2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bende aşırı ayakta duruyorum ve hareketliyim. Ondan da olabilir dedi zaten kendini çok yorma biraz uzan dedi ama insan ister istemez Bi korkuyor. Bide 32. Haftayı tamamladıysan endişelenme çok dedi,
Bugün 31 bitti. Ama üç dört hafta daha dursa fena olmaz yani. Kuvez olayı beni çok korkutuyor

Tedbir kuldan takdir Allah'tan . İlk gebeligim gibi değil böyle ağrılar yasamadim ilkinde . Bu çok zorluyor beni canı sağolsun sağlıklı zamanında dogsun inşallah

bildiğim kadarıyla 32+0 olduğun anda doğum iznine çıkabiliyorsun. Doktorum hesapladı benim 24 ağustosmuş.

Selam canım, 32+0’da iş göremezlik raporu alacağım ben, yani 32. haftanın bitimi oluyor.

Yanlış hatirlamiyorsam bende son ay oldu ama karnim acayip catladi

iyide önlük giyildiginde altina birsey giymiyorsun. Demekki sizin hastane giydiriyor.
Doğum ve sancılı aynı yerde çekiyorsunuz dedi o süreçte idrar yapma , büyük tuvalet falan yapiyomussun. O yüzden bezi öneriyorlar tuvalete yetisemezseniz diye hem de kendinizi daha iyi hissedersiniz.
Benim bebeğim de 26. Haftada döndü. Totosuyla kaburgami ittiriyo kafasıyla malum yeri. Bu son hafta özellikle resmen kanala girmeye çalıştığını hissediyorum. Ancak bu erken doğum belirtisi falan değil dedi doktorum bu normal . Tabiki artık ayakta durdugumda bir işle ugrastigimda daha çabuk yoruluyorum ,ağrı oluyo falan. Tabiki daha fazla dinlenmek gerekiyor ancak tedirgin olmayın erken doğum riski var diye. Doktorum bana bak bebeğin ne yapacağını nereden çıkacağını çok iyi biliyo o yüzden ara ara orayı zorluyo esnetiyo vs şeyler söyledi.
Rabbim saglik sıhhat versin onlarda sağlıkla gelsinler inşallah

iyide önlük giyildiginde altina birsey giymiyorsun. Demekki sizin hastane giydiriyor.
Doğum ve sancılı aynı yerde çekiyorsunuz dedi o süreçte idrar yapma , büyük tuvalet falan yapiyomussun. O yüzden bezi öneriyorlar tuvalete yetisemezseniz diye hem de kendinizi daha iyi hissedersiniz.
Benim bebeğim de 26. Haftada döndü. Totosuyla kaburgami ittiriyo kafasıyla malum yeri. Bu son hafta özellikle resmen kanala girmeye çalıştığını hissediyorum. Ancak bu erken doğum belirtisi falan değil dedi doktorum bu normal . Tabiki artık ayakta durdugumda bir işle ugrastigimda daha çabuk yoruluyorum ,ağrı oluyo falan. Tabiki daha fazla dinlenmek gerekiyor ancak tedirgin olmayın erken doğum riski var diye. Doktorum bana bak bebeğin ne yapacağını nereden çıkacağını çok iyi biliyo o yüzden ara ara orayı zorluyo esnetiyo vs şeyler söyledi.
Rabbim saglik sıhhat versin onlarda sağlıkla gelsinler inşallah

Lierac birkaç kişiden daha duymuştum. Alayım o zaman ben onu eczacı bir krem önerdi 120 lira dedi internette baktım 80 lira. Lierac daha mantıklı o zaman yorumları falan da baya iyi. Çoookk teşekkür ederiz
Lierac in içeriğinde zararlı maddeler var canım istersen bi araştır ..

Bu ürünlerin içeği temiz . Ama bana soraan zeytınyağı kullan ben ilk günden beri zeytınyağı kullanıyorum. Doktorum öyle önerdi ..

Ben 10 haftalıktan beri hep kullandım .
Şuana kadar bir çatlak falan yok ama son ay oluyor diyor herkes birde bu durum biraz genetikmiş ablam falanda hep kullandı ama çatladıalr baakalım ben nolucam

bildiğim kadarıyla 32+0 olduğun anda doğum iznine çıkabiliyorsun. Doktorum hesapladı benim 24 ağustosmuş.

Sağol canım

Selam canım, 32+0’da iş göremezlik raporu alacağım ben, yani 32. haftanın bitimi oluyor.

Canım aks diye biliyorum. 32. Haftadan sonra çalışmak istiyorsan uzatma raporu alıyorsun almazsan eğer otomatik doğum iznine çıkmış sayıyor seni diye biliyorum ?

Herkese merhabalar,
50 ml glukozla seker yuklemesi yapildi.
Aclik 70
1. Saat 168 cikti. Gebelik sekeri var mi demek?

Cihazla ölçüyorum ben yükleme yapmıyoruz

Doktor açlık 95’i, tokluk 140’ı geçmemeli demişti Endokrinoloji doktoru

Ben de 2 hamılelıgımde ve bunda zeytınyagı ve kayısı yagı kullandım hatta bunda hava sıcak dıye hıc kullanmıyorum dıyebılırım sanırım sık hamılelık şerden dolayı vucut esnemeye alıştı. Önemli olan bol su gunde 3 lt ya da 4 lt ıcıyorum.. Daha kaşıntı bıle olmadı. Eski Drum ve bu dr da ne kadar kimyasal yok deseler de var dıyor.. En saglıklı sı hakiki zeytınyagı. Ben banyo yapmadan 2 saat önce duruyorum acıyom göbegımı.. Sonra da banyo yapıyorum... Az sürünce emiliyor pehlivan gıbı dolaşıyorum

Güle güle kullan canım.. Begendim ben.. Nerden ne kadara aldin?
Tesekkur ederiz canimm. E bebekten canim 349 a en son buna karar verdim ailem istanbul da benim katlanınca çok az yer kaplıyor her yere de taşırım diye

Eklentiler

• IMG-20190806-WA0036.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 54
Tedbir kuldan takdir Allah'tan . İlk gebeligim gibi değil böyle ağrılar yasamadim ilkinde . Bu çok zorluyor beni canı sağolsun sağlıklı zamanında dogsun inşallah
Tabi öyle ama kendini üzme korkma cidden düşündükçe insan ister istemez kötüyü çağırıyor etkileniyor. Az kaldı gayet zamanında doğacak sen rahat ol

Tesekkur ederiz canimm. E bebekten canim 349 a en son buna karar verdim ailem istanbul da benim katlanınca çok az yer kaplıyor her yere de taşırım diye

İyi yapmissin.. Herkesin ihtiyac durumu farkli tabi.. En mantıklı ve en düzgün olanı secmeye calisiyoruz.. Güle güle kullansin yegenimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…