- 21 Ocak 2013
- 408
- 1.179
- 313
ya benim 32+0 bayrama denk geliyor. öncesindeki günler de öyle. bana hastane 32+1 de gel halledelim raporu dedi ama sorun olmaz ya inşallahEvet canım kaçırmayın tarihi 31+5 den itibaren girebiliyormuş hastanem sisteme ama 32+1 de olmuyor en geç 32+0 da alın eğer çalışacaksanız
Tansiyon olcuyorm normal hatta dusuk 9a 6şeker ve tansiyon ölçtür istersen ben de kendimi kötü hissettiğimde şekerime bakıyorum bazen yüksek çıkıyor.
Cnm sen bi memurunuza fln sorya benim 32+0 bayrama denk geliyor. öncesindeki günler de öyle. bana hastane 32+1 de gel halledelim raporu dedi ama sorun olmaz ya inşallah
Sonucumu gonderdim, bekliyorumŞeker yüksek çıkmış Arkadasım doktor ne zaman bakacak sonucuna
Hastanen hallederiz dediyse sıkıntı yok canım sanırım sistem üzerinden oynama yapabiliyor bana da öyle demişti benim 32+1 cumartesiye geliyor muhasebeme bildireceğim o yüzden 30 Ağustos resmi tatil de cuma o sebeple perşembe halledeceğiz nasipseya benim 32+0 bayrama denk geliyor. öncesindeki günler de öyle. bana hastane 32+1 de gel halledelim raporu dedi ama sorun olmaz ya inşallah
Çok fazla yediğinde olabilir canım bende de bu sıralar denge kaybı baş dönmesi oluyor ama abartı değil eğer senin uzun sürüyorsa doktoruna sormakta fayda var şeker sıkıntın var mıydı ki normalde ?Tansiyon olcuyorm normal hatta dusuk 9a 6
Sekerde bilemiyorm
Bi olctreym tekrar
Güle güle kullanınteyzoslarrr anakucagimizida aldik biz bir eksiğimiz daha tamamlandı. Bej rengini aldım kolay sökülüp yıkanabiliyor diye
Ben her duştan sonra zeytinyağı özlü bi bebe yağı kullanıyorum. Henüz hiç catlamadim ama daha erken son zamanlar olur derler hep.ben de zeytin yağı kullanıyorum arada ama sanki karnım geriliyor çatlayacak gibi hissediyorummühendisinoğlu'nu takip ediyorum ben de bunlara da baktım ama bunların pek faydası olmuyormuş sanırım hava parası vermiyim diyorum çok kararsız kaldım
Biz ikeadan beşik aldık onu kendi yatağımın yanına koyacağız. Bir tane de yine ikeadan sifonyer aldık dolaplarimiz çok dolu olmasa ertelenebilirdi. İlerd de genç odası değil de yine ikeada büyüyebilen karyolalar var çok kullanışlı olduğunu düşünüyorum onlardan alırım ve bir çocuk dolabı. Ne zaman ortaokul zamanı gelir o zaman genç odası düşünürümSizler bebek odası yapacak mısınız yoksa simdilik sadece yatağını alıp 4 yaşına geldiğinde genç odası mi almayi düşünüyorsunuz
Esim artık yeter aldıkların diye kızıyor parada vermiyor eksik kaldı diyorum çocuk çabuk büyücek diye hep 9 ay 12 ay 6 ay almışız hatta 36 aylar varHarika olmuş canım ne marifetlisiniz ya benim elimden gelmiyor mübarek böyle şeyler sipariş vereceğim
Canım ben tulum değil de çıtçıtlı ve alt pijama daha kullanışlı gibi düşünüyorum onları ekleyebilirsin istersen bir kaç tane daha ben öyle yaptım hatta tulumum hiç yok bende tulum alayım bari
İnsan ileri ayları da düşünüyor bende genelde yaz mevsimi olduğu için cidden 9-12 6-9 almışım mesela ilk yenidoğan 3-6 eksikti onları tamamladım çok beğendiğim olursa artık alırım hemen hemen bitirdim gibi bir kaç parça tulum alacağım tulum yokEsim artık yeter aldıkların diye kızıyor parada vermiyor eksik kaldı diyorum çocuk çabuk büyücek diye hep 9 ay 12 ay 6 ay almışız hatta 36 aylar var
Benimkinin kafası hiç yukarı çıkmadı yatay duruyodu 26. Haftada tam baş aşağı döndü şuan tam 30 haftaligiz. Ayaklarıyla kaburgalarimi ittiriyo basiylada çıkacağı yeri. Ne zaman döneceği belli olmaz bazı bebekler doğum kasilmalariyla birliktelikte dönüyor bazıları son haftalarda bazıları da benimki gibi çok erkenMerhaba Güzel anneler , 29+6 Haftamdayım bugün kontrole gittik. Oglusum 1710 grIrilestigini hissediyordum cunku hareketleri sertlesmeye baslamisti . Suyum fazla ve bebek dönmemiş başı yukarı da . Suyunu ve dönmesini takip edeceğiz dedi. Ne zamandan sonra döner sizce normal doğum içinn dönmeli dedi
Bugun bende doktora gittim. Benimde bebegin kafasi aşağıda ağrılarım o yüzdenmiş.Evet iyi oldu şükür ama erken Doğumu tetiklemeden dönse iyi eder bizim minnak
Ben mustela ve hindistan cevizi yagi kullaniyorumben de geçenlerde paylaşmıştım Afra Gökçe olacak inşallah,kız olduğunu öğrendiğimizden beri ismi hazırdı bizim debu arada çatlak kremi kullanan var mı? bu zamana kadar kullanmak aklıma gelmedi dün biraz konuştuk da çatlak bi anda olan bir şeymiş. bende olmadı ama olur diye korkmuyo değilim. kullansam faydası olur mu acep
Bebek yağı tuylenme yapiyor beni doktorum uyardi kullanma diyeBen her duştan sonra zeytinyağı özlü bi bebe yağı kullanıyorum. Henüz hiç catlamadim ama daha erken son zamanlar olur derler hep.
Duştan sonra çok fazla kurulanmadan sürünce çok nemli oluyo iyi oluyo. Sadece kabızlık yaşadığımda gerilme hissediyorum.
Biz ikeadan beşik aldık onu kendi yatağımın yanına koyacağız. Bir tane de yine ikeadan sifonyer aldık dolaplarimiz çok dolu olmasa ertelenebilirdi. İlerd de genç odası değil de yine ikeada büyüyebilen karyolalar var çok kullanışlı olduğunu düşünüyorum onlardan alırım ve bir çocuk dolabı. Ne zaman ortaokul zamanı gelir o zaman genç odası düşünürüm
Canım çalışamaz raporu alman gerekiyor kamuda ama özel sektörü bilmiyorumBende bunu merak ediyorum. İs goremezlik raporu almak lazim mi sistem otomatik mi isliyor? Kafam cok karisik hic bilmedigim isler.
Nasıl biraz toparladın mı daha iyi misiin? ben yeğenlerimi gördükten sonra kendime diyorum ki herşeye hazırlıklı ol:) anne karnında nispeten sakindi küçük olan şu an 1,5 yaşında gece gündüz uyumuyor ama enerji on çocuğa bedelYa bu cocuk hep gunduz uyuyor gece fildir fildir tekmeliyoruyku duzenini nasil degistirebiliriz acaba... anne karninda nasil uyuyorsa dogunca da oyle olur diyorlar
Anladım canm. Normal doğum istiyorum umarım döner zamanlaBenimkinin kafası hiç yukarı çıkmadı yatay duruyodu 26. Haftada tam baş aşağı döndü şuan tam 30 haftaligiz. Ayaklarıyla kaburgalarimi ittiriyo basiylada çıkacağı yeri. Ne zaman döneceği belli olmaz bazı bebekler doğum kasilmalariyla birliktelikte dönüyor bazıları son haftalarda bazıları da benimki gibi çok erken
Nasıl biraz toparladın mı daha iyi misiin? ben yeğenlerimi gördükten sonra kendime diyorum ki herşeye hazırlıklı ol:) anne karnında nispeten sakindi küçük olan şu an 1,5 yaşında gece gündüz uyumuyor ama enerji on çocuğa bedel
Keske 6 aydan sonrasini almasaydin. Bebekler ayinda giyinmiyor. Mesela 4 aylikken 6 aylik giyiyorlar. Yani bedeni tutdurman zor. Kilosuna göre aliyorsun ayina gore degil. Mesela benim kızım 21 aylik 24-36 ay giyiyor.Esim artık yeter aldıkların diye kızıyor parada vermiyor eksik kaldı diyorum çocuk çabuk büyücek diye hep 9 ay 12 ay 6 ay almışız hatta 36 aylar var
Bebekler gunduzleri uyur geceleri uyanik olur. Dogdugu zamanda ilk 4 ay alisma sureci oluyor malesefYa bu cocuk hep gunduz uyuyor gece fildir fildir tekmeliyoruyku duzenini nasil degistirebiliriz acaba... anne karninda nasil uyuyorsa dogunca da oyle olur diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?