2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
kızlar ben bebeğin kıyafetlerini yıkayıp ütüleyip yerleştireyim diyorum bu bayram tatilinde. hastane için çantaları da o ara hazırlarım diye düşündüm hazır vaktim varken. 32. hafta oluyor. erken mi olur acaba?

Bende bayramdan sonra odasını alacağım canm yerlestirmelere başlarım zaten ne kaldı günler su gibi geçiyor ve biz agirlasiyoruz bence erken değil

Acemilik ya bide hevesle kaynana bi yandan ben bi yandan büyük.aldik şimdi küçük.lazim ama kredilerimi bitirdim:) çocuk bol bol giysin

Sen de iyileş inş hemencik. Zaten sabah akşam dua ya inşallah her birimizinki sağlıklı uyku seven hayırlı aklı başında akıl sağlığı yerinde bizleri seven minnoşcuk olurlar, toplu amin

Bence erken değil ya artık yavaştan yapmak lazım, her şeyi geçtik kafa rahatlığı olur:) ben de hazırladım aldığım beşiğin içine aklıma geleni koyuyorum senin de dediğin gibi bayramda hazır etcem dursun bi köşede

Kesinlikle doğru. Doğumdan önce sadece ilk üç kıyafet almak yeterli her bebeğin gelisimi farklı oluyor. Oğlum doğduğunda gece gözler fildir fildir di. Tavanları izliodu. Biz uykusuzluktan kıvranırken o dikiyodu bizi ayağa

Bebek yağı tuylenme yapiyor beni doktorum uyardi kullanma diye

Valla ben üç aydan beri kullanıyorum herhangi bir tüylenme olmadı . Evde saç zeytinyağı da var ama.onu her yemekten önce içmek için kullanıyorum. Açıkçası zeytinyağı olmasa tuvalete gidemicem

Ben de bayramdan sonra yikicam sadece hastane çıkışlarını utulicem. Bayram sonrası benim de tam 32 hafta oluyo. Bence erken değil çünkü hergun daha da agirlasiyoruz. Ergeledigimiz her işi yapmak daha da zorlaşacak

Beni gece uyutmadigi için uyuyabilince inanılmaz mutlu oluyorum

Kızlar sizdede oluyor mu bilmiyorum ama sağ avucumun içi alev alev yanıyor soğuk suyun içinden çıkaramıyorum yarın doktora gidicem sorucam bunu bide ben yarın 32 çalışır raporu alıcam 31+6 oluyor ama iş yerinden cuma ganüne izin alamadım 1 gün erken alıcam raporu

Bence çok normal canım bende öyleyim çalışıorum eve gelir gelmez uyumak istiyoruz hatta şuan bile gözlerim açılmıyor uykudan elimde olsa saatlerce uyurum

Herkese merhabalar,
50 ml glukozla seker yuklemesi yapildi.
Aclik 70
1. Saat 168 cikti. Gebelik sekeri var mi demek?
Benim açken 80 çıktı. 50lik glikozla 1 saat sonra 109 çıktı. Doktor sorun yok dedi

Ya bu cocuk hep gunduz uyuyor gece fildir fildir tekmeliyor uyku duzenini nasil degistirebiliriz acaba... anne karninda nasil uyuyorsa dogunca da oyle olur diyorlar

Çoğu zaman dikkat ediyorum. Benimle beraber uyuyup benimle beraber uyanıyor

Artık uyuyup uyandığı zamanları çok rahat takip edebiliyorum hatta.

Bakalım doğduktan sonda da aynı olarak mı Buradan paylaşırız yine

Bende de bir haftadır oluyor. Uyuyorum uyuyorum asla doymuyorum uykuya. Yorgun halsiz hissediyorum hiçbir şey yapmak gelmiyor içimden. 2 gündür zorluyorjm kendimi gündüz uyanık kalmaya iş yapmaya

Kızlar sabah akşam magnezyum vermişti doktor ama bağırsaklarım mahvoldu ya böyle bir sancı olamaz geçen gün iki büklüm kaldım yere çöktüm çovupuma bi şey oldu sandım

Sabah akşam maden suyu içmeye karar verdim bugün. Birini içtim sabah. Birazdan da birini içerim. Umarım işe yarar.

İçsem bağırsaklarım mahvoldu içmesem karnım kasılmaktan bir hal oluyor. İnşallah maden suyu işe yarar

Yazılanları okudum aklımda kalanlarla ilgili gebe okulunda öğrendiğim bilgileri paylaşmak istedim

Günlük almamız gereken kalsiyum miktarı 1000grmış. iki bardak süt bir kase yoğurda eşitmiş.

Ebe hurmayı 37 38. HAftalarda yemeyi önerdi. Hurma oksitosin hormonu salgılatıyormuş. Doğumu başlatan devam ettiren hormon bu. Karanlıkta daha çok salgılanırmış. O yüzden doğumhane odasının ışıklarını loş hale getiriyorlarmış sancı çekerken.
Eğer çok strese girer korkarsak oksitosin hormonu geri çekilir ve sancılar dururmuş. Sancı çektim bir anda kesildi sexeryan olmak zorunda kaldım diyenler genelde Doğum sancısıyla baş edemeyip strese girenlerde olurmuş

Bagirsaklarim mahvoldu derken ishal mı kabızlık mı yapıyor. Doktorlar aç karna ishal yaptığı için yemeklerle birlikte almayı öneriyor

Bence degil bende bayramdan sonra yapacağım. Şuan bile ütü zor geliyor.
Acemilik ya bide hevesle kaynana bi yandan ben bi yandan büyük.aldik şimdi küçük.lazim ama kredilerimi bitirdim:) çocuk bol bol giysin
Ilk bebek oyle oluyor. Dogum tarihlerimiz ayni gun gozukuyor.
Bende bişey almadım daha bayramdan sonra gidip toplu alicam herşeyi çantamı da hazirlicam ne olur nolmaz hazır dursun artık.
Gec bile kalmışsın. Çok zor oluyor
En azindan günde 1 kez ic bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…