Ben de 50lik yaptırmıştım açlık 72, 1.saat sonunda ise 112 çıkmıştı, 140'ın üstünde çıkarsa 100lük isterim veya direk diyete başlarız demişti doktorum.. doktorun da seni en iyi şekilde yönlendirecektir zaten
Lierac in içeriğinde zararlı maddeler var canım istersen bi araştır ..
Eki Görüntüle 2296432
Bu ürünlerin içeği temiz . Ama bana soraan zeytınyağı kullan ben ilk günden beri zeytınyağı kullanıyorum. Doktorum öyle önerdi ..
ben de zeytin yağı kullanıyorum arada ama sanki karnım geriliyor çatlayacak gibi hissediyorum mühendisinoğlu'nu takip ediyorum ben de bunlara da baktım ama bunların pek faydası olmuyormuş sanırım hava parası vermiyim diyorum çok kararsız kaldım
ben de geçenlerde paylaşmıştım Afra Gökçe olacak inşallah,kız olduğunu öğrendiğimizden beri ismi hazırdı bizim de bu arada çatlak kremi kullanan var mı? bu zamana kadar kullanmak aklıma gelmedi dün biraz konuştuk da çatlak bi anda olan bir şeymiş. bende olmadı ama olur diye korkmuyo değilim. kullansam faydası olur mu acep
Ben 3. Aydan itibaren duzenli kullanmaya basladim canim. Su ara gunde 3 kere suruyorum henuz sukur catlamadim insallah da catlamam. 3 4 tane farkli marka var hep degisiyor yani kullandiklarim.
Nerde yaptirdin canim ?
Ben saglik ocaginda yaptirdim 50 lik.
Aclik 89 tu.1. saat 90 cikti.Icimde hep suphe var acaba bir yanlislik mi var.bir daha mi yaptirayim diye icim icimi yiyor .Bir daha mi yaptirsan acaba ?
Ben de 50lik yaptırmıştım açlık 72, 1.saat sonunda ise 112 çıkmıştı, 140'ın üstünde çıkarsa 100lük isterim veya direk diyete başlarız demişti doktorum.. doktorun da seni en iyi şekilde yönlendirecektir zaten
Canim afedersin az önce bende yine çıkarttım sabahlari oluyo genelde bende bu.. Anlayamiyorum ya.. Büyük ihtimalle gece uyanip atistirmadgmda oluyo.. Ama gece atistirma yaptgmda da ayni.. Anlayamiyorm kahvalti öğününden nefret ettim.. Hiç zevkle yapamiyorum kahvaltiyi eskisi gibi
Bende aynıyım gece yesem de yemesem de sabah berbatım. Bulantı coktu ilaç aldım tansiyonum 7 5oluyor galiba oda bulantı yapıyor. Normalde miden hassas mı? Benimkinde ülser var gastrit reflü falanda var galiba ondanda buladar kötü oluyorum ben.
Canım aks diye biliyorum. 32. Haftadan sonra çalışmak istiyorsan uzatma raporu alıyorsun almazsan eğer otomatik doğum iznine çıkmış sayıyor seni diye biliyorum ?
Cihazla ölçüyorum ben yükleme yapmıyoruz
Doktor açlık 95’i, tokluk 140’ı geçmemeli demişti Endokrinoloji doktoru
Ben 3. Aydan itibaren duzenli kullanmaya basladim canim. Su ara gunde 3 kere suruyorum henuz sukur catlamadim insallah da catlamam. 3 4 tane farkli marka var hep degisiyor yani kullandiklarim.
canım benim doktorum bu genetik aslında kremler çok bir işe yaramıyor demişti. vucudun çatlamaya uygunsa ne sürersen sür çatlarsın ama bana senin kullanmana gerek yok çatlamazsın demişti sadece nemlendir duştan sonra normal krem kullan demişti
Bende aynıyım gece yesem de yemesem de sabah berbatım. Bulantı coktu ilaç aldım tansiyonum 7 5oluyor galiba oda bulantı yapıyor. Normalde miden hassas mı? Benimkinde ülser var gastrit reflü falanda var galiba ondanda buladar kötü oluyorum ben.
Aynen onceden gastirit vardi.. Simdi gaviscon verdi doktor o da fayda etmio sanki.. Ama eskiye oranla yanmam azaldi.. Ama kusma problemi bitmicek gibi.. Arada mutlaka çıkarıyorum
Aynen onceden gastirit vardi.. Simdi gaviscon verdi doktor o da fayda etmio sanki.. Ama eskiye oranla yanmam azaldi.. Ama kusma problemi bitmicek gibi.. Arada mutlaka çıkarıyorum
Aynen bulantı hiç geçmiyor kusma bazen günlerce sürüp öyle geçiyor. İlaçlarda işte az işe yarıyor. Ama benim iştah hiç azalmıyor yiyip coğu zaman çıkarıyorum
Aynen bulantı hiç geçmiyor kusma bazen günlerce sürüp öyle geçiyor. İlaçlarda işte az işe yarıyor. Ama benim iştah hiç azalmıyor yiyip coğu zaman çıkarıyorum
Ben acayip istahli olmadm yaa.. Hatta aksine hamile degilken daha istahliydim.. Şimdi hemen tikaniyorum.. Bi tabak yemek bazen zor bile bitiyoo.. Mesela dün bi tabak taze fasulye yedim.. Doymadm sismedim ama yiyemedim bi tabak daha ardindan.. Biliyorm doldurunca midemi cok kötü oluyorm.. Aradan 40dk gecti bi tabak daha yedim.. Ama ekmeksiz.. Aksam ekmek nadir yiyorm.. İştah bende 4.aydan sonra meyvelere oldu.. Canim hep meyve istiodu.. Her yeni cikan yaz mevyesinu istiodum.. Aliyodum hep yiyodum belki günde 4 5 porsiyon.. Hatta seker olur diodum bu yüzden.. Olmadi.. Hicbisey aşermedim de.. Tek istedigim şey.. Evde sulu yemek ve meyve.. Baska hicbisey istemio canim
Canim afedersin az önce bende yine çıkarttım sabahlari oluyo genelde bende bu.. Anlayamiyorum ya.. Büyük ihtimalle gece uyanip atistirmadgmda oluyo.. Ama gece atistirma yaptgmda da ayni.. Anlayamiyorm kahvalti öğününden nefret ettim.. Hiç zevkle yapamiyorum kahvaltiyi eskisi gibi