2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Yemek ile birlikte mi içiyorsun Umay. Yemek ile birlikte kullanmak gerekiyor da. Belki ondan ağrı yapıyordur

Benm bebiş geceleri çok hareketli oğlumu uyutuyorm yatağıma yatiyorum gönül rahatlığıyla uyuyabilirim diyorum bebeğim başlıyor karnimda horon tepmeye bende o onladar hareketliyken uyumaya kiyamiyorum. İnsan doğumdan sonra özlüyor karnında taşıdığı zamanları. Her animiz çok kıymetli. Sonra tamam diyorum bebek uyudu bu sefer ben agrilarimdan uyuyamiyorum.

kızlar sizlerden bazıları kıyafetleri yıkayıp ütülemiş ben de görünce nolur nolmaz diye eve gelince bebeğin kıyafetlerini yıkadım, mutlu mutlu fotosunu atıyorum aile grubuna kayınvalidem “ne gerek var sanki bayramdan sonra doğum yapacaksın yine kirlenecek” yazmış. annemlerin grubuna gönderdiğimde kendi annem de ütülemekle uğraşma ben yarın gelir ütülerim dedi. yine anne farkını anladım yanii. ayrıca belki erken doğum yapıcam nerden biliyoruz? kıyafetler hazır olmasa keşke hazırlasaydın derlerdi eminim... akşam akşam moralim bozuldu

İshal yaptı. Hep yemeklerle beraber aldım. Niye böyle oldu anlamadım
Ben özellikle et yerken onunla içiyorum yoksa eti sindirmekte zorlanıyorum. Gerçi magnezyum da ne kadar etki ediyo bilemiyorum. İsterseniz doktorunuzdan hap olarak isteyin bana ikisinden de yazdı

Canim buna mi uzuluyorsun hic uzulme. Annesi degil misin istersen 5 ay onceden yikarsin. Kirlenince gelip kendisi mi yikayacak sanki? Yine yikayacak olan sensin. Anne gibisi yok gercekten. Benimki de bin turlu bebek hazirligi yapiyor bir yandan diger yandan da yikamaya dahi gelmek istiyor kiyafetleri utulemeyi gectim. Hepimizin icinde bir mutluluk heves var. O minik kiyafetleri bin kez yikayip utuleyebiliriz gucumuz olduktan sonra

İshal yaptı. Hep yemeklerle beraber aldım. Niye böyle oldu anlamadım
Magnezyum gece yatarken ıc dedı drum. Gece ıcıyorum... Gunde 2 taneyi 1.hamılelıktw kasılma coktu kullanmıştım ama Dr 1 aydan sonra kesmişti.. Druna sor canım fazla kullanmalı mıyım dıye, bazen drlar unu yor bırak demeyi

Aman hiç bozmayin morelinizi . Ben ne yapsam daha erken diyodu her iki tarafda şimdi iki ay kaldı diyince ay gelmiş ya diyorlar. Bir de çok büyük değil karnım ama bana çok ağır geliyo tabi. Dışardan bakınca dogumuma daha çok var diye düşünüyorlar sanırım diyorum kendime.
Bugün annem aradı bebeğin yatağını yorganını yastığını falan yapmış bi hevesle aradı. Kv de sağ olsun o da eşime para gönderiyor siz kendi zevkinize göre alın diye. Anlayislilar ama bana da daha erken diyince sinirleniyorum . Ben de bayramdan sonra yıkayıp sadece hastane çıkışlarını utulicem . Çok küçük ufak tefek şeyler kaldı benim
Bir iki tane daha yelek
Burun aspiratöru ( ebem ilk üç ay burun aspiratöru kullanmayın dedi eğitimde)
Hiç morelinizi bozmayın az önce ben de bizimkiler hiç mi dogurmadj bu çocukları nereden aldılar da hiç anlamiyolar bdiyodum

Canım ne takıyorsun, ben böyle istiyorum yazsaydın... Kimseden hayır yok, agırlasmadan yapmak en iyisi. Ben bugun olanların hardolabını oyuncaklarını ve kıtaplıgı ı düzenleyip temizledim... Yarın Kendı gardolabımı düzenleyecehıö. Bebek ıcın 5 li cekme eli dolabı boşaltacagım.. Sılecegım.. Evdeki tum dolap ıclerını haledecegım. Yarın Kendı odamla banyo dolap ıclerını halletaem benden iyisi yok. Sonraki günler yıkamaya baslıcam. Olanlardan kalan güzel seyleri ccıkardım hepsını yıkatıp utıleyıp bohca yapıp hurca koycam. Cunku bende 2 tane canavar var cekmecwlerı bozarlar. Doguma yakın koycam. Güya annem gelmişti bana yardım eder diyordum 4 gün kaldı gıttı. 2 gunu hafta sonuydu gezdirdik.. 2 gunde de ne olacak. Bır de onun demesi lazım ben anne sunu yap diyemem... Bende yavas yavas dolap ıclerını halledeyim ki EYLUL 15 gıbı koltukları yıkatcaö halıları vercem sonrada kadını toplu alCam ama gelen kadın dolap ıclerını ugrasmıyor. Eşim de kızıyor zaten gelen olcak ev gene batacak. Ugrasma dıyor ama bebek dogduktan sonra nerede dolap ıcı ywrlestırmek... O yuzden yavas yavas yapıyorum allahtan kışlıkları bıttı... Halsiz ve uykusu olan arkadaslar vitamin ilacını ı sorun drunuza. Ben ilkinde hep elevıt decevıt kullanırdım hep yorgundum... Sımdı duosvıt kullanıyorum zımba gibiyim... Eczacıya sordum cunku pahalı. Dedıkı decevıtin ocondekılerın en az 3 katı fazla... O yuzden ne sac dokulmem ne halsizlik ne uyku halım var

Çok fazla yediğinde olabilir canım bende de bu sıralar denge kaybı baş dönmesi oluyor ama abartı değil eğer senin uzun sürüyorsa doktoruna sormakta fayda var şeker sıkıntın var mıydı ki normalde ?
Saglik ocaginda olculen seker iyi cikiyo
Seker yuklemeside yaptrmadm
Bilemiyormki

msh sana mi diyek duosvite mi bilemedim
Ben de bir an once duosvit almaliyim adi da bi tuhafmis ama olsun

Valla banada kimsenin hayrı yok. Herkes sadece kadın al diyo sanki benim aklım yok. Kadın alcam zaten ama onun yapamayacağı bir sürü is var. Dün pazara
Gittim, fasulye yaptim dolaba attım. Yemektir bulaşıktır ben aksam pert. Birde kızım son azı dislerini çıkarıyor. (4 tane). Canı yanıyor dişten biraz ishal gibi birde pisik oldu. Yavrum huzursuz onla ugrasiyorum. Bugün buzdolabini ve mutfak dolaplarının bir kısmını sildim. Öyle senin gibi yavas yavas yapcam. Mutfak bitsin gardolap ayakkabilik. Sonra kızımın odası duzenlenecek. Bayram sonrasi bebegin kıyafetlerini yavas yavas yikar ütülerim. Bayan alana kadar hali koltuk perde hal etmem lazim. Is bitmiyor ki. Herkesde bir akıl vermece 1 kiside yardim edeyim demiyor. Bebegin kafasi aşağıda baski yapiyor ağrı yapiyor

Decavit Ise
yaramıyor mu ya doktora sorayım bakalım belki değiştirir ilacı

Sen anlatırken işleri ben yoruldum Allah kolaylık versin

Canım ebatları var belli bir kiloya kadar orta boy oluyor ben orta boy aldım büyük boy bayağı büyük diye düşünüyorum kilo ölçüsü vardı göremedin mi
Yok kuzum henüz almadım sadece aklımda yani oyüzden sordum söylenene göre büyük boy 50 bedene falan denk geliyomuş sanırım bende orta boy alırım

Ya bu cocuk hep gunduz uyuyor gece fildir fildir tekmeliyor uyku duzenini nasil degistirebiliriz acaba... anne karninda nasil uyuyorsa dogunca da oyle olur diyorlar
Hahhhhah benimkide 3 gündür aynı dediğin gibi olmaya başladı gündüz tık yok gece 12 - 1 gibi başlıyo show yapmaya

Sizler bebek odası yapacak mısınız yoksa simdilik sadece yatağını alıp 4 yaşına geldiğinde genç odası mi almayi düşünüyorsunuz

Ben büyüyen besikli oda aldim.. Daha doğrusu annemler hediye ettiler.. Ilk torunumuz bizde bisey yapmak istiyoruz dediler.. Bi de anne yanı beşik aldim ahşap ama büyük.. O bile 3 4 yasina kadar gider sanki.. Bunlar yeter diye dusunuyorum ama bakalim

Yeter kiz daha nolcak
genc odasini da simdiden bi alsan mi acep
Için rahat eder

Ben kendimi yazsam acirsnz herhal
Yeni tasindm bi suru esyam acikta kaldi banyo mutfak her tarafa dolap aldim bekliyorm ki esyalari yerlestireyim
Bi odam depo gibi
2 oglm var onlara oda almam lazim odalari gardroplari yok
Simdiye kadar bnm yatak odama sigdriyodm ama bebegin esyalarini sgdracak yer yok artik
Yeni tasindgm icin yapilacak alinacak o kadar cok sey varki nasil ustesinden gelcm bilemiyorm bi de 3 erkek yemk camasr bulask
Simdi bi de kişlik aldrdm esime domates patlican biber fasulye ve bunlarida yarin halletmem lazim
Hem annme hem kendime yapicam
Yani zavalli bebisime daha sira gelemedi ama gelecek ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…