Bugün 31 bitti. Ama üç dört hafta daha dursa fena olmaz yani. Kuvez olayı beni çok korkutuyorBende aşırı ayakta duruyorum ve hareketliyim. Ondan da olabilir dedi zaten kendini çok yorma biraz uzan dedi ama insan ister istemez Bi korkuyor. Bide 32. Haftayı tamamladıysan endişelenme çok dedi,
Tedbir kuldan takdir Allah'tan . İlk gebeligim gibi değil böyle ağrılar yasamadim ilkinde . Bu çok zorluyor beni canı sağolsun sağlıklı zamanında dogsun inşallahCok abartıyor bu doktorlar ya 16. Haftadan itibaren hep agrım sancım vardı 23 ten sonra rahim agzı 2.5 ti göbek hep aşağıdaydı adım atamayacak kadar agrım vardı ona rağmen 38ibuldu. Felaket tellalı bazen doktorlar. Suanda göbek bildiğin aşağıda ve yine agrım var yine rahim ağzı kısalmaya başladı ona rağmen hiçte yat erken dogar falan demedi. Panik yapma yani hiç bişey olmaz zorlamadan falan Benimkinin suan ayak cıkacak gibi oluyor ciddi baskı veriyor ama normal yani yerleri daraldıkça her türlü baskıyı verecekler
bildiğim kadarıyla 32+0 olduğun anda doğum iznine çıkabiliyorsun. Doktorum hesapladı benim 24 ağustosmuş.Çalışan arkadaşlar yasal sınır 32.Hafta ya, sonra uzatmak istersek rapor almamız gerekiyor normalde.
32. Hafta yani 33. Haftaya kadar mı çalışıyoruz ? Yoksa 31. Hafta son mu oluyor rapor 32.haftadan mı başlıyor ?
Selam canım, 32+0’da iş göremezlik raporu alacağım ben, yani 32. haftanın bitimi oluyor.Çalışan arkadaşlar yasal sınır 32.Hafta ya, sonra uzatmak istersek rapor almamız gerekiyor normalde.
32. Hafta yani 33. Haftaya kadar mı çalışıyoruz ? Yoksa 31. Hafta son mu oluyor rapor 32.haftadan mı başlıyor ?
Yanlış hatirlamiyorsam bende son ay oldu ama karnim acayip catladiben de geçenlerde paylaşmıştım Afra Gökçe olacak inşallah,kız olduğunu öğrendiğimizden beri ismi hazırdı bizim debu arada çatlak kremi kullanan var mı? bu zamana kadar kullanmak aklıma gelmedi dün biraz konuştuk da çatlak bi anda olan bir şeymiş. bende olmadı ama olur diye korkmuyo değilim. kullansam faydası olur mu acep
Doğum ve sancılı aynı yerde çekiyorsunuz dedi o süreçte idrar yapma , büyük tuvalet falan yapiyomussun. O yüzden bezi öneriyorlar tuvalete yetisemezseniz diye hem de kendinizi daha iyi hissedersiniz.iyide önlük giyildiginde altina birsey giymiyorsun. Demekki sizin hastane giydiriyor.
Benim bebeğim de 26. Haftada döndü. Totosuyla kaburgami ittiriyo kafasıyla malum yeri. Bu son hafta özellikle resmen kanala girmeye çalıştığını hissediyorum. Ancak bu erken doğum belirtisi falan değil dedi doktorum bu normal . Tabiki artık ayakta durdugumda bir işle ugrastigimda daha çabuk yoruluyorum ,ağrı oluyo falan. Tabiki daha fazla dinlenmek gerekiyor ancak tedirgin olmayın erken doğum riski var diye. Doktorum bana bak bebeğin ne yapacağını nereden çıkacağını çok iyi biliyo o yüzden ara ara orayı zorluyo esnetiyo vs şeyler söyledi.Canm ben dün akşam kontrol e gittim on gündür agrilarim var bebek cikcak gibi baskı yapio dedim karnım da aşağıda. Ultrason u açar açmaz bak sebep burda ayakları aşağıdaymis çok hareketli keseyi çok zorluo. Yapacak bişey yok istirahat kesinlikle dedim hiç iş yapma yürüme hep yat dedi. Keseyi zorlamaya devam ederse kese açılır su gelir erken doğar dedi. Gelişimi güzelmiş ama oğlum yaramazlık yapio içerde dinlenme dönemine geçtik anlicagin. Bugün gelen üç tane hasta hep agrilarim var diye geldi erken ama bırakın kocalariniz biraz iş yapsın yaticaksin artık dedi. Aslında ben ağır iş hiç yapmadım sadece yemek bulaşık çamaşır. Hele çamaşır hiç asma hiç yukarı uzanma dedi.
Doğum ve sancılı aynı yerde çekiyorsunuz dedi o süreçte idrar yapma , büyük tuvalet falan yapiyomussun. O yüzden bezi öneriyorlar tuvalete yetisemezseniz diye hem de kendinizi daha iyi hissedersiniz.iyide önlük giyildiginde altina birsey giymiyorsun. Demekki sizin hastane giydiriyor.
Benim bebeğim de 26. Haftada döndü. Totosuyla kaburgami ittiriyo kafasıyla malum yeri. Bu son hafta özellikle resmen kanala girmeye çalıştığını hissediyorum. Ancak bu erken doğum belirtisi falan değil dedi doktorum bu normal . Tabiki artık ayakta durdugumda bir işle ugrastigimda daha çabuk yoruluyorum ,ağrı oluyo falan. Tabiki daha fazla dinlenmek gerekiyor ancak tedirgin olmayın erken doğum riski var diye. Doktorum bana bak bebeğin ne yapacağını nereden çıkacağını çok iyi biliyo o yüzden ara ara orayı zorluyo esnetiyo vs şeyler söyledi.Canm ben dün akşam kontrol e gittim on gündür agrilarim var bebek cikcak gibi baskı yapio dedim karnım da aşağıda. Ultrason u açar açmaz bak sebep burda ayakları aşağıdaymis çok hareketli keseyi çok zorluo. Yapacak bişey yok istirahat kesinlikle dedim hiç iş yapma yürüme hep yat dedi. Keseyi zorlamaya devam ederse kese açılır su gelir erken doğar dedi. Gelişimi güzelmiş ama oğlum yaramazlık yapio içerde dinlenme dönemine geçtik anlicagin. Bugün gelen üç tane hasta hep agrilarim var diye geldi erken ama bırakın kocalariniz biraz iş yapsın yaticaksin artık dedi. Aslında ben ağır iş hiç yapmadım sadece yemek bulaşık çamaşır. Hele çamaşır hiç asma hiç yukarı uzanma dedi.
Yukarda olunca da birçok anne adayı nefes problemi yaşadığını söylüyor sanırım her türlü zor :/ rabbim kolaylıklarını göstersin sağlıkla alalım kucağımıza
Cnm bade kulaga hos geliyor ama anlami guzel degilmis şarap içki anlamindaymis
❤aaaa bak isim ne onemliymis
Insanlarda izlenimde bile etkili
Lierac in içeriğinde zararlı maddeler var canım istersen bi araştır ..Lierac birkaç kişiden daha duymuştum. Alayım o zaman ben onu eczacı bir krem önerdi 120 lira dedi internette baktım 80 lira. Lierac daha mantıklı o zaman yorumları falan da baya iyi. Çoookk teşekkür ederiz
Ben 10 haftalıktan beri hep kullandım .ben de geçenlerde paylaşmıştım Afra Gökçe olacak inşallah,kız olduğunu öğrendiğimizden beri ismi hazırdı bizim debu arada çatlak kremi kullanan var mı? bu zamana kadar kullanmak aklıma gelmedi dün biraz konuştuk da çatlak bi anda olan bir şeymiş. bende olmadı ama olur diye korkmuyo değilim. kullansam faydası olur mu acep
bildiğim kadarıyla 32+0 olduğun anda doğum iznine çıkabiliyorsun. Doktorum hesapladı benim 24 ağustosmuş.
Selam canım, 32+0’da iş göremezlik raporu alacağım ben, yani 32. haftanın bitimi oluyor.
Herkese merhabalar,
50 ml glukozla seker yuklemesi yapildi.
Aclik 70
1. Saat 168 cikti. Gebelik sekeri var mi demek?
teyzoslarrr anakucagimizida aldik biz bir eksiğimiz daha tamamlandı. Bej rengini aldım kolay sökülüp yıkanabiliyor diye
Ben de 2 hamılelıgımde ve bunda zeytınyagı ve kayısı yagı kullandım hatta bunda hava sıcak dıye hıc kullanmıyorum dıyebılırım sanırım sık hamılelık şerden dolayı vucut esnemeye alıştı. Önemli olan bol su gunde 3 lt ya da 4 lt ıcıyorum.. Daha kaşıntı bıle olmadı. Eski Drum ve bu dr da ne kadar kimyasal yok deseler de var dıyor.. En saglıklı sı hakiki zeytınyagı. Ben banyo yapmadan 2 saat önce duruyorum acıyom göbegımı.. Sonra da banyo yapıyorum... Az sürünce emiliyor pehlivan gıbı dolaşıyorumLierac in içeriğinde zararlı maddeler var canım istersen bi araştır ..
Eki Görüntüle 2296432
Bu ürünlerin içeği temiz . Ama bana soraan zeytınyağı kullan ben ilk günden beri zeytınyağı kullanıyorum. Doktorum öyle önerdi ..
Tesekkur ederiz canimm. E bebekten canim 349 a en son buna karar verdim ailem istanbul da benim katlanınca çok az yer kaplıyor her yere de taşırım diyeGüle güle kullan canım.. Begendim ben.. Nerden ne kadara aldin?
Tabi öyle ama kendini üzme korkma cidden düşündükçe insan ister istemez kötüyü çağırıyor etkileniyor. Az kaldı gayet zamanında doğacak sen rahat olTedbir kuldan takdir Allah'tan . İlk gebeligim gibi değil böyle ağrılar yasamadim ilkinde . Bu çok zorluyor beni canı sağolsun sağlıklı zamanında dogsun inşallah
Tesekkur ederiz canimm. E bebekten canim 349 a en son buna karar verdim ailem istanbul da benim katlanınca çok az yer kaplıyor her yere de taşırım diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?