2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Lierac birkaç kişiden daha duymuştum. Alayım o zaman ben onu eczacı bir krem önerdi 120 lira dedi internette baktım 80 lira. Lierac daha mantıklı o zaman yorumları falan da baya iyi. Çoookk teşekkür ederiz
Ben memnunum henüz çatlak olmadı bundan sonra zaten esas önemli olan

Herkese merhabalar,
50 ml glukozla seker yuklemesi yapildi.
Aclik 70
1. Saat 168 cikti. Gebelik sekeri var mi demek?

Nerde yaptirdin canim ?
Ben saglik ocaginda yaptirdim 50 lik.
Aclik 89 tu.1. saat 90 cikti.Icimde hep suphe var acaba bir yanlislik mi var.bir daha mi yaptirayim diye icim icimi yiyor .Bir daha mi yaptirsan acaba ?

Evet çalışmak isteyenler de yine 32+0’da çalışabilir raporu alıyor diye biliyorum.

Evet canım 32+0 da raporu alman gerekiyor yoksa direk izne ayrılmış oluyorsun.
Herkese merhabalar,
50 ml glukozla seker yuklemesi yapildi.
Aclik 70
1. Saat 168 cikti. Gebelik sekeri var mi demek?
Benim gibi maalesef şeker yüksek çıkmış canım doktorum diyet önerdi 1 hafta açlık tokluk dikkat edip baktığım dikkat ettiğim sürece fırlama olmuyor doktorun öyle bir takip isteyecektir diye düşünüyorum sonra duruma göre hareket edersiniz
teyzoslarrr anakucagimizida aldik biz bir eksiğimiz daha tamamlandı. Bej rengini aldım kolay sökülüp yıkanabiliyor diye
Güle güle kullanın canım çok güzel

Rapor almazsak otomatik 32. Haftadan itibaren izinde sayılacağız o zaman ?
Yok bizim işyerinde çalışmak isteyen arkadaşımız çalışabilir raporu aldı, ben izne çıkmak istediğim için iş göremezlik raporu alacağım, bizden her durumda rapor istediler ama işyerine göre farkeder mi bilmiyorum.

Hımm sorayım ben de o zaman iş görmezlik raporu şart mı?

Bende bunu merak ediyorum. İs goremezlik raporu almak lazim mi sistem otomatik mi isliyor? Kafam cok karisik hic bilmedigim isler.

canım 32+0 da çalışacaksan çalışabilir çalışmayacaksan çalışamaz raporu alman gerekiyor.
Rapor almazsak otomatik 32. Haftadan itibaren izinde sayılacağız o zaman ?
evet ama yine de hastaneden raporu almak gerekiyormuş.

Kizlar size bisey daha sorucam
Ben kahvalti sonrasi vs çok kotu oluyorum fenalasiyorm gibi kendimi yataga zor atiyorm sizce sebebi ne olabilir

Canim afedersin az önce bende yine çıkarttım sabahlari oluyo genelde bende bu.. Anlayamiyorum ya.. Büyük ihtimalle gece uyanip atistirmadgmda oluyo.. Ama gece atistirma yaptgmda da ayni.. Anlayamiyorm kahvalti öğününden nefret ettim.. Hiç zevkle yapamiyorum kahvaltiyi eskisi gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…