2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
1.870e aldık canım teşekkür ederiim inşallah hayırlı olur, inşallah siz de çok memnun kalırsınız
Güle güle kullanın canım güzel fırsat değerlendirmişsiniz
Bizim hep belliydi canım bekarlıktan beri nasip olursa koyarız diye İsimliler de havalı duruyor ben yaptırmayı düşünmüyorum ama
Biz ismini Doruk koyduk. Böyle bir hastane çıkışı yaptırdım. Kapı süsü de böyle bir şey kendim yapmayı düşünüyorum.
Eki Görüntüle 2296240
Bizimde çınar olacak insallah. Hastane çıkışını emzigini kapi süsünü Herseyini isimli yaptirdim hazırladım. Hastane cks modelinde cok guzelmis bende ona benzer bir model yaptirdim.

Bunu yaptirdim bende
Çok güzelmiş modelleriniz güle güle sağlıcakla kullansınlar inşallah
Kızlar bu da benim kapı süsüm, sadelik sevdiğim için hem sade hem soft olsun istedim.
İsim bizim de hala belli değil, belli olunca ahşap harfler olacak
Gayet sade hoş duruyor canım
Ada ismini severim Meva da değişik geliyor kulağıma kızım olsaydı Nil ya da Ekin olabilirdi bir de sonu A ile istiyorsan Nisa çok anlamlı ve güzel
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine minnoş zorluyor demek ki belki rahatlatır bir süre sonra inşallah dinlen bol bol
Sipariş ettim ya çok sağol haber verdiğin için
Rica ederim canım ben sürekli sayfaları takipteyim kız kardeşimle ben kaçırsam o haber veriyor

Öyle yapcaz artk.

hayırlı olsun canım 14 gün içinde iade alabiliyor e bebek aklında diğeri kaldıysa iade et bence :)

iyi olmus gitmen icin rahatlamistir. Benimde yarin kontrolum var. Bakalım benim ne diyecek.

Evet iyi oldu şükür ama erken Doğumu tetiklemeden dönse iyi eder bizim minnak

Buna 185 dedi yaptırmadım canım, o toplar strafor, internette satılıyor, diğer malzemeleri de alıp kendim yapacağım.
Canım ben de topları nette buldum . Hatta yuvarlak ahsap da buldum 30 cm. Ama isim yazdırmak için Kendı yasadıhımmşwhorde ahsap kesen yok. Bir de Beyaz tüyleri de netten alırım ama hesapladım kargoydu derken 90 tlyi buluyor. Bh Ebrudesıgn daha uygun. Ayıcıklı 140 Ayıcıksız 130 TL. Hesapladım strafor toplar 25 lı paket 15 TL ıkı tane gıdıyor 30 TL, yuvarlak ahsap 10 TL. Isımlık yazdırma 20 TL, beyaz tuy 10 TL. Tabı 3 farklı yerden alınca 27 TL kargo tutuyor. 97 TL sade masraf. Artı silikon tabancası alcam 20 de o yanı ben ilk basta yapayım dedim yapmayacağım artık

Ben hep oyleyim. Bebek asagida dogum pozisyonunda gobek deligime kadar bile gelmiyor. 40 cm bebek orda sikistiriyor duruyor. Hem kasin hem de alt karin agrisi cekiyorum surekli. gecicek bu gunlerde.

İşte işin garip tarafı bende hiç göbek yoktu hatta karın kasları vardı şu anda da gergin bir karnım var aşağıda yuvarlak top gibi bir şey, o kadın da öyle söyleyince bende merak ettim acaba yukarıda m olması lazım diye, yine de kendi doktoruma da bu konuyu sorcm

Bende aşırı ayakta duruyorum ve hareketliyim. Ondan da olabilir dedi zaten kendini çok yorma biraz uzan dedi ama insan ister istemez Bi korkuyor. Bide 32. Haftayı tamamladıysan endişelenme çok dedi,

ben de geçenlerde paylaşmıştım Afra Gökçe olacak inşallah,kız olduğunu öğrendiğimizden beri ismi hazırdı bizim de bu arada çatlak kremi kullanan var mı? bu zamana kadar kullanmak aklıma gelmedi dün biraz konuştuk da çatlak bi anda olan bir şeymiş. bende olmadı ama olur diye korkmuyo değilim. kullansam faydası olur mu acep

Bende hazır sipariş vereceğim canım dediğin gibi her yerden bir şey sipariş vermek almak kargoların gelmesi tabancası falan uğraşmak zor ki benim seçtiğim çerçeveli bir şey içinde çok detay var zamanımda yok öyle aman aman daha hazırlıklar var
Biz ismi belirledik. Ekin Aslan olacak. Bebek sekeri yapmayi dusunuyorum yavastan onlari arastiracagim.
Çok güzel canım ismiyle sağlıcakla büyüsün
Benim minnoşların isimler de hazır.Emre & Uğur 27-28 de karnim sanki cabuk buyumedi kizlar.Bu surecte cok hizli buyumuyo mu ? Kontrole 2 hafta var daha .Kafama takiyorum
İki isimde modası geçmeyecek anlamlı isimler canım çok güzelDüşünme öyle kuzu herkesin iç karnı farklıdır ki daha iyi değil mi çok rahatsızlık vermez ilerledikçe

Bide doktor hamile korsesi önerdi bana karnım aşağıda diye zaten bebek ayaklarıyla zorluo karnini biraz yukarı toplarda erken dogumu önleyebiliriz dedi
Cok abartıyor bu doktorlar ya 16. Haftadan itibaren hep agrım sancım vardı 23 ten sonra rahim agzı 2.5 ti göbek hep aşağıdaydı adım atamayacak kadar agrım vardı ona rağmen 38ibuldu. Felaket tellalı bazen doktorlar. Suanda göbek bildiğin aşağıda ve yine agrım var yine rahim ağzı kısalmaya başladı ona rağmen hiçte yat erken dogar falan demedi. Panik yapma yani hiç bişey olmaz zorlamadan falan Benimkinin suan ayak cıkacak gibi oluyor ciddi baskı veriyor ama normal yani yerleri daraldıkça her türlü baskıyı verecekler

Lierac kullanıyorum canım Bu aylardan sonra olma ihtimali yüksek karnın oldukça büyüyecek bu arada ismi harika ismiyle sağlıcakla büyüsün prenses

Yukarda olunca da birçok anne adayı nefes problemi yaşadığını söylüyor sanırım her türlü zor :/ rabbim kolaylıklarını göstersin sağlıkla alalım kucağımıza

Lierac kullanıyorum canım Bu aylardan sonra olma ihtimali yüksek karnın oldukça büyüyecek bu arada ismi harika ismiyle sağlıcakla büyüsün prenses
Lierac birkaç kişiden daha duymuştum. Alayım o zaman ben onu eczacı bir krem önerdi 120 lira dedi internette baktım 80 lira. Lierac daha mantıklı o zaman yorumları falan da baya iyi. Çoookk teşekkür ederiz

Çalışan arkadaşlar yasal sınır 32.Hafta ya, sonra uzatmak istersek rapor almamız gerekiyor normalde.

32. Hafta yani 33. Haftaya kadar mı çalışıyoruz ? Yoksa 31. Hafta son mu oluyor rapor 32.haftadan mı başlıyor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…