kızlar isim konusunda netleşen var mi biz bir türlü isim konusun da karar değil ortak fikire bile sahip değiliz hastane çıkışının siparişini vermek istiyorum isim kararlastirmamiz lazim ama erkek ismi bir türlü bulamıyorum . Bu arada hastane çıkışı bu şekil de isimli yaptırmayı düşünüyorum nasıl sizce
Ben büyük boyunu aldim.. 50 bedene kadar olandi sanrm.. Malum kilolu bi anne olunca en büyük boyunu aldim geceliklerde 2xl insallah omuz kismindan bol durmazlar.. Omzum yok çünkü
Bilmem biz beş altı yasindaydik bindiğinizde. Mahallede bı sapik vardı kızları sıkıştıran seviyorum ayağına yatardi bı de yaşlıydı köpek hala yasiyor. O yüzden babam sekiz yaşından sonra bisiklet vermedi bidaha bize. Nerden hatirladim ki şimdi
Ben de hala isim konusunda bi karara varamadim ogullarimda çok kolay olmustu
Selim ve kemal isimlerini cok severek koymustum ama kizima hic bir isim yakistramiyorum sanki
Bi ilham gelirde icime sinen bi isim koyarim ins
Elif ada ilk duydugumda en icime sinen isim oldu o da sanki elifler hep bi tuaf oluyomus gibi geliyo
Neva meva duru kafamda donup duran isimler
Selim ve kemal isimlerini cok severek koymustum ama kizima hic bir isim yakistramiyorum sanki
Elif ada ilk duydugumda en icime sinen isim oldu o da sanki elifler hep bi tuaf oluyomus gibi geliyo
Bugün kadın doğum doktoru olan iş yerinden biri bana karnın çok aşağıda ağrın sancın var m dedi? Doktorun ne diyor bu duruma sanki kanala girmiş bebek görüntüsü gibi falan ddiii. Karnı aşağıda olanlar yaşadığınız bir sıkıntı var m?!
Bugün kadın doğum doktoru olan iş yerinden biri bana karnın çok aşağıda ağrın sancın var m dedi? Doktorun ne diyor bu duruma sanki kanala girmiş bebek görüntüsü gibi falan ddiii. Karnı aşağıda olanlar yaşadığınız bir sıkıntı var m?!
Canim bence evham yapma.. Benim hep gobegim vardi.. Ozellikle alt karnim.. Hala daha gerilmedi karnim bile diyebilirim.. Alt karnim sarkik duruyor yani benimde.. Hatta karnim geniş diye kız zannediyolar erkekte sivri olurmuş ya ışte.. Bence öyle bisey yoktur.. Yani kanal dedigi seyde dogumun olacagi kanal gibime geldi.. Oyle bisey olsa hissedersin.. Nişan gelir ne biliyim sancin vsvs olur heralde.. Her önüne gelen konusuyo işte.. Bence bi sikintin yoksa takma kafana.. Kontrolerde doktorumuz yonlendiriyor zaten bizi
Kumasini dokusunu islemesini ben cok begendim 10 parca canm. İnstagramdan designbyasena sayfasindan getirttim kargoyla birlikte 170 ti sanrm o civarda bisey
Ben orta boy aldım zaten üzerlerinde boy kilo ölçüsü yazıyor ona göre aldım. Bir paket de bantlı almayı planlıyorum ebeyle görüştüm doğum öncesi bantlı bizim için daha iyi olur dedi belli aralıklarla gelip kontrol ediyorlarmış falan
Ben orta boy aldım zaten üzerlerinde boy kilo ölçüsü yazıyor ona göre aldım. Bir paket de bantlı almayı planlıyorum ebeyle görüştüm doğum öncesi bantlı bizim için daha iyi olur dedi belli aralıklarla gelip kontrol ediyorlarmış falan
Bebek bezi gibi bantlı yetişkin bezi var onlardan. Açıkçası almadan önce ebeyle konuşmuş olsaydım sadece bantlı olanlardan alırdım. Ancak doğumdan sonra istediğinizi kullanın nasıl rahat edersileniz dedi.
Hastaneye gidince onlar önlük giydiriyor ve altınıza bez lazım
Bebek bezi gibi bantlı yetişkin bezi var onlardan. Açıkçası almadan önce ebeyle konuşmuş olsaydım sadece bantlı olanlardan alırdım. Ancak doğumdan sonra istediğinizi kullanın nasıl rahat edersileniz dedi.
Hastaneye gidince onlar önlük giydiriyor ve altınıza bez lazım
Canm ben dün akşam kontrol e gittim on gündür agrilarim var bebek cikcak gibi baskı yapio dedim karnım da aşağıda. Ultrason u açar açmaz bak sebep burda ayakları aşağıdaymis çok hareketli keseyi çok zorluo. Yapacak bişey yok istirahat kesinlikle dedim hiç iş yapma yürüme hep yat dedi. Keseyi zorlamaya devam ederse kese açılır su gelir erken doğar dedi. Gelişimi güzelmiş ama oğlum yaramazlık yapio içerde dinlenme dönemine geçtik anlicagin. Bugün gelen üç tane hasta hep agrilarim var diye geldi erken ama bırakın kocalariniz biraz iş yapsın yaticaksin artık dedi. Aslında ben ağır iş hiç yapmadım sadece yemek bulaşık çamaşır. Hele çamaşır hiç asma hiç yukarı uzanma dedi.
Bide doktor hamile korsesi önerdi bana karnım aşağıda diye zaten bebek ayaklarıyla zorluo karnini biraz yukarı toplarda erken dogumu önleyebiliriz dedi