2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
ya benim 32+0 bayrama denk geliyor. öncesindeki günler de öyle. bana hastane 32+1 de gel halledelim raporu dedi ama sorun olmaz ya inşallah
Hastanen hallederiz dediyse sıkıntı yok canım sanırım sistem üzerinden oynama yapabiliyor bana da öyle demişti benim 32+1 cumartesiye geliyor muhasebeme bildireceğim o yüzden 30 Ağustos resmi tatil de cuma o sebeple perşembe halledeceğiz nasipse

Tansiyon olcuyorm normal hatta dusuk 9a 6
Sekerde bilemiyorm
Bi olctreym tekrar
Çok fazla yediğinde olabilir canım bende de bu sıralar denge kaybı baş dönmesi oluyor ama abartı değil eğer senin uzun sürüyorsa doktoruna sormakta fayda var şeker sıkıntın var mıydı ki normalde ?

Ben her duştan sonra zeytinyağı özlü bi bebe yağı kullanıyorum. Henüz hiç catlamadim ama daha erken son zamanlar olur derler hep.
Duştan sonra çok fazla kurulanmadan sürünce çok nemli oluyo iyi oluyo. Sadece kabızlık yaşadığımda gerilme hissediyorum.

Sizler bebek odası yapacak mısınız yoksa simdilik sadece yatağını alıp 4 yaşına geldiğinde genç odası mi almayi düşünüyorsunuz
Biz ikeadan beşik aldık onu kendi yatağımın yanına koyacağız. Bir tane de yine ikeadan sifonyer aldık dolaplarimiz çok dolu olmasa ertelenebilirdi. İlerd de genç odası değil de yine ikeada büyüyebilen karyolalar var çok kullanışlı olduğunu düşünüyorum onlardan alırım ve bir çocuk dolabı. Ne zaman ortaokul zamanı gelir o zaman genç odası düşünürüm

Esim artık yeter aldıkların diye kızıyor parada vermiyor eksik kaldı diyorum çocuk çabuk büyücek diye hep 9 ay 12 ay 6 ay almışız hatta 36 aylar var

Esim artık yeter aldıkların diye kızıyor parada vermiyor eksik kaldı diyorum çocuk çabuk büyücek diye hep 9 ay 12 ay 6 ay almışız hatta 36 aylar var
İnsan ileri ayları da düşünüyor bende genelde yaz mevsimi olduğu için cidden 9-12 6-9 almışım mesela ilk yenidoğan 3-6 eksikti onları tamamladım çok beğendiğim olursa artık alırım hemen hemen bitirdim gibi bir kaç parça tulum alacağım tulum yok

Merhaba Güzel anneler , 29+6 Haftamdayım bugün kontrole gittik. Oglusum 1710 gr Irilestigini hissediyordum cunku hareketleri sertlesmeye baslamisti . Suyum fazla ve bebek dönmemiş başı yukarı da . Suyunu ve dönmesini takip edeceğiz dedi. Ne zamandan sonra döner sizce normal doğum içinn dönmeli dedi

Benimkinin kafası hiç yukarı çıkmadı yatay duruyodu 26. Haftada tam baş aşağı döndü şuan tam 30 haftaligiz. Ayaklarıyla kaburgalarimi ittiriyo basiylada çıkacağı yeri. Ne zaman döneceği belli olmaz bazı bebekler doğum kasilmalariyla birliktelikte dönüyor bazıları son haftalarda bazıları da benimki gibi çok erken

Evet iyi oldu şükür ama erken Doğumu tetiklemeden dönse iyi eder bizim minnak
Bugun bende doktora gittim. Benimde bebegin kafasi aşağıda ağrılarım o yüzdenmiş.
Ben mustela ve hindistan cevizi yagi kullaniyorum

Bebek yağı tuylenme yapiyor beni doktorum uyardi kullanma diye

Ya bu cocuk hep gunduz uyuyor gece fildir fildir tekmeliyor uyku duzenini nasil degistirebiliriz acaba... anne karninda nasil uyuyorsa dogunca da oyle olur diyorlar
Nasıl biraz toparladın mı daha iyi misiin? ben yeğenlerimi gördükten sonra kendime diyorum ki herşeye hazırlıklı ol:) anne karnında nispeten sakindi küçük olan şu an 1,5 yaşında gece gündüz uyumuyor ama enerji on çocuğa bedel

Anladım canm. Normal doğum istiyorum umarım döner zamanla

Canim sagol sordugun icin hastalik ayni devam ediyor bu 3. Gun falan olacak sanirim gunduzleri daha iyiyim ama geceleri daha fena oluyor. Gece uyuyamadigimdan gunduz ölüm sicaklarinda 1 2 saat uyudum bugun. Demem o ki agustosta hasta falan olmayin kendinizi koruyun

Valla yegenleri dusununce ben de korkmuyor degilim. Bol bol dua ediyorum uslu anne babasini uzmeyen uykuyu seven bir bebe olsun diye. Hepimizin olsun insallah diyeyim

Keske 6 aydan sonrasini almasaydin. Bebekler ayinda giyinmiyor. Mesela 4 aylikken 6 aylik giyiyorlar. Yani bedeni tutdurman zor. Kilosuna göre aliyorsun ayina gore degil. Mesela benim kızım 21 aylik 24-36 ay giyiyor.
Ya bu cocuk hep gunduz uyuyor gece fildir fildir tekmeliyor uyku duzenini nasil degistirebiliriz acaba... anne karninda nasil uyuyorsa dogunca da oyle olur diyorlar
Bebekler gunduzleri uyur geceleri uyanik olur. Dogdugu zamanda ilk 4 ay alisma sureci oluyor malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…