2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Hiç bozulmasın cnm. Annen başında olduğu için bir kere daha şükret çocuklarına nasıl sahip çıkacağını da sana ogreticek tek kişi annen olucak. Çok benzer şeyleri yasadm. Bende olumsuza üzülmek yerine annemin basimda oluşuna sukrettim. Allah sağlıklı uzun ömürler versin annelerimize.

Kızlar günaydın herkese. Dün 31 haftalı nstye girdim. Kasılmaların var demiştim ya geçti ama doktor yine nst ye bağladı. 3 kere bağladı çünkü aç karnına gitmistimm. Birşeyler yiyince güzel sonucu aldık çok şükür. Sizlerde nstden önce mutlaka birşeyler yiyin. Çok çekti birde nst sırasında sirt üstü yattım hep bir zararı olmaz değil mi. Aynı anda çoklu nst de de rahatsız oldum açıkçası zararı olmasın diye

Bende aynı fikirdeyim..kimseden hayır yok.. İyice büyümeden yapmak iyi.ben odasının gelmesini bekliyorum bayramdan sonra gelir büyük ihtimalle zaten ancak 30.hafta olucam o zaman Eylül başı gibi yaparım 32.hafta da

Allah hepimize kolaylıklar versin

Allah yardımcın olsun cnm bı saat iş yaparsan yarm saat ara ver cnm. Oğlanlar yardimci olmaz mı hiç ellerine ufak tefek iş versen. Tabi bütün işler anneye bakıyor ama.

Günaydın kızlar, ilk lohusalığımda çok memnun kalarak kullandığım emzirme atletinden aldım tekrar. Buraya da eklemek istedim
Emzirme atleti çok kullandım bende belin açılmadan emzirme saglaniyor. Normal atlet kullaninca üstten acsan atlet esneyip bozuluyor alttan acsan belini usutuyor insan. En güzeli emzirme atleti. Ben iki üç aydır giyiyorum hatta. Yeni aldiklarimi açmadım doğumda yeni kalsın diye. İlk oğlumdan kalanlari giyiyorum şuan

Dış çıkarma dönemi çok zor inşallah kolay atlatir preses. Yardımcı bende son zaman alicam ama her işi veremezsin ki. Mutfağı annem geldi temizledi. Halılar yikamaya gitcek koltuklari eşim yikicak. Kadın gelip duvarlar camlar kapilar avizeler dip köşe yapar anca. Öbür türlü bütün işleri yaptirsam en az bı milyar tutar yani.

Çamaşır deterjanı baby meme sabun tozu aldım. Biberon ve emzikleri ben her gün karbonatlı suda kaynatıp içme suyu ile durulardim benm içime öyle sindi.

Neden erken olsun canım aşağı yukarı zamanları zaten dolabın içinde duracaklar
Canım en azından günde 1 tane içmelisin akşamları yatmadan önce önerdi doktorum gece rahat etmem açısından bir de maden suyu 2 tane değil onuda sabah öğle gibi 1 tane içersin daha iyi olur ben öyle yapıyorum hatta tatilde 2 taneye çıkarayım mı magnezyumu doktoruma soracağım
Kızlar iyi akşamlar. Beşik yatağı konusunda kafam çok karıştı. Alırken neye dikkat ettiniz? Hangi markanın yatağını aldınız?
Yataşın bebek yatağını aldım canım onu önerdi satıcı farklı bir şey aramadım rahat bir yatak geldi yataşın her ürününü beğeniyorum
Canım dolabın içinde giyilmiyor niye kirlensin ki hem bir şey olsa sen yıkayacaksın yine ahh ne varsa anneler de var Benim annemde öyle yapma sakın gelelim beraber yaparız diyor kız kardeşim Eylül de doğum yapacak nasipse onunkileri gçen gün hallettiler bayram sonrası da inşallah benimkini halledeceğiz
Günaydın kızlar, ilk lohusalığımda çok memnun kalarak kullandığım emzirme atletinden aldım tekrar. Buraya da eklemek istedim
Canım emzirme atleti mi önerirsin bende sütyen düşünmüştüm

Camasir deterjanini bilmiyorm ama bana biri biberon emzik steril aleti verdi.. Nasil kullaniliyo bilmiyorum ama işimi görür sanrm

Ay kızlar.. Dün sabah çıkardım demiştim.. Bu sabah 5 gibi uyaniktim.. Midem kötü olmasn diye seftali yedim bi tane.. Ama bi öksürük tuttu beni.. Kokular mahvediyor ya beni.. Niye bilmiyorm hersey koktu sabah burnuma.. Oksure oksure en sonunda yine kustum... Ama zehir kustum.. Midemde afedersiniz tükürük bile kalmamistir demin kalktm agzim zehir gibi uykumda da çok kötü ruyalar gördüm.. Eymene kötü bisey olcakmis gibi sanki içim hiç rahat değil

Camasir deterjanini bilmiyorm ama bana biri biberon emzik steril aleti verdi.. Nasil kullaniliyo bilmiyorum ama işimi görür sanrm
Görür canım onuda gördüm ama yıkamadan direk öyle kullanılıyor mu bilemedim araştıracağım
İçini rahat tut canım psikolojik olarak görmüşsündür hayır olsun inşallah rahatsızsın ya ondan etkleniyorsun

Ay nasil korktum uyandgmda ya.. Allah hayirlara çıkarsın
Bu kadar kusmak sizce normal mi ya? Bu sıra bayağı artti bende

Teşekkürler kızlar burası iyi ki var,bizi bizden başka anlayan yokmuş onu anladım Allah hepimizin yardımcısı olsun en iyi şekilde atlatalım bugünleri inşallah ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…