kullaniyorum. Hic bir sıkıntı yaşamadım.
iyi fiyata almissin bizde 2017 de 1100tl ye almıştık.
Biz koyduk. Selim Ege olacak
öğrendiğim çok iyi oldu bunu çok teşekkür ederimDoğumdan sonra kullanmalisin canim önce kullanirsan dogumunu tetiklersin ve kolostrum sütün gelir ki o bebek icin cok degerli bir süt
Ben özellikle baston istiyordum eşimde ben de çok araştırdık en son joie bin baston arabasını alacaktık 900 tlydi. Sürekli internetten de bakıyorduk internette elele markasıyla karşılaştık. Çıkardığı ilk baston Bebek arabasi. İtalyan markası Türkiye'de üretim yapıyor özellikleri falan okuyunca ve çok fazla araba görmüş olmanın verdiği bilgiyle sipariş verdik 400 tl ye aldım eve geldi . Eşim çok kolay bi şekilde kurdu. Farklı şehirlere bile gitmiştik bebek arabası için . Gelince bizi hiç hayal kırıklığına ugratmadi . Biz hepsiburadadan aldık. Bir araştırın isterseniz. Ayrıca en önemlisi yeni doğan için de uygun olmasıKızlar başka bebek arabası tavsiyesinde bulunacak var mı özellikle tecrübeli annelerimizden
Kızlar başka bebek arabası tavsiyesinde bulunacak var mı özellikle tecrübeli annelerimizden
Kızlar başka bebek arabası tavsiyesinde bulunacak var mı özellikle tecrübeli annelerimizden
Canm ben elelebaby allroad modelini aldm. İnstagramdan bakabilirsin tanitim videolari var. Hem travel olan hemde pusetle birlikte kapanabilir bir araba istiyordum ben cok arastirdim uykularm kacti o derece. Peg prego fiat 500 istiyordum bayilmistim 6700 liraydi sonra israf oldgna karar verdim ve elelebaby den aldm .
Ben özellikle baston istiyordum eşimde ben de çok araştırdık en son joie bin baston arabasını alacaktık 900 tlydi. Sürekli internetten de bakıyorduk internette elele markasıyla karşılaştık. Çıkardığı ilk baston Bebek arabasi. İtalyan markası Türkiye'de üretim yapıyor özellikleri falan okuyunca ve çok fazla araba görmüş olmanın verdiği bilgiyle sipariş verdik 400 tl ye aldım eve geldi . Eşim çok kolay bi şekilde kurdu. Farklı şehirlere bile gitmiştik bebek arabası için . Gelince bizi hiç hayal kırıklığına ugratmadi . Biz hepsiburadadan aldık. Bir araştırın isterseniz. Ayrıca en önemlisi yeni doğan için de uygun olması
Teşekkür ederim arkadaşlar hepinize, bu dediklerinizi bi araştırayım inşallahCanım ben geçen eminonune gectgimde aksaray mi neresi varmis bisikletciler var bi altgecitte.. Oradan aldm.. Bilinen bi marka mi bilmiyorum.. Babymax diye bi araba.. 1100tlye aldik.. Hafif geldi elime ama bilemiyorm
Kapı süsü ü kaça yaptırdınız acabaBiz ismini Doruk koyduk. Böyle bir hastane çıkışı yaptırdım. Kapı süsü de böyle bir şey kendim yapmayı düşünüyorum.
Eki Görüntüle 2296240
Bende Selim ege koydumVeee okuya okuya geldimve bugünün sonucu ne kızlar.. Sadece temizlik ve yemek yine buzluga bisey atamadm artik Yarin musaitim bakalim yapabilcek miyim
İsim konusunda eşimi ikna edemedm ben ya.. Ruyamda yavuz selim gördüm.. Hatta cinsiyetini ogrenmeden önceki gece gördüm rüyamda.. Ama gel gör ki esimin patronun adı yavuz olunca ikna edemedmeymen koymaya karar verdik.. Eymende şöyle oldu.. Ben eşime söyledim.. İtiraz etti hiç duymamış filan.. Halbuki herkes koyuyo eymen neyse ertesi gun annesine uğramış.. Annesi de biz bulduk bebegin ismini eymen olsun demiş.. Orada ilahi isaret geldi sanrm.. Cunku kayinvalidemle gorusmemistim ve eymen diye hicbisey soylemedim de.. O yüzden eymen olcak
Bende Selim ege koydum
Çok güzel rabbim sağlıkla kucağına alıp kullanmayı nasip etsin canimBiz ismini Doruk koyduk. Böyle bir hastane çıkışı yaptırdım. Kapı süsü de böyle bir şey kendim yapmayı düşünüyorum.
Eki Görüntüle 2296240
Ay o bisikletçiler çarşısından ilk bisikletimi almıştık. Kornası bile vardıCanım ben geçen eminonune gectgimde aksaray mi neresi varmis bisikletciler var bi altgecitte.. Oradan aldm.. Bilinen bi marka mi bilmiyorum.. Babymax diye bi araba.. 1100tlye aldik.. Hafif geldi elime ama bilemiyorm
Ay o bisikletçiler çarşısından ilk bisikletimi almıştık. Kornası bile vardıasla unutamam.
Markasini hatırlamıyorum ama parlament mavisi simliydi . Sabah ablamla yarışa girerdik ilk kim uyanırsa o binerdi ilk turu sonra sırayla binerdikÇeşit çeşit vardı ya.. Benim ilk bisikletim bisan ihlas tı.. Babam gazete kuponuyla almıştı
Markasini hatırlamıyorum ama parlament mavisi simliydi . Sabah ablamla yarışa girerdik ilk kim uyanırsa o binerdi ilk turu sonra sırayla binerdik
Canım biz bunun orta boyunumu alıcaz büyük boymu biliyomusun yada bilen alan varmı ki bi yazın canlarKızlar depend külot almayı düşünenler hepsi burada da neredeyse %50 indirimi var
Canım biz bunun orta boyunumu alıcaz büyük boymu biliyomusun yada bilen alan varmı ki bi yazın canlar
Bilmem biz beş altı yasindaydik bindiğinizde. Mahallede bı sapik vardı kızları sıkıştıran seviyorum ayağına yatardi bı de yaşlıydı köpek hala yasiyor. O yüzden babam sekiz yaşından sonra bisiklet vermedi bidaha bize. Nerden hatirladim ki şimdiBen taa 13 yasimda ogrendim bisiklete binmeyi.. Annemler ogretmediler.. Meğer sonradan öğrendim.. Sanrm kiz cocuklarini bisiklete erken bindirmezlermis.. Bence hurafe ama bilmiyorm bi dayanagi var mi
Bende yaptım ki zatenteşekkürler kızlar daha güzelleri sizin olsunhiç zor bir şey değil hatta yapmaya başlayınca bu muydu diyor insan o kadar kolay ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?