2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Herkese merhabalar,
50 ml glukozla seker yuklemesi yapildi.
Aclik 70
1. Saat 168 cikti. Gebelik sekeri var mi demek?

Ben de 50lik yaptırmıştım açlık 72, 1.saat sonunda ise 112 çıkmıştı, 140'ın üstünde çıkarsa 100lük isterim veya direk diyete başlarız demişti doktorum.. doktorun da seni en iyi şekilde yönlendirecektir zaten

Kizlar size bisey daha sorucam
Ben kahvalti sonrasi vs çok kotu oluyorum fenalasiyorm gibi kendimi yataga zor atiyorm sizce sebebi ne olabilir
şeker ve tansiyon ölçtür istersen ben de kendimi kötü hissettiğimde şekerime bakıyorum bazen yüksek çıkıyor.

ben de zeytin yağı kullanıyorum arada ama sanki karnım geriliyor çatlayacak gibi hissediyorum mühendisinoğlu'nu takip ediyorum ben de bunlara da baktım ama bunların pek faydası olmuyormuş sanırım hava parası vermiyim diyorum çok kararsız kaldım

Ben 3. Aydan itibaren duzenli kullanmaya basladim canim. Su ara gunde 3 kere suruyorum henuz sukur catlamadim insallah da catlamam. 3 4 tane farkli marka var hep degisiyor yani kullandiklarim.

Anladim, sanirim gebelik sekeri var bende. Bakalim benim doktorum ne onerecek.

Bende aynıyım gece yesem de yemesem de sabah berbatım. Bulantı coktu ilaç aldım tansiyonum 7 5oluyor galiba oda bulantı yapıyor. Normalde miden hassas mı? Benimkinde ülser var gastrit reflü falanda var galiba ondanda buladar kötü oluyorum ben.

32+0 dedi doktor 32+1 gelsem dedim resmî rapor bu olmaz dedi

Herkese merhabalar,
50 ml glukozla seker yuklemesi yapildi.
Aclik 70
1. Saat 168 cikti. Gebelik sekeri var mi demek?

Şeker yüksek çıkmış Arkadasım doktor ne zaman bakacak sonucuna

Canım çalışıyorsan 32 de çalışabilir yada çalışamaz raporu mutlaka alınmalı yani işe gitmeyeceksen de raporu Alman gerekiyor. Yoksa paranı alamazsın

Ben 3. Aydan itibaren duzenli kullanmaya basladim canim. Su ara gunde 3 kere suruyorum henuz sukur catlamadim insallah da catlamam. 3 4 tane farkli marka var hep degisiyor yani kullandiklarim.
canım benim doktorum bu genetik aslında kremler çok bir işe yaramıyor demişti. vucudun çatlamaya uygunsa ne sürersen sür çatlarsın ama bana senin kullanmana gerek yok çatlamazsın demişti sadece nemlendir duştan sonra normal krem kullan demişti

Kizlar size bisey daha sorucam
Ben kahvalti sonrasi vs çok kotu oluyorum fenalasiyorm gibi kendimi yataga zor atiyorm sizce sebebi ne olabilir

Aklımda kolestrol geldi yumurta peynir kolestrol yükseltir çünkü eger kusma degil de bi baygınlık gibiyse kolestrol mu yğkseliyor acaba

Sizler bebek odası yapacak mısınız yoksa simdilik sadece yatağını alıp 4 yaşına geldiğinde genç odası mi almayi düşünüyorsunuz

Biz oda yapmadık beşik ve dolap kısmetse. 1,5 sene kadar bizimle kalır herhalde sonra bakacağız duruma göre

Aynen onceden gastirit vardi.. Simdi gaviscon verdi doktor o da fayda etmio sanki.. Ama eskiye oranla yanmam azaldi.. Ama kusma problemi bitmicek gibi.. Arada mutlaka çıkarıyorum

Aynen onceden gastirit vardi.. Simdi gaviscon verdi doktor o da fayda etmio sanki.. Ama eskiye oranla yanmam azaldi.. Ama kusma problemi bitmicek gibi.. Arada mutlaka çıkarıyorum
Aynen bulantı hiç geçmiyor kusma bazen günlerce sürüp öyle geçiyor. İlaçlarda işte az işe yarıyor. Ama benim iştah hiç azalmıyor yiyip coğu zaman çıkarıyorum

Aynen bulantı hiç geçmiyor kusma bazen günlerce sürüp öyle geçiyor. İlaçlarda işte az işe yarıyor. Ama benim iştah hiç azalmıyor yiyip coğu zaman çıkarıyorum

Ben acayip istahli olmadm yaa.. Hatta aksine hamile degilken daha istahliydim.. Şimdi hemen tikaniyorum.. Bi tabak yemek bazen zor bile bitiyoo.. Mesela dün bi tabak taze fasulye yedim.. Doymadm sismedim ama yiyemedim bi tabak daha ardindan.. Biliyorm doldurunca midemi cok kötü oluyorm.. Aradan 40dk gecti bi tabak daha yedim.. Ama ekmeksiz.. Aksam ekmek nadir yiyorm.. İştah bende 4.aydan sonra meyvelere oldu.. Canim hep meyve istiodu.. Her yeni cikan yaz mevyesinu istiodum.. Aliyodum hep yiyodum belki günde 4 5 porsiyon.. Hatta seker olur diodum bu yüzden.. Olmadi.. Hicbisey aşermedim de.. Tek istedigim şey.. Evde sulu yemek ve meyve.. Baska hicbisey istemio canim

Bi kisi daha dedi hakli olabilirsin
Ben bi saglik ocagina ugrayim

Valla senin is daha zormus o mide bulantisi kusma olmasinda gerisi neyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…